Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Élvezetes meccsen verte a Kecskemét a Kaposvárt

Az utolsó percig nyílt volt a találkozó.

KTE-Duna Aszfalt - Kaposvári Kosárlabda Klub 70-69 (16-14, 19-18, 17-18, 18-19)

VII. Morgen Ferdinánd Emléktorna
ASE Sportcsarnok

KTE: Wittmann 5/3, Vukcsevics 11/6, Djeraszimovics 2, Djuraszovics 20/12, Karahodzsics 14. Csere: Williams 12/6, Révész 4, Molnár -, Kucsera 2.

Kaposvár: Davis 16/3, Norfleet 3/3, Baki 3/3, Dramicanin 15/9, Hendlein 10. Csere: Horváth -, Bogdán -, Ponjavic 9/3, Krnjajski 4, Lalic 9.

A KTE-Duna Aszfalt végig kiélezett mérkőzésen, 70-69-re verte a Kaposvári Kosárlabda Klub együttesét a Morgen Ferdinánd Emléktornán.

Az első negyedet a Kecskemét nyerte, de csak két ponttal, ami a nagyszünetre háromra nőtt. Végig egymás mellett volt a két csapat, izgalmas végjátékra volt kilátás. A fordulás után volt, hogy átvette a vezetést a Kaposvár, de a felvonás végére még megmaradt két pont előnye a KTE-nek. Az utolsó játékrészben hol az egyik, hol a másik csapat volt előrébb, de az utolsó perceket Wittmannék bírták jobban, így ők játszhatják a döntőt az ASE-Brno találkozó győztesével.

Fotó: KTE Kosárlabda Klub Facebook oldala

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Omega SMKtopiredmiller24esKPSVRKK Recent comment authors
Ktopi
Olvasó

Ez meglepetés. Az előző edzőmeccsen látottak alapján nehezen tudtam elképzelni, hogy miért igazoltuk le Djuraszovicsot. Remélem, hogy inkább ez az igazi arca, mintsem a másik.
Számomra nem egyértelmű, hogy akkor most 6 légiósunk lesz, akiből 5 fog játszani? Hajrá Kecskemét!

Ball don't lie
Olvasó

Marko, Kemal, Williams, Vukcevic, Djuraszovics, ez öt. Chester Lewis (bármennyire is megtévesztő a neve) magyar.

redmiller
Olvasó

Olenkára gondolt, mert a MAFC ellen is ott volt a padon

Ball don't lie
Olvasó

Mea culpa. Akkor meg jól el vagyunk eresztve, ha 6 légióst fizetünk. 😀

redmiller
Olvasó

Mivel Olenka szerződés alatt sérült meg, kénytelenek vagyunk vmennyit fizetni…

24es
Vendég
24es

Roli orra is off! Jobbulást neki!

KPSVRKK
Olvasó

Jó, hogy erős a védekezésünk, de több pontot kell dobni.
Baki, Norfleet együtt 6 !?

Ball don't lie
Olvasó

Lewis teljes off?

redmiller
Olvasó

Vasas Akadémia nagyszerű képzése, hogy taktikára, figurákra nem képezték… Gőze nincs a helyezkedésről…. Korábbi edzőmeccseken se tudta, hova kell mennie, helyezkednie…
Remélhetőleg a B-ben gyorsan megtanulja, különöben lukra futottunk vele…

Ball don't lie
Olvasó

Már bocsánat, de mi az, hogy nem képezték? Akkor csak dobóedzései voltak vagy mi? Ráadásul volt kint valami alsóbb osztályú ncaa csapatban is. Ott se sikerült ilyen “lényegtelen” dolgokat elsajátítania? És ha ez igaz, akkor ez a vezetőségünknek nem tűnt föl, mikor felmerült a leigazolása?

redmiller
Olvasó

Nézd, nem tudta megtanulni a figurákat… Alba ellen, Molnár Dani kipontózodása után, a padról üvöltötték hova menjen… Gőze nem volt róla…

Ball don't lie
Olvasó

Biztató, a magyar kosárlabda jövője szempontjából. Ő nem korosztálya egyik legnagyobb tehetségeként volt beharangozva? Bele se merek gondolni, hogy a többiek mit tudnak.

Omega SM
Olvasó

Ez egy méretes baromság ugye Te is tudod. Mindenhol játszanak figurákat és vannak alap kosárlabda mozgások amit ha nem tud valaki akkor már rég kihullott volna a rendszerből. A srác minden up válogatottban benne volt és jól is játszott, akkor senki nem látta ezt a hiányosságot? A probléma az lehet, hogy 1 hónap alatt nem egyszerű megtanulni a többi játékos szokásait ha egy teljesen más rendszerből érkezel. Jó lesz a srác (ha nem sérül meg) csak idő kell neki.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés