Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

“Ez a fajta hozzáállás kell, hogy sikeresek lehessünk”

Milos Konakov sikerként élte meg a Bányász Kupa megnyerését.

  •   :

:

A Falco KC Szombathely nyerte az oroszlányi Bányász Kupát. A torna fináléjában remek mérkőzésen verték a sárga-feketék a házigazdákat. A szombathelyiek edzője a klub honlapján értékelte a hétvégét.

Nagyon eredményes torna van mögöttünk, amiből tudunk építkezni. Az elmúlt hétvégén mindenki tette a dolgát és a fiatalok is remekül szálltak be a mérkőzésekbe. Mindkét mérkőzésünk igazi fizikális csatát hozott és főleg a döntőn mutatott játékunk, harciasságunk tetszett. Ez a fajta hozzáállás kell, hogy sikeresek lehessünk. Az OSE elleni döntő jól megmutatta, hol van még hibánk, hol tudunk még javulni, de összességében úgy érzem, hogy a Bányász Kupán való szereplésünk sikeres volt. Külön szeretném megköszönni a szombathelyi szurkolóknak, akik elkísértek, és buzdítottak minket. Jó volt ismét nézők előtt, remek hangulatban mérkőzést játszani

– nyilatkozta Milos Konakov.

  •   
HIRDETÉS

12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
EllenívDennisEmőkefandonnarummahajdúgyerek Recent comment authors
hajdúgyerek
Olvasó

Szép, udvarias nyilatkozat. Remélem a harciasságon és hozzáálláson a Mester, nem a döntőbe egyik-másik játékosa által mutatott játékot érti, mert egy dolog a harcias, kemény játék és más dolog a durvaságba hajló olykor sportszerűtlen játék. Pl. Clark hátulról két kézzel átölelve, visszarántja az induló játékost vagy Benke könyököse… Szóval mutattak olyan dolgokat, amiért máshol (pl. NBA) azonnal kiállítják az “elkövetőt”. De “szép volt” mikor Keller “lerohanta” az egyik bírót és a fél sportcsarnok azon izgult, hogy megfejeli, vagy csak megüti a sporit. És meg csak technikait sem kapott. Szép gesztus a szurkolóknak felé tett köszönetnyilvánítás, helyszínen láttam mindkét FALCO meccset… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Köszönjük szépen ezt a teljesen pártatlan elemzést.A másik 3 om csapatról is elolvasnánk a véleményed.
A PVSK ellen kb. 15 Falco szurkoló volt, jól látható helyen a palánk mögött-talán túlságosan a kemény játék kötötte le a figyelmedet.
Az meg hogy “csak 50-60” szurkoló volt idegenben egy FELKÉSZÜLÉSI meccsen…Szerintem jól tette Milos, hogy megköszönte:)….Az meg pláne nem szégyen, ha az OSE méltán híres szurkoló tábora hangosabb.
További szép napot kívánok.

hajdúgyerek
Olvasó

https://www.youtube.com/watch?v=_xEHtyiGHG0
Megkövetem azt a 13-15 fő szombathelyi szurkolót, aki ott volt a Bányász Kupán a PVSK elleni meccsen. Palánk mögött 2. sor – 5 fő, felső sor és korlátnál 6-7 fő,+ a szektor másik oldalán 2 fő.

Emőkefan
Olvasó

Véletlnül nem tévesztetted össze Benkét Minchevvel?
Különben egy jó játékos, érzi a játékot, lát a pályán,jól járt vele az OSE, de egy alattomos szláv!

Ellenív
Olvasó

Objektíven csak a Falco drukkerek látják a mérközéseket,a többi néző mint a sült hal úgy néz ki a fejükből.A sok rendes szláv meg mind nálatok landolt+az idegbeteg Kellerel az élen.😀😁😃

donnarumma
Olvasó

ezek tényleg fantasztikus tények és érvek.😂

Marillion
Olvasó

A sikereket sosem kell megmagyaràzni! Viszont ami az OSE ellen elég volt az valószínűleg a bajnoksàgban rangadón rivàlisokkal szemben vagy főleg a BL-ben Magyarorszàgot képviselve kevés lesz! Hajrà Falco!

hajdúgyerek
Olvasó

Most ez elég volt az OSE ellen, de érdekes lesz ez ha az OSE 5 légióssal fog rotálni. A magyar “válogatott” mag szépen termelt: dobtak 65 pontot (ha Kovács Benedeket is hozzáveszem 68-at) a 75 pontból. A 2 légiós viszont “érdekes”: Clark 3 pont, 5 fault; Barac 5 pont, 5 fault (az ő játéka szerintem ettől függetlenül rendben volt).

Dennis
Olvasó

Kedves Marillion, akkor ha jól értem az OSE-t nem sorolod a rivális csapatok közé?
Remélem rád cáfolunk!
Amúgy 7-es rotációval nem fogtok bajnokságot nyerni, sürgősen igazolnotok kellene még legalább 2 külföldit.

donnarumma
Olvasó

Pont ezt akartam én is jelezni!
Az OSE simán bejelentkezhet a legjobb 4 be! Hazai pályán meg pláne nem sokszor fognak kikapni! “Mi” meg jelenleg semmivel nem vagyunk esélyesebbek,mint 1-2 másik csapat

donnarumma
Olvasó

a más része viszont: 7-es rotációval nem is kell. alapból 9 en vagyunk a fiatal szabály miatt…2 fiatal 5 magyar 2 légiós..ez 9 fő aki mindig pályára fog lépni(ha nincs sérülés)

KD
Olvasó

Talán a sárga-feketék a házigazdákat.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés