Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Értékes soproni győzelem

Későn ébredt a Pécs a hűség városában.

Sopron KC – Pécsi VSK-Veolia 83-74 (25-16, 21-16, 20-19, 17-23)

Bajnokság, 15. forduló
Sopron, Novomatic Aréna
Játékvezető: Tőzsér D., Frányó P., Balogh Gy. (Forrai S.)

Sopron KC: Lemar 12, Warner 21/6, Takács 9/9, Dénes 3/3, Gordon 18. Cserék: Supola 4, Gilbert 3/3, Wiggins 13/3, Molnár. -.

Pécsi VSK-Veolia: Pongó -, Taylor 15, Ciric 21/9, Budimir 17/3, Horti 13/3. Cserék: Antóni -, Simon 2, Demeter -, Kesar 6.

Elképesztő magabiztossággal kezdte a találkozót a Sopron, pedig az ellenfél pécsiek egy tekintélyt parancsoló Alba elleni győzelemmel érkeztek a szombat esti bajnokira.

Sabáli Balázs csapata azonban jól felkészült Pongóék játékára. Ültek a dobások, és működött a védekezés. Erről árulkodik az is, hogy az első két negyedben mindössze 32 pontot engedélyeztek a vendégeknek. 21-16, 20-17.

Gordon és Warner remek napot fogott ki, oroszlánrészt vállaltak a magabiztos vezetésből.

A harmadik negyed már szorosra sikerült, de igazából csak a záró részre ébredt fel a Pécs. A vendégek alaposan ráijesztettek a győzelmet már zsebben érző hazaiakra. Csirics tripláinak köszönhetően tíz pont alá is bejöttek, de a Sopron ezt a győzelmet már nem engedte ki a kezéből.

Sabáli Balázs együttese végig vezetve, megérdemelten nyert.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Tom67SopbasketlizapannazetomeeJ.R.Benitez Recent comment authors
lizapanna
Olvasó

Nem mentegetve a hibákat, de azért a 30/16-os büntető dobó arány se volt akármi…Nem volt véletlen Horti reklamációja, és hallottam Ciric többszöri heves kifakadását is a játékvezetés miatt…Nem Csirkével volt baja, hanem az ítéletekkel…. persze ennek ellenére van bőven javítanivaló, gyerünk tovább,fiúk!!

Sopbasket
Olvasó

Horti és Ciric az egyértelmű fault esetén is reklamált mindig, az a csoda, hogy csak 1 technikait hozták össze.

Tom67
Olvasó

Hát szerintem még így is bőven a Pécsnek fújtak. Korrekt bíráskodás mellett ez egy 20-25 pontos hátradűlős meccs lett volna. Ezt én nem is értem, hogy idegenben folyamatosan ellenünk fújnak és itthon szintén ugyanez a helyzet.

ottakringer
Olvasó

Sabáli lenyilatkozta amire 2hete vártunk???? Lawrence Gilbert ma játszott utoljára a csapatunkban, vele egyetértésben úgy gondoltuk, jobb, ha külön utakon folytatjuk. Köszönjük, hogy ezen a mérkőzésen a rendelkezésünkre állt, sok sikert kívánunk a további pályafutásához. Köszönjük‼️

Pvsk Fanatic
Olvasó

Az első félidőt még nézni is szenvedés volt…Ennyi eladott labdát rég láttam egy félidő alatt, nem is értettem, hogy a centereink fogtak gyengén pozíciót, vagy a külső sorunk nem volt képes rendesen beadni a labdát nekik, mindenesetre a legtöbb próbálkozásnak eladott labda lett a vége… Be kell látni most már, hogy Kesarral nem fogunk tudni előrébb jutni, mai meccsen sem tudott érdemben hozzátenni a csapatjátékhoz, 6/1 rádobásért és 8 VAL pontért felesleges légiós centert fizetni főleg úgy, hogy szerintem a védekezése sem üti meg az elvárt szintet. Sajnos 22%-os hárompontos dobószázalékkal lehetetlen idegenben meccset nyerni, és mivel a palánk alatti… Olvass tovább »

HaleLuka
Olvasó

Szép volt fiuk!
Egymás elleniben is verjük a Pécset, a végén még ez is számíthat.
Gilbert tényleg nem játszott sokat és látszott hogy nélküle is hozhato ugyanaz a szint. A többi légiost nagyrészt dicséret illeti.
Játékvezetők természetesen hibáztak mindkét oldalon, nem volt befolyásolo tényező. De a játékvezetői felfogással szemben kritikát had fogalmazzam meg. Engedték a kemény játékot aminek személy szerint örülök, viszont amikor mindkét oldalon labda nélkül test test elleni kontaktok egészen eldurvultak, a játékvezetők pedig nem fékezték ezt meg.
Érdekes volt hogy Csirics sokszor kiszolt Csirkének kisebb szováltásaik is voltak.

Hajrá Sopron hajrá skc!

lujo
Olvasó

Amilyen jól kezdte a Pécs a bajnokságot, nagyon beragadtak az utóbbi időben.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Kipukkadt a lufi.

ottakringer
Olvasó

Gilbert 3 pont…??! Még a magyarok is többet dobtak! Mire vàrunk mèg soproni vezetősèg?!!! Ilyen meccseket nélküle is nyerjük, és Ma sem jàtszott túl sokat!! Többi lègiós megtette a magàét, de ő mindig kilóg a sorból!! 2hét múlva Körmend ellen mindenki az arénàba és megverjük őket????! Talán az új lègióssal???! Hajrá Sopron

J.R.Benitez
Olvasó

Várnak vkire

zetomee
Olvasó

A honlap szerint a mai volt Gilbert utolso meccse.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés