Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

“Eredményesen szeretnénk képviselni hazánkat és Szombathely városát Európában”

Váradi örül, hogy egyből a főtáblán lehetnek, a teljesítményükkel ismét megmutatnák, hogy ez nem alaptalan.:

:

HIRDETÉS

A szerdai BL-sorsolást követően a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely hivatalos honlapja Váradi Benedeket kérte meg, hogy értékelje a csoportot.

A sárga-feketék csapatkapitánya fontosnak tartja, hogy akárcsak az előző szezonban, az idei évadban is sikerrel képviseljék a várost és az országot az európai porondon.

– Nem volt semmi elvárásunk, szerintem. Örülünk, hogy egyből a főtáblán lehetünk, szeretnénk ezt a teljesítményünkkel is megmutatni jövőre is, hogy ez nem alaptalan. Itt, a Bajnokok Ligájában bárkit kapnánk, nehéz lenne, nem gondolom, hogy összehasonlítható a tavalyi csapatokkal szemben a mostani csoport. Alakulóban vannak a csapatok, de ahogy tavaly is, úgy jövőre is csak magunkkal kell foglalkoznunk. Szeretnénk kiélvezni ezt a lehetőséget, élvezni akarjuk a játékot, eredményesen szeretnénk képviselni hazánkat és Szombathely városát Európában. Szeretnénk, ha tovább épülne az, amit megkezdtünk a válogatottal és a klubcsapattal is Európa térképén kialakítani – válaszolt a falcokc.com érdeklődésére Váradi Benedek.

fotó: ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
crazybasket Recent comment authors
crazybasket
Olvasó

Bízom benne hogy így is lesz Kapitány!💛💣💛💣😎

HIRDETÉS

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook