Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Élvezetes végjáték után győzött a Szolnok

A kecskemétieknek bizakodásra adhat okot az új légiós remek bemutatkozása.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét - Szolnoki Olajbányász 74-81 (20-23, 18-13, 20-24, 16-21)

Bajnokság, 21. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Benczur Tamás, Tóth Cecília, Makrai Márton (Dernei Gábor)

Kecskemét: Pollard 16/6, Wittmann 7/3, Jaramaz 1, Kucsera 2, Karahodzsics 17. Cserék: Klobucar 20/6, Ivkovic -, Dramicsanin 11/6, Kiss -.

Szolnok: Solano 8, Badzim 11/9, Cummings 20, Subotic 11, Taiwo -. Cserék: Pongó 7/6, Gilszki -, Kovács 2, Pallai 5/3, Rudner 5/3, Zsíros 1, Cakarun 11.

Már az új légiósával, Jaka Klobucarral a soraiban látta vendégül a Kecskemét a Szolnok csapatát a 21. forduló pénteki játéknapján.

Mindkét együttes hosszan próbált támadni a találkozó elején, de míg a szolnokiaknak nem sikerült jól befejeznie az első két akciójukat, addig a Kecskemét Pollard bravúrhármasával és Kucsera ziccerével rögtön meglépett (5-0). Subotic 2+1-es akciójával jött a válasz a vendégektől, ráadásul Badzim is dobhatott két büntetőt (5-5). A vezetést egyelőre nem tudták átvenni a piros-feketék, Karahodzsics csinált magának helyet a palánk alatt (7-5). Három perc elteltével pályára lépett a hazaiaknál Klobucar is, miközben Solano révén fordított az Olajbányász (7-8). Kezdett felpörögni a meccs ritmusa, felváltva jöttek a kosarak mindkét oldalon. Pollard triplájával akart megint meglógni a KTE, kisvártatva pedig Klobucar is távolról talált be (16-11). Azonnal kapcsolt a Szolnok, előbb Cummings, majd Pongó tett hozzá, visszajöttek kettőre a vendégek, de Klobucar egy duplát is elsüllyesztett (18-14). Pallai jól szállt be a padról, ő is dobott egy hármast, majd Cakarun pöcizte be Pongó átadását, a negyed vége előtt visszavette a vezetést az Olajbányász, sőt Pallainak köszönhetően növelni is tudta azt, aki a dudaszó pillanatában még egy félpályás sikeres dobást is értékesített, de azt már a dudaszó megszólalása után engedte el. 20-23.

Kovács rögtön a második felvonás elején szerzett egy labdát, amiből ziccerezhetett is, míg a túloldalon Dramicsanin csak az egyik büntetőjét dobta be (21-25). Beragadt a negyed rajtjánál a KTE, miközben Solano is utat talált a gyűrűig, ezen a meccsen már nagynak számítható előnyt kezdett el kiépíteni az Olajbányász, amikor jött Klobucar kosara és Karahodzsics zsákolása a hazaiaktól, időt kért Gasper Potocnik (25-27). Folyamatosan nyomtak a kecskemétiek, akik Pollard egypontosaival vissza is vették az előnyt (30-29). Tovább ment az adok-kapok, amiből végül a hazaiak jöttek ki jobban, ha szűkösen is. 38-36.

A fordulás után Subotic rögtön egyenlített, de Wittmann azonnal elsüllyesztett egy trojkát a túloldalon, majd Pollard is visszatett egy támadólepattanót (43-38). Cummingsnak csak az egyik büntetője ment be, Dramicsanin viszont távolról is betalált, egyre jobban lépett meg a KTE (46-39). A támadóoldalon sok hiba csúszott a Szolnok játékába, egy szerzett labdát követően Klobucar ziccerezett, időt kellett kérnie a vendégeknek (48-39). A kis szünet megtette a hatását, nagyon elkapta a ritmust az Olajbányász, amely Badzim vezérletével csinált egy 9-0-ás futást és kiegyenlített (48-48). Hiába kért időt Forray Gábor is, Pongó szintén távolról volt sikeres, mínusz kilencről a fordítás is meglett a szolnokiaknak, akik nyomtak tovább (48-53). Klobucar távoli kísérlete célt ért, ezzel hosszú hazai gólcsendet tört meg és Pollard is szerzett egy büntetőt (52-53). Újabb fordulat következett be, a kisebb megingást követően megint a Kecskemét kapta el jobban a fonalat, Wittmann betörésével visszavette az előnyt a hazai együttes, de sokáig nem örülhetett, jött ugyanis Cakarun duplája (54-55). Továbbra is rendkívül kiélezett volt a találkozó, izgalmas végjátékra volt kilátás. 58-60.

Dramicsanin egy triplával nyitotta meg a záró negyedet, Solano válaszolt, de Dramicsanin ezután a palánknak háttal is jól dolgozott (63-62). Produkált egy jobb percet a Szolnok, el is húzott néggyel, jött is az időkérés a hazaiaktól (63-67). Karahodzsics volt harcos a palánk alatt, 2+1 lett a jutalma, de Cummings is hasonlóképp juttatta a gyűrűbe a labdát (66-70). Remekül ment a szolnokiaknak ezekben a percekben, időt kért Forray Gábor (67-74). Több hiba is becsúszott mindkét oldalon, nem tudott közelebb férkőzni a Kecskemét, az idő pedig egyre csak fogyott, már csak négy perc volt hátra (67-74). Klobucar 2+1-es akciója tartotta életben a hazai reményeket, majd Karahodzsics maradt üresen a palánk alatt, villámgyorsan kettőre olvadt a vendég előny (72-74). Eladta a labdát a Szolnok, Karahodzsics pedig kiegyenlített, két és fél perc maradt (74-74). Újra labdát szereztek a hazaiak, de ezúttal nem tudták kihasználni az adódó lehetőséget, a túloldalon pedig Cummings értékesített egy közelit, másfél perc volt hátra (74-76). Pongó távoli hármasával öttel lépett meg az Olajbányász, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, főleg, hogy Cummings is zsákolt még egy nagyot. A Szolnoki Olajbányász egy végig kiélezett, élvezetes mérkőzésen győzött a Kecskemét otthonában. 74-81.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

98 hozzászólás

98
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
80 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
RózsabimbóEwingrusselalbanazolMilo Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Solanoval ugyanaz a helyzet
mint tavaly Warnerrel.

Sokkal több van benne,
de a Potocnik féle játékhoz jobban illik egy Rogic típusú, a kontrollált játékot jobban ismerő irányító.

Viszont akkor Badzimnak mennie kell,
és egy bontani tudó 2-est kell hozni helyette.

JR.Benitez
Olvasó

Az első kettőt ki választotta ki? Igen, Rogic jobb lett volna, de már akkor szinte mindenki ezt mondta. Vagy Potocniknak kellene kicsit engednie elveiből. Nem lehetetlen, más is megcsinálta már. Úgy már rohanni és statikusan is tudna Olaj játszani, ami komoly lenne szerintem. Ja és abban a rohanásban Pallai, Kovács, Rudner, Taiwo is jobban használható szerintem. Zsíros nem. Én így látom, lehet lebuzifalkózni.

Rouge
Olvasó

Ja.

A Solano-Pallai-Kovács-Cummings-Taiwo ötös alkalmas lehet egy gyors játékra,
míg a Pongó-Badzim-Zsíros-Subotic-Cakarun egy statikusabb, délszláv játékra jó.

Meg lehetne próbálni a váltott sorokat,
úgy ahogy a jéghokiban csinálják.
Az komoly lenne.

De ehhez Pallainak és főleg Taiwonak fejlődni kell (az utóbbival kapcsolatban vannak kételyeim)…

Rózsabimbó
Olvasó

Rudner?

Ewing
Olvasó

Buzifalkó helyett én ezt aláírom. Igazad van. ?

fanaticfantastic
Olvasó

Az ilyen hozzászólások teljesen rendben vannak. Mert nem “nagyarcoskodásról” szólnak. Az ilyen hangnemű kritika még jó is. Érvel,nem pedig kioktat.Aki ezért “buzifalcózik” ,nincs igaza. Köszi,hogy megosztottad velünk a meglátásaid.

JR.Benitez
Olvasó

Engem sajátjaim is sokszor leszólnak. Én Hawkins helyett jól bontó egyest hoztam volna..

fanaticfantastic
Olvasó

Kb,jól is látod!

Dallas
Olvasó

Warner jobb volt az alapszakaszban mint Szalámi, és érdekes módon azt mindenki ? elfelejti neki hogy a rájátszásban Suboticék ( főleg ö ) volt néha totál betli ,Warner meg szerintem sokat javult pont a rájátszásba.

russelalba
Olvasó

Mennyire alja az Alba elleni kép egy Kecsó meccs tudósításánal? 😀 BB-1

Milo
Olvasó

Nagyon érdekes ez a csapat. Azt a vak is látja, hogy komoly gondok vannak az öltözőben. Potocnik nem bízik Solanoban, de Zsírosban és sajnos valamiért úgy tűnik Pallaiban sem, pedig az utolsó 2-3 meccsen nagyon jól játszik. Azt, hogy Taiwoban nem bízik, azt sajnos megértem. Látszik a játékosokon, hogy görcsösen játszanak. Solanot egyébként nem mondanám féknek. Ha tudunk futni, akkor Solano egészen extra dolgokat tud csinálni, de amint lassú statikus játékot kell játszani, az nem megy neki. Ellenben biztos vagyok benne, hogy egy Dzunic féle rohanós Albaban, vagy egy pár évvel ezelőtti Körmendben, vagy akár az idei Sopronban ő egy… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Használni akarod Solanot? Add a kezébe a csapatot.

donnarumma
Olvasó

Megérdemelten nyert a vendég..
A Kecsó ebben a formájában sztem senkit nem tudna legyőzni.

Olajheart2
Olvasó

Örülök a győzelemnek!! Nyilván ettől a problémák nem tűntek el, de egy győzelem mindig jó a lelkeknek! Cummings ma nagyon sokat tett a győzelemért! Örökké Olaj!

Rouge
Olvasó

Pallainak több percet kell adni.

GRATULA a győzelemért,
MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

JR.Benitez
Olvasó

Többet? Ma? Miért? A mai modern kosárlabdában hiába dob egy fiatal 5 pontot, ha 11.29 minden más
statisztikai mutatóban nullát hoz, az nem pályán tartható szerintem. Ügyes? Az. De keress vissza ennyi perccel mikor volt olyan hogy egy játékos mindenben nullázzon. Marha ritka….

Rouge
Olvasó

Nézd meg a többi magyar teljesítményét
és utána gyere vissza.

Pallai nálunk nem a magyar válogatottakkal versenyez a percekért…és egyedül ő az,
aki még tud és fog fejlődni.

JR.Benitez
Olvasó

Lehet hogy fog fejlődni. De jelenleg nem látom rajta hogy leszabná a mezt bárkiről. Amúgy ha több percet akarsz a fiataloknak, és használja jól az edző Solanot, akkor nektek tényleg Potocnik kell?

Rouge
Olvasó

Az összes magyarnak (leszámítva Pongót,
akin viszont elment az előző meccsünk)
negatív a +/- értéke, kivéve Pallait.

Nálatok még a padon is válogatottak ülnek, nálunk más a helyzet.

JR.Benitez
Olvasó

1 válogatott ül a padon….

Milo
Olvasó

Meg 3 légiós és egy korosztályos válogatott. De a lényeg nem itt van. Kovács és Rudner van a posztján, akiknél igenis jobb teljesítményt nyújt és benne fejlődési lehetőség is van. Csak remélni tudom, hogy azért nem játszhatjuk többet, mert az előző években sok sérülése volt és nem akarjuk túlterhelni és ezzel együtt egy esetleges sérülést kockáztatni. Előző szezonokban mire formába lendült volna, addigra lesérült, remélem idén tényleg csak tudatosabban építjük fel, mert egyre jobb teljesítményt nyújt.

Piffinger
Olvasó

CUMMINGS!!!

HAJRÁ OLAJ!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Bizony! Ő,hozza ,általában amit tud.

SárgaPárna
Olvasó

Emlékszem én arra, hogy pár hónapja még spriccelve élvezett itt fél Szolnok, hogy soha nem volt még akkora klasszis irányító, mint solano a földön!

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor mi van? Minden változik. Nálatok is fog. Ez bíztos.

SárgaPárna
Olvasó

Igen, ahogy hallom így lesz. De az nektek nagyon fog fájni.

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor verd a segged a földhöz és kussolj,itt! Értve?

Senki
Olvasó

Tavaly hallottam hogy jön a világ elit írányító szombathelyre,most meg sopronba kuncsorogja magát mert nincs csapata…

SárgaPárna
Olvasó

Ezt azelőtt, vagy azután hallottad, hogy faszra húztunk titeket a bajnoki döntőben?

Ewing
Olvasó

Hé, fiú…kisebb arccal…a faszrahúzástól messze volt.. sőt, mondjuk, hogy rezgett a léc a negyediken…vkinek nyerni kell a döntőt. Egyelőre a Falco a legjobb a mezőnyben, tükrözte is a tavalyi végeredmény. Szal, méltósággal és szerényebben…

WSreborn
Olvasó

Lenyúljátok őt is mint Benkét?

Vulcano
Olvasó

Úgy, ahogy ti a Zte-től? Meg mint ti Voját a Pakstól? Meg mint Kellert az Albától?

nazol
Olvasó

Nem egy a szituáció. Ha bennfentes vagy, kérlek egyszer menj oda Szilárdhoz, és kérdezd meg egyenesen, hogy igent mondott-e az Olajnak, mielőtt aláírt Szombathelyre? Csak kérdezd meg. Nem is kell majd válaszolnia, látni fogod a szemében.
Én nem mondom, hogy ez a kontrakt a Falco “hibája”, üzletben nincs barátság, nem kell a Falconak ezzel elszámolni senki felé. De Benke nagy csalódás lett így. Emberileg. Nekem, nekünk.

Vulcano
Olvasó

Te pedig kérdezd meg tőle, hogy akart-e egyáltalán Szolnokra menni és nem csak az ügynöke meg Szalay nyomására ment-e oda.
Vojvoda legigazolása pedig gondolom szerinted a tisztességes üzlet szótári definíciója volt. A paksiak kb ugyanazt érezhették, mint ti.
Plusz megérteném a felháborodásotokat, ha Szili a ti fiatok lenne, mi pedig leraboltuk volna. Csakhogy neki köze nincs Szolnokhoz. Ellenben mondjuk Kornéllal annó más volt a helyzet. Meg Zozónak is oda ígértetek konkrétan bármit mikor hazatért. Ő viszont inkább a Falcot választotta, az akkor még zászlóshajónak számító Olaj helyett.

Knézy Ernő
Olvasó

A Falcohoz köze van?

Vulcano
Olvasó

Nincs. Szóval mi se sírhatunk ha jövőre elviszi valaki.

Zsarkov
Olvasó

Nem az a lényeg, hogy $$$$zilárdkának volt-e köze hozzánk, hanem, hogy kezet adott valamire…, innentől egy senkiházi nulla

Vulcano
Olvasó

Ezt a kezet adottas sztorit én máshogy tudom. Plusz azt hallottam, hogy felsőbb nyomás hatására ment eleve Szolnokra. Semmi komoly, csak Szalay befenyítette kicsit a menedszert. Csak a szokásos. Nem véletlen, hogy Benke és Szalay viszonya eléggé fagyos.
A Vojvoda Szolnokra igazolására pedig igazán reagálhatnátok. Azt azért ti is elimeritek, hogy minden volt csak nem korrekt.

Zsarkov
Olvasó

Ő jönni akart és kivásároltuk, fizettünk érte

WSreborn
Olvasó

Nettó hazugság amit a Benke ügyben elhitettek veletek. Hol élsz te ember? 80as években? Nem akar egy játékos Szolnokra menni de befenyítik és oda kell igazolnia? Atyaisten ez még a ti hazugsággyáratokból is durva termék….
Vojvoda ki lett vásárolva a szerződéséből, kb. 3 játékost vett az árán az ASE.
Annyira unalmas már ez a “mi minden korrektül csinálunk, más meg semmit” féle önbutító szöveg tőletek.

Ewing
Olvasó

Speciel bucifejű Szalayból mindent (is) kinézek. Klasszik fideszes tempót nyom ő is..?

fanaticfantastic
Olvasó

Ok,elvtárs.

Ewing
Olvasó

Ha nekem címezted, qrvára el vagy tévedve…sőt, egy egysejtű szintjén lehetsz kb…ha nem nekem, akkor ok.

Rózsabimbó
Olvasó

Hát…ha még okos is lennél, nem csak a troll szintet ütnéd meg!

Dallas
Olvasó

Ezt tényleg nem hiszem el ,ez már nem a 80-as évek ,hogy nyomás meg Honvéd ,amikor Berkicset tényleg nem akarták engedni játszani a durcás pártkáderek ,frankon nem hiszem el ezt a történetet hogy a menedzser azt mondta ,nem óvodás hogy akkor is fel kell venni a macis melegítőt ha nem tetszik… ja meg a mi Ferkónk nyomása ,azért ekkora hatalma még nincs az Eresznek se 🙂 majd egyszer lehet hogy lesz 🙂
amennyit beszélnek ezek mostanába Putlerel….. biztos sok jótanácsot kapnak tőle.

nazol
Olvasó

Még mindig kevered a szezont a fazonnal. Összemosod a játékost a klubbal. Én nem beszéltem negatív fenhanggal a Falcoról. Még mindig a játékosról beszélek. Ennek semmi köze a klubcsapatokhoz. Egy Olaj játékos lesérült szezon közben a kupadöntő után. Megműtötték. Ekkor már Vojvoda jelezte, hogy külföldön folytatja karrierjét, így az Olaj klubvezetés kifejtette ennek a megműtött játékosnak, hogy a jövő csapatát köré szeretné építeni. Ez a játékos ekkor igent mondott és kezet adott erre. Aztán pár hónapra aláírt egy másik csapathoz. Tökmindegy, melyikhez. Tökmindegy hogy ez éppen a Falco volt. És tökmindegy, hogy ezt a játékost Benke Szilárdnak hívták. Mert ha… Olvass tovább »

PL
Olvasó

mintha Kyan Andersonra, meg Marvin Clarkra te rántottad volna rá… ?

Rolex
Olvasó

Naaa megérkeztél sárgamoslék,te beteg féreg..?
❤️?

Skcforever
Olvasó

Néztem pár Olaj meccset mostanában, kívülállóként Solano hatalmas fék a Szolnoknak. Persze ez csak egy egyéni vélemény, a stáb biztos jobban tudja. Amúgy gratula!

Artois
Olvasó

Jo kepessegu jatekos egyebkent, de nem valo abba a rendszerbe amit Potocnik kitalalt.
Kerdes mar csak az, hogy ezt miert nem lattak a leigazolasa elott…?

Olajheart2
Olvasó

Szerintem egyáltalán nem rossz játékos.. csak ebbe a statikus játékba, amit az Olaj játszik nem illik.. És ebbe a nagyon kontrolált Potocnik féle játékba se..

Csippa
Olvasó

Az élvezetestől messze volt, max küzdelmes, rengeteg hibával, de nyilván, aki érdekelt volt, annak izgalmas. Csaj jv meg nemtom, kivel kávézott meccs előtt, de az első perctől látványosan tolta a hazai szekeret. Új kecso légiós jó lehet, ha bírja, ha… 🙂

Knézy Ernő
Olvasó

Károgók ! Kussoljatok mar ! Győztünk , nem ugy mint a falko csapatotok àltalaban .
Badzim kezd belejönni.
Furán hangzik,de Solanon elkell lassan gondolkodni,h kell ide .

Vulcano
Olvasó

A Falco (igen így írják) jelenleg listavezető a mindösszesen 3 vereségével. Szóval a szövegértés mellett már látom a számokhoz se nagyon értesz.

Knézy Ernő
Olvasó

Okoskodj!
Szombathelyen Falco , máshol falkonak hívnak titeket . Nem tudtad nagyokos?

Vulcano
Olvasó

Szóval a hülyeséget megcáfolni az okoskodás…
Rendben.

fanaticfantastic
Olvasó

Csaó! Menj!

Vulcano
Olvasó

Megint a szolnoki kollega úr kezdte, de rendben. Tőled már megszoktam, hogy arra sose reagálsz.

Knézy Ernő
Olvasó

Mi a fasznak jöttök ide károgni? Csodálkozol ,h írtam amit írtam? (Solanorol IS)

Pbask
Olvasó

Tegnap kapásból minimum 5 ember kárörvendett. Szerintem ez a reakció se nem meglepő, se nem erős ahhoz képest.

fanaticfantastic
Olvasó

Hol? Mikor? Nem emlékszem. Nem olvasgatok sárgákról.Csak sajnos a cikkeink alatt,sárgáktól. 🙁

Vulcano
Olvasó

Amíg Knézy Ernő főállású troll ide nem böfögött, addig egy kurva negatív hozzászólást nem olvashattál falcosoktól. Az pedig hatalmas szűklátókörűségre vall, ha nem vélted felfedezni a Bl-es cikkek alatt keletkező szolnoki gyűlölet és troll cunamit. Tipikusan az vagy, aki másokéban a szálkát is magéban viszont a gerendát se.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem érdekelnek a sárga cikkek. Szolnok szurkoló vagyok.Megmondtam a múltkor. tartom is magam ehhez. Vagy másként látod?

Knézy Ernő
Olvasó

Ja nem olvashattál… Miért hazudsz?

Senki
Olvasó

Kb ovi ami megy itt… Beszólt? Akkor én durvábban szólok be…

Pbask
Olvasó

Amugy yup.Én csak fanaticnak reagáltam, ő még az értelmesebb réteget képviseli. Knézynél abban sem vagyok biztos, hogy szolnoki.

2lee14
Olvasó

Életében nem járt kosármeccs közelében.

Knézy Ernő
Olvasó

Jaja. Azért egy Perry-s bajnoki döntőt megéltem nálatok ,szilverhelyen,hülyegyerek?

Vulcano
Olvasó

Most épp ti vagytok a szilverhely…

Knézy Ernő
Olvasó

Ezt Akkor mondd majd ,ha 9szer vágjátok a hálót ,nem 100 évenkent 2-3szor ???

Vulcano
Olvasó

100 évenként? Látom a számok tényleg a halálos ellenségeid.
Látom nehezedre esik leírni, hogy 3-szor ezért inkább írsz 2-3-at pedig tudod, hogy a 3 az igaz. Mondjuk elhiszem, hogy a tavalyit te inkább elfelejtenéd. Mikor az egész szolnoki bázis harsogta, hogy 7 emberrel, idegenben, 5. meccsen úgyse nyerünk, aztán kaptatok egy dehumanizáló 20-ast közé. Mi legalább csak 2 ponttal kaptunk ki tőletek 2018-ban, nem 20-al égtünk hazai pályán.

Knézy Ernő
Olvasó

Ja. Csak amikor ti elhittétek ,hogy ötödik meccs lesz nálunk,Perry megjött, elcsitított titeket . Más a kettő .

Vulcano
Olvasó

Csak, hogy mi nem hittük akkor se el a bajnoki címet, meg nem énekeltük, hogy “Itt a magyar bajnok” aztán megjött a 4. negyedbeli teljes betli a csapattól meg egy megalázó 5. meccs. Igazad van, más a kettő.

Knézy Ernő
Olvasó

Bajnok volt a csapat tavaly is számunkra .

Dallas
Olvasó

Nagyon ismerős ez a Klobucar ,ABA liga vagy hol találkoztunk vele ?

WSreborn
Olvasó

Krka-ban játszott, az ABA ligában találkoztunk vele

Zsarkov
Olvasó

Ott bizony, Krka Novo Mestoval járt a ligetben többször is…, akkor kiválóan játszott…, most is, csak már 35 éves

redmiller
Olvasó

Gratulálok a Szolnoknak! A végét jobban bírták! Klobucar 2 edzéssel meccsen tartott bennünket! Elképesztő fickó!
Hosszú idő után végre újra élvezhető dolgokat láttunk Kecskeméten!

Remélem elindulunk felfelé

Dallas
Olvasó

Most néztem meg wikin ,ez az a bizonyos Klobucar akire én is gondoltam ,igaz már 35 ,de fiatalon meg nem igazán lett volna Magyarországra igazolható kategória ,itt még esélyes hogy “öregen” is extra lesz.

fanaticfantastic
Olvasó

Köszönjük! Klobucar jó lesz! Sok sikert nektek a továbbiakban!

Senki
Olvasó

Ez egy játékoson múlott?

WSreborn
Olvasó

Néha egy “kiscsapat” is nyerhet idegenben…

fanaticfantastic
Olvasó

😀

Olajheart2
Olvasó

??

Rantotta
Olvasó

Megnéztem a meccset függetlenként. Streetball Solanoról ki hitte hogy jó lesz Szolnokra?

york
Olvasó

P. Péter

Dallas
Olvasó

Nem tudom hogy ezt tényleg ő dönti e el , de szerintem már nem.

york
Olvasó

sajnos még hallgatnak rá…

Vulcano
Olvasó

A kecskeméti kispad szépen végigmozizta, ahogy a Szolnok 48-39 után csinált egy 14-0-ás rohanást. Szerintem ott úszott el a meccs. Ha a Kecsó észnél van akkor azt az előnyt megtartva be lehetett volna húzni ezt. Az Olajnak meg gratula a győzelemhez.
Kornél > Forray

redmiller
Olvasó

Oké! Jobban tudod milyen szar helyzetben vagyunk itt….

Vulcano
Olvasó

Akkor ezek szerinten 9 pontos előnyt 3 perc alatt eladni az rendben van. Meggyőztél. Fofó az Isten.

redmiller
Olvasó

Halvány lila fingod sincs mekkora gondok voltak itt hetekig… Klobucar érkezése is csak enyhítette a problémákat, de minőségi edzés még így se lesz könnyű végezni úgy, hogy a félcsapat beteg, vagy rehabos…

Vulcano
Olvasó

Folyton csak a kifogások. Forraynak tavaly ott volt a világ összes pénze, mégse tudott 4-be kerülni se a bajnokságban se a kupában. Értem, hogy neked ki van adva, hogy védd a főnököd, de ideje mennie.

redmiller
Olvasó

Nem a főnököm! Én viszont látom a meccseinket! Tudom a hátteret! Te meg pár szorosan megnyert meccsünk miatt magaszatalod fel az általam is kedvelt és bírt Kornélt Fofóval szemben!

Képzeld nem szerettem volna edzőváltást! Viszont akkor Egy jó meccsünk volt! Az Alba ellen…

Vulcano
Olvasó

Figyelj. Én eskü igazat adok neked ha tudsz akár egyetlen egy példát mondani, ahol Fofó maradandót alkotott. Tavaly azzal a kerettel és pénzzel amivel az Alba bírt, minimum a bronz, de inkább a döntő lett volna a cél mindkét sorozatban. Aztán láthatjuk mi lett ebből.
Én pedig nem felmagasztalom Kornélt, de szemmel látható,hogy jobban ment a szekér alatta. Mondhatod, hogy párpontos meccseket hozott. De ő hozta a párpontos meccseket. Megtudta nyerni a végjátékokat, Forrayval szemben.

redmiller
Olvasó

Mellesleg én láttam, milyen meccseket nyomtunk ép kerettel is akkor! Az sem volt leányálom… Viszont sok csapat akkor nagyobb szarban is volt akkor….

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy,Klobucar vétele nem volt rossz,Kecskeméten!

fanaticfantastic
Olvasó

Így is van! Hajrá,Olaj!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés