Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Élő közvetítés

Újra pályán a válogatott. TV, élőkép, Fullcourt.:

:

Magyar válogatott:

A 18 órakor kezdődő Magyarország – Ukrajna Eb-selejtező mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, online itt követhető. Fullcourtért, klikk ide.

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
PécsiPárducelfogult vagyokJagermanMarosiHmafino1 Recent comment authors
Hmafino1
Olvasó

Gondoljátok meg, ezt a meccset, itthon játszottuk volna. Ha Ivkovics ezzel a hozzáállással gondolkodik, akkor nem csak a válogatottat, hanem a nézőket is megalázta volna!

PécsiPárduc
Olvasó

Hogy jön ahhoz ez a vándorcigány, hogy egy magyar válogatottat megalázzon, hagyja lemészároltatni az ellenféllel?! Képzeljétek el ezt bármelyik másik csapatsportban, pl. labdarúgásban. Rossi már másnap nem lenne szövetségi kapitány.

elfogult vagyok
Olvasó

Ha az Ukrán cso.elsőség volt a cél, akkor zseniális! Amúgy inkább gyalázatos teljesítmény! A többi csak DUMA!

Marosi
Olvasó

Az mondjuk megvan, hogy 5 nap alatt a 4.,egyébként tét nélküli mérkőzés? Csapágyasra kellene hajtani azokat, akik egész évben magas játékpercekkel rendelkeznek?

Lightbringer
Olvasó

Miért kell szándékosan megveretni a csapatot, tudja valaki? Osztrákok ellen miért kapartak, ha már akkor sem volt tét? A jövő csapatának 30 év az átlagéletkora, Szabóval, Hortival, Karahodzical?

hullahopp
Olvasó

Az osztrákok elleni második meccsen a két Pongó kapott több lehetőséget, most pedig a többi fiatalon van a sor. Nem arról van szó, hogy szándékosan megvereti a csapatot jézusom… Soha nem tudtok olvasni a sorok között? Egyszerűen most van lehetőség arra, hogy a jövő embereit beépítsük a csapatba, hogy tétmeccsen is játéklehetőséghez jussanak, szokják a légkört, az európai szintű kosárlabdát, a rendszert. Egy teljesen mindegy meccsen ez egy tökéletes lehetőség erre. Kiment 16 ember, ezek között vannak természetesen a húzóemberek, akiknek az volt a feladata, hogy behúzzák azt az egy meccset, ami kellett nekünk a kijutáshoz, azért ennyi a csapat… Olvass tovább »

Ten15
Olvasó

Kb. -30-40 pontos, megalázó meccs közösségformáló hatású. Még jó, hogy vörösborral nézem.:)

Galigo
Olvasó

Bizonyára sokat tanulnak belőle, hogy laposra verik őket…

Hmafino1
Olvasó

Azért ennyire nem kellene leégetni a nemzeti válogatottat!Ebből nem tanulnak… A második meccs kivételével lehetett volna játszani a fiatalokat.

hullahopp
Olvasó

Bizonyára jobban meg tudjuk ítélni a képernyő elől egy pohár vörösborral a kezünkben, mint az, aki az elmúlt tizenkét Eb-selejtezőjéből tízet megnyert.:)

Jagerman
Olvasó

Na igen vannak klasszis játékosaink is, csak sajnos a válogatott fele muszáj válogatott köszönhetően Ivkovicsnak. Olyanokat is kivisz, akiknek a válogatott közelében nem szabadna lenni, mert nem ütik meg a szintet. Közben nem tudjuk mi van Jarrod Jonessal, Govenssel, Tóth Ádámmal, Lóránttal és folytathatnák. Most még fiatalít is, biztos lesz a 40 pontos vereség. Knézy szerint közben meg dühöng, mit várt őszintén? A muszáj válogatottat még be is fiatalítja. Nem lehetne egy normális edzőt odatenni, aki nem mond direkt oda a szurkolóknak és nem arra használja az energiáit, hogy mindenkivel szórakozzon? Tényleg nincsen megfelelő edző? Tényleg nincs????

hullahopp
Olvasó

“Tényleg nincsen megfelelő edző?” A számok és a tények makacs dolgok, azt javaslom, hogy ismerkedj meg velük!

Hmafino1
Olvasó

Teljesen egyetértek Jagermannal!

elfogult vagyok
Olvasó

Ok a beépítés, de ez inkább szégyen!

Sztojanivkovics
Olvasó

Harcolnak a srácok, ez rendben van! Sajnos a bírók szórakoznak velünk, azt hiszem kikérem a technikait. De most nincs több időm, kikérem a time outot. Hajrá magyarok!​

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés