Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Elvesztette fiatal játékosát a ZTE

Nem gyógyul a sérülése Papp Péternek.:

:

A kosaras egy hónappal ezelőtt azt nyilatkozta honlapunknak, ha a jelenlegi kezelés használ, akkor egy hónap múlva visszatérhet a ZTE hátvédje, ha nem, akkor véget érhet a szezonja.

Kaposvárról érkező játékos az alapszakasz első felében többször is jól szállt be, ma azonban rossz hírt közölt a klub honlapjával.

– Január 10-én egy edzésen rosszul léptem és azóta fáj a bokám. Voltam több kivizsgáláson is, MRI-vel is megnézték a lábamat, és azt a diagnózist kaptam, hogy egy csontdarab le van törve az ugrócsontomból. Ezt követően kaptam injekciós kezelést. Legutóbb Siófokon voltam, ahol egy PRP kezelést kaptam. Ez egy egyfajta “sajátvér kezelés”, ami a csontokat, porcokat, ízületeket erősíti. A kezelés gyógyulási ideje négy hét volt, de nem vált be. A sérülésem a vártnál nehezebben gyógyul, ezért az idei szezonba sajnos már nem tudok pályára lépni. Jelenleg Kaposváron kezeltetem magam, és innen is szurkolok a csapatnak – nyilatkozta.

Fotó: Zsu

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
kivelnyomodTomika2Gecse J. Máriópbaskzterulez Recent comment authors
kivelnyomod
Olvasó

Jobbulast kívánok! Én bírtam, alázatos játékos volt!

pbask
Vendég
pbask

24 évesen fiatal? Akkor Perl Zoli is az 23 évesen? 😀 valahogy szitokszó lett ez azokra húzzák rá akik sokat nem értek el profi karrierjükben,mert “fiatal”
vagy doncic mi? aztán nbaben legjobb rúki..

Gecse J. Márió
Olvasó

A médiában is megfigyelhető az utóbbi években a “fiatal” szó használata bűncselekményeknél…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Eddig is ráhúzták, mert azon magyar játékosok között , akik a bajnokságban szerepet kapnak, fiatalnak számít, akkor is ha te buta vagy. Perl 3 hónappal fiatalabb.

zterulez
Olvasó

Én eleve nem is számoltam vele már idén. Mielőbbi sikeres felépülést kívánok neki!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés