Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Élvonalbeli rutinnal erősít a TF

Visszatér a fővárosiak korábbi játékosa.:

:

Egy év szünet után ismét sárga-kék szerelésben láthatjuk a korábban Zalaegerszegen élvonalbeli tapasztalatot is gyűjtő mezőnyembert, Kerkai Ákos visszatér a TF-hez – adta hírül a csapat Facebook oldala.

Kerkai Ákos 2015-ben, Zalaegerszegről érkezett Budapestre, három év alatt oroszlánrészt vállalt a 2017-es Hepp-Kupa győzelemből és a 2018-as Piros csoportos bajnoki címből is. Tavaly nyáron Veszprémbe igazolt.

A Hoya-PE Veszprémmel jó szezont zárt, hiszen Mérész Csaba együttese a Hepp-Kupát megnyerte és bajnoki döntőt is játszhatott, azonban az Oroszlány ellen nem jött össze a feljutás a veszprémieknek. Kerkai a B-csoportos szinten kiemelkedő kerettel rendelkező Veszprémben átlagosan közel 18 percet töltött a pályán, 4,6 pontot téve a közösbe. Pontcsúcsát a PVSK elleni negyeddöntő pécsi mérkőzésén érte el, amikor 21 ponttal járult hozzá a Hoya győzelméhez.

– Nagyon szép három évet töltöttem a TF-ben, és a sikerek mellett az itt elvégzett kemény munka eredménye lett a veszprémi lehetőség, amely szintén eredményes szezont hozott. A dolgok úgy alakultak, hogy visszatérek a TF-hez, amely jelentősen átalakul a most kezdődő évadra, a célom azonban változatlan: magamból és a csapatból is kihozni a maximumot, hogy minél jobb eredményeket érjünk el – fogalmazott a bedobó.

A régi-újdonsült tízesre az újjáalakuló csapatban vezérszerep vár a 2019/20-as idényben.

fotó: TF-BP Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés