Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Erőnléti edző segíti Kyan Anderson felépülését

Azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszatérhessen.:

:

A szombathelyi szurkolók már várják, hogy Kyan Anderson ismét a Falco segítségére tudjon lenni. A Falco irányítója a klub Facebook-oldalának nyilatkozott a jelenlegi helyzetéről.

A válogatott szünet miatt több időm van tartani a kapcsolatot az otthoniakkal. Múlt héten, amikor a csapat Pakson és Pécsen játszott, akkor is rengeteget dolgoztunk az erőnléti edzővel, hogy jól haladjon a rehabilitációm. Sok minden nem változott, azon vagyok, hogy minél hamarabb visszatérhessek a pályára

– nyilatkozta.

HIRDETÉS

29 hozzászólás

29
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
Vilis79SzhelYagyasMendezRedbid Recent comment authors
Vilis79
Olvasó

Mire vége a bajnokságnak felépül.

agyas
Olvasó

Az ilyen semmitmondó kölcsönvett írások régebben nem voltak jellemzők az oldalra.

Mendez
Olvasó

Bízom benne, hogy ezek után Anderson megmutatja, hogy mire képes valójában.

Marillion
Olvasó

“Sok minden nem változott” akkor ez újfent fasza….Ha meg hazautazott ő is mint itt páran pedzegetik akkor ott jó helyen is van….én nem várom vissza….szerintem továbbra sem lesz a kutyából szalonna! Felépül…nem épül? Mikorra? És mennyire lesz terhelhető? Engedjük már el ezt a dolgot FAlCO…és inkább legyünk egyel kevesebben,ha nem cserélhetünk erre a posztra…mint bizonytalanságban még ki tudja meddig!

Rózsabimbó
Olvasó

Lesz ugye még egy Szolnok-Falco meccs.
Ha mindkét csapat hozza a hátralévő mérkőzéseit és a Falco egy ‘csoda’ folytán kikap Szolnokon, könnyen lehet, hogy nem a Falco kezdi első helyen a nyolc közötti rájátszást!

Artois
Olvasó

Lenyegtelen honnan kezdi a PO-t a Falco szerintem. Magyar magjuk miatt annyira kilognak, hogy palyahatranybol is behuzzak, ha akarjak. Plane, hogy sok helyen ahol a kozonseg pluszt adna, nincs meg ugyebar.

Vulcano
Olvasó

Azért én nem lennék ilyen pesszimista a helyedben. Ha az Olajban a négy légiós tartja ezt a szintet akkor elég izgalmas is lehet a rájátsztás. Viszont ha nekünk ez beképzelt, beleszarok stílusunk nem jön vissza, akkor nehéz lesz ellenünk nyerni. Az a Kaposvári pofon azért helyre tette kicsit a fiúkat.

Redbid
Olvasó

Kétségtelen, hogy nagyon erős a Falco, és kiemelkedik a mezőnyből, de szerintem nektek kell a legjobban tudni, mert voltatok párszor ebben a cipőben, irányító nélkül nehéz akkor is, ha egyébként bika a csapat!

Pbask
Olvasó

Ez a híres közlemény,amiről Andersonról tudunk meg infókat a szünet alatt?
Beszarás..
Le lettek a szurkolók rendezve 4 sorban, mikor két éven át kidobta pénzt bérletekre.Feleslegesen. Ennyit sem érdemelnek meg, mikor se ötödik légiós, a másik légiós meg játszott 4 meccset,de legyünk türelmesek. Azért nem egy Govens,sem Zozó vagy Beni akik már tettek valamit le az asztalra.
Alba cseréli Turnert nem is akárkire, nekünk van 2 jó kiegészítő légiósunk, 2 extránk,de abból az egyik játszott 4 meccset lassan 16-7 forduló alatt.

Gratulálok,csoda szép kommunikáció..

crazybasket
Olvasó

Szerintem az Albánál Gillon csak tűzoltás lesz mert lépni kellett a dupla nulla Turner helyett, idén egy korábbiaknál gyengébb(bl alapján) Darussafakából megy oda 5pontos átlaggal..szerintem ezt csak muszájból lépték, nyilván Turnernél hasznosabb lesz, nem lesz nehéz, de akkora ászt nem látok a srácban én, de majd kiderül 2-3 meccs után úgyis! Az 5.légiósuk(még akit korábban hoztak pár hete, látjuk hogy vele se fordult a kocka Fehérváron sőt..)

Pbask
Olvasó

Azért ha litván számait hozza,akkor nagyot nyernek vele, megnéztem videón.
Ez megint kétélű dolog, elsülhet jól is, meg rosszul is.
Turnernél mindenképp jobb lesz, sajnos ebbe a koncepcióba nem illett bele, pedig szerintem ő nagyon jó játékos, nem hiszem Körmend után elfelejtett kosárlabdázni.

Vulcano
Olvasó

Szerintem jobban jártunk volna, ha keresünk egy gyengébb kvalitású, de megbízhatóbb játékost Anderson helyére.

Kendeffy Botond
Olvasó

Turner szabad…

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ne vágyjatok rá! Turner olyan sérült, hogy műteni kellene. Nem véletlenül játszott úgy, ahogy… Használhatatlan, sajnos.

red-black01
Olvasó

Nem a németekhez került szűk 2 hete?
Akkor hamar elkerült onnan.

FalcoParádé
Olvasó

Mindenki nyugodjon meg rendben
lesz! ???
Anderson marad a KARAVÁN halad! ??

Artois
Olvasó

Megeri a penzet. Olyasmi mint amit Benke alakitott Szolnokon.?

Zsarkov
Olvasó

Annyiban más, hogy Szilike szóban elkötelezte magát hozzánk a következő szezonra is, mintegy hálájaként, hogy a sérülése alatt is tejben-vajban fürdettük, amit aztán csak azért nem tartott be, mert mindig a legmagasabb szinteken akar játszani…., így lesz majd jövőre a kompót játékosa is ?

crazybasket
Olvasó

Csak hogy megnyugtassalak Zsarkov, és a tájékozatlanság mezejéről kiemeljek itt egy cikk májusról!?

https://bball1.hu/benke-is-alairt-a-falcohoz/

Ebből idézek gyorsan neked:
“A megállapodás két évre szól, de – mindkét évben júliusig – szerepel benne megfelelő külföldi ajánlat esetén kilépési opció.”

Így lesz majd akkor jövőre a kompót játékosa ugye??? Ahogy idén is már előre aláírt oda meg minden amiket itt összezebeszéltetek, holott a megkeresésen kívül semmi alapja nem volt az egésznek!? Na m1..dobj még be pár komoly elméletet ??

Vulcano
Olvasó

Nem pont Vojvoda miatt nem akart egyébként odamenni? Az Albában annyi lenne kb a dolga, hogy Vojvodát kiszolgálja.

Zsarkov
Olvasó

Kit érdekel, hogy mennyire szól a megállapodás, mikor neki az adott szó sem ér semmit…, ha nem a Falcoban látja a “legmagasabb szintet” majd kivásàroltatja magát és megy…, mit érdekli holmi papír

KD
Olvasó

Jól hangzik amit leírtál, de a munkaszerződés csak írásban jön létre érvényesen ( Lásd még Munka törvénykönyve 44.§.)Lehet,hogy Szombathelyen mégis több volt a tej meg a vaj,még ha ez Nektek évek múlva is fáj. Szilinek pedig igaza lett, tényleg a legmagasabb szinten játszik M-on. Nem értem a problémát. Az ígéretre meg biztosan ismered azt a viccet, amikor a királyfi eltéved az erdőben, kezd sötétedni, mire odaér egy házikóhoz és bekopog rajta. Egy vénséges-vén banya nyit ajtót, aki beinvitálja a királyfit, ételt-italt ad neki és felajánlja, hogy ha vele hál, akkor reggelre szépséges királykisasszony lesz belőle. A királyfi vonakodva bár, de… Olvass tovább »

vasipasi
Olvasó

Nem látok bele a kártyákba, de gondolom valami durva szerződése lehet a fickónak, hiszen más oka nem nagyon lehet annak, hogy nem cserélték le.
Ha nem történik valami egy jó formában lévő Szolnok elkaphatja őket.

Artois
Olvasó

Ketlem, hogy lenne ra eselyunk, plane uj legios nelkul.
A PO mas kavehaz, mint az alapszakasz.

Vulcano
Olvasó

Nálatok nincs is tervben új légiós?

SárgaPárna
Olvasó

Kinek a felelőssége, hogy, nem hozunk új írányítót és fizetünk valakit, aki három hónap alatt négy meccset játszott és saját bevallása szerint most sem változott semmi (gondolom ez azt jelenti, hogy nem is fog).

SzhelY
Olvasó

Ki más mint a bebes ,meg a vén fax aki veled ül egy szektorban szopó állarcban nyuszifül,meg mitérdekel téged a kosárlabdárol foggalmad sincs azt hiszed almaszedés

crazybasket
Olvasó

Miért van ennyire titkolva hogy hazautazott???? Ha máshol nem, az Instá’ mindenki látja…

wiley
Olvasó

Bruinsma is hazament. Csak Lake maradt itt Szombathelyen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés