Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Élő közvetítések

TV, élőkép, Fullcourt.:

:

A 18:45-kor kezdődő Atomerőmű SE – Zalakerámia ZTE KK meccset az M4 Sport TV élőben közvetíti. Fullcourtért klikk ide. Mindigós streamért klikk ide.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Horvath Belagabor77GodemperorÖRÖKKÉFEHÉRVÁR1941112lee14 Recent comment authors
Horvath Bela
Olvasó

„Ha kikapnak, elszenvedik harmadik vereségüket. Ugye kikaptak a Falcótól és hazai pályán az Oroszlánytól…” A Szolnokot akkor megverte a Zete??? 😀 😀 Ezt a felkészültséget!!!

Horvath Bela
Olvasó

Jenő kommentálását már nem lehet bírni. Csak azt szajkózza, hogy mit mutat a statisztika, ezenkívül csak a hibák… Vazze az ember hangulatát is elrontja. Észrevette már magáról, hogy csak a negatívumokat keresi, ezeket emeli ki? Az ilyen beszólások, hogy “lényegében a két amerikai veri el a Zetét”, szerintem rohadtul nem eshet jól a zalaiaknak. Ez csak egy példa volt! Amúgy már azzal kezdte, hogy “az eddig lejátszott négy mérkőzésből”, ami ÖT! Egész meccsen az eladott labdák, a kihagyott dobások…

gabor77
Olvasó

BT menj a p….ba!

2lee14
Olvasó

Tud valaki valamit, most akkor ha holnap akarom nézni a meccseket a mindigon már meg kell vennem a csomagot? Köszi a válaszokat!

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

U baszki igen.

2lee14
Olvasó

De akkor remélem nem a szokásos mindigo szintet kapjuk…..

Godemperor
Olvasó

Már a mait sem lehet nézni, elsejétől fizetős. A szint szerintem ugyanaz. Nem gondolod, hogy mindenhova kiküldenek egy operatőrt, rendes kamerával… Az pénzbe kerülne nekik, akkor nem lehet akkorát kaszálni.

Horvath Bela
Olvasó

Teljesen igazad van! Remélem, nem fognak kaszálni! Ami felháborító, hogy ezt a gagyi, ráadásul bizonytalan minőséget pénzért árulják. Külföldön a fizetős extra minőségű, a legtöbb kommentátorral, ezenkívül bőven van “szabad stream”, ami sokkal de sokkal jobb minőségű, mint a mindigo.

Horvath Bela
Olvasó

Fizess csak, meg is érdemled! 😀

Lajos
Olvasó

Sima hazai lesz sajnos, mindig jól beleválaszt az M4…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés