Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Elmarad az Alba-Körmend

A vasi csapat ZTE elleni mérkőzése is egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. :

:

Nem rendezik meg a szerdára kiírt Alba Fehérvár – Egis Körmend találkozót – írja a pros-feketék honlapja. A vasi csapat 28-ra kiírt Zalakerámia ZTE KK elleni mérkőzése is egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.

Az Egis Körmend közleménye: 

Immár hivatalos, hogy szerdán nem rendezik meg az Alba Fehérvár – Egis Körmend mérkőzést. A Versenyiroda tájékoztatása alapján az október 28-ra kiírt Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK találkozót is egy későbbi időpontban rendezzük meg.

Az Egis Körmend legközelebb szombaton, 18 órától Debrecenben lép pályára, az lehet tehát az első hivatalos bajnokija csapatunknak.

A játékosaink közül már senki nincs karanténban, mindenki tünetmentes, jól van.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

43 hozzászólás

43
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
34 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
mindegycsaknesárgaGézukaOlajheart2wileyArtois Recent comment authors
Gézuka
Olvasó

Kompót faszául rápihen a meccsekre…

Pbask
Olvasó

Az új sláger pedig az hogy Markovics lagziból posztolt,érdekes egy karanténban lehetnek még mindig… 🙂

Aranyalba
Olvasó

Láttad azt a képet ? Én egy képet láttam, szombat délután posztolta a Károlyi kastély udvarából. Azon a képen nem úgy nézett ki mint aki egy lagziba érkezett. Az Alba azért nem játszik, mert az 5 pozitív játékosa miatt nincs 8 embernek sportorvosija az első 12-ből. Markovics nincs ebben az 5ben , akkor szombaton már nem volt karanténban.

Artois
Olvasó

Sanszos, hogy a masik rangado is elmarad…

Pbask
Olvasó

Miénk? Tudsz valamit?
Mkosz a hivatalos oldalán még nem törölte. Ezt a meccset nagyon vártam, remélem meg lesz tartva.

Artois
Olvasó

Tan a fel csapat lerobbant, gyanitom meg nincs meg a tesztek eredmenye, ezert nincs hivatalos kozlemeny egyelore.

Pbask
Olvasó

Shit 🙁 Reméljük nem korona,jobbulást nektek!

crazybasket
Olvasó

Nee..:/ Reméljuk nem a korona, de amúgy jobbulást oda!:/

Artois
Olvasó

Holnapra okosabbak leszunk.? koszkosz!?

Aranyalba
Olvasó

Nektek nem kell már tesztelni, meg volt az első meccs előtt .

crazybasket
Olvasó

Igen, de ha valakin/valakiken tünetek jelentkeznek akkor elküldik tesztre..

Pbask
Olvasó

Ez a normális szerintem.Főleg ha a fél csapat kidől.

Olajheart2
Olvasó

Ne már!!!! Jó hamar utolért minket is járvány ? aaaa

ZZTop
Vendég
ZZTop

Ha Körmenden mindenki rendben miért nem lehet megrendezni egy Körmend – Paks derbit. Mindkét együttes ráér, így nem kell egyiknek se halasztani. Vagy annyira azért mégse egészségesek??????????????

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Azt gondolom, hogy aktuális meccseket lejátszana egy egy karantenból kikerülő csapat. De pl a pozitivaknak több idő egy új sportorvosi beszerzése és 2-3 húzóember ha kiesik, nem erőltetik, hogy előre hozzanak olyan meccset, ami teljes kerettel is rangadó. Persze mkosz kötelezhetné őket is, hogy adott a lehetőség. Pedig nekik is, Szolnoknak is, Falconak is kupa kötelezettségei lesznek. Apropó kupa. MK-ra mekkora össze-visszaság lesz, vkik már 17ik fordulót játszanak. Szerintem egy hét Kupa kellene, minden csapattal, sorsolással párosítva, egyeneskiesés rendszerben, két csapat jöhetne Nb1/B-ből. Vagy tartson két hétig csoport meccsekkel (úgyse lesz középszakasz) . Mondjuk érjen első hely EC indulási jogot,… Olvass tovább »

MAFCdrukker
Olvasó

Ez nagyon jó ötlet! A B-ben lehetnének kupaselejtezők a fennmaradó két helyért, mert úgyis össze-vissza játszik mindenki. Emellett én nem tartanám ördögtől valónak a fociban alkalmazott kuparendszert sem, nem tartom rossznak a mostanit, de így elmaradnak azok a katarzisok, amikor egy amatőrcsapat otthonában játszik egy élvonalbeli. A Piros csoport élcsapatai is az év legnagyobb nézőszámát hozzák vendégként az NB II-eseknek; de közelében sincsen annak a kosárünnepnek, ami akkor lenne, ha Kispiripócsra látogatna mondjuk a Falco. De még egy komoly múltú, az A-t nemrég megjárt csapatot is sokkal többen bíztatnának, ha az 1. osztályból kapna ellenfelet. Szerintem nem lenne rossz a… Olvass tovább »

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Régen voltak így selejtezők. Akkor, ha jól emlékszem 1 meccs döntött, ha A csoportos B csoportossal került össze. Arra nem emlékszem, hogy melyik csapat otthonában rendezték a meccset, de A csoportos csapat csak egy légióst nevezhetett. Most ez elképzelhetetlen lenne. Ha jól emlékszem, a Hódmezővásárhely jutott el egyszer 4es döntőig. Abban az évben B-t is megnyerték és feljutottak.

MAFCdrukker
Olvasó

Miért lenne elképzelhetetlen? Legalább felmérhetnénk, mekkora a különbség az A és B csoportos csapatok magyar magja között. Az már más kérdés, hogy lehetne csapaton belüli konfliktus abból, hogy melyik légiós játszhat a kupameccsen. De tőlem akár teljes keretet is nevezhetne az élvonalbeli csapat, az esetek döntő többségében úgysem kérdéses az eredmény, így nem az lenne a legfontosabb.

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Mert kb akik mondjuk az A végefelé helyezkednek el, egy légióssal kiállva, szinte csak magyar maggal nem lenne egy huszáros csapat, pláne ahol az upból se nagyon van merítés. Régen akkor csak 2 légiós volt csapatonként vagy 3, nem emlékszem.

Aranyalba
Olvasó

Nekem sem tetszik , hogy nem játszunk már, de az érdekelne, hogy a Zete halasztása miért nem veri ki a biztosítékot ? Mert gondolom nem a Körmend kérte a 28ai meccs halasztását, hiszen ők már szombaton kiállnak Debrecenben. Vagy a Pécs, akik legelőször estek bele ebbe a Covid mizériába , de már mindenki edz náluk, a 4-6 hét is lejárt. De csak az Alba a csúnya , rossz csapat, mert a paksi tornát is milyen sunyin mondtuk le , nem fertőztünk meg még 3 csapatot. Tudom a kommunikációnk milyen csunya , bezzeg a többi csapaté korrekt. Azt ugyan sem a… Olvass tovább »

O1G
Olvasó

Mielőtt bárki nekem esne: Olaj szurkoló vagyok!
De az komoly, hogy egy szombathelyi és egy pécsi kéri számon az albát?

Leklibajsza
Olvasó

Ők nem tehetik ezt?

O1G
Olvasó

Dehogynem. Hát látod, hogy tehetik.
Más kérdés, hogy pont ettől a két csapattól mennyire hiteles.

vasipasi
Olvasó

Senkit nem kértem számon. Felháborít ez az arcátlan pofátlanság….
Az egész ország azon röhög, hogy a sztáredző remeg, hisztizik, mert nem tudtak rendesen felkészülni…

redmiller
Olvasó

Te, meg pár Alba, meg Fofó gyűlölő…

Pbask
Olvasó

Nem gyülöl itt senki senkit,véleményünk van csak. Fofóval ég világon semmi bajom, Simon duó hagy némi kívánni valót maga után,de a gyülőlet azért elég erős szó.

Dallas
Olvasó

A mi szerdai meccsünkröl mit tudsz ? valami eredmény.com vagy hol mutaták hogy törölve

Dallas
Olvasó

Azon elmélkedek hogy vajon mi a jó qurva anyért minuszolja valaki ha megkérdezek valakit hogy mit tud a szerdai meccsröl ? 🙂

MAFCdrukker
Olvasó

Lehet tudni, hogy mi/ki ennek a két halasztásnak oka? Szerepe van benne annak, hogy a Körmendnek is voltak fertőzöttjei, vagy előbbi halasztást az Alba, utóbbit a Zete kérte?

wiley
Olvasó

A Körmend játékra kész.

pecs007
Olvasó

A késsőbbiekben ez, hogy lesz? Az Alba majd jelzi az mkosznek mikor sikerült formában ledülni és akkor majd visszatér a sztárcsapat a többiek közé?

Pbask
Olvasó

Kb ??
Amúgy érdekelne mi a kifogás,mert a Körmend korrekten nem tért erre ki.

pecs007
Olvasó

A Körmend játékra kész a közlemény szerint.

Pbask
Olvasó

Igen,ez volt olvasható délután is,míg nem volt hivatalos a közlemény. Korrektséget úgy gondolom,nem tértek arra ki,hogy az Albának most éppen mi a problémája.

redmiller
Olvasó

Gondolom a Covidosok nem kapnak sportorvosit….
Ismerős srác Veszprém utánpótlásában játszik, pozitív lett és át is ment rajta ez a szar! Múlthéten volt négy hete, de nem edzhetnek… Sportorvosit sem kaphattak még…

Pbask
Olvasó

Szarul van az egész rendszerezve, MKOSZnak kéne az asztalra csapni,lassan követhetetlen lesz az egész, és a szabályoknak,amit hoztak,semmi értelme, mert ilyen-olyan okkal egyik csapat tart a másiktól. Letelt a 10 nap karantén a kontaktoknak,aki negatív játszik,ha kijön létszámra,akkor játszanak,nincs susmus,míg a sztárunk felépül.
Komolyan mondom agyfasz,és most összeségében mondom,nem az Albára kihegyezve.

redmiller
Olvasó

És a Pécs??? Hány hete is volt??? Tudtommal már javában edzetek…

Pbask
Olvasó

Erre csak annyit tudok mondani,hogy lol.
Én nem mondok semmit már.
2020ban azért látni fogjuk ezt a sztárcsapatot?

O1G
Olvasó

Tisztázzuk nem vagyok albás!!
A Falcod hogy áll eddig?

Pbask
Olvasó

Remélhetőleg a 10 nap kötelező karantén után úgy,hogy kiáll szerdán a csapatod ellen. Nincs bujva sérülés mögé,egy pozitiv eset mögé,öt pozitiv eset mögé,utána megint halasztgatunk.
Ennyi a sztori.

vasipasi
Olvasó

gusztustalan, hányadék ocsmány Alba, az MKOSZ-el karöltve, akik segítik ezt a hányadék viselkedést…

crazybasket
Olvasó

Ivko meg hogy védi őket?

Pbask
Olvasó

Hát ott van Simikeee,meg Fofó tudod,kellett a cikk,mert szorult a hurok,tudták hogy nem fognak kiállni szerdán sem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés