Connect with us
Hirdetés

3x3

Elmarad a debreceni U18-as 3×3 világbajnokság

2020. augusztus 26-30-ra volt betervezve az esemény.

  •   :

:

A FIBA hivatalos levelében közölte, hogy a koronavírus-helyzet miatt több országban is meghosszabbított, illetve újra bevezetett szigorú szabályozások miatt vis maior helyzet állt elő az idei, debreceni U18-as 3×3 világbajnoksággal, illetve az ott érdekelt együttesek közül többnek az utazásával, megérkezésével kapcsolatban.

A fent említett okok és a játékosok egészsége, jóléte miatt a 2020. augusztus 26-30-ra tervezett eseményt törölte a nemzetközi szövetség – írja a hunbasket.hu.

Fotó: hunbasket.hu

  •   
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
keyloggerkrsz Recent comment authors
keylogger
Olvasó

A világ minden pontján szigorú szabályok mellett indulhattak csak újra a bajnokságok. Napi szinten negatív tesztet kell produkálni, és se a BL, se az EL selejtezőkre nem mehetnek nézők például. Itthon a foci és a kosármeccsekre is az megy kontrollálatlanul, aki csak akar. Úgy tűnik, hogy amíg komoly baj nem történik valakivel, addig itthon nem fogják a vírust komolyan venni.*

*valaki alatt értd: kormányközeli ember/sportoló, vagy annak hozzátartozója

krsz
Olvasó

Az MKOSZ hogyan foglal állást az ő égisze alatt zajló mérkőzések vonatkozásában?
Vezet-e be bármilyen korlátozást, COVID-szűrések meglétét/gyakoriságát? A soproni női csapatban minden héten akad egy-két új fertőzött. Ezek a játékosok vírushordozók. Hagyjuk, hogy végigfertőzzék egymást, az ellenfelet és a nézőket?
Mik a tervei az MKOSZ-nek?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés