Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Elnézést kérek, ha felesleges érzelmeket váltottam ki másokban”

Alekszics szerint védekezésben vissza kell térni az eredeti útra, Lazics elégedett volt. Edzői nyilatkozatok.:

:

Tegnap este egy felsőházi-, egy középházi- és két alsóházi mérkőzéssel folytatódott a középszakasz. A hunbasket.hu segítségével összegyűjtöttük az edzői nyilatkozatokat:

JP Auto – JKSE – Szolnoki Olaj KK 90-82 (25-22, 25-19, 14-26, 26-15)

Nikola Lazics, a JP Auto – JKSE vezetőedzője: Nagyon nehéz mérkőzés volt az edzőknek, a játékosoknak és a játékvezetőknek is. Hét közben sok problémánk volt, de ma nagyon jól játszottunk. Büszke vagyok a fiúkra, mert úgy gondolom, hogy megérdemelten győztük le az elmúlt tíz év legjobb magyar csapatát. Nagyon fontos lenne, hogy végre mindenki egészségesen álljon a rendelkezésemre. A következő időszakra ez lesz a legfontosabb feladat a számunkra.

Dragan Alekszics, a Szolnoki Olaj KK vezetőedzője: A Jászberény nagyszerűen használta ki lehetőségeit, melyek abból adódtak, hogy nem működött úgy a védekezésünk, ahogy az alapszakasz nagy részében. Védekezésben vissza kell találnunk az eredeti útra, és akkor sikeresebbek lehetünk. Fontos mérkőzések vannak még előttünk, szeretnénk azokon jobb eredményt elérni, mint ma este.

KTE-Duna Aszfalt – Atomerőmű SE 83-81 (15-24, 27-14, 24-22, 17-21)

Forray Gábor, a KTE-Duna Aszfalt vezetőedzője: Köszönöm a játékosaimnak a hozzáállást. Fantasztikus sportemberek, tudnak küzdeni. Rengeteg problémánk van, de nem kommunikálom kifelé, megoldjuk ahogy tudjuk. Nem jól kezdtünk támadásban, az első negyedben 4-5 eladott labdánk volt, a Paks ebből kiépített egy nagyobb előnyt. Időt kellet kérni, ezután sikerült visszajönni. Az első negyed a Paksé volt, a második negyedben jól védekeztünk és a jó támadás volt a kulcs. Előnyt tudtunk kiépíteni a szünetre. Jól játszó Paksot fogadtunk, gratulálok nekik, jól harcoltak. Az egyik legjobb formában lévő csapat jelenleg a bajnokságban. A végjáték szorosságát magunknak is köszönhetjük, az utolsó meccsen azzal nyertünk, hogy bedobtunk minden büntetőt a végjátékban, most azért lett szoros mert kihagytuk őket. Pikáns meccs volt, volt egy kis feszültség a végén, de ez úgy gondolom, hogy hozzá tartozik a sporthoz, de meg tudtuk korrekten beszélni. További jó munkát kívánok a Paksnak, remélem, hogy most már a Paks minden riválisunkat megveri, és akkor mi is el tudjuk érni a céljainkat.

Jan Pavlík, az Atomerőmű SE vezetőedzője: Elnézést kérek, volt egy kis nézeteltérésünk Fofóval, de rendeztük. Örülök is ennek, ez azt jelenti, hogy fontos találkozó volt mind a két csapatnak. Maximális energiával játszott mind a két együttes, tudtuk mi vár ránk, de azt nem tudtuk, hogy center poszton nehézségeink lesznek. Faultproblémáink voltak, alacsony szerkezettel játszottunk. Ezt megoldottuk egész jól úgy gondolom. A második negyedben nem tudtuk folytatni a jó játékot, ott tudott fordítani a Kecskemét. Megyünk tovább, gratulálok mind a két csapatnak, elnézést kérek még egyszer, ha felesleges érzelmeket váltottam ki másokban.

Alba Fehérvár – Kaposvári KK 79-68 (17-21, 20-11, 17-16, 25-20)

Jesús Ramírez, az Alba Fehérvár vezetőedzője: Mindkét csapat hasonló helyzetben van, és azt az utat választotta erre a mérkőzésre, hogy a fiatalabb játékosainak minél több játékpercet adott. Számomra ez kifejezetten fontos volt, mert ezeket a játékosokat éles meccsen szerettem volna megnézni. Természetesen volt olyan, amikor kicsit szégyenlősebbek voltak, hibáztak, nyilván sok dologban kell fejlődniük, de ez a mérkőzés nagyon jó alkalom arra, hogy amit edzéseken gyakoroltunk meccsszituációban is ki tudják próbálni.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Büszke vagyok a csapatomra, mert óriásit küzdöttek azok, akik ma pályára léptek. A védekezésünk tetszett, nagyon szép dolgokat csináltuk, támadásban a fáradság, és a rutintalanság időnként azonban előjött. Összességében hasznos mérkőzés volt számunkra.

Serco-TF-BP – Naturtex-SZTE-Szedeák 74-67 (23-20, 16-22, 15-13, 20-12)

Ales Pipan, a Serco – TF-BP vezetőedzője: A második félidei védekezésünknek és jó lepattanózásunknak köszönhetjük mai sikerünket.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Megérdemelt hazai győzelem született ma. Rosszul támadtunk, dobószázalékunk, főleg a tripla nagyon gyenge volt, védekezésben azonban voltak pozitív dolgaink. A találkozó közepén szerzett előnyünket gyors indításos pontjainknak köszönhetjük, felállt védekezés ellen nem tudtunk játszani.

Fotó: hunbasket.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
donnarummaderryldellWSreborn Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Miutàn utcahossznyi előnyünket sikerült elbalfaszkodni, annak köszönhetően, hogy nem pótoltuk időben november-decemberben a sérült és alkalmatlan légiósokat, ehelyett csapágyasra hajtottuk a kulcsembereket, melynek egyenes következménye a sérüléshullám, így sokat már nem lehet tenni.
Lehet itt siránkozni a balszerence sorozat miatt, de ebben a vezetőség és az orvosi stàb is vastagon benne van. Nem először bizonyították ezzel amatőrségüket, és, hogy Nyerges doki nélkül egy rakás megélhetési dilettáns az összes semmi más. A kosárlabda és a TAO rendszer elősködői. Ha belegondolok, hogy a TAO rendszer végével mennyi semmihez nem értő munkanélküli lenne egy csapásra az utcán Istenem…….

dell
Olvasó

Ez az igazság teljes mértékben osztom a véleményed.

derryl
Olvasó

A múltkor az ilyen mondatokért még le akarták tépni a fejem! Teljes respect!

donnarumma
Olvasó

Általánosságban is nagy igazság amit írtál!+1

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés