Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Élő közvetítések

TV, Élő, Fullcourt!:

:

Euroliga, Női:

18:00 Spar Girona – DVTK – Hun-Therm – ÉLŐ

18:00 Sopron Basket – Perfumerias Avenida – ÉLŐ

EuroCup, Női:

15:00 Botas Spor – SERCO UNI Győr – ÉLŐ

18:00 Elitzur Landco Ramla – NKA Universitas PEAC – ÉLŐ

Tippmix Férfi NBI A.

A 18 órakor kezdődő Kometa Kaposvári KK – Soproni KC mérkőzésről Fullcourtért, klikk ide. Mindigós streamért klikk ide.

Férfi NB I. B, Piros-csoport

A 18:00-kor kezdődő Salgótarjáni KSE – Phoenix-MT Fót mérkőzésről Fullcourtért, klikk ide. Élő Youtube streamért klikk ide.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
magister_officiorumred-black01elfogult vagyokSopronKCfanTom67 Recent comment authors
magister_officiorum
Olvasó

Szép volt SKC! Csak így tovább!

Mindazonáltal nem tudok elmenni szó nélkül a női csapatunk mai teljesítménye mellett. Egy Euroliga győzelem után ez a teljesítmény – főleg hazai pályán – elfogadhatatlan.

red-black01
Olvasó

Csak egy érzés, de a stat. alapján a 3. negyed végétől ahogy repkednek a faultok és a technikai faultok a Kaposvárnak , kaposvári részről kíváncsi leszek majd a beszámolókra.

SopronKCfan
Olvasó

Valerio olvasta a kommenteket és összeszedte magát. 4/4 mezőnyből és 4/4 büntetőből. Ez kell mindig 🙂

elfogult vagyok
Olvasó

Csak úgy érdeklődnék! Ha nincs automata kamera, nincs “kiadható” kép, akkor van-e “visszanéző rendszer”, miután úgy hallottam, hogy a kettő azonos!!!?? A visszanézési lehetőség viszont úgy tudom KÖTELEZŐ, tehát?????????????????????????????
Pedig jó meccsnek “látszik”!

SopronKCfan
Olvasó

Szánalmas.

Bobby666
Olvasó

Kaposváriak! Kérdezzétek már meg a KKK-t, hogy miért nincs közvetítés a régi csarnokból? Hátha végre kiderül az igazság, hogy esetleg hülyeségeket írogatok. Amennyiben így van, megkövetek mindenkit aki lehurrogott. Peace, hajrá Magyar kosárlabdaT Most már derítsük ki az igazságot. Mogyi! Ehhez Te is kellesz!

Alulu
Olvasó

Tök mindegy. Fizettem egy szolgáltatásért. A pénzt leveszik a számlámról. Szolgáltatás nem kapok. Innentől senkit nem érdekel ki a hibás.felém az tartozik felelősséggel akinek fizettem.

Tom67
Olvasó

Kurva anyátok mindigo! Ezért fizetek?

lavjaman
Olvasó

Mindegy, hogy kinek a hibája, hogy nincs közvetítés. Előfizetőt a mindigo veszít, így elemi érdeke fűzödhetne hozzá, hogy legyen közvetítés. A gond ott van, hogy ő nem szolgáltatás szemlélettel dolgozik. Gondolom van egy alapdíj amit az MKOSZ fizet és innentől már aranybánya magában.
A legbosszantóbb, hogy ha újra kötöd akkor mindig van benne fél nap átfutási idő, nehogy rögtön lásd a meccset…

HajraKapos
Olvasó

Kedves Mindigo! 3 hét alatt sikerült megoldani végre a közvetítést Kaposvárról vagy még mindig nézhetjük a Fullcourt-ot, már ha működik?

Alulu
Olvasó

Már 2 hónapja nyilvános hogy mikor költözik a csapat a körcsarnokba.Volt idejük bőven

hullahopp
Olvasó

Nem lesz közvetítés ma sem, gondolom a ” rendező csapat hibája”.

Továbbra is kérdezem: mi a mindigo feladata és felelősségi köre? Tiszta bárkinek is, hogy mi miatt lehet őket számon kérni? Mert egyelőre az összes létező felelősség a csapatokra volt hárítva, bármikor bármilyen probléma merült fel.

Pár hete volt itt egy hozzászóló (ottani dolgozó?) aki védte a platformot, őt személyesen is meghallgatnám ebben a kérdéskörben itt, a hozzászólásom alatt. 🙂

Bobby666
Olvasó

Nem vagyok mindigos-s! Volt utánpótlás válogatott kosaras vagyok. Bemásolom akkor újra mert utálom az urban legend-eket: Az Antenna Hungáriának az a feladata mint a Digi-nek, Vodafone-nak és a Telekom-nak.. Országosan elérhető platformot biztosítani az adást sugározni kívánt alanyoknak. Szerinted ha elmegy az RTL az a Digi, Vodafone, telekom hibája? Ha nem megy a felirat az RTL-en az a platform hibája? Ha nem tudja eljuttatni a jelet az RTL az a Digi, Vodafone, telekom hibája? Ha nem jó a kamerakép akkor az szerinted a közvetítést a platformján elérhetővé tevő cég hibája? Miért jó Oroszlányban, Debrecenben, Fehérváron stb. a mindigo közvetítés? Kivételezik… Olvass tovább »

Bobby666
Olvasó

Ja és a Szolnok – Albán is jó volt már! A Szeged – Körmendről nem is beszélve!!!

hullahopp
Olvasó

Tehát akkor nem a mindigo felelőssége telepíteni az új csarnokban a saját automata kamerarendszerét, hanem a Kaposvárnak kellene felutazni az Antenna Hungária székházába, elkérni a megfelelő rendszert és telepíteni az új csarnokban? 🙂 De a te példáddal élve: ha építek egy új házat és előfizetek a Diginél, hogy legyen internet, akkor azt is nekem kell bekötnöm, ugye? A kameraképhez pedig annyit: a legtöbb csarnokban az Antenna Hungária által telepített automata kamerarendszer van, amit még büszkén reklámoztak is. Tehát ha nem jó a kamerakép, akkor igen, a közvetítést a platformján elérhetővé tevő cég hibája, hiszem övé a kamerarendszer is… Annak meg… Olvass tovább »

Bobby666
Olvasó

Nem az Antenna Hungária telepítette a kamerarendszereket hanem az MKOSZ a csapatok egyetértésével. Ezeket a kamerákat pimpelik fel a csapatok ha jobbat akarnak mint a szövetség által telepítettek. Még egyszer mondom az Antenna Hungária csak a platformot, az országosan, egy helyen elérhető felületet biztosítja. Peace! Hajrá Magyar Kosárlabda!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés