Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Ez hazai pályán nagyon kevés, van miről beszélnünk, és fogunk is”

Váradi szerint csapatként volt sikeres a Körmend. Csorvási azt mondta, így kell játszani ahhoz, hogy megverjék a Szolnokot.:

:

Tegnap este az Egis Körmend 76-68-ra nyert Szombathelyen, ezzel megszilárdította második helyét a tabellán, nem mellékesen megszakította hazai pályás veretlenségét a megyei riválisnak.

A 7 ponttal és 8 lepattanóval záró Csorvási Milán így értékelt:

– Nagyon büszke vagyok a csapatra, amiért a rossz kezdés után így fel tudtunk állni. Boldog vagyok, hiszen 0-17-ről sikerült nyerni egy nagyon erős Falco ellen idegenben. Egytől egyig büszke vagyok a csapattársaimra, így kell játszani ahhoz, hogy megverjük a Szolnokot.

Csorvási szerint így kell játszaniuk a Szolnok ellen is fotó: Nyugat.hu)

A szombathelyiek csapatkapitánya, Váradi Benedek pedig ezt mondta:

– Gratulálok a körmendieknek, megérdemelten nyertek. Csapatként játszottak, ez vezette őket sikerre. Mi is küzdöttünk minden labdáért, ahogy egy ilyen meccsen elvárható, de sajnos ez ma erre volt elég. A 68 pont hazai pályán nagyon kevés, van miről beszélnünk, és fogunk is. Innentől kezdődik a szerda-szombat ritmus, fel kell tudni készülni rá, és oda kell tenni magunkat. Az elején nagyon jó ritmust fogtunk ki, agresszívan védekeztünk, de ahogy láthatták a nézők is, agresszívabb lett a Körmend védekezése, amitől elveszítettük a fonalat. Körmenden ősszel jobban megtaláltuk ennek az ellenszerét, ott is kikaptunk, de ezt a helyzetet jobban kellett volna kezelnünk.

fotó: Nyugat.hu

HIRDETÉS

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
MásikVégétFújdMegmajerle09Böcskey AttilaApokolbaMarillion Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

“Körmenden ősszel jobban megtaláltuk ennek az ellenszerét, OTT IS KIKAPTUNK, de ezt a helyzetet jobban kellett volna kezelnünk.”
– szerintem legyen ez a mértékadó iránymutatás a továbbiakban is Silverhelyen ! 😉
😀

majerle09
Olvasó

Nem vitás, hogy padlón van szegény Beni és a Falco is, de arra is felhívnám a szaktársak figyelmét, hogy a bajnokságban az érdemi dolgok majd tavasz végén jönnek.
Ettől függetlenül, gratulálok a Körmendnek, megérdemelték, példát mutattak.

Böcskey Attila
Olvasó

Nem történt semmi különös csak a jobb csapat nyert. Különösen Kálmán “könyöklős” Culaci bemondásai voltak szenzációsak. Nem tartja igazán jónak a Körmendet pedig a szenzációs filkót oda-vissza verte. Az edző rosszkor cserél, a játékosok önzőek, Govens sokáig pattogtat, Perl még nem érte utol magát fizikálisan. Amiben igaza volt, hogy Bretford és Thames sok gondot okozott a filkónak-passzsávokban sok labdát szereztek. Azt elfelejtette elmondani, hogy Váradi “reklamáló Beni és Tóth “favágó” Norbi szenzációs NULLA pontos produkciót adott elő! Gyuri bácsinak és Emőkevagyoknak jó kesergést!!

Apokolba
Olvasó

Az a baj Benike hogy, neked is össze kellenne szedned magad..
Mert ez nagyon kevés!
Kivánom neked hogy sikerüljön.
Ezt függetlenként mondom!

Marillion
Olvasó

Majd én is elnézést kérek a főnökömtől a gyatra teljesítményemért…..Biztos beválik…ja nem…mert én nem élsportoló vagyok!
Beni…Okorn…és a többiek…nem gondoljátok hogy egyre sűrűbben (Lassan minden héten valaki) kényszerültök bocsánatot kérni a szurkolóktól…aztán mi van utána/belőle…ugyanaz az értékelhetetlen teljesítmény ! Személy szerint tőlem bocsánatot kérhettek ahányan csak vagytok…csak közben kukára áll a csapat idei szezonja…És egy ország röhög rajtunk rajtatok…Inkább ne nyilatkozzatok semmi véleményt….ennél még az is jobb,ha csendben maradtok….

Szotyola
Olvasó

Várady és az “alibikirály” Tóth Norbi kérje át magát amatőr státuszba…Perl Zolinál elég egyenlőre a fizetés felezés…én meg még azt gondoltam , hogy ezek a spanyolok voltak a “hülyék” !

falco2008
Vendég
falco2008

Szerintem 15 pont meg 13 lepattanó után nem jár fizetés felezés 🙂

leyke
Olvasó

Benikém,ezt a diplomatukus protokoll dumát hogy mi mire ( nem) volt elég hagyd a francba senkit sem érdekel. Itt nem beszélgetni kell(ene) hanem cselekedni. Eddig cselekedni nem cselekedtetek,beszélni meg most akartok nekikezdni? Akkor mit csináltatok eddig? De őszintén! Mondjuk a Te szádból elhangzottakat elég nehéz lesz majd hitelesnek gondolni. Bagoly mondja…..Sajnos a bérlet árak idei drasztikus emelkedésével a Falco játéka drasztikusan csökkent. Jaaaa és ha edzőt akartok buktatni,akkor csk-ként állj oda a vezetőség elé, mert a játék alapján illetve a korábbi nyilatkozatod után sem egyértelmű számukra. Hajrá Falco!! Szedjétek össze magatokat!!!! Ui:A csapat bocsánat kérését a szurkolók felé csak én… Olvass tovább »

Kukker
Olvasó

Barcsak Okorn össze szedné magat!!!!

J.R.Benitez
Olvasó

Már szedi össze. A cuccait.

Marillion
Olvasó

Miért…te már láttad is a bőröndjeit? Gyuribá és a többi fejes a klubnál is tudja ezt? ÁÁÁÁ dehogy…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Csalódott vagyok, mert Váradi nem mondta, hogy “tanulni kell az ilyen vereségekből és menni kell tovább” Kár…mert az ilyen mondatok extázist hoznak ki belőlem. :))
De azért most is voltak arannyal (bocsi ezüsttel) bevont közhelyek: “van miről beszélnünk, és fogunk is. Innentől kezdődik a szerda-szombat ritmus, fel kell tudni készülni rá, és oda kell tenni magunkat” 🙂

Leklibajsza
Olvasó

A jó dolgokat meg kell tartani, a rosszakon változtatni kell.

donnarumma
Olvasó

Azt majd a jövő heti cikknél mondja?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés