Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Élő közvetítés

TV! ÉLŐ! Fullcourt!:

:

Tippmix Férfi NBI A.

A 18 órakor kezdődő Kometa Kaposvári KK-DEAC mérkőzésről Fullcourtért, klikk ide.

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Horvath BelaKissadam91kormendmindorokkeBobby666Csippa Recent comment authors
Kissadam91
Olvasó

Ez a Kaposvár istenem ????????

kormendmindorokke
Olvasó

21. század. Vicc.
Mennyivel jobb volt a zalasport, olaj tv, mte tv. És ezekért még fizetni sem kellett.

Bobby666
Olvasó

És ezeket miért adták fel a csapatok a mindigo-ért? Fegyvert tartottak a fejükhöz, bezsarolták őket, hogy ez az első osztály feltétele? Kérdezze meg mindenki a saját csapatát, hogy miért szavazza meg minden évben a mindigo-s közvetítést? Szerintem meg az a 21.-i századi vicc, hogy ezt miért nem teszitek meg.. Peace!

Bobby666
Olvasó

Gondolkozzatok már! Miért csak a régi kaposvári csarnokból nincs közvetítés? Az újból miért volt? A szövetség telepítette a kamerákat, a csapatok biztosítják a netes elérést, a mindigo pedig az országosan elérhető platformot… Írtam már korábban is, hogy kérdezzétek már meg a KKK-t, hogy a régi csarnokból miért nincs kamera kép…. Higyjétek el, hogy a szeretett csapatotok a sáros ebben nem a mindigo… Nem védem elvtelenül a mindigo-t csak az igazságtalanságot nem komálom….

Bobby666
Olvasó

A fullcourt is a mindigo miatt nem megy 🙂 🙂 🙂

töbi
Olvasó

Akárki a hibás, intézkedjék!

Bobby666
Olvasó

Egyetértek! A kaposvári kosárlabda sokkal többet érdemel! Hajrá KKK!

Bobby666
Olvasó

Mínuszolhattok de kérdezzétek már meg a barát Oroszlányt, hogy ott miért mindig atom jó a mindigo közvetítés? Ráadásul már nem csak egy hanem két szpíkerrel?

Horvath Bela
Olvasó

Javítsatok ki, ha tévednék, de úgy gondolom, hogy Oroszlányból valószínű, hogy helyi stáb közvetít saját kamerával, nettel stb. Az, hogy a jelet átadja a mindigónak, már egy más kérdés. Hosszú évekig működött az NB I-es csapatok mérkőzéseinek közvetítése csaknem hiba nélkül szinte mindenhonnét. A helyi stáb nem = az elavult kamerarendszerrel. A kérdés már csak az, hogy onnét miért van, máshonnét meg miért nincs már a korábbi, jól működő stream? Azt meg nem gondolnám, hogy a helyi klubok a bevált, biztos helyett a megbízhatatlan, sokat szidott robotkamera-rendszerre szavaznának – már ha így működik a döntés -, ha nem lenne rá… Olvass tovább »

Bobby666
Olvasó

Béla! A “nyomós” ok az, hogy így nem kerül a csapatoknak pénzbe, mert a kamerarendszert a szövetség telepítette. Csak egy internet elérésbe kell és ha valami nem megy, lehet szidni a mindigo-t. Kizárólag ez “akadályozza” meg a csapatokat, hogy ne a régi, több pénzbe kerülő megoldásaikat adják árt egy platformnak (mindigo), közvetítésre. Költsön rá mindegyik csapat mint régen és akkor egy helyen el lehetne érni az összes faja közvetítést. Ha egy 20 ezres városnak, Oroszlánynak van erre forrása, akkor szerintem nem lehet akadály máshol se. Hajrá Magyar Kosárlabda!

Horvath Bela
Olvasó

Bobby666! Köszi a választ, van igazság abban, amit leírtál, de véleményem szerint nem ennyire fekete-fehér minden. Az alapszakaszban van 13 hazai meccs, amelyeknek a közvetítési költsége biztosan nem milliós tétel, tehát egy játékos havi fizetésének az X százaléka/szezon. Ha a szurkolók érdeke lenne a középpontban, akkor ez nem lenne akadály – szerintem. Más lehet itt a probléma!

Csippa
Olvasó

Vicc…

töbi
Olvasó

Mindigfos Kaposvárról nem fog közvetíteni, ameddig a kiscsarnokban nem építik ki a kamera rendfost. A nagycsarnokban megvan, de a kicsibe (itt fognak játszani a spórolás miatt) nincs. Nincs pénzük rá, majd megemelik erre hivatkozva, meg ugye a fejlesztések, infácijó stb.

Waczak
Olvasó

Most már a papír se megy 35-24-nél megállt !

blueye
Olvasó

Gondoltam belenézek, ez a mindigfos tényleg egy vicc 🙁

Waczak
Olvasó

Mindigonak karácsonyra felkészülési szünet van ?? !!

Ellenív
Olvasó

Pénz behajtva,közvetítés minek? Magyar valóság!

lavjaman
Olvasó

TV?ÉLŐ? kattintásvadász cím…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés