Connect with us

Bajnokság

Elképesztő izgalmak: Pakson kapott ki az Egis Körmend

Az utolsó pillanatban dőlt el a rangadó.

Atomerőmű SE - Egis Körmend 77-74 (17-11, 16-22,23-16, 21-25)

Bajnokság, 19. forduló
Paks
Cziffra Cs., Ádám J., Farkas G. (Bogárdi J.)

Atomerőmű SE: Baker 4, Shepard 21/3, Valerio-Bodon 3/3, Eilingsfeld 8,Jackson 20. Cserék: Kis -, Kovács 4, Gulyás -, Capers 14, Lóránt 3.

Egis Körmend: Thames 14/3, Mócsán 18/12, Ferencz 5/3, Takács 2, Taylor 4. Cserék: Ireland 16/6, Németh 4, Durázi 9/6, Tóth N. 2.

Shepard és Jackson kosaraival indult a mérkőzés, majd érkezett Valerio-Bodon triplája. A Körmend nagyon kapkodva kezdte a mérkőzést, két perc alatt három labdát adtak el Ferenczék. Az Egis Körmend időt is kért, de az ASE tovább növelte előnyét, a negyedik perc elején már tíz volt közte, Jackson szerezte a kosarat. A vasiak még egyszer sem találtak be. Thames volt az első, aki egy duplával jelezte, hogy ők is a pályán vannak. Mócsán is betalált, de Shepard azonnal válaszolt, maradt a magabiztos hazai vezetés. Éledezett az Egis Körmend, Mócsán büntetőzött jól, de Jackson azonnal válaszolt, nagyon jó százalékkal dobott a légiós. 15-9-es állásnál Braniszlav Dzunics kért időt, másfél perc volt hátra a negyed végéből. Ferencz rontott triplát, Ireland pedig eladott egyet. Kovács Ákos váltotta pontokra a vasiak hibáját. 17-11.

Németh Ákos kosaraival zárkózott a Körmend a második negyed elején. Szoros lett a találkozó, jókor jött a hazaiaknak Eilingsfeld biztos ziccere. Feszült, kemény mérkőzés volt. Határozott védekezéssel és sok hibával a támadásban, mindkét oldalon. Jackson középtávolija, majd Taylor közelije törte meg a gólcsendet. Thames villanásai után egálra hozta a találkozót a Körmend. A nagyszünetig szoros is maradt az eredmény. 33-33.

Az Egis Körmend Durázi triplájával vette át a vezetést a továbbra is rendkívül kemény, harcos mérkőzésen. Felváltva vezettek a csapatok, a körmendiek nagyon jól dobtak távolról, Ireland is betalált távolról. Lóránt Péter – sérüléséből visszatérve – is ebben a periódusban szerezte meg első kosarát. Capers is lendületbe jött, ötpontos volt az ASE előny a negyed közepén. Lóránt és Ireland is büntetőzhetett, de mindketten csak egyet dobtak be. Végül a körmendi irányító egyenlített, 46-46. Jackson kosarai után, az Egis Körmend kért időt. Az edzői tanácsok ezúttal nem ültek, a paksiaké volt a negyed vége. 56-49.

Mócsán triplájával indult az utolsó negyed, a piros-feketék jelezték, eszük ágában sincs feladni a mérkőzést. Nagyon izgalmas volt a találkozó, kár, hogy nem lehettek nézők. Ferencz duplája után már csak egy volt közte. Eilingsfeld volt a húzóember az egyik, míg Mócsán a másik oldalon. Ferencz triplája után már a vasiak vezettek 63-60-ra, időt kért a Paks. Felváltva estek a kosarak, a hazaiaknál feljavult Capers játéka. Két perccel a vége előtt 71-71 volt az eredményjelzőn. Ekkor vágott egy fantasztikus triplát Thames, Dzunics azonnal időt kért. Capers duplájával folytatódott a mérkőzés, majd Shepard is betalált, visszavette a vezetést a Paks, időt kért a Körmend. A találkozó végül Capers duplájával dőlt el. 77-74.

53 hozzászólás

53
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
18 Comment threads
35 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
kormendinekjoSzhelYVulcanoKendeffy BotondBaráth Zselyke Recent comment authors
Baráth Zselyke
Vendég
Baráth Zselyke

Nagyon kéne egy 4es és az ilyen meccseket is behúzhatnánk .Mostanában már egyre többet küzdenek a srácok ami nagyon tetszik. Mócsán Bálint jó igazolás volt és őszintén remélem hogy válogatott színekben láthatjuk majd!!! Hajrá MTE!!

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

Győztünk, bazdmeeeeg!

tortajanos
Olvasó
baltazar
Olvasó

Mosely gyerekkel mi van? Sérült? Esetleg már a repülőn van? Tud valaki valamit?

Penge101
Olvasó

Ott ült a kmdi kispadon civilben, valószínű sérült

baltazar
Olvasó

Köszi!

Kasib Powell
Olvasó

Sokan írták már, de Feput idén totálisan elpazaroljuk. Mivel fizikai adottságai miatt nem tudja normálisan hozni egy 4-es posztot, így nem -1, hanem -2 játékosunk van jelenleg.

Vulcano
Olvasó

Amúgy miért erőltetik rá a 4-est? Csabi egy autentikus 3-as. Meg ugye már fiatalabb sem lesz ugyhogy nem kellene kizsigerelni szegényt a 4-es posztban.

SárgaPárna
Olvasó

Gyerekek! Azt se tudtam, hogy ma meccsek vannak, csak azért néztem fel, hogy nincs-e valami nagy bejelentés a körmendi fiatalprogrammal kapcsolatban. Erre mit látok? Na mit? Egy körmendi erkölcsi győzelmet!!!! 🙂 🙂
Remélem a nagyfőnökkel van ápoló!!!!

Natko
Olvasó

Megérkeztél sárga fos.

IstiPisti
Olvasó

A nagyfőnökkel nem tudom , de veled az intézet rácsos részén biztos több ápoló is van !

basketbull
Olvasó

Hagyjátok. Körmenden akkor is volt kosárlabda, mikor ez még a szomszédjuk kutyájának a tökeiben uszkált, meg azután is lesz, hogy elássák egy teleszart kapualj alá 😀

Kasib Powell
Olvasó

Akármit írunk folytatni fogja… Csak lépjétek át!

SárgaPárna
Olvasó

Jah, ha megakarjátok nézni az aranyakat már régészt kell hívnotok a Savaria Múzeumból.
A múltról meg amúgy sincs semmi erkölcsi alapotok dumálni, amíg szótlanul nézitek, néztétek azoknak az elüldözését, akik “azt a múltat” megcsinálták és hajbókoltak a gyagyás tóninak, úgyhogy: psssssszt!

basketbull
Olvasó

Ebből látszik hogy sokkal közelebb vagy te Körmendhez, mint Szombathelyhez. Ha lenne tököd, akkor odaállnál a gyagyás tónid elé, de mivel egy kis gyáva nyuszi vagy ezért marad neked ez a szar, amit előadsz. Szerezz(etek) tököt, aztán végre változtathatnátok az egészen. Addig marad a majdnem sikerült, a tudjuk mi jobban, meg a legközelebb. Meg ez, amit itt művelsz 🙂

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Látszik, hogy az ilyen dumát imádják, zabálják a sárgenyák. Körmendi szurkolók figyelmébe ajánlom a lájkok számát, arra az időkre, amikor megint feltámad bennük a vasi életérzés, meg a “korrekt, normális” falkósokkal való eszmecsere! 😉

SzhelY
Olvasó

Kollégáiddal miert nem beszéled meg ezeket van rá időd,nwkem is elmesélhetnéd

SzhelY
Olvasó

Láttál te egyáltalán kosárlabdát életedben?

kormendinekjo
Olvasó

A kommentkarriered egy teljes tükröt mutat a te etikai bázisodról, nem kell hozzátenni semmit.Minden tisztelet a múlt nagyjainak, de te egyêbként kurzustól függetlenül gyalázkodsz. Nem írom, hogy :”úgyhogy psssssszt!”, azt írsz, “szerkesztesz”, amit akarsz, az mind te vagy voltàl és leszel, mint ahogy Körmmend volt, van, és lesz is. Hajrá Körmend! Hajrá MTE!

SzhelY
Olvasó

Azért vigan kiolvasható a kommentjeidből h téged kibasztak körmendről mintmacskát szarni

kormendinekjo
Olvasó

Mi köze van megint a hozzászólásodnak a kosárlabdához, csak a minősítés, csak az alázás “szerkesztődik” a kommentjeidben. Ettől a körmendi kosárlabdát elismerik, szeretni fogják a körmendi szurkolók. A hozzászòlásod te magad vagy továbbra is.

kormendinekjo
Olvasó

Megint semmi köze a hozzászólásodnak a kosárlabdához. Csak a minősítés, az alázás “szerkesztődik” a kommentjeidben. A körmendiek a gyalázkodásaidtól függetlenül szeretik, és elismerik a csapatukat, korszakokon átívelően szurkolunk a körmendi csapatnak. A hozzászólásod továbbra is te magad vagy! Hajrá Körmend! Hajrá MTE!

Senki
Olvasó

Alba,Szeged,Paks mind hozható lett volna.. első kettőn 4 légiósból 2 betli,most 3ból 1,Feput meg kizsigereljük 4esbe.. ideje lenne hozni már egy 4est.Mosleytól meg elköszönni,ma se látszott a hiánya.
Másik meg ugye most se az “ártatlan ,mindig bántják őket” falcosok kezdik el a kötözkődést….. (Tisztelet a kivételnek)

red-black01
Olvasó

Ide is beírom a magamé után, Taylor félig sérült volt mégis játszott.
A betli talán így jobban érthető, neki meg respekt hogy így is vállalta.

FalcoParádé
Olvasó

De ha lett volna Delas…… 😂😂😂

crazybasket
Olvasó

Ne is mond, és már 4csillaguk is lenne😪

whowhowho
Olvasó

Már a takarítónő is látja, hogy ez a hátvédkettős alkalmatlan…az illetékesek meddig várnak?

red-black01
Olvasó

A dolog nem túl bonyolult, bár némi szerencsével még így is meg lehetett volna: 4-es poszt nincs v. lyukas és mellé kinyírjuk Feput. A Jackson-Shepard-Capers trió köszöni szépen, kettesből 80%, de azért Jani és Bakers is beletett egy 5/8-öt. 3 légiós – abból ma egy értékelhetetlen, a paksi kettes százalékában ez is benne van. Kidolgozott, majd kihagyott ziccer-félék, 17 eladott labda, ebből 1 sorsdöntő pillanatban. Egy rossz elképzelés miatt adunk 11 pont előnyt, ez előfordul, benne van egy meccsben. Van néhány peches faktor is, de ez is benne lehet mindig. Ha mi is tudnánk 1 pluszt, egy 4-est és mellette… Olvass tovább »

red-black01
Olvasó

Taylor volt a mai rosszul teljesítő és nem is írtam név szerint mert mindenkinek lehet gyengébb meccse és ő oda is teszi magát.
Most hallom viszont hogy sérülten vállalta a meccset, úgyhogy még azt az értékelhetetlen minősítést is visszaszívom.

IstiPisti
Olvasó

Most hallom viszont hogy sérülten vállalta a meccset…… így már sok minden érthetőbb….

Jurgilas
Olvasó

Mint ASE szurkoló írom, az egylabdás győzelem után: a Baker – Capers párossal sehová nem jutunk. Kiss Raul miért kap ennyi játékidőt? Ki hitte volna, hogy Jackson lesz az éljátékos? Hajrá ASE!

4.negyed
Olvasó

Ez a kiss Raul egy testnevelésből felmentett szerencsétlen….. az a baj hogy ez a győzelem után capers szerintem bebetonozta magát idénre…. bakerrel meg még mindig nem értem mire várunk …. szerencsére nincs kupa február elején így nem tudjuk elsütni a kedvenc szokásunkat hogy légióscsere és a játékos ott ül a pad végén mert meg nem játszhat 😂

Expert
Olvasó

2/19 tripla hazai pályán…Erőn felüli paksi győzelem így. Bánhatja a Körmend. A paksi két fős mezőnylégió az eddigi szezonbeli 30/135 triplázása mellé biztos ami biztos még hozzátett ma is egy 0/7-et. LOL. Ilyet még nem láttam. A mixemet vitte mondjuk a meccs:)

Falcomarci
Olvasó

Ne lett volna az a fránya könyökös…
Igaz Csulaci? 😂😂😂😂😂😂

IstiPisti
Olvasó

Sajnos elszalasztottuk a lehetőséget .Ilyen gyenge Paksot az “átlagos” MTE 20 ponttal veri . De nem a mai játékkal !
Jó néhány nem kikényszerített hiba érthetetlen volt .
Ennél csak jobb jöhet !

Csak az MTE !

csocsa
Olvasó

Nesze semmi,fogd meg jól hsz..
HAJRÁ ASE!!!

abcabc
Olvasó

Meddig csavarjátok Ferenczet négyesben még?

FalcoParádé
Olvasó

Hátha még nől pár centit, meg nehezebb lesz egy kicsit! 😂

Kasib Powell
Olvasó

Zavaró a három ugyanolyan Falco címeres profil. Egyszerre használja egy normális, egy átlagos és egy troll… Valaki változtassa meg, mert nehezen követhető

Marillion
Olvasó

Szuper meglátás…csináljatok valamit….hogy lehessen tudni…mindenkinek saját érdeke aki ad a profiljára!

crazybasket
Olvasó

Igaza lett a “Csulacinak” srácok! 🤣 De legalább az elegáns csapatotok felvette ma is a zakót így a stílus megmaradt!
❤️🖤
Szép volt Paks!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Aberrált féreg.

FalcoParádé
Olvasó

Szép volt Ase és Kecsó! 👏👏👏
Piros fekete szopattyú! 🍼🍼🍼

CSAK AZ MTE
Olvasó

Egy szinten vagy párnával! De most már fuss aludni, mert anyuci a seggedre ver4

FalcoParádé
Olvasó

Nyugodj meg attól megnyugszol! 🍼

Kormend3
Olvasó

Mond meg apádnak rakja be anyának!

Kormend3
Olvasó

Mond meg apádnak rakja be anyádnak

FalcoParádé
Olvasó

Azta gumicsizmás most aztán megmondtad. 😂😂

crazybasket
Olvasó

Ki mit lát és tanul otthon tudod Parádé!!!🤣🤣 Ő ezt! Nem tudom sajnáljam vagy szakadjak rajt..🤣🤣

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Írja ezt egy olyan írni-olvasni alig tudó, perverz ostoba állat, mint te ! NORMÁLIS országban, NORMÁLIS honlapról ki lennél tiltva. “Gratulálok” annak a nőnek, aki szóba áll veled, nagy lehet az önbecsülése !

Kendeffy Botond
Olvasó

Majomparádé.

Pbask
Olvasó

Erre a meccsre esett a választásom,hát mit mondjak,néha eléggé súrolta a másodosztály szintjét.
Eszem nem tudom mikor nyert csapat 10 %-os triplamutatóval.

MAFCdrukker
Olvasó

Látható a különbség az A és B közt, mert mi kedden 1/20-as, tehát 5%-os triplamutatóval nyertünk.😂
Amúgy igazad van.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés