Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Élő közvetítések

TV, élőkép, Fullcourt.:

:

A 16 órakor kezdődő Egis Körmend – JP Auto-Jászberényi KSE mérkőzést az M4 Sport TV élőben közvetíti. Fullcourtért klikk ide. Mindigós streamért klikk ide.

A 18:30-kor kezdődő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Pécsi VSK-Veolia összecsapásról Fullcourtért klikk ide. Mindigós streamért klikk ide.

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
pantherPvsk FanaticKobayasiPécsidrukker99egismte1 Recent comment authors
Pvsk Fanatic
Olvasó

Nem értem miért kell ennyire meglepődni ezeken a meccseken? Falco és a Körmend jóval mélyebb rotációval rendelkező csapatok, akik más célkitűzéssel rendelkeznek, mint a Pécs meg a Jászberény, akik ha teljes csapattal állnának ki sem tudnák megverni őket idegenben ezen kár vitázni, főleg úgy hogy a Falco és a Körmend is ilyen jó formában vannak. A rájátszásra készülve az eleve nyerhetetlen meccseken mi értelme lenne megszakadni hangsúlyozandó úgy, hogy nincs is érdemi jelentősége a győzelemnek a helyezés szempontjából. Semleges nézőknek ezek nyilván nem szórakoztató mérkőzések, de ilyenkor a végeredményre kell koncentrálni és ezeket a mérkőzéseket pedig sérülés nélkül lehozni úgy,… Olvass tovább »

Kobayasi
Olvasó

Megsértődtél húsom??? A Pécs SOHASEM lesz Alba, Zete, Paks vagy Kaposvár!!!
Durvára SENKI sem kiváncsi rátok!!!

Kobayasi
Olvasó

A magyar bajnokság SOHA nem látott mélységbe süllyedt!!!
Borzalmasan gyenge színvonal a felsőházban. A többiről már ne is beszéljünk. De itt a lényeg a felsőház, ahol az országot kéne képviselni a csapatoknak, ha úgy alakul. Remélem az ilyen Berényak, meg Pécsek nem lesznek ott a spiccen.

Pvsk Fanatic
Olvasó

Ne aggódj, sem a Jászberény sem a Pécs nem valószínű, hogy pályahátrányból kiveri majd a Körmendet…

panther
Olvasó

Bocs, de nagy butaság, amit írtál. Az országot nemzetközi meccseken kell képviselni, itt legfeljebb a saját városukat képviselik a csapatok… De nem ez a lényeg, hanem az, hogy három-négy csapat összehasonlíthatatlanul több pénzből gazdálkodik, mint a többi, ez a játékosállományon egyértelműen meglátszik. Nálunk lényegében három légiós van (Wrightot nem sorolom ide a képességei miatt), ebből az egyik (Budimir) sérülés miatt nem is játszott. Ilyen körülmények között miért szakítottuk volna meg magunkat egy olyan mérkőzésen, ami nekünk téttel nem bírt, kockáztatva az esetleges sérüléseket? Lehet, hogy a lebonyolítás így nem túl szerencsés, de ehhez nekünk semmi közünk. Megjegyzem az általad lenézett… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Okorn teljesen k. o.! +29-nél nekiugrik a bírónak, kapja a tekót és folytatja tovább a dumát

egismte1
Olvasó

Én elhiszem, látom is, hogy sok a sérült, de a Pécs és a Jászberény is feladja már előre. Idén nincs színvonal a felsőházban

Pécsidrukker99
Olvasó

Itt nem a feladásról van szó. Nekünk is a győzelem kell, ha közelebb akarunk kerülni a Jászberényhez. Ma nem megy úgy, mint múlt héten. Tiszta 3asok kimaradnak, lepattanót nem tudjuk összeszedni, és védekezésben is alszunk. Emellett a Falconak nagyobb a rotációja, úgymond több emberre el tudja osztani a pontokat. Nálunk kevesebb emberre oszlik el ugyanaz a pont, ha valakinek nem megy aznap akkor ennyi. Emellett remélem nem lesz csúnya a vége. Hajrá Pécs!

bimbo
Vendég
bimbo

Hol van kmézics edző?

red-black01
Olvasó

Ha jól rémlik a szolnoki utánpótlásnál ?
De hogy jön most ez ide ? ?

bimbo
Vendég
bimbo

Érdekwl bár wz a ficko is szimpi

balldontlie
Olvasó

Ha Berény szurkoló lennék, nagyon felcseszne Knézy lesajnáló szövege.

jb17
Olvasó

Mi meg azt hittük csak nekünk tűnt fel ez ?

bimbo
Vendég
bimbo

Tudsz valamit?

Olajheart
Olvasó

Leszögezem hogy nem kedvelem Knezyt.. De nem lesajnáló a szövege hanem reális.. Minek ezt a meccset adni tv-ben…

jaszberenyikse
Olvasó

Az M4-nek kiváló érzéke van ahhoz,hogy csak a Berény edzőmeccseit adja ahol tuti agyonvernek minket. Egyébként Knézy tényleg csak reális nekem nincs semmi bajom a “lesajnálásával”.

balldontlie
Olvasó

Nem közben érzem ezt, a felvezetőnél és az első percekben tolta túl szerintem kicsit.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés