Connect with us

Bajnokok Ligája

Elmarad a Falco mai mérkőzése a Bajnokok Ligájában – A Szombathely közleményével frissítve

Hét pozitív teszt az oroszoknál.:

:

Miután a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely elutazott Oroszországba, hogy megkezdje a Bajnokok Ligája szereplését a Nyizsnyij Novgorod vendégeként kiderült, hogy a mérkőzést elhalasztják – a hírt megerősítette a FIBA Bajnokok Ligája Twitter csatornája is.

Egy orosz újságíró szintén Twitteren írta meg, hogy a hazaiaknál hét kosaras is pozitív koronavírus-tesztet produkált.

A Falco közleménye:

Sajnálattal közöljük, hogy a mai BCL mérkőzésünk elmarad.

A délután folyamán kaptuk meg az információt, hogy a Nizhniy Novgorod csapatában 6 koronavírusos fertőzött van. Mivel a játékosok egy busszal, repülőgéppel utaztak a napokban, ezért az orosz állam járványügyi rendelete alapján karanténba kellett vonulnia az egész csapatnak.

A mai mérkőzés ennek értelmében elmarad és egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Csapatunk jól van, holnap reggel utazik vissza Magyarországra.

 

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

HIRDETÉS

34 hozzászólás

34
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
mindegycsaknesárgaMendezmakelovenotwar69ColeBezse Recent comment authors
mindegycsaknesárga
Olvasó

Ennyi erővel a falco játékosoknál is lehetett volna tünettel rendelkező játékos mire kiérnek, hiába indultak el 3napos negatív teszttel. Lehet 2napja oroszok is negativak voltak és jött tünet és gyorsteszt, ami pozitív. miért kockáztatnának 0-20at, főleg, hogy ők az esélyesek. Azért ennyire összeesküvés elméletet nem kéne gyártani. Tény, kibaszott kellemetlen a szitu.
Csak ne legyen senki emiatt pozitív, mert válogatott keretre kihatna.

Mendez
Olvasó

Nyugi.
Egyelőre nincs határozat a meccsel kapcsolatban.
Majd akkor kell háborogni ha újra kirendelik a Falcot Novgorodba és semmiféle kártérítést nem kapunk ezért.

makelovenotwar69
Olvasó

Klasszikus muszka-virtus. Erőből, mindenki más érdekét és helyzetét figyelmen kívül hagyva, mindezt sunyi módon. Gondolom, már készül a részükről valami magyarázat, amiről mindenki tudni fogja hogy hazudnak…
Alap, hogy 0-20-szal Falcoé a meccs.

Cole
Vendég
Cole

Nevetséges. Ha legalább utazás előtt szóltak volna (vagy netán a repjegy megváltása előtt), akkor kitűzhetnének új időpontot, de így elmehetnek a jó fenébe az új időpontjukkal. Persze, aztán szegény Falco megint elutazik és lehet, hogy megint a semmiért. 0-20 és ennyi. És térítsék meg csak a jegy árát is.
Kíváncsi leszek, mi lesz a vége, de ha tartják magukat az új időponthoz, ez a tavalyi minősíthetetlen BL-játékvezetés mellett egy újabb jele lehet annak, hogy a Falcoval úgy bánik ez a fosch európai szövetség, mint egy ronggyal.
Biztos ugyanígy rángatnák a Barcelonát is. Ja nem.

Bezse
Olvasó

Nem kis szopás… egész biztosan nem így kellene időzíteni és kezelni a dolgokat. A nemzetközi szövetség vagy az oroszok jönnek a repjegyekkel, szerintem ez a minimum

Tesito
Olvasó

Nevetséges akárcsak a fogadóirodák h most mintha semmi nem történt volna törlik az oddsot igy oda a Falcora tett odds…

Setback
Vendég
Setback

Miért?Mit kellene tennie a fogadóirodáknak?Az oddsok adott napon lejátszandó mérkőzésre vonatkoznak.Ha máskor játszanak,akkor az új időpontra lesz új szorzó.Addig lesérül 2 kezdő játékos valamelyik csapatban máris változik az odds.Nem fogják ott hagyni hónapokig.Nem értem ezen mit rugózol.
Amúgy gátlástalan az oroszok részéről,hogy megszivatták a falcot,hiszen ne mondja senki feldobás előtt 3 órával derült ki.A szabályok értelmében 0-20 és ezért sarkára kell állnia a szövetségnek.Még akkor is,ha Okorn nyilatkozott a tehetetlenségükről nemrég.Nem véletelnül találták ki a 72 órát.Ne kelljen feleslegesen utazni…

2lee14
Olvasó

Jó hogy nem a jövő héten szóltok…. Istenem….

Master1
Olvasó

Ez így teljesen nevetséges… Nagyon sajnálom a csapatot, sosem fogunk meccsritmusba kerülni. Ami elszomorító, hogy ennek ellenére se fogunk tudni meccset játszani a bajnokságban hétvégén.
Eddig szerencsére elkerült minket a vírus, mégis közvetett módon állandóan megszívjuk.
Bár nem ilyen körülmények között szeretném, hogy továbbjussunk a csoportból de a BL szabályai alapján ez a mérkőzés 20:0 a javunkra…

Geszt
Olvasó

ez lenne a fair, főleg azok után hogy egy valag pénzért tudtak kimenni mkosz segítséggel…

wiley
Olvasó

Ez a Fiba rosszabb, mint az Mkosz… 🤦‍♂️

Jagerman
Olvasó

Akkor ez remélhetőleg 20:0 lesz. Ilyen a világon nincs, hogy órákkal a mérkőzés megkezdése előtt derül ki, hogy az orosz csapat döntő része koronavírussal fertőzött. Szerintem nem kell ezt az orosz túrát újra erőltetni. Így lerendezve ez biztos bukott mérkőzés kell, hogy legyen az oroszok oldaláról. Más megoldás nem is lehet. Képesek voltak egy BL ellenfelet kirángatni, hogy aztán órákkal a mérkőzés megkezdése előtt kiderüljön, hogy koronavírusos 7 orosz játékos. Itt ezt mérkőzés nélkül bukniuk kell, más opció nincs szerintem.

FalcoParádé
Olvasó

Bohóc Ruszkik!
Majd a következő utat kifizetitek!
Pffff

McGr3gor
Olvasó

https://www.eurohoops.net/en/fiba-champions-league/1113684/bcl-issues-covid-related-protocols-for-2020-21-season/

Fiba szabályai a halasztásra:
– nincsenek meg 8-an
– pozitív PCR teszttel igazoltak a hiányzók
– a halasztási kérelmet feldobás előtt 72 órával beadták

Eszerint nem lenne lehetőség halasztani. Na most kell a magyar sportdiplomáciának a sarkára állni, mert ez nagyon nem kóser, ha a saját szabályaikat sem tartják be…

Pbask
Olvasó

Én is nagyon remélem, ne nézzen senki minket balfasznak.
És a FIBA mi a tökömért nem tudja betartatni saját szabályait??

Csabika
Olvasó

Szabályok értelmében 20-0 nekünk. Utazás, szállás költségei sem 10 Ft-ba kerültek.

Hubie Brown
Olvasó

Egyébként az említett protokoll így szól:

A club may request the postponement and rescheduling of a game under the following conditions:

– A club has less than eight (8) players available to participate in a game
– Players unavailability is supported by positive PCR test results, issued by an accredited testing
laboratory
– Request is sent no later than 72 hours before the scheduled tip off time of the game

Tehát legkésőbb 72 órával a meccs kezdése előtt kell kérni a halasztást.

Falcobb
Olvasó

Így van, indulás előtt más lett volna a helyzet, de ezt így nem szabad engedni.

crazybasket
Olvasó
Pbask
Olvasó

Pont most akartam írni.
Beszarás…
Vajon fordított esetben hogy döntött volna Fiba?
Mert semmi respectünk,az tavaly kiderült,illetve a járatosdiból is.

crazybasket
Olvasó

Most vagy megkapjuk a meccset 20-0al, mivel 4-5 oraval a meccs elott derult ki, es mi ki tudunk allni es ez kb igy a fair szerintem, vagy holnap egy ifikkel feltoltott csapattal all ki a Novgorod es el lesz napolva(a BL ezt irja h a kovetkezo lehetseges jateknapra lesz tolva azaz holnap, bar nem tudom ez naluk mit jelent), vagy ujrajatszas es vmikor ujra utazhatunk ki de azt meg akkor sem vallalnam szerintem a csapat sem akarna meg ha a Fiba fizetne is mindent…nagyon gaz…ja es ha holnap jatszunk akkor is akik erintkeztek a 6 fertozottel bennuk is ottlehet a… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Nem csak te…
Mindent jól leírtál pro kontra, veszélyes a szituáció.
De azt rohadtul nem fogadnám el klub helyében ha megint utaznunk kelljen a világ végére,csak mert hatökrök voltak normálisan tesztelni.

Buborka
Olvasó

A BCL honlapja szerint, gameday2: 10.27-28.

crazybasket
Olvasó

Igen, csakhogy addig nem fog letelni a karanténkötelezettsége az oroszoknak, illetve gyönyörű lenne jövő héten is utazni…nem lehet más mint 20-0, ha nem így lesz akkor hagyni kell a francba de komolyan mondom..

voldemort
Olvasó

ez már azért is faszság alapból a BCL-től, mivel az oroszokhoz vízum kell, amit egy amerikainak 30 nappal hamarabb kell megkérni. Csúcsrajár a hülyeség…

voldemort
Olvasó

Szűk 3,5 órával a meccs előtt lemondani, úgy, hogy tudták, hogy vannak fertőzöttek, a gerinctelenség felső foka. A FIBA is elmehet a jó büdös francba, mert a Falcot képes lett volna akár kibuszoztatni, szart magasab arra, hogy pandémia… Foggal-körömmel ragaszkodott a meccshez, még a halasztást sem engedte, most meg hirtelen elmarad? Alapból pénz vissza és meccs ide. MKOSZ, lehet a sarkatokra állni, és nagy balhét verni, mert ez már a ti zsebetekre is megy!!

Pbask
Olvasó

Jajám,sokat szidjuk Bodnárt,de ők tehették lehetővé a charter járatot,mi meg szoptuk volna a torkos faszt,mert vereségnek írták volna be..

voldemort
Olvasó

Nem a Bodnár ebben a hibás, de most a sarkára kell állnia az MKOSZ-nek, mert itt most már belőlük is bohócot csináltak… Nem két fillért tettek bele, ne beszéljünk a vízumról, ami szintán milla feletti, a semmiért. A tesztek ára, ami megint felesleges, és örülhetnek, ha nem lesz egyik sem pozitív, mert akkor megy mindenki megint karanténba….

csonka88
Olvasó

Azért arra kiváncsi lennék, hogy ezt nem kellett volna előbb megtenni, meg persze a plusz utat ki fogja fizetni, ami nem kevés pénz, főleg ebben az időben amikor szponzorok se úgy adnak lővét, mint korábban.

balldontlie
Olvasó

Abban a pillanatban mondták le, amikor megraktam a Falcot… Gondolom vissza nem vonják, teljes kerettel meg behúzzák az oroszok, aztán én meg fizettem egy kis tanulópénzt.update: kivehettem 38 forinttal többet 😎😄

balldontlie
Olvasó

Update 2: írt a bet, hogy ez így nem oké és elvették azt a 38 forintot 🙁

Pbask
Olvasó

Vicc amúgy… Pár órával meccs előtt derül ki…

Pbask
Olvasó

Ezt az Alba sem tudta volna szebben csinálni 🙂

Artois
Olvasó

🤣🤣🤣 comment of the day!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés