Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Elkezdődött a Hanga-tábor: Túl az első edzésen

“Van egy dédelgetett álmom: szeretném nemzetközivé tenni a tábort.”:

:

Három napon át újra Debrecenben pattogtatják a labdát a friss spanyol bajnok Barcelona-kosaras, Hanga Ádám táborában pallérozódó ifjú játékosok. A hétfőn délután megkezdődött eseményt tavalyi a Főnix Csarnokban rendezték, ám az ott zajló felújítási munkálatok miatt ezúttal a Szent Efrém Tornacsarnok lett a házigazda – írja beszámolójában a kosarlabdaakademia.deac.hu.

A meghívásos rendezvényre Hanga Ádámot menedzsere, Lóránt András és a nyáron visszavonult válogatott kosaras, Lóránt Péter is elkísérte. A táborban huszonhét fiatal vesz részt, tíz edző felügyelete mellett, akik közül néhányan nem a DEAC Kosárlabda Akadémián dolgoznak.

– Bízom benne, hogy főként annyiban lesz más az idei tábor, mint a tavalyi, hogy sikeresebbnek mondhatjuk majd – mondta az oldalnak Hanga Ádám. – Ismét Debrecenben vagyunk, mert itt annyira profi a szervezés, olyan kiválóak a körülmények, hogy amikor tavaly véget ért az esemény, rögtön tudtam, idén is ide kell jönnünk. Van egy dédelgetett álmom: szeretném nemzetközivé tenni a tábort, ez a járványhelyzet miatt most még nem jöhetett létre. Ugyan most kicsit kevesebb gyerekkel, de talán minőségileg még jobb munkát tudunk végezni a három nap alatt. Nagyon intenzívek lesznek a tréningek, ám nagyon élvezetesek is. A cél mindig ugyanaz, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és valamit vissza tudjunk adni a kosárlabdatársadalomnak, a srácoknak. Az, hogy együtt edzünk, egymás ellen játszunk, nagy motivációt adhat a srácoknak – nyilatkozta Hanga Ádám.

Az első napon a közeli befejezések, illetve az alsó- és felső posztos lábmunka volt fókuszban. Egyszerre négy csapat játékosai tréningeztek a parketten, s kedden pedig délelőtt és délután is lesznek edzések a Szent Efrémben.

Fotó: kosarlabdaakademia.deac.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Nagy AndrásNoname Recent comment authors
Noname
Olvasó

A válogatottról esetleg valamit??

Nagy András
Olvasó

Lórival barátkozik Debrecenben akkor már “nem jó ember”…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés