Connect with us
Hirdetés

Alpok Adria Kupa

Ez a helyzet jelenleg az Alpok Adria Kupában

Kiegyenlített az idei sorozat. Kitekintő.:

:

Mint megírtuk, kedden lejátszotta az első mérkőzését a szlovén KK Sencur ellen, és kikapott 20 ponttal az Alpok Adria Kupában az Egis Körmend, amely címvédőként, de más koncepcióval vág neki idén a sorozatnak és inkább a fiatalok szereplését részesíti előnyben. 

A körmendi érdekeltségű C-csoportban még csak ezt az egy találkozót játszották le, a Vienna (osztrák)-Opava (cseh) összecsapást majd csak november 7-én rendezik meg. Érdekesség, hogy az osztrák együttes ekkor lép majd először pályára az Alpok Adria Kupában az idei szezonban. 

KK Sencur – Egis Körmend 88-68


Az A-csoportban olyan helyzet állt elő, hogy jelen pillanatban egy olyan gárda áll a második helyen, amely még nem is játszott. A csoportelső GTK Gilwice (lengyel) ugyanis az osztrák Klosterneuburgot és a horvát Skrljevo csapatát is könnyedén győzte le. A cseh Pardubice pedig majd csak október 16-án játssza az első összecsapását.

GTK Gilwice – Skrljevo 107-69
Klosterneuburg – GTK Gilwice 66-70


A B-csoportban a szlovák Patrioti Levice vezet, igaz, ugyanúgy egy győzelemmel áll, mint a Swans Gmunden (osztrák).

Hopsi Polzela (szlovén) – Patrioti Levice 87-97
Brno (cseh) – Swans Gmunden 79-84


A ‘D’ jelű kvartettben játszották le eddig a legtöbb találkozót. A cseh Sluneta Usti tarol eddig, hiszen kettőből kettőnél jár úgy, hogy idegenben megverte a jelenlegi csoportmásodik, az egy győzelemmel és egy vereséggel álló honfitársát, a Decin gárdáját. 

Sluneta Usti – Osijek (horvát) 88-82
Decin – UBSC Graz (osztrák) 79-64
Decin – Sluneta Usti 64-74

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés