Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Ellenállhatatlan játékkal nyertünk Montenegróban!

Ennyit tud fordulni a világ négy nap alatt…

Montenegró - Magyarország 84-88 (14-17, 21-23, 24-19, 25-29)

Világbajnoki selejtező, E-csoport, 3. forduló, 2200 néző
Podgorica, Bemax Aréna
V.: Kozlovskis (lett), Jacobs (belga), Suslov (észt)

Montenegró: Cobbs 20/3, Popovics 8, Radoncsics 12, Spasojevic -, Dubljevics 7/3. Cserék: Drobnjak -, Mihailovics 18/12, Pavlicsevics -, Nikolics 3, Radovics 15/6.

Magyarország: Somogyi 7/3, Vojvoda 24/9, Ferencz -, Allen 11/3, Hopkins 8. Cserék: Váradi 13/3, Perl 19, Lukács -, Golomán -, Szabó 4, Keller 2.

Már a találkozó előtt másfél órával is összegyűlt nagyjából húsz hazai szurkoló a lelátón a montenegrói Bemax Arénában, hogy legyen lehetőségük megtapsolni a csarnokba megérkező nemzeti csapatukat. Montenegró stábjában egy ismerős arc is felbukkant, az együttessel jött be a létesítménybe és vonult be az öltözőbe a korábbi NBA-játékos, jelenleg a Montenegrói Kosárlabda Szövetség elnöke, Nikola Pekovics is.

Közel fél órával a feldobás előtt már csak pár szék maradt üresen, az egyébként közel 2200 férőhelyes csarnokba hatalmas zászlókkal megérkeztek a hazai ultrák is, akik közül párat ki kellett küldeni dohányozni, ugyanis bent gyújtottak rá. A rendezők jól megtalálták a módját annak, hogy mindenki kellőképpen feltüzelődjön, felváltva játszották a mai modern és a kicsit lassabb, montenegrói zenéket, melyet többen is teli torokból üvöltöttek a közönség soraiból.

A bemelegítéskor fennakadt háló jól jelzi, remek formában a csapat. Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

Ahogy Sztojan Ivkovics korábban is pedzegette, a mieink teljesen más összetételű kezdő ötössel álltak fel, ott volt például a feldobásnál az előző találkozón mellőzött Somogyi Ádám is. Hopkins dobása lejött az elején, ám egy jó védekezéssel újabb támadáshoz jutottunk, Somogyi pedig remekül találta meg a rést a hazai védelmen (0-2). Allen Roscót szabályosan szerelték, egyenlített a visszatámadásból Montenegró (2-2). A következő lökést már befújták, a magasember jól is célzott a vonalról (2-4). Ezúttal nem tudott ellépni az elején az ellenfelünk, remekül védekeztünk hátul, a támadóoldalon pedig jobban ügyeltünk a játékszerre. Vojvoda gyors négy pontjával kezdtünk meglépni, montenegrói szempontból viszont jókor jött Cobbs 2+1-es akciója (7-8). Remekelt hátul a válogatott, így pedig jó ritmusban jöttek a pontos dobások is, Váradi triplájával átléptük a tíz dobott pontot (7-11). Dubljevics ezúttal nem játszott olyan formában – hét perc alatt nem szerzett pontot -, mint az odavágón, kihagyta mindkét büntetőjét, a túloldalon pedig Keller tett vissza egy támadólepattanót, kénytelen volt időt kérni Bosko Radovics vezetőedző (7-13). Mihailovics azonban semmit sem veszített a dobóformájából, beállása után azonnal bevert egy triplát, viszont Perl könnyedén válaszolni tudott. A kőkemény magyar védekezésnek köszönhetően rengeteg labdát adtak el a hazaiak, és bár pár üres dobást kihagytunk, összességében jól éltünk a lehetőségekkel (10-15). Az utolsó szó a hazaiaké volt, de így is tetszetős volt a játék képe. 14-17.

A látszat néha csal; az első félidőben egy másodpercre sem ingott meg a magyar válogatott. Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

Vojvoda kezdte meg a pontgyártást a második negyedben, Radovics egy triplával szépített, majd ki más, mint Mihailovics is beküldött egy távolit, először vette át a vezetést Montenegró, időt kért Sztojan Ivkovics (20-19). Hopkins révén sikerült fordítani, de Mihailovics újabb triplát küldött be, Somogyi villámgyorsan egalizált (23-23). Újabb labdát szereztünk, majd Allen Rosco küzdött hatalmasat a festékben. Ferencz Csaba ezúttal is hamar faultproblémákba ütközött, beütötte a harmadik személyi hibáját (24-25). Dubljevics megszerezte az első kosarát, rögtön egy hármast dobott be, egy kicsit el is húztak a montenegróiak, Sztojan Ivkovics hívta le az övéit (29-25). Vojvodáék azonban nem estek kétségbe, ezúttal volt tartása a nemzeti csapatnak (29-28). Keller Ákosra fújtak egy faultot, majd egy technikai hibát is reklamálásért, de Cobbs kihagyta a büntetőt. Miközben Keller kiment egy kicsit kiszellőztetni a fejét, Vojvoda is és Hopkins is zsákolt egyet-egyet, újra megszereztük a vezetést (29-32). Ha támadásban nem is volt mindig hibátlan a befejezés, védekezésben rendre javított a nemzeti együttes, a félidő vége előtt két perccel továbbra is hárommal vezettünk (31-34). Dubljevics büntetői célt értek, ám Perl egy alapvonali betöréssel jelentkezett. Sikerült a félidő végjátékát is remekül zárni, ötpontos előnnyel mehettünk a nagyszünetre. Magyarországnak 1 (!), míg Montenegrónak 11 eladott labdája volt ekkor. 35-40.

Somogyi Ádám jól élt a kapott lehetőséggel. Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

A fordulás után egyből egy kontrollált, végigjátszott akció végén Allen Rosco jutott büntetőhöz, a második bement. A dobások közben előkerült a nézőtéren egy ukrán zászló is, hangos vastaps követte a hazai ultrák rigmusát. Egy 5-0-ás rohammal feljöttek egyre a montenegróiak, ám egyből jött egy nehéz dobás Vojvodától (40-43). A hátvéd abszolút vezérként kosárlabdázott, ezután egy roppant fontos triplát is a helyére küldött, így nem tudtak egyenlíteni a hazaiak (44-46). Újabb Vojvoda hármas jött, kezdtünk megint ellépni, Váradi pedig egy szemfüles labdacsenés után hatalmas rutinnal csinált egy 2+1-es akciót (44-52). Érezték is a montenegróiak, hogy szorul a hurok, időt kértek. Váradi büntetőivel folytatódott a meccs, nem is akárhogyan, hiszen ezzel már elérte a tíz pontot a differencia a felek között (44-54). Egy minimális hullámvölgybe kerültek a magyarok, négy perccel a negyed vége előtt feljött ötre Montenegró (50-55). Perl egy viszonylag üres ziccert hagyott ki és bár Hopkins visszaszedte a támadólepattanót, ellépte, így jöhettek a hazaiak, hatalmas hangorkán közepette. Kulcspillanatban védekezett óriásit a magyar csapat Golomán Györggyel az élen, majd Hopkins jutott büntetőkhöz, amivel sikerült is megállítani a nagy felzárkózási kísérletet. Dubljevics pöcizett vissza egy támadólepattanót, aztán labdát szereztek a fehér-mezesek, időt kért Sztojan Ivkovics (52-57). Radoncsics egypontosai célt értek a szünet után, háromra olvadt a magyar előny (54-57). Tovább nyomott Montenegró, Radoncsics egy ziccert is értékesített (56-57). Váradi harcolt ki egy faultot tripladobás közben a lehető legjobbkor, de csak kettő ment be, ráadásul Hopkins mozgó elzárást adott, ezzel meglett a negyedik faultja, miközben Keller már ki volt pontozódva (56-59). Mihailovics betörésével újfent egy volt közte, majd Somogyi ziccere maradt ki, a negyed vége előtt pedig Nikolics a vezetésért dobhatott két büntetőt. Az első kimaradt, a második bement, de még volt tizenhat másodperc egy magyar támadásra. Allen Rosco állt bele egy triplába, ami lejött, egálról jöhetett a negyedik negyed. 59-59.

Váradi Benedek rutinos játéka nagyon kellett a montenegrói felzárkózásnál. Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

Perl akciója nyitotta a záró játékrészt, Nikolics egy zsákolással egyenlített, de nem örülhettek sokáig a hazaiak, Szabó teljesen üresen maradt a túloldalon (61-63). Perl kiosztásából Somogyi saroktriplája nagyon kellett, Mihailovics azonban hamar felrobbantotta a csarnokot (64-66). Allen Rosco is távolival jelentkezett, őrizte ötpontos előnyét a magyar válogatott. Szabó Zsolt hátul is remekelt, az ő blokkjából indulhatott a vendég támadás, amelyet Perl fejezett be, elment héttel Magyarország (64-71)! Újabb szerzett labda, újabb magyar kosár, kilencpontos magyar vezetéssel kezdődött meg az utolsó hat és fél perc (64-73). Mihailovics próbálta a hátára venni az övéit, de talán egy kicsit túl is pörgött, szükségtelen faultot ütött Vojvodán, aki a büntetőjével a húsz dobott pontot is elérte (66-74). Radoncsics alapvonali betörése a gyűrűbe hullott, de mindenre volt válasza Magyarországnak (68-76). Két másodperc is elég volt Perlnek ahhoz, hogy egy kosarat is elérjen és egy faultot is beüssön. Rövid ideig örülhettünk annak, hogy megvan a közte tíz, hiszen Popovics mindkét büntetőjét bedobta, így is biztató három és fél perc elé néztünk (70-78). Allen Rosco erőszakossága egy pontot ért, Cobbs egy távolival hozta közelebb az övéit, belül jártunk a három percen (73-79). Perl remek betöréssel vétette észre magát és sikerült is hosszú támadásra késztetni a hazaiakat, sajnos a végén Cobbs újabb két pontot szerzett (75-81). Két perc maradt. Perl dobása lejött, Radoncsics jutott két büntetőhöz. Az első rövid lett, a második bement, kevesebb, mint másfél perc volt hátra (76-81). Mihailovics fogta végig az elszakadni vágyó Vojvodát – ki is pontozódott -, ezzel pedig elléptünk hét ponttal (76-83). Egy perc, tizenhat másodperccel a vége előtt a kezünkben volt a meccs! Egy hazai időkérést követően Cobbs hozott össze egy 2+1-es akciót, feljött négyre Montenegró (79-83). Perl szlalomozott végig a hazai védelmen, de kimaradt a dobása, viszont hibáztak a vendégek is, Vojvoda tépte le a labdát. Odaütöttek neki, ő pedig hibátlanul büntetőzött, harminc másodperc maradt (79-85). Kimaradt a hazai tripla, de visszaszedték a támadólepattanót a montenegróiak, majd Perlt is faultolták, tizennégy másodperc volt hátra. A hátvéd első kísérlete kimaradt, a második bement (81-86). Allen Roscóra ítéltek személyi hibát, Radoncsics jutott három büntetőhöz, de már csak öt másodperc volt hátra. Bement mindhárom, kettő maradt közte (84-86). Idegőrlő tanácskozás után végül időkérést ítéltek a játékvezetők. Váradi dobhatta be oldalról a labdát, Perl szakadt el, természetesen azonnal jött is a személyi hiba. A hátvéd rendkívül higgadtan bedobta mindkét kísérletét, ezzel pedig eldőlt a mérkőzés! Magyarország óriási teljesítménnyel legyőzte idegenben Montenegró csapatát. 84-88.

73 hozzászólás

73
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
49 Comment threads
24 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
makelovenotwar69HeindrichO1GAlbaCsávókatibácsi Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

A debreceni meccsből kiindulva méretes zakóra számítottam. Ehelyett az első pillanattól kezdve tudatos védekezést és határozott támadást láttunk, Somogyi bátran kezdett irányítani, a többiek is tökösek voltak. Bár a csapat aratott győzelmet, kiemelem Somogy mellett Voját (nagyon kellettek a távoli dobásai, hogy jobban kilépjenek rá), Perlt és Váradit.
Az is igaz, hogy Montenegro látszólag nem tette oda magát teljesen, én nagyon jó eredménynek érzem az egymás elleni 1:1-et. Szép volt fiúk, de Portugália ellen nem szabad botlani!!
Hajrá magyar kosárlabda!

Heindrich
Olvasó

Perl és Voja extra volt, de a csapat nyert. Szabó játéka kellemesen meglepett. Szép volt fiúk!!!

AlbaCsávók
Olvasó

Hatalmas gratula a srácoknak! Ez egy nagy győzelem volt!

Keller Ákin sajnos azt érzem, hogy túlságosan sokat foglalkozik azzal, hogy hol lesz a meccs, lesz középszakasz és hasonló dolgokkal, ezért nem tud fejben ott lenni rendesen.

Knézynél nem értem, hogy a Voja már miért nem elegendő becézés, miért kell a Vojci.

Rosco pedig védekezésben beütött 3 nagyon buta faultot (2 tripla közben meg végjátékban egy +1-et).

Ezektől eltekintve kb egy tökéletes meccset hoztunk és nagyon jól nézett ki a csapat hiányzók ellenére is. Somogyi előtt pedig komoly jövő áll szerintem.

O1G
Olvasó

Allennél azért óriási hátrány, hogy a japán másodosztály pofozógépénél játszik (5-29). Pedig a képességei alapján egy európai jó csapatban is játszhatna, jobb színvonalon. Nyílván kevesebb pénzért…

Vulcano
Olvasó

Annyit pontosítanék, hogy Allen a japán első osztályban játszik.
Csak ők azt valamiért B ligának hívják. Kb, mint nálunk az Nb1/B az igazából Nb2, csak fordítva.

O1G
Olvasó

Megnéztem és tényleg. Köszi a korrekciót!
Maga a mondanivalóm áll továbbra is, hogy a saját szintje alatt játszik, de jogos az észrevétel.

Dallas
Olvasó

Akkor ezek szerint az NBA is b csoport 🙂 JBA : Japan Baskettbal Association

Az Ibaraki Robots csapatánál például már nem is emberek játszanak !

Dallas
Olvasó

Nem tudtál mibe belekötni a Knézy kapcsán,ergo generáltál egyet 🙂 Lehet ismerik egymást ,kitudja ,ők biztos 🙂

atibácsi
Olvasó

Azt gondolom, mindkét meccsen a játékosok árazták be magukat, bíróktól függetlenül, bár kétségtelen, a tegnapi fújás jobban közelített a reális felé. A védekezés megadta az alapot a későbbi magabiztos játékhoz. Ugyanazokat a riadt, értetlen tekinteteket láttam most a délszláv arcokon, mint a miénken Debrecenben. Szégyellem magam, de ekkora változásra én sem gondoltam. Giga gratuláció!

Erka
Olvasó

Ez igen! Szép volt fiúk! Nagyon szép! 🇭🇺

KD
Olvasó

Nagy gratula, így kell védekezni, ezzel az agresszívítással. Vojvoda legjobb napjait idézte, de a mai teljesítménye alapján érthetetlen Somogyi itthoni meccsen történt mellözése. Allen, Beni és Zozo is sokat tettek hozzá, de ma igazi nagybetüs csapat voltunk. A védekezés mellett ki kell emelni a nagyon kevés eladott labdánkat, az elvesztett lepattanózást pedig sok szerzett labdával ellensúlyoztuk.❤️🤍💚🏀

Artur Doki
Olvasó

Gratula,szép volt Fiúk!

caseyjones
Olvasó

A franciák 6-0-lal fognak továbbjutni, ez már szerintem 99%. Abban reménykedem, hogy mi megverjük itthon a portugálokat (nem egy nagy feladat, de azért persze ne bízzuk el magunkat), a portugálok pedig otthon legyőzik Montenegrót. Ebben az esetben pedig mi lennénk a csoportmásodikok 3-3-mal, Montenegró meg 2-4-gyel harmadik. 🙂

Hajrá magyarok! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Willie
Olvasó

Teljesen mindegy, hogy a 2. vagy 3. helyen végzünk a csoportban, csak az szamit, hogy 1-1 győzelmet viszünk tovább mi is es Montenegro is.

caseyjones
Olvasó

Milyen 1-1 győzelmet? Minden meccseredmény ebből a fordulóból számít a következő fordulóban… És némiképp előny lenne, ha mi 3-3-mal megyünk tovább, Montenegró meg 2-4-gyel.

caseyjones
Olvasó

Tessék megnézni a versenykiírást vagy pedig az előző selejtezőt…

https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/european-qualifiers/how-to-qualify

“A team’s final record after the conclusion of the Second Round includes their win-loss record from the First Round. This helps ensure every game matters throughout the six qualifying windows.”

Willie
Olvasó

Jogos, most mar latom. Azt hittem a portugálok elleni meccsek kiesnek. Ezzel együtt, mivel az a meccs is számít, így Montenegro simán fogja ütni a portugálokat, akik ekkor már remélhetőleg biztos kiesők lesznek. En igazából attól felek, hogy a franciakat is megütik, hiszen Dubljevics nélkül is éppen csak kikaptak Franciaországban.

caseyjones
Olvasó

De a franciák akkor már valószínűleg nem a B-C keretükkel fognak kiállni, elvégre a Montenegró-Franciaország meccs nyáron lesz. Úgyhogy szerintem be fogják azt húzni a franciák.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Srácok, ez most mindent felülmúlt! Amennyire szenvedés volt nézni (is) a debreceni meccset, annyira boldogság a mait! Szenzációs játék, pazar győzelem! Örömjàték! Minden elismerésem! Kiemelném Voját, Zozót, Benit, de Szöszit is nagyon! Aztàn meg szinte mindenkit! Nem szeretnék ünneprontó lenni, sőt bocsánat érte, de Keller és Golomán számomra mégis valahogy kevés volt… Hopkins sem győzött meg még mindig, de neki írjuk az “idegenség” rovására! Majd legközelebb tán ők viszik a prímet! B.Sziszi, E. Jani és F. Márkó (no meg persze H.Ádám) nélkül meg pláne a bravúrok csimborasszója volt a mai este! (Tóth Ádiról továbbra sem értem miért nem válogatott?!). Nem… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Odébb van még július, csak úgy megnéztem picit: Azzal hogy a portugálok is kikaptak otthon a franciáktól (sokáig jól tartották magukat, ez azért figyelmeztetés), nőtt a továbbjutás esélye a következő körbe. Ahhoz hogy ez ne így legyen, a portugáloknak nem elég csak minket verni, hanem mindkét meccsüket meg kell nyerniük. Ha a portugálokat verjük, a mai eredménnyel biztosan nem győzelem nélkül megyünk az E-F csoportból létrejövő K csoportba. Valószínű hogy Montenegrónak is 1 győzelme lesz. A franciák hiába jutottak már tovább, ellenünk sem – ellenük sem lazsálhatnak, mert az eredmények mennek tovább. Onnan 3 csapat jut tovább, litvánok-bosnyákok-bolgárok-csehek közül jön… Olvass tovább »

KD
Olvasó

Ha a csehek otthon nyernek a bosnyákok ellen, akkor papírforma szerint a franciák és a litvánok 4-4 gyözelemmel, míg a montenegróiak, mi, a csehek és a bosnyákok 1-1 gyözelemmel kezdik a középdöntöt, tehát a 3. vb-re kijutást jelentö helyért abszolút nyílt lesz a csata. A Montenegró-Franciaország meccsen a galloknak kell szurkolnunk.

WSreborn
Olvasó

Ez hatalmas volt, megkövetem a szakmai stábot.
Gratulálok srácok elképesztően jól jàtszottatok!!🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺🇭🇺

*Z*T*E*
Olvasó

Óriási gratula! Csak a második félidőt láttam de a sikert meg inkább emeli hogy azért voltak bőven érdekes bírói ítéletek amik inkább Montenegrónak volt hasznára… Bizonyos helyzetekben úgy éreztem hogy a bírók próbálják meccsben tartani őket… De ezt is elbirtuk!
Bravó csak így tovább!!!
Hajrá magyarok!

Redbid
Olvasó

Gratulálok srácok hatalmas tökös játékot mutattatok, ezt a parádás tartást, ez igen, ez igen!!
Ez ellen a csapat ellen ilyen védekezést lehozni, nagyon nagy meló volt, aztán, hogy támadásban is sokkal határozotabbak és elszántabbak voltunk, pár jó egyéni teljesítménnyel megfejelve, valamint kaptunk gy tisztességes fújást, és máris volt lehetőség bizonyítani, tudunk mi partiban lenni egy magasabb szinttel is!

Óriási, köszönöm az élményt!

MAFCdrukker
Olvasó

Óriási gratuláció!🇭🇺❤️🤍💚🇭🇺
Ezzel továbbra is élnek a vb-s remények, az exjugók közül pedig már csak Szerbiát nem vertük.
Sajnos nem láttam, de itt az eredmény magáért beszél, biztosan óriásit javultunk az odavágóhoz képest. Csak így tovább!

p.borisz
Olvasó

Ez igen,komoly eredményt tett le a csapat az asztalra.Igazi csapatmunka elől,de a védekezésünk hátul…az egyszerűen elképesztően jól működött ma!Mindenki nagyon odatette magát,Ivko vége igen jól cserélt,emelt fővel,óriási szívvel küzdöttek a srácok! Csak így tovább,ez kell ezután is!
Ja és végre normális fújást kaptunk,ezt se felejtsük el. Hajrá magyarok!🇭🇺🏀💪

Názáleti Blájen
Olvasó

Nagyon nagy gratula. De ezt a Hopkinst nem tudom lenyelni. Mintha 4-en lettünk volna a pályán

Kovari Andras
Olvasó

Ja es meg annyit, hogy a debreceni ma sem kaptunk nagyobb tamogatast a lelatorol mint csutortokon tehat ne fogjuk arra… 🙂

Kovari Andras
Olvasó

Ez az eredemnye amikor nem rutintalan jatekosokkal akarunk csodat tenni! Orulok, hogy Somogyi vegre jatszhatot es hozza is tudott tenni!
Voja a regi onmagat idezte, Zozo es Beni hozta magat!
Ha lesz Benke es esetleg Adi is haza tud jonni akkor lehet egy jo kis csapatunk!

Bezse
Olvasó

Minden elismerésem! Nagyon komoly eredmény, gratulálok hozzá a csapatnak és a stábnak

Vulcano
Olvasó

Ha múltkor éles kritikával illettem a látottakat, akkor most viszont úgy illik, hogy hatalmas gratulációmat fejezzem ki. Ez most egy nagybetűs CSAPAT volt. A Falco és Alba játékosok is sokkal jobban működtek együtt, mint külön-külön. Mindenki, még a rutinos vén róka, Szöszi is remekül szállt be.
A legnagyobb gratula természetesen Vojáé, a két szombathelyi fiúé, meg persze Ádié. Neki szerintem nagyon szép jövője lesz ezen a pályán💪
Szép volt fiúk!🔥💪🇭🇺

andrás
Olvasó

A debreceni szurkolók, a sok utazás, Becsky, Ivkovics, bírók, blabla..

Mondtam szerdán is: jobban kell játszani.. hogy leminuszoltak. 😄

Így kell! Szép volt magyarok! 💪

Ui. Jenőnek először állt jól kosárközvetítés, végre szurkolhatott

Vulcano
Olvasó

Mondjuk a Főnix kb annyira volt hazai pálya, mint most Podrogica.😃
Egy darabig ne legyen ott fontos tét meccs, ha lehet.

andrás
Olvasó

Indoknak viszont gyenge volt, ahogy az összes többi, mint most kiderült

B0nyi
Olvasó

@Jenő: szólhatna neki valaki, hogy folyamatosan floaternek nézi a runnert…

Piffinger
Olvasó

Óriási gratula!

Szép volt fiúk!

Gézuka
Olvasó

Na, így is tud a csapat játszani csak az kell hozzá hogy nem teleszart gatyával mennek fel a pályára! Jó meccs volt nagyon!

ui.: Nekem Golomán válogatottban nyújtott teljesítménye nagyon kérdőjeles… Kelleren és a kirohanásain nem csodálkozom, inkább azon, hogy még mindig nem sikerült kezelnie senkinek.

egismte1
Olvasó

Szép volt fiúk!

Dallas
Olvasó

Nagy gratula

A tanulság hogy ezek után minden meccsűnket Podgoricába kell játszani ,és nincs többi vita hogy hol legyen 🙂

heraklith
Olvasó

Szép volt fiúk! Sokat lenditett a csapaton Keller kipontozódása.
Elkeserítő ahogy ez az ember meg tud nyilvánulni. Valaki szólhatna már neki, hogy legalább a válogatott mezt tisztelje meg azzal, hogy (sport)emberként viselkedik.
Többikeknek gratulálok, szép munka volt!

elfogult vagyok
Olvasó

Ha jól emlékszem Ő a csapatkapitány! 🙁

heraklith
Olvasó

Sajnos igen, így még kellemetlenebb…

pirosf
Olvasó

Amikor Jenő +9-nél,5:45-tel a vége előtt nem mondta,hogy ez már zsebben,akkor tudtam,hogy nyerünk… 😀 😀 😀

fanaticfantastic
Olvasó

Gratulálok,fiúk! Vojának,külön!

Olajheart2
Olvasó

Mindkét meccset néztem, nyilván most sokkal boldogabb vagyok!! Fantasztikus győzelem, óriási küzdelem, csapategység, Voja régi fényében tündökölt, de senkit nem szeretnék kiemelni, mindenki megérdemli a dicséretet!! Jó este volt ( a meccs alatt minden rosszat elfelejtettem ami miatt nehéz, most az élet ) Szívből Gratulálok! Köszönöm srácok! Magyarok!!

wiley
Olvasó

Szép volt srácok! 👏

elfogult vagyok
Olvasó

Hitetlen gyaur vagyok! Nem hittem még félidőben sem a győzelembe, annak ellenére, hogy egész jó tartással játszottunk! Megkövetem a CSAPATOT!! Szerintem fejben voltunk igazán jók! Komoly tartása volt a fiúknak!
GRATULÁLOK a történelmi győzelemhez!!!!!
Hajrá Magyar kosárlabda!

red-black01
Olvasó

Gratulálok, mindenki kitett mindent a pályára!
Ivkónak is, a stábnak is, ez most jó meccselés volt.
Ugye ha valaki nem makacs a végtelenségig 😉

Marillion
Olvasó

Ez ma egy brutális gépezettel müködő csapat volt,és vele a megérdemelt bravúr győzelem hozzá desszertnek megspékelve közvetlen a Magyar cserepad mögött azzal a barna hosszúhajú hőlgyel! Köszönjük neked Montenegró ezt az estét pályán és nézőtéren egyaránt! Bravó srácok,nagyok voltatok! jó utat hazafelé!

nemKalman
Olvasó

Ez igen 💪🇭🇺🙏

kormendinekjo
Olvasó

Szép volt fiúk! Az egész csapat nagyot ment, Hajrá Magyarország!

Leklibajsza
Olvasó

100% csapatmunka.💪

Tampa
Olvasó

Ez szenzációs volt!!! Óriási gratuláció az egész csapatnak, hatalmas küzdelem volt elöl-hátul, remek védekezéssel! Így kell ezt! Hajrá MAGYAROK!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Rekettyés
Olvasó

Ez igen! Óriási gratuláció a fiuknak. A Kellert azért beutaltatnám egy szanatóriumba , ahol le lenne szedálva pár hétig. Biztos, hogy nem százas. Ez szégyenteljes, ahogy ő viselkedik néha. A Knézy pedig ismét bizonyította, hogy totálisan alkalmatlan bármi féle sportműsor közvetítésére. Egy lakótelepi utolsó tahó és egy ötéves gyerek értelmiségi szintjének a keveréke.

Hmafino1
Olvasó

Szerintem meg simán csak szurkolt!

Namár
Olvasó

Szép volt fiúk, gratulálok! Neked meg muszáj Knézyt ekézni ilyenkor is? Nem adott okot arra, hogy így beszélj róla. Szégyelld magad! Én örülök, hogy ennyire szurkolt a közvetítés alatt és hülyeségeket sem mondott.
Kellerről is úgy beszélsz…szánalmas vagy.

Rekettyés
Olvasó

Egyátalán nem szégyellem magam és te vagy szánalmas, de nagyon. Ennyike. További szép estét kívánok!

Vulcano
Olvasó

Teljesen rendben volt most Knézy.
Beleélte magát a meccsbe. Sokkal jobban hallgatok ilyen közvetítést, mint egy olyat ahol csak fapovál unottal eldumálgat egy kommentátor.

Rózsabimbó
Olvasó

Jenő az előtte levő statisztikai lapról közvetít,igaz a pályán ‘ölik’ egymást a felek, óriási a küzdelem, Ő megállás nélkül sorolja, hogy ki hány dobást vállalt, hány faultja van, problémája van a büntető dobásaival éppen annak, akit a stat. lapról kiolvas stb. Időnként kitér arra is, ami a pályán történik. Azonban aki a meccset tényleg szeretné figyelemmel kísérni, kénytelen levenni a sztárriporter hangját.
Grat. az egész csapatnak, Szép volt fiúk!

Hmafino1
Olvasó

Fiúk ez fantasztikus volt! Bravó!!!

Waczak
Olvasó

Normális sípmesterek és így játszik a magyar válogatott ! GRATULÁCIÓ az egész csapatnak !!

HajraKapos
Olvasó

Hát ez kurv@ jó, respect a srácoknak!!! Voja, Hozó fantasztikusan voltak, de jár mindenkinek az elismerés!!! Hajrá Magyarok!!!

HajraKapos
Olvasó

Akarom mondani Zozo! 🙂

kapuskiraly
Olvasó

Szép volt fiúk!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Tükörsima magyar győzelem, megkérdőjelezhetetlen kiütés.

Stojan tanult az előző meccseléséből, a játékosok pedig szívük-lelkük mellett legjobb tudásukat is kivitték a pályára.

Magyarország‼️‼️ 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

#teamHungary

CsakazMTE
Olvasó

Az első negyed után mondtam magamban ha így játszunk végig akkor így ki lehet kapni egy nálunk jobb csapattól,de helyette megnyerték a fiúk, hatalmas grat!!

Xero
Olvasó

Gratulálok Fiúk! Szorítottunk a védekezésen és meg is lett az eredmény. Szép játék volt, csak így tovább!

KKKapucika
Olvasó

Micsoda játék volt ez, fiúk! Rég láttam így játszani a Nemzeti Csapatot! Nem kis fegyvertény legyőzni Montenegrót odahaza. Hatalmas gratula!

csak.az.skc
Olvasó

Ez igen srácok!! Szép volt!
Hajrá Magyarország!

caseyjones
Olvasó

Gratulálok mindenkinek! Óriási győzelem, és nagyon jó meccs volt. Nem gondoltam, hogy az itthoni, 16 pontos fiaskó után akár csak egy ponttal is nyerünk ma.

SzhelY
Olvasó

na párni ezis mehet a vitrinbe

Marillion
Olvasó

Ehhez a bravúrhoz nem fog hozzászólni! De kinek is hiányzik????

SzhelY
Olvasó

senkinek nagy meccs volt lekezeltek minket és ez jól jött végre a mester hagyta játszani a csapatot

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés