Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

“Elmondhatatlanul fájt, hogy a döntőben alulmaradtunk”

Wentzel Nóra nagy dolgokra készül.:

:

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a PEAC-Pécs 18 esztendős hátvédje, Wentzel Nóra. Egy hete érkezett haza a thaiföldi világbajnokságról, melyen a 10. helyet szerezte meg nemzeti csapatunkkal, közvetlenül előtte pedig a szarajevói kontinensviadalon szerepelt Völgyi Péter együttesében, nem is akárhogyan: egy nagyon szépen csillogó ezüstéremmel gyarapította kollekcióját.

– Az idei nyár nagyon sajátos volt abból a szempontból, hogy az EB és a vb közvetlenül egymás után volt. Úgy gondolom, hogy egy világverseny is nagyon sok energiát kivesz a játékosokból. Nehéz volt egyrészt fizikálisan, másrészt mentálisan a topon lenni folyamatosan. Ebben a szituációban mindannyiunknak megvoltak a mélypontjai, ez szerintem teljesen normális és azért voltunk egy csapat, hogy átsegítsük egymást ezeken nehézségeken – nyilatkozta az MKOSZ honlapjának a kosaras.

A kosaras kitért a saját teljesítményére is.

– Véleményem szerint az EB-ezüstérem nagyon szép teljesítmény, attól függetlenül, hogy akkor elmondhatatlanul fájt, hogy a döntőben alulmaradtunk. Saját teljesítményemmel természetesen nem vagyok maradéktalanul elégedett, voltak jó meccseim, illetve gyengébbek, de mindig próbáltam a maximumot nyújtani és küzdeni a végsőkig – mondta.

A teljes beszélgetést, itt lehet elolvasni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés