Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Erős csapatot építenének Székesfehérváron

Jandro Zubillaga trófeát nyerne a csapattal.:

:

Jandro Zubillaga adott interjút az Arconic-Alba Fehérvár honlapjának, a szakember őszintén beszélt arról, hogy csapata miért veszítette el a Szolnoki Olajbányász elleni elődöntőt.

“Azt hiszem, csak kívülről tűnt egyértelműnek, hogy nekünk döntőt kell játszanunk, az alapszakasz során mindenki azt hajtogatta, hogy Falco–Alba döntő lesz. Az elsődleges célunk mindig az volt, hogy a legjobb négybe kerüljünk, és ha ez sikerül, akkor álmodjunk tovább. A Szolnoknak nagyszerű kerete volt, fizikailag erős csapatról beszélünk és talán tapasztaltabbak is voltak nálunk. Ha lehet, a Magyar Kupa lebonyolítása miatt még szomorúbb volt…

Igen, továbbra is azt gondolom, hogy a rendszer nem fair. Hiába álltunk a második helyen az alapaszakasz felénél, lényegében semmit nem kaptunk a jó szereplésért cserébe, mehettünk a listavezető Falco otthonába, egymeccses párharcra. Az elmúlt években rendre pórul jártunk a sorsolás és a kiemelés hiánya miatt.”

Természetesen a jövő is szóba került. Konkrétum még nincs, de a tréner arra számít, jövőre is erős csapatuk lesz.

“Úgy gondolom, a következő idényben is erős csapatunk lesz, fontos, hogy ismét sikerüljön emberileg is jó összetételű társaságot összerakni. Jelenleg sokat dolgozunk és mindent megteszünk azért, hogy megint eredményes társaság jöjjön össze.”

24 hozzászólás

24
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
VulcanoBorn2BallOlajheart2EvandroPraenoricum Recent comment authors
Evandro
Olvasó

Tűpontos Mester! A jövő évi Kinder Kupánál javasolnám az MKÁOSZ vezetőinek, hogy ne bajlódjanak holmi sorsolással. Nyugodtan ki lehet hirdetni automatikan a Falco-Alba negyeddöntőt!

Vulcano
Olvasó

Előtte a vendégszurkolók részére ingyenes alufólisisakokat is osztunk természetesen.
Már ha nem hozol sajátot.
Valahogy nem érzem, hogy akkor is ment volna a háborgás ha a Szolnokot kapjátok és a 3. helyezett Olajnak kell idegenben játszani.
Tavaly pedig csak magatoknak köszönhetitek, azzal a kerettel simán első helyen kellett volna lenni az alapszakaszban.

Evandro
Olvasó

Köszönöm a vendégszerető felajánlást, de passzolnám. Nem szívesen fosztanálak meg a kedvenc kiegészítődtől.

“Tavaly pedig csak magatoknak köszönhetitek, azzal a kerettel simán első helyen kellett volna lenni az alapszakaszban.”

Értem. Tehát az elvárhatónál gyengébb szereplés validál egy unfair módon kiírt versenysorozatot.

Még párszor belém állsz, ha szót emelek eme remek sorozat kapcsán?

albc
Olvasó

Kussoljál már bronzérmes.

Jon
Olvasó

Felesleges magyarázkodni. Szerintem az Alba kerete sem volt sokkal rosszabb a Szolnoké, csak ezúttal nem úgy jött össze. Van ilyen. Bár nyilván lehetett volna hosszabb a pad, ez a vezetés baklövése, de lehetett volna a Szolnok elleni párharcot okosabban is csinálni, ez meg az edző sara.

Praenoricum
Olvasó

Rövidebb volt a csapat. Gyakorlatilag hat meghatározó játékos mellé senki sem tudott felnőni. Amíg hetente kellett játszani, addig ez működött, de sérülés, és a sűrű program felőrölte őket. Ha van még legalább egy jó játékos, akire bármikor számítani lehet, akkor öt meccses lett volna a párharc. Lehet, hogy akkor is a Szolnok megy tovább, de az játékosonként 3-4 perc minuszt jelentett volna, az pedig sokat jelent. A döntőben a Szolnok ugyanezt szenvedte el. A harmadik negyedik meccset egyértelműen a fáradtság számlájára írom.

moldi56
Olvasó

Hát azt nem tudtam,hogy az Olaj erősebb és tapasztaltabb az Albánál.
Ahol Vojvoda a vezér,annál tapasztaltabb csapat nem kell.Nálunk volt 6 évig.Most mint csapat egyszerüen jobbak voltunk.

albc
Olvasó

Örülök hogy tanultál valami újat nyugg moldi papa. 🙂

moldi56
Olvasó

Bajos van Lencsés?

albc
Olvasó

Ki az a lencsés? Bajos vagy, az igaz.

Rolex
Olvasó

Moldipapa újabb szerelmi vallomása Vojvoda felé.
Te bele vagy betegedve ebbe a kopaszba????

moldi56
Olvasó

Hagyjál már Rolex,dehogy vagyok.Én az edzőjük véleményére tettem megjegyzést.

Milegyenaz
Olvasó

Nem itt nyilatkozott, az alba oldalán van a teljes cikk, a bb csak leközölt egy részletet.

KisArany
Olvasó

Durázi aláirt már?

abcabc
Olvasó

Neki él a szerződése Körmenden

Csabika
Olvasó

Körmenden jelenleg nincs kolbászból a kerítés.

p.borisz
Olvasó

Fogjon kezet Zollnerral…
Mindketten jól tudják,hogy működik a rendszer,most mégis megy a sírás.Nem itt kellene nyilatkozni,hanem a szövetségnek jelezni a problémát.Addig csak aknamunka megy.

Evandro
Olvasó

Bizonyára van akkora lobbiereje, hogy ezt egymaga megváltoztassa. Nem a “vénkurvásferis” időket éljük, mikor bizonyos csapatok kedvéért megváltoztatták a versenykiírást.

Olajheart2
Olvasó

De jó is volt Adria ligában játszani, nagyon jó csapatok jöttek a Ligetbe, jó meccsek hétről hétre! Bárcsak ott tartana magyar kosárlabda, hogy innen is tudna 2-3 csapat csatlakozni oda! Szerbiában nincsenek kiakadva, hogy a Partizán Zvezda ott játszik, csak az ilyenek mint te..

Evandro
Olvasó

A 2 szerb óriás és a Szolnok között párhuzamot vonni. Mókás vagy. Az megvan, hogy az említett 2 csapat, 2 sorozatban lejátszik cca 60 meccset, mielőtt csatlakozik a Szuperligába? Ti letoltátok az ABA alapszakaszt, majd a LEGJOBB(!) kiemeléssel kezdtétek, a kedvetekért kitalált középszakaszt.

Olajheart2
Olvasó

Örülök, hogy neked mókás. Nem párhuzamot vontam, hanem jeleztem, hogy abszolút nem volt rossz az az irány, és bár ott tartana a magyar kosárlabda, hogy több csapattal is jelen legyünk oo.. és nem ott ahol neked ez a végtelen rosszindulatú hozzászólásod tart.. további szép napot, igyál a napsütésben egy kávét..

Olajheart2
Olvasó

javítás: ott

Born2Ball
Olvasó

Az a baj, hogy a 2-3 olyan minőségű csapat, amely megállná az ABA-ligában a helyét, az ha nem is megvalósíthatatlan, de nagyon távoli. Első lépés abba az irányba az lenne, hogy a hazai élvonal és utánpótlás működésében megújulás következzen. Csak ugye annyi mindenben és olyan mértékben kéne megújulás, hogy sem felsorolni, sem átlátni nem lehet lassan. A másik az anyagi része. Na most azért egy Partizan vagy Zvezda köröket ver financiálisan a legjobb magyar klubokra is úgy, hogy euroleague szinten “csóró” csapatnak számít. Tehát röviden jelen állapotában ettől olyan messze vagyunk, mint Makó Jeruzsálemtől. Ha mostantól elkezdenének mindent jól csinálni… Olvass tovább »

Olajheart2
Olvasó

Végtelenül sajnálom, hogy ilyen messze vagyunk ettől, amiben maximálisan igazad van.. kár, hogy a fiam ebben a rendszerben kosárlabdázik, és nem néhány 100 km odébb..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés