Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Elmarad a Mogyorósy Szilárd Emléktorna

Nem végeztek az új parketta lerakásával. Sopronban lesz egy emlékmérkőzés.

  •   :

:

A Kossuth Lajos utcai sportcsarnok új parkettájának lerakása a vártnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért az idei évben nem tudjuk megrendezni a Mogyorósy Szilárd Emléktornát Körmenden – írják hivatalos Facebook-oldalán a klub.

A parketta lerakását végző vállalkozó ugyanis az előzetesen vállalt, szerződésben rögzített határidőre nem tudja befejezni a munkálatokat. Mivel a kivitelezés csúszása komoly erkölcsi és anyagi károkat okoz az Egis Körmend csapatának, ezért a klub megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy érvényesítse a szerződésben lefektetett kártérítési lehetőségeit.

A klub évek óta kiemelten fontosnak tartja, hogy megemlékezzen a fiatalon, tragikus körülmények között elhunyt játékosról, és méltó módon tisztelegjen Szilárd családja előtt.

Ezért is különösen fájó a klub minden alkalmazottjának, hogy az idei évben erre nem kerülhet sor Körmenden, abban a csarnokban, ahol az elmúlt 15 évben, minden szezon előtt, a szurkolókkal közösen fejet hajthattunk Mogyorósy Szilárd emléke előtt – írják közleményükben.

A torna helyett az idei évben emlékmérkőzést szerveznek Sopronban, a Sopron KC csapatával, melyre a belépést ingyenes lesz az érdeklődők számára. Az emlékmérkőzés szeptember 16-án, csütörtökön, 18:00 órától kerül megrendezésre a Novomatic Arénában.

A klub jelezte, a szezon kezdetére mindenképpen befejeződnek a munkálatok, hiszen a szombati napon a csapat már az új parkettán fog edzeni, így a csúszás nem veszélyezteti a hazai bajnoki mérkőzések megrendezését.

Ezúton is szeretnénk elnézést kérni csapatunk minden szurkolójától, kiemelten a Mogyorósy családtól, még akkor is, ha önhibánkon kívül alakultak így a dolgok! Jövőre mindenképpen folytatni fogjuk azt a hagyományt, melyet 15 évvel ezelőtt indított útjára klubunk – írják.

A klub megkereste Szilárd édesapját, Mogyorósy Jenőt, aki a következő mondatokat üzente az Egis Körmend szurkolóinak:

„Nagyon örülünk, hogy a csapat, a vezetőség és Bebes István polgármester úr nem felejtette el Szilárd emlékét, és minden évben megemlékeznek róla. Sajnos a körülmények idén úgy alakultak, hogy a feleségemmel személyesen nem tudunk részt venni a mérkőzésen, de a fiúnk, Balázs képviselni fogja a családot Sopronban is. Örülünk, hogy a jelenlegi helyzetben, a nehézségek ellenére is megemlékezik a csapat Szilárdról egy mérkőzésen, melyet Sopronban fognak megrendezni. Abban a városban, ahol a fiúnk a karrierjének egy fontos időszakát töltötte. Szívből szurkolni fogunk idén is a csapatnak, és bízunk benne, hogy minél jobb eredményt sikerül majd elérnünk a bajnokságban. Hajrá Körmend!”

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PolgármesterÚrKormend3tormentorFjodaMTEcsakakörmend Recent comment authors
tormentor
Olvasó

Alakul. Körmenden se lesz meccs, Pakson se.

csakakörmend
Olvasó

Nevetséges gyerekek, rakjuk meg a téteket, hogy szombaton sem lesz edzés a tornateremben!
A ZTE ugyan annyi meccset játszik a csarnokban a kezdésig mint MI! Azt meg van aki elhiszi, hogy majd 1fillért is le tud húzni ezektől a parkettásoktól a kopasz? Megint nem olvasott kisbetűket a sleppje!
Rajtunk nevet az ország! MEGINT.
De várom a megmondókat, akik védik a kopaszt meg majd megmondják, hogy amúgy minden rohadtul rendben van nálunk most is…..

FjodaMTE
Olvasó

Gerike jót írtál? Bólogatott a góré?

Kormend3
Olvasó

Nem tornaterem hanem sportcsarnok te fájböszme

PolgármesterÚr
Olvasó

😂😂
Egy szájbavert általános iskola tornaterme a mi pályánk te bohóc!
Fáj, nem fáj ez az igazság! Ha te sportcsarnoknak nevezed legyen a te gondod, de jelenleg távolabb van a sportcsarnoktól mint Makó Jeruzsálemtől!
Te “agyoniskolázott” te..
Lesz lesz lesz tudod..majd egyszer egy multifunkcionális! Csak nehogy olyan legyen mint a népmese, hol volt, hol nem!
Jóéjt!:)

csakakörmend
Olvasó

Sötét vagy, mint az éjszaka!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés