Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Ez a mai teljesítmény az én személyem ellen szólt”

Sabáli Balázs szerint változások kellenek Sopronban.:

:

Mint megírtuk, a Sopron KC hazai pályán 22 ponttal kikapott az újonc Oroszlány ellen. A mérkőzés után Sabáli Balázs, a Sopron vezetőedzője nyilatkozott:

Nem fogom a mérkőzést elemezni, mindenki látta és van véleménye, nekem is. Ez a mai teljesítmény az én személyem ellen szólt. Le fogunk ülni a vezetőséggel, mert változások kellenek. Vállalom a felelősséget, de sajnálom, hogy így alakult és már az elején elrontottuk az egész szezont. Szerintem a napokban meg fog jelenni egy hivatalos tájékoztatás a továbbiakról

– mondta a tréner.

Fotó: sakc.hu

31 hozzászólás

31
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
15 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
RealitásBolyongóOroszlanyi BanyaszWSrebornkrapulaksz simon Recent comment authors
Realitás
Olvasó

Soproni játékosok? Sokan nem nagyon vannak igazi született soproniak. Nem ezért van az utánpótlás? Akik meg egy fasz amcsival megbuktatják a saját főnöküket? Azok remélem soha nem lesznek családos emberek mer a végén ez lesz a nevelési elvük. Mindenki hibázik de annak nem ez a módja hogy megbuktatjuk a vezető edződt. Aztán ki fog irányitani? Sterbenz? Mondvacsinált helye van, vagy egy élő bálint? Aki talán a nevét el tudja mondani helyesen. Egyszerű egy valakire ráhúzni a balhét. A civil életben nem a főnök szava dönt? Ott is meg szokták buktatni a főnököt? Vicc

Csapajev
Vendég
Csapajev

https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

Írja alá minél több kosárszurkoló és terjesszétek a környezetekben ezt a petíciót!

Kasib Powell
Olvasó

#mindigout

pbask
Vendég
pbask

Márkó:
comment image

pbask
Vendég
pbask
Vendég
pbask

Márkó is csatlakozott a NERFOS ellen:

https://imgur.com/a/mwvTfW3

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Márkókának is annyi esze van, mint a tyúknak: Magyarországon kosárlabdázik, magyar fizetést kap, amit magyar cégek dobnak össze neki, de leszólja az MKOSZ közvetítését.
Ez is oda sz@rik, ahonnan a kenyerét kapja!

Praenoricum
Olvasó

Fizetését nem az MKOSz-től kapja. Ha onnan is kapná és szóvá tenné, hogy minősíthetetlen az, amit közvetítés címén produkálnak, azzal sem lenne baj.
Ha valami árt a hazai kosárlabdának, akkor az, hogy nézhetetlen fizetős csatornán láthatóak a mérkőzések. Minden sportolónak, klubbnak szponzornak az az érdeke, hogy látható legyen, amit jatszik vagy támogat. Innen nézve kötelességének kellene éreznie mindenkinek az előbbiek közül, hogy minden lehetséges fórumon ennek a véleményének hangot adjon. A meghunyászkodó csinovnyikok meg tegyék azt, amit a tartóik kiadnak nekik. Örülök, hogy vannak, akik kinyílvánítják véleményüket. Gratulálok mindenkinek hozzá. Márkónak is!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Téged sem az eszedért szeretnek a barátaid. 🙂

Bolyongó
Olvasó

Neked április óta nem lett kevesebb eszed,a semmiből már nem lehetet veszíteni. Sajnos tisztesség tantárgyból is bukásra állsz. A neved elé tegyél egy minuszt ostoba!

WSreborn
Olvasó

Arra azért kíváncsi lennék, hogy akkor is ilyen tevékenyek és làzítók lennétek e, ha nem Szalay lenne az MKOSZ elnöke…..

krapulaksz simon
Olvasó

pont annyira vállalhatatlan, mint kb minden, amire az étvágyuk miatt rátették a kezüket (mtv, origo, figyelő, stb.) ez az arrogancia, többek között vissza fog ütni, alig várnám, ha normális alternatíva lenne helyettük.

bippa1
Olvasó

Gratulálunk a győzelemhez,de a mérkőzés elött már tudtuk,hogy buktatás lesz.Jókor voltatok jó helyen.

bányász
Vendég
bányász

Én azt olvastam, hogy országos egyes. Na de mindegy, számunkra nagyon fontos győzelem volt, nektek pedig kívánok sikeresebb folytatást.

bippa1
Olvasó

Kicsi ez a város,mint a tiétek.Nincs titok.A probléma az,hogy saját csapat ellen nem fogadok,pedig a tippmixen jó volt a szorzó/3.8/.Gratulálok nektek szimpatikus csapat vagytok,simán bent maradtok szerintem.

sobis
Olvasó

Olvass a sorok között!
Orszàgos 1 es….

bányász
Vendég
bányász

Ha jól értem Sabáli szerint az OSE csak statisztált a jelenlétével a saját győzeleméhez?

bippa1
Olvasó

Itt akar a városban letelepedni,tudja nagyon jól,ha fel áll,akkor talán soha sem lesz nb1-ben edző.Más játékosoknak is voltak problémái a személyével/Thomas,Warner/de ők nem így reagáltak.Miért nem jön magyar játékos a városba?Talán mert van egy arrogáns stílusa?Más csapatoknál ugyan ebbe bukott bele,de sajnos nem tanult belőle.Mennie kell,meg pár légiósnak is.Ezt a csapanak nehezen nevezhető csürhét Ő válogatta össze,megásva saját sírját.Lehet nyomni a negatívot a sok sabálit szopkodó bandának,de ezek a tények.

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Az arrogáns stíluson túl emberileg és pedagógiailag is egy nulla a fazon.
Maximálisan alkalmatlan arra, hogy emberekkel foglalkozzon, hovatovább embereket irányítson.

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Érik a Bencze-Sabáli csere! Sabálit Tisztelem! Lemeri nyilatkozni a tutit mindig!Bencze taktikája emberi tényezője ellen 10 hónapja tüntetnek a játékosok de nem veszi észre!

teliver
Olvasó

Sabáli maradjon, mert az egyik legfelkészültebb, MAGYAR edző. Én már igazi soproninak tartom!
Díszpinty, túlélőbajnok Sterbenzre, meg erre a sok ingyenélőre a padon nincs szükség, hanem Patonay tudású, tekintélyű ember kell a stábba, aki Sabáli hibáit eltünteti. Akár külföldi szakmai igazgatót is el tudok képzelni!?
Pitts “cigánykodik”-takarodó, kivásárlással! Szabad lista, és fizessenek érte. Pótolni kell!
Rivers gyenge, cserélni kell.
Johnson gyenge, és édesanyja súlyos beteg, így haza kell engedni. Hozni kell jobbat!
Carter rendben. Nehéz helyette jobbat találni.
Thompson kevesebb pénzért maradjon, de kezdjen el kosárlabdázni!
Pojbics, ne TÖKETLENKEDJETEK!

bippa1
Olvasó

Soha sem lesz igazi soproni!

Emőkefan
Olvasó

Sajnos, lassan már igazi soproniról nem is beszélhetünk. Annyira felhígúlt Sopron lakossága a sok betelepülttel és az ingázókkal. Ez Sopron már nem az a Sopron.

bippa1
Olvasó

Sajnos!

Viggiano
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek veled! Azt az egyet leszámítva, hogy valaki már Pojbicsot is megkérdezhetné, hogy mit csinál itt évek óta! A legkisebb mértékben sincsen következményre vonás! Ha elküldjük Sabálit, akkor zongorázzuk végig a többieket is! Pojek, Sterbenz, Bors, erőnléti edző (már ha van olyan), az évek óta nulla teljesítményt az asztalra rakó magyarok…! Ilyen hülyeséget ne írjon senki, hogy nincsen pénz, mert szarrá keresik magukat néhányan a csapatnál! Az már más kérdés, hogy emiatt kevesebb jut a játékosokra!

Csapajev
Vendég
Csapajev

A legjobb szerintem ebben a helyzetben az lenne – de egyben a legköltségesebb – ha Sabálit is, meg a két(?) renitens légióst is elzavarni és teljesen új rendszert összerakni a Sopronban.
Az idény végéig még lenne is idő, de ha ez marad, akkor alighanem a kiesés ellen játszik majd a Sopron.

Answer
Olvasó

Nem ismerem sabálit de kìvülröl ûgy jön le hogy ez az ember a magánéletbe is egy faszcimba.mondjuk a fekete is az.ilyen főnököm lenne én is szarnék a munkára.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Szerintem kivülről, kibicként és ismeretlenül, másnak a magánéletébe ne másszál bele….

J.R.Benitez
Olvasó

Akármilyen edző a Sabáli ezt nem szabadna engedni. Amelyik játékos ilyet csinál, annak viszlát. Mondjuk Pitts se maradhatna ilyen alapon…. Mindig az edzőt a legegyszerűbb cserélni. Most is ez lesz. Nem tusztem Szombathelyről állást foglalni, de ha SKC drukkerek szerint Sabáli a leggyengébb láncszem, akkor elhiszem. De azért furcsa ez a helyzet na…. Remélem ezért nem támad le senki indokolatlanul mint tegnap WSReborn.

Sopbasket
Olvasó

Van a játékosoknak is sara, de magadban is keresni kell a hibát. Arrogáns, lekezelő stílussal sokáig nem lehetsz kedvenc edző senkinél.

Laposvár
Olvasó

Magától sosem fog távozni. Ugyanúgy oda van szögelve a hátsója a kispadhoz, mint Benczének és Feketének. Egyiknek sincsen vér odalent, hogy vállalja a felelősséget, inkább légióskeringőbe kezdenek.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés