Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Eric Adams Jr. érkezik Mike Moore helyére Körmenden

Finnországból igazoltak a vasiak.:

:

A 27 éves 201 centiméteres amerikai, Eric Adams Jr. a finn Lapuan Korikobrat csapatától teszi át a székhelyét Körmendre. Adams az idei szezonban eddig közel 12 pontot és 6 lepattanót átlagolt mérkőzésenként. Utolsó 5 mérkőzésén pedig kiváló teljesítményt nyújtott, hiszen az átlag 17,4 pontja mellett majdnem 8 lepattanót is leszedett mérkőzésenként – írja a vasiak honlapja.

Mike a múlt hét közepén keresett meg minket azzal, hogy egy spanyol élvonalbeli csapat megkereste egy ajánlattal és úgy érzi, hogy ez élete nagy lehetősége, és bár nagyon szeret nálunk játszani nem szeretné ezt a lehetőséget kihagyni. Így rövid egyeztetések után úgy döntöttünk, hogy nem állunk az útjába, így elengedtük Őt. Nyílván egyből nekiálltunk nézni a játékospiacot, ami így januárban azért nem hemzseg a szabad játékosoktól a négyes posztra. Olyan játékost szerettünk volna, aki agresszív, jó védő és jól szedi a lepattanókat. Fontos szempont volt, hogy lehetőleg gyorsan elérhető legyen, minél előbb betudjon kapcsolódni a munkába. Így esett a választásunk Eric Adamsre, aki Finnországból csatlakozik hozzánk. Bízunk benne, hogy vele már véglegesnek tekinthető a keretünk és eredményesek tudunk lenni a következő időszakban

– nyilatkozta a vasiak vezetőedzője, Kocsis Tamás.

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
10 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
JonKKK72Harry Bellred-black01nyolcmegnyolc Recent comment authors
Jon
Olvasó

Ez a Moore-eset azért szégyenteljes, hogy év közben vásárolnak ki egy légióst a magyar bajnokságból. Nem vagyunk egy spanyol liga nyilván (olasz vagy német sem), de akkor is.
És egy NB1-es csapat nem viselkedhet úgy, mintha valami huszadrangú nevelőklub lenne. Aki aláírt egy szerződést, az a játékos meg töltse ki legalább azt és küzdjön végig, tegyen meg mindent a “csapatáért”.

KKK72
Olvasó

Szomorú vagyok ! Mindenhova érkezik valaki, mindenki próbál erősíteni csak nálunk van a nagy semmi csak a magyarázkodás ! Fel sem merem tételezni, hogy tényleg a kiesés a cél ? Így arra meg van minden esély !
Persze lehet pozitívan is nézni és azt mondani, hogy ez a vihar előtti csend és jönni fog a nagy durranás és magyarázkodás csak elterelő hadművelet rész !
Hajrá Kaposvár !

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az tudható, hogy miért teszi át a székhelyét? Kirugták, kivásárolták…?

red-black01
Olvasó

Olyan szerződése volt, hogy január 15-ig eljöhetett ha van ajánlata valahonnan.

Harry Bell
Olvasó

Finnországban ilyenkor piszok hideg van.

Kendeffy Botond
Olvasó

A videója alapján olyan 4-es, aki nem fél háttal a palánknak dolgozni, akár 5-ös poszton fogni az ellenfél nagy emberét. Megy a lepattanóért, és ha kell a váltásoknál sincs gondban a kis emberekkel szemben. Na nekünk pont ilyen kell. Ráadásul a videó több mint fele arról szól, hogy milyen helyzetben hogyan védekezik. Aztán majd a pályán kiderül.

Misi
Olvasó

Köszönjük Mike! Az Alba meccsed emlékezetes marad, a többi.. Fátylat rá. Szerintem jókor, jó döntés a csere. Ha nincs eredmény, váltani kell. Welcome Eric! MTE!

Savaria
Olvasó

Az utolsó 5 mérkőzésen, a kiváló teljesítménye által a csapata összehozott egy 0-5-ös mérleget…:)

Mendez
Olvasó

Első ránézésre egy streetball csapat ez a finn gárda, 4 amcsi meg a töltelék.
A srácnak viszont úgy néz ki vajkeze van, 60% feletti kettes és 47% hármas mutató elég jól mutat.
Ha tud védekezni akár még jól is kijöhet ebből az üzletből a Körmend.

SzhelY
Olvasó

talán valamennyire stabilizálódik a játék a 2 új játékossal és nem lesz akkora a probléma a második fél évben bár még bekell őket épiteni a vaj kéz meg majd kiderül

Twin Peaks
Olvasó

Hasonló elmondható Moore-ról is, aztán elvitték a Spanyol 1-be..

Motoros
Olvasó

De nem a védekezése miatt????

Bandy
Olvasó

Ő lesz a kisdobos.

SzhelY
Olvasó

hát mivel Savic nincs!

Bandy
Olvasó

Visszahívhatnánk vendégdobosnak

SzhelY
Olvasó

hívd fel

Bandy
Olvasó

Jó, remélem a ritmusérzéke a régi ?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés