Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Elképesztő izgalmak után mutatott stop táblát az OSE a Szegednek

Szenzációs mérkőzés volt.

OSE Lions – Naturtex-SZTE-Szedeák h.u: 98-95 (27-25. 22-21, 24-23, 9-23, 16-13)

Bajnokság, 15. forduló
Oroszlány, Krajnyik "Akác" András Sportcsarnok
özsér D., Ádám J., dr. Mészáros B.

OSE Lions: Abell 25/3, Anderson 16/3, Kucsora 6/6, Morgan 11/6, Hayes 16. Cserék: Bailey 16/3, Bíró 5/3, Anda -, Illés 3/3.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. ,Govens 13, Brown 37/15, Dzseletovics 4, Dickey 17. Cserék: Kerpel-Fronius B. 5/3, Mayer -, Olasz -, Keller I. 9/6, Polányi -.

Pontgazdag első negyedet játszott a két csapat. Mindkét oldalon remekelt a légiósok Brown 14 pontja egészen extrának mondható. Szinte minden mutatóban hasonló teljesítményt nyújtottak, három-három tripla, hat-hat lepattanó mindkét oldalon. Ennek is volt köszönhető, hogy szoros, hazai sikerrel ért véget az első játékrész. 27-26.

A folytatásban Bailey triplája hozott némi megnyugvást az OSE oldalán, a 13. percben hárommal vezettek a hazaiak. Govens szokatlanul sok labdát szórt el, Polányi, Mayer és Olasz is pályára került a vendégeknél ebben a periódusban. Krasovec mester is próbálta keverni a lapokat, sikerrel. Kucsora triplája után tovább nőtt az előnyük. 38-30-as állásnál időt is kért Szrecsko Szekulovics. Anderson büntetőivel folytatódott a mérkőzés és nyílt tízre az olló. Állandósult is ez a különbség, jól dobtak a hazaiak, rosszul a vendégek. 49-36.

Hayes kosarával kezdődött a második félidő, míg szegedi oldalon minden dobás kimaradt. Govens és Dzseletovics is triplát hibázott. A szegediek mintha ólomlábakon mozogtak volna, míg az OSE nagy éles volt ebben a játékrészben is. A játék képe nem változott, a vendégek nem tudták szorosabbá tenni a mérkőzést. 73-59.

Dzseletovics duplájával indult az utolsó negyed, majd Kerpel-fronius Gáspár dobott egy triplát. Azonnal időt kértek a hazaiak. Hayes duplával nyugtatta a hazai szurkolókat, az OSE taktikusan kosarazott, a Szegednek viszont semmi nem sikerült. Egészen az utolsó négy percig. Ekkor nagyon belelendültek a vendégek, nyílttá tették a mérkőzést. Dickey zsákolása után, 78-74-es állásnál időt kértek a hazaiak. Hayes kosarával folytatódott a mérkőzés, Govens büntetőkkel válaszolt. A folytatásban is Govens büntetőivel zárkózott a Szeged, rengeteget hibázott a hazai csapat. Két perccel a vége előtt már 80-80 volt az eredményjelzőn. Az utolsó percbe is döntetlennel léptek a csapatok és nem is sikerült eldönteni a meccset 40 perc alatt.

Az utolsó öt percre a vendégeknél már nem volt Govens, aki kipontozódott. Brown zsákolásával indult a ráadás, majd Kerpel-Fronius Gáspár is betalált, Bailey duplájával zárkóztak a hazaiak, majd ismét Brown pontjai következtek. Dickey is kipontozódott, a második félidő nagy részét padon töltő Dzseletovics viszont visszaállt a vendégeknél. Abell három büntetőjével egyenlítettek a hazaiak, de Brown azonnal dobott egy duplát. Illés triplája, majd Kerpel-Fronius duplája fokozta tovább az izgalmakat. 91-91, 93-93 az eredményjelzőn, de Abell kosarával a hazaiak átvették a vezetést az utolsó perc elején, Brown egyenlített. A győztes kosarat Abell szerezte meg, egy tripla volt. 98-95.

88 hozzászólás

88
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
63 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
akisokatlatottMarosiLightbringerMásikVégétFújdMegMajoranna Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ha annak idején nem lettek volna azok a rossz személyügyi döntések Oroszlányban, ugyebár…
🙁 🙁

Majoranna
Olvasó

Mikoriak?

bányász
Vendég
bányász

Ha minden igaz ma este a helyi tv (OVTV) 19-től adja a mérkőzést felvételről. Neten könnyen megtalálható lesz.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kedves oroszlányi szurkolók !!!!
Nagyszerű a molinó, megható, figyelemre méltó!
Kérlek titeket, hogy – amennyiben lehet – a helyesírási-nyelvtani hibát javítsátok rajta ! Legyen ezáltal még igényesebb! (helyesen: “Gyerünk, gyerekek, egy város veletek !!!”)

Köszönettel: egy kosárrajongó

Hajrá, Oroszlány, viva Abell !

CsakÉn
Olvasó

Te Zoli Te egy igaz buzi vagy!

akisokatlatott
Olvasó

Úgy tűnik 25 ember bukott nyelvtanból még az általános iskolában.

Hunbasket
Olvasó

Én most kicsit ellentmondanék a sok fanyalgónak.Október elején előfizettem a Mindigora. Havi 800 forint, fele annyi mint egy jegy ára a meccsre, párommal szoktam nézni tehát negyedannyi mint két jegy ára. Mit kapok ezért? Havi 10-15 meccset. Bevallom hogy én eddig teljesen pozitívan csalódtam a mindigós közvetítésekben. Láttam kb. 20 meccset eddig, ebből 1-2-szer volt olyan hogy kiakadt a kép egy időre vagy leragadt a kamera. Szinte elenéysző volt a hiba. Ezzel szemben megnézhettem a csapatom összes meccsét, volt amelyiket kommentárral is (még ha béna a szpíker akkor is jobb így nézni), sőt bónuszként 3-ból 2 BL meccset is szinte… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Értem.
Azért egyet magyarázz el légy szíves!
Neked milyen laptopod van amit a TV-re kötsz?
Mindkettő csúcsmodell és egyben ismeretlen technika lehet, mert ha nincs jel a helyszínről te akkor is tudod nézni a meccset ?
Ezek után feltételezem ha mindenkinél lemarad a kamera egy gyorsindításról, nálad akkor is látható a befejezés.
Írhatnál a tegnapi meccsről, mert mi nagyjából a statból tudjuk mi volt a pálya.
Válaszod köszöni a fórum!

elfogult vagyok
Olvasó

Valahol a NASA körül élhetsz! Ami biztos, az OSE csarnokából tökéletesen kiment a jel! Tuti a sávszélesség! A csapatok “saját fejlesztésének” köszönhetően nem az automata kamera a kép, és a hang lehetősége is a csapatoktól (a fejlesztések sávszélesség tech.-i háttér) érkezett javaslatként “mellékesen”. A MINDIGFOS “csak” élt az új lehetőség piacosítására!
Mivel magyarázod, hogy az első negyed vége felé, már a “kínálati listából” is ki lett véve mind a két mérkőzés??????
Nem vagyok anyázós típus, kényszerből vagyok előfizető (még ha ezért sokan el is ítélnek), itt CSAK az MKOSZ tudna lépni ha akarna! NEM AKAR! Ennyi, mi meg szívunk!

Lightbringer
Olvasó

Már hányszor eljátszottátok, hogy a felhasználókra toljátok a felelősséget? De ismerjük ám már ezt, egy éve olyanokat kamuztatok, hogy azért szar a közvetítés, mert sokan még windows 95/98-al akarják nézni a meccseket. Na hagyjál már a hülyeségeiddel. 😀 Csak azt tudom tanácsolni, hogy engedjétek el. Azt a pénzt ami ebben a mókában benne volt már felmartátok, nincs több dolgotok a kosárlabdával.

Marosi
Olvasó

Hunbasket, ezt az okos tv-s hülyeséget felejtsd el. Nézd meg az NB II-es labdarúgó streameket, tökéletesen működik megfelelő beállításokkal. Nem a TV-kkel van probléma, persze nincs is olyan, hogy átlag okos TV, mint ahogy átlagos laptop sincs. Sok minden befolyásolható, de azért az vicc, hogy Csákvártól Ajkán át, Kazincbarcikáig, hóban, fagyban, ködben esti villanyfényes meccset normálisan lehet nézni YouTube-on, itt meg mindenki panaszkodik…

akisokatlatott
Olvasó

Mennyit lóvét kaptál ezért az írásért?

Mivanmivan
Olvasó

Én nem tudom, mit rinyáltok. Mindenki tudja, hogy a mindigfos szar, mint az állat. Ti vagytok a hülyék, hogy előfizettek rá. Ha nem tennétek, nem lenne bevétele. Amíg ilyen verebek vannak, lesz lószar is. Addig minek változtasson rajta, amíg van belőle lóvé. Ha nem fizetnétek érte, legalább nem bosszankodnátok, és nem gazdagítanátok őket. Jelen helyzetben így se, úgy se látjátok a csapatokat. (Független attól, kinek szurkoltok). Már bocs, de ti, előfizetők vagytok a hülyék!!!

Redbid
Olvasó

Sajna pont ezért bicskanyitogató amit művelnek, mert visszaélnek sportszerető emberek jó szándékkal bíró hozzáállásával!! De ezt én ugyanúgy látom mint sárgapárna esetében, NEHOGY MÁR A NYÚL VIGYE A VADÁSZPUSKÁT!! Van egy szolgáltatás amiért jó hiszemmel előfizettek csapatukat szerető emberek, majd aztán ahogy haladunk az időben, kiderül szépen lassan megint csak az az irány, hogy egy nagy kalap szar az egész! Nem csak az a megoldás, hogy akkor ne fizessünk elő, hanem ha már megtörtént az előfizetés, akkor meg kel próbálni érvényesítíteni a pénzért járó jogokat, vagy ha nem tudják a szolgáltatást megfelelő szinten elvárható módon biztosítani, akkor fizessék azt vissza!!!… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

A Szeged másokra nézve azért veszélyes, mert ha mind a 4 légiósának megy és a kiegészítő emberek nem látványosan betliznek, akkor bárkit elkaphatnak. Akár többször is egymás után. Magukra meg azért veszélyesek, mert ha a 4 légiósukból 1-nek nem megy, 1 meg átlagos teljesítményt nyújt, akkor nehéz meccsük van, ide-oda pár pont különbséggel. Ha meg kettőnek nem megy, akkor 1-2 csapat kivételével bárki el kaphatja őket ha az adott ellenfél normálisat nyújt. Sokan mondják hogy fizikailag kifulladnak egy idő után. Nem fognak, nem hiszem. Szekulovics tudja, ha nincs jó fizikai állapotban a csapat, akkor nincs 35 perc játék/légiós, akkor nehézkes… Olvass tovább »

Bru
Olvasó

Nem gondoltam volna, hogy 2021-ben is aktuális lesz ez a videó, hogy rohadna meg a mindigo az mkosz-szel együtt…
https://www.youtube.com/watch?v=ENO-ZNFHUxI

2lee14
Olvasó

Nem csalódtam a mindigoban, hozta a formát…. És még mindig nem érzik ezt rohadt gáznak és cikinek…. Na mindegy Oroszlánynak gratula, értékes győzelmet szereztek! Remélem vasárnap nekünk is összejön. Hajrá Falco!

Rekettyés
Olvasó

Azoknak,akik itt siránkoznak a mindiGO miatt: megérdemlitek, hogy totál szopóra vesz titeket az MKOSZ a nem létező közvetítésekkel! Nem szégyellitek magatok, de most komolyan? Felnőtt emberek vagytok és folyamatosan siránkoztok UGYANAZ miatt. Ez számomra hihetetlen. Én egyszer fizettem elő , kettőből kettő meccset nem tudtam nézni és én befejeztem. Mert normális ember ezek után a közelükbe se néz! Ehelyett mi van itt mindig? Megy a nagy sírás-rívás minden meccs után! Ez tipikus magyar mentalitás megint. Tisztelet a kivételnek. A szart is lenyomják a torkotokon, mert egyszerűen hagyjátok. Még mindig fizettek ezért a szarért és még mindig szart ( se )… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

+1
Full jogos, én is csak covid miatt tettem.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Mivel monopol helyzetben van, ezért nem megoldható. Aki meccset akar nézni ( mert kb már semmit sem lehet) az előfizetett erre. Szerintem nem a szurkolok hibásak ezért. Amúgy ha nem lenne előfizetés is megoldanák jóféle állami támogatással…

Sajka
Olvasó

” Én egyszer fizettem elő , kettőből kettő meccset nem tudtam nézni és én befejeztem. Mert normális ember ezek után a közelükbe se néz! Ehelyett mi van itt mindig? Megy a nagy sírás-rívás minden meccs után! Ez tipikus magyar mentalitás megint.”

Oké tudóska… Ha már ennyire okos vagy, akkor meséld már el, hogy ha valaki szeretné látni a csapata, vagy más csapat meccsét, akkor mit kellene csinálni?? Mi a recept erre?? Mi a megoldás?? Mesélj…. Tényleg érdekelne…

Rekettyés
Olvasó

Édes istenem…én épp ezt mondom, hogy NEM LÁTJA , mert nincs mit! De mégis fizet. Én nem azokról az előfizetőkről beszélek, akiknek minden probléma nélkül bejön minden közvetítés. Ne kelljen már magyaráznom.

Sajka
Olvasó

Figyu! A meccseket látni óhajtó szurkolók basztatása helyett, adhatnál egy jó tanácsot. Mit kéne tényleg csinálni?? Azt, amit te?? Visszavonulok és onnan osztom az észt??
Itt nem a szurkolóknál van a “bölcsek köve”. A fasz MKOSZ léphetne ezügyben. Ezért irogatunk a fórumokra, hogy lépjen már valamit Térkő Ferkó meg a haverjai…

CsakÉn
Olvasó

Ha más lenne hidd el mindenki előfizetne másra. Amig lehetet meccsre menni mindegyiken ott voltunk!!! De most ez van . Ha egy kicsi esély van arra hogy láthatom a csapatom akkor nézem a mindigfost! De az nem azt jelenti hogy szar szolgáltatást lehet nyujtani. Hajrá OSE

piros710321
Olvasó

Ha járhatnánk meccsre akkor nem fizetne rá elő senki….. de ellentétben veled mi szeretnénk látni a saját csapatunk mérkőzéseit! Ennyi!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Ha nem fizetne elő senki, változás lenne. Amire nincs kereslet…

Sajka
Olvasó

Ez nem kereslet-kínálat kérdése. Az Antenna Hungária működése nem a 800 ft-os előfizetéssel működik. Ha senki sem fizetne elő, akkor se lenne változás.
Itt csak az MKOSZ tudna lépni. Szalaynak, meg Bodnárnak kéne az asztalt verni, hogy nyújtsanak valami elfogadható mibőséget, mert különben ugrik a koncesszió.

Pbask
Olvasó

Itt mindenki bologató kiskutya mert egy nyájból valóak. Szerintem Szalayéknak sok közük nincs,nem tehetnek semmit,ha kell a húsos fazék..Ez jellemző az országra,itt mindenki droid.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A mindigo az AH egy terméke, és nem azonos vele. Ha a cocacola brandből senki nem vásárolja a fantát, akkor megszünteti a cég a terméket – majd egy másik gyártó azonnal rárepül a piaci résre.

Sajka
Olvasó

Leírtam már fentebb. Az AH nem a Coca-cola. Itt nem piaci alapon működik ez. Itt nem érdekes az előfizetői szám.
Az MKOSZ és az AH közt van egy megállapodás a közvetítésről, meg a közvetítési jogokról. Ez a közvetítés jól láthatóan nem működik jól. Itt az MKOSZ léphetne és a közvetítési jogokat visszavenné a megállapodás nem teljesítése miatt. Ennyi lenne…

Rekettyés
Olvasó

+1
Végre valaki megértette, mit akartam a hozzászólásommal mondani.

Rekettyés
Olvasó

Hát épp ezt mondom, de nem érted! Még mindig fizetsz a semmiért. De ezt én neked nem fogom tudni megmagyarázni. Felesleges.

Kovacs
Olvasó

Totálisan ott a pont! Annak ellenére, hogy máshol nincs meccs.
Ha az olaj b közép meg tudta csinálni, hogy nem megy ki a saját csapata meccseire míg stojan ott van, akkor simán meg lehet csinálni ezt. Menjen a mindigfos a picsába, bevétel nélkül. Bár tuti annyi támogatást kap, hogy csak zsebpénz nekik ez a fajta bevétel…..

Sajka
Olvasó

Ja… Gratulálok az OSE-nak.
És a fák meg nem nőnek az égig…. 🙂

Sajka
Olvasó

Menjen az anyjába, aki ezt a mindigfos rendszert kitalálta.
A legtöbb csarnokból volt kommentátorral HD közvetítés, ezt baszta szét ez a nézhetetelen szar.
Gratulálok térkő ferkónak meg a sleppjének!

MAFCdrukker
Olvasó

Köszönjük a MindiGO-nak az utsó 3 percet! Nagy bravúr ez az OSÉ-tól, sem a meccs előtt, sem a 39. percben, amikor egyenlített a Szeged, nem hittem volna, hogy ők győznek, grat! Jó volt hallgatni az OSE hangosbemondó-főszurkolóját, sugárzott belőle a fanatizmus! Ha jól hallottam, még a kiakasztott dobot is verte, amikor levonultak a játékosok. Ezzel viszont felkeltette bennem a meccsélményeket… Kitartást mindenkinek, és sok-sok hangerőt a visszatéréshez!

Torcida
Olvasó

Károsultakat hogy kárpótoljátok?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Na végre! Igen, a Szeged fáradt volt, nem lehet elvitatni. Mi meg végre harcoltunk. Legyen már vége ennek a szarságnak, és élvezhessük ki ennek a csoda sportágnak a szépségeit – ahogy mi szeretjük, szurkolók!

Dennis
Olvasó

Remy pokolból a mennybe….
Gratulálok mindkét csapatnak elképesztően izgalmas meccs volt.
Hajrá OSE!

Ellenív
Olvasó

Gratula a csapatnak,hát izgalmasra sikeredett de győztünk és ez mindent sztornóz.Hajrá Ose! Hajrá Bányász!

Torcida
Olvasó

buzi mindigo hogy gyulladna ki a székházatok
meg az mkoszé is

SárgaPárna
Olvasó

Hu de sötét lehetsz Porcica! Hány fogad van, négy?

Redbid
Olvasó

Valaki itt a “bekötőutakról” azt mondta, idézem “az akkor pont néggyel több mint neked, legalábbis úgy érezte”

SzhelY
Olvasó

Ti miért nem közvetittitek legalább a sakyát csapatotok meccseit? Vagytok hozzá elegen

elfogult vagyok
Olvasó

Kényszer előfizetőként ma nagyon anyáztam a mindígfost! Ezt a meccset nem tudtuk nézni, holott a kép kiment a csarnokból! Az első negyed végére már nem is volt a “kínálatban” a lehetőség! UNDORÍTÓ!!!! DE!! Hatalmas gratuláció a SZEGEDNEK! Így csupa nagy betűvel! Végig azon izgultam, hogy kitartson a csapat! Ezt a REMY nyerte meg! Kracovec mestert (ha lehet ne mérjenek neki vérnyomást) szerintem nagyon jól meccselt. Nem rajta múlott, hogy szoros lett, de kritikus időben jól bízott és egyben tartotta a csapatot! Minden tiszteletem elismerésem a CSAPATNAK! (azért Bíró és 1-2 ember tükörbe nézhetne! Már hátráltatják a CSAPAT egységét, és a… Olvass tovább »

CsakÉn
Olvasó

1-2 ember meg a szakma( Fodor család) elmehetne a picsába!!! De záros határ időn belül!

MAFCdrukker
Olvasó

Ezt most nem tudom hova tenni. Mit csináltak ők?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Fodorék nem népszerűek nálunk. Röviden ennyi.

MAFCdrukker
Olvasó

Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de nem tudom, miért. Már olvastam, hogy inkább a románoknak kívánod őket, mint bármelyik magyar csapatnak, de a hátteret nem ismerem. Azt tudom, hogy Henét azért nem kedvelitek, mert állítólag már megegyezett veletek, mégis minket választott. De a Fodorék-Oroszlány ellentét hátterét nem ismerem.

Majoranna
Olvasó

Mehetnének, de az évi 14 millió és a koszt és kvartély itt tartja őket.

Csak az Oroszlány
Olvasó

A Bíró Olivér már meccsek òta nulla. Szìv és odaadás nélkül játszik. Még ha nem is jön össze a megmozdulása. És bosszankodik miatta még azon is látni hogy kamu az egész. Én személy szerint örültem a szezon elején hogy ide igazol. De mostmár egyáltalán nem. A vaktában eldobált három pontosok vicc számba mennek. A pályán csak a duma van oda adás semmi
Én többet vártam tőle pl. Hogy meccsek dönt el.
Ez az én véleményem

Majoranna
Olvasó

Bírót izibe ki kell hajtani a városból mert egy lélektelen nulla.

Bencuki
Olvasó

Kár érte, úgy jártunk mint októberben a Deac ellen: egy kosárral kaptunk ki. (az volt az utolsó meccs az idényben amit helyszínen láttam ?) Ki-ki meccs volt, a másik oldalon jött ki éppen a lépés. Gratulálok mindkét csapatnak! Így is nagyon jól állunk, remélem tavasszal is lesz miért izgulni. Hajrá Szeged!

Csak az Oroszlány
Olvasó

Hát ez valami elképesztő mérkőzés volt. Végig izgultam az egészet. Csak az a baj , hogy nem csak az eredmény miatt, hanem a fantasztikus közvetìtés miatt is. Mondjuk most nem akadt a kép. Ja mert nem is volt
Fogjunk össze valahogy kosár szurkolok és tegyünk ez ellen valamit. Nem elég hogy meccsre se mehetünk, de még nézni se tudjuk.
Szép volt fiúk
Hajrá Ose

Pbask
Olvasó

Grat az OSÉnak,nem gondoltam volna elkapják a Szegedet,tényleg senki nem mehet biztosra,kíváncsi vagyok hogy áll össze majd a legjobb 8 🙂

Gatei
Olvasó

Gratulálok az OSE-nek, nem kis fegyvertény ez a győzelem! Remélem vasárnap nekünk is sikerül. Buzi mindigo!!!!

redmiller
Olvasó

Látom Abell is felépült a sérüléséből…
Mindenesetre 2,5 hét alatt elég gyorsan ki jött a “Covid”-ból

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Az megvan, hogy változott a protokoll?
Amúgy sok sikert nektek is.

redmiller
Olvasó

Igen, meg! Október végén:
“A tünetmentes vagy csak enyhe tüneteket mutató sportolók két hét után kezdhetik újra az edzéseket, sportorvosi engedélyüket pedig a szeptemberben megfogalmazott négy héttel szemben most már az első pozitív PCR-teszt vagy az első tünetes nap után három héttel visszakaphatják. Enyhe tünetnek minősül a száraz köhögés, a szaglás- és ízérzészavar, az általános gyengeség, az ízületi fájdalom és a 24 órán belül lezajló láz, illetve hőemelkedés.”

Szóval a dec. 18-ai meccs előtt pozitív, pár napra rá negatív! Gyorsan tünetmentes lett, hogy két hét után megkapja a sportorvosit! Vagy csak nekem furcsa????

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Akkor maradjunk a tényeknél. December 16, nem 18. De biztos, ami biztos, ide egy somogyi linket teszek, hogy ne legyek részrehajló:

http://kapos.hu/hirek/sport/2020-12-16/elmarad_a_kaposvari_kk_-_ose_meccs.html

“most már az első pozitív PCR-teszt vagy az első tünetes nap után három héttel visszakaphatják.”

Felhívom a figyelmed az általad idézett második mondatrarészre. Számolgass. 😉

redmiller
Olvasó

Aha! Abell december 12-én játszott 15 percet az addigi 31 perces átlaggal szemben fault nélkül! Oké JKSE volt az ellen, de többen így is többet játszottak nála! 3. negyeben 3-4 perc után leültetve! Fura… Sérülés???
Mondjuk 14-én volt a teszt, 16-án lett eredmény. 17+5= 22! Akkor ma kapott engedélyt?? Ehhez képest játék, max. 3-4 edzéssel dobott 25 pontot! Ezek után ne legyek szkeptikus???

redmiller
Olvasó

Oké, ezt nagyjából el tudom fogadni!
Köszönöm! Te legalább normálisan kifejtetted és nem személyeskedésbe mentél át, mint pár okos… Persze, mert nekik a lényeg, hogy belém rúgjanak, mert arra élveznek! Gyakorlatilag egy fórumon…

Ellenív
Olvasó

Piros párnánk is lett

bányász
Vendég
bányász

Már megint egy összeesküvés elmélet gyártó. 😀 Persze, az OSE csalt a tesztekkel, jól megszivatott mindenkit a csapatban és stábban, mert mindenki a családjától távol karácsonyozott és ráadásul edzés nélküli 10 nap jött. Aztán 1 hete Abellnek még mindig pozitív volt a tesztje, persze azt is elcsaltuk, de csak azért, hogy az elvileg verhető Pécs ellen ne tudjon játszani, ki is kaptunk. Gondolkozzatok már!

redmiller
Olvasó

Nem a csapatra tettem fel a felvetést, hanem Abellre!
Persze erre senki nem tud válaszolni, csak hogy milyen szemét vagyok, meg galád, meg mennyire utál mindenki…. Feltettem egy felvetést az OSEI állásfoglalása miatt! Ezért vagyok bunkó???

Nincs válasz, csak személyeskedés…. Semmi bajom az Oroszlánnyal! Egyszerűen nem értem, hogy Abell hogy tudott ilyen gyorsan visszatérni, ha még enyhe covidos is volt….

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Válaszoltam. Elolvastad? Nem fogom ezt minden kommentedre válaszolni, bízom benne – ismerve a fórumos aktivitásodat, hogy ez is célba ér. Szóval a válaszod válaszára kommentálj, tényszerűen, kérlek.

bányász
Vendég
bányász

Egyszerű a képlet. Van redmiller aki tudja, hogy csalás történt, meg van az MKOSZ az ellenőreivel, játékszervezőivel, akik viszont nem látják, hogy Abell jogosulatlanul játszik majd. Ja igen és a Szeged sem óv, mert ők is vakok. Ha ezeket összevetjük, akkor az jön ki, hogy hülyeségeket beszél.:) Imádom amikor valaki a tények ellen beszél de nem látja be, hogy hülyeséget.:)

redmiller
Olvasó

Nem állítottam csalást! Egyszerűen nem értettem!
Viszont elfogadom az Oroszlányi Banyasz érvét, még ha marad is bennem egy kis kérdőjel.
Ő legalább nem lehülyézett, meg egyéb, hanem igyekezett választ adni arra, amit nem értek!

redmiller
Olvasó

Oké, elfogadom az érved! Ettől még nekem fura volt….

Pbask
Olvasó

Gazdid csapatát miért nem védted ennyire okoska? Paksi edzőmeccs, tudod amit jól kimagyaráztál hogy egy este alatt lesérült a fél csapat…

Amúgy szerintem Forraynak és a normális Albásoknak is kurva kellemetlen vagy.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Kedves Red! Amennyire tisztelt téged itt mindenki pár éve, most annyira néz egy bohócnak. Vicc amit művelsz! Néha vissza szoktad olvasni amiket írsz? SárgaPárna szinten vagy már, amihez tehetség kell ?

redmiller
Olvasó

Megmagyarázod nekem, hogy tud vki pozitív teszt után ilyen gyorsan, ilyen eredményesen visszatérni??? Kíváncsian várom!
Egyáltalán hogy kapta meg a sportorvosit??? Tanulságos lehetne más csapatoknak is!

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Kb mint a magyar kosárlabda válogatott a Szlovén túra után ?

redmiller
Olvasó

Nagy válasz…. Itthoni tesztek ott mást mutattak! Kivéve Vojvodát!
Őt azonban nem engedték Oroszlányban játszani…

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Én elhiszem hogy belső frusztrációt okozott neked, hogy vojciikád nemjátszhatott szeretett Fofód csapatában koronavírus miatt ( egyébként néhány hete még azt bizonyítottad hogy voja nem volt koronás lol), és az Alba kiszopott az Oroszlánytól. Ahogy már elég sok csapattól. További szép napoz! ☺️

redmiller
Olvasó

Ő sérül volt, mikor az Alba karanténban volt!
A válogatottban lett koronás…

Vulcano
Olvasó

Sajnos egy sportcsatorna sem találta elég érdekesnek ahhoz,hogy közvetítse.

CsakÉn
Olvasó

Szerintem találta volna csak a jogok a mindigfosnál vannak. Összekellene valami bojkottott hozni a szurkolóknak!!!

MAFCdrukker
Olvasó

Hirtelen támadt egy ötletem. A hét folyamán likeolja be minél több kosárszurker B csoportos meccs élő közvetítést, és kommentelje alá, hogy #mindigoout. Szerintetek jó lenne?

Vulcano
Olvasó

Holnap meg Bl meccs aztán nézhetem megint csak a statisztikákat. Múltkor két cseh sportcsatorna is adta Falco-Zaragozat, Magyarországon meg még egy szaros online streamet sem lehet nézni. A kosár valamiért mostohagyerek ebben az országban. De bezzeg a foci abból még a török bajnokságot is képesek vagyunk adni

Pbask
Olvasó

Na akkor itt lehet köszönetet mondani az Antenna Hungária nevezetű mutyi cégnek, akik megnyernek mindent, de nem a tehetségük miatt. Az megy,100x leírni hogy dolgoztok a hiba javításán,mert valami mindig van veletek. Elképesztő amit megmertek tenni az emberekkel,a pofátokról nem sül le a bőr,mert fentről meg védve vagytok,normális országban ilyen informatikai analfabétákkal dolgoztatva, le kellene dózerolni az egész bandát,fogyasztóvédelemhez vinni,pert perre a nyakatokba akasztani, miközben az embereket anyagilag megkárosítjátok. Ja, a hosszabbítást azért lehetett látni 360p-ben. (Minőségjavulás idén mondá ‘ Bodnár úr.) Húzzátok le magatokat seggnyalók. És még annyi sem volt bennetek hogy koronavírus van,sok ember munkájából kirúgták,kifizették a bérletárát,hogy… Olvass tovább »

CsakÉn
Olvasó

A dislike biztos az antenna hungária embereitől van! Baszódjatok meg!!!

Vulcano
Olvasó

Erre fele ez már csak így szokott menni. Gondolom az Antenna Hungária vezetőségében is valakinek a valakije ül.

Torcida
Olvasó

Kotródjatok a kurva életbe,rohadjatok ketté
kérem vissza zalasportot!!!
mocskos fidesz

Szombathelyifaxszerelő
Olvasó

Tisztelettel megkérlek, (megkérünk), hogy válassz másik nick nevet magadnak. Nem szeretnénk ha ezt a kis csoportot a Te hozzászólásaid színvonalával, tartalmával azonosítaná a magyar kosárlabda közösség. Köszönöm.

Torcida
Olvasó

Mi rosszat tettem, lelátón mocskosabb rigmusok vannak!
Egy szombathelyi ne oktasson ki engem
nincsisszombathely!

Vulcano
Olvasó

Akkor viszont valamit nagyon elbasztak, mert nekem a lakcímkártyámba Szombathely van írva?

Majoranna
Olvasó

Szar komcsilibsi vagy torcida.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés