Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Elképesztő izgalmak közepette vívta ki az ötödik meccset a Körmend

Vasárnap jöhet a döntő összecsapás!

Egis Körmend - Szolnoki Olajbányász 68-64 (19-11, 18-19, 17-18, 14-16)

Negyeddöntő, 4. mérkőzés
Körmend, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Kapitány Gellért, Ádám József, Makrai Márton (Fekete László)

Körmend: Chambers 13, Mitchell 13/6, Adams 12/6, Ferencz 8, Omenaka 5. Csere: Cakarun 6, Durázi 3, Kiss M. -, Edwards 3, Takács K. 2, Doktor P. 3/3.

Szolnok: Durham 18/3, Lukács N. 2, Barnes 7, Szubotics 7/3, Williamson 15. Csere: Rudner 6/3, Révész 6, Pongó 3.

Vendég kosárral indult a találkozó Lukács szerzett két pontot, Williamson szerezte meg első pontjait a festékből, Chambers átadásából Adams dobott triplát. Szubotics maradt üresen a triplavonal mögött, természetesen nem rontotta el a dobást, Omenakát faultolta Williamson, a hazaiak centere mindkét büntetőját a helyére küldte. Mitchell találta meg gyönyörűen Adamst aki hatalmasat zsákolt, majd ismét ez a duó játszott össze de utóbbi ekkor a sarokból talált be, amivel átvette a Körmend a vezetést (10-7). A két csapat ezután jó ideig hibát-hibára halmozott, aztán végül Barnes tolta be Ferenczet, így zárkózott az Olaj. Mitchell hármasán hiába volt rajta Lukács, a dobás beesett, Cakarun kosara után Gasper Potocnik időt kért (15-9). Cakarun verte meg szépen Révészt, Chambers tört be bártan az alapvonal felé, így már 10 ponttal elléptek a hazaiak. Barnes dobott be két büntetőt, a negyedet így 8 pontos előnnyel zárta a Körmend. 19-11

Durázi pöcizett vissza egy támadólepattanót, Révész küldte el egy dobócsellel Cakarunt aztán könnyű kosarat szerzett, Rudner állította meg sportszerűtlenül Durázit, a sértett kettőből egy büntetőt dobott be. Durham tett fel egy ziccert, Edwards mutatott be egy 2+1-es akciót, Takács értékesített két büntetőt.  A Körmend továbbra is ellenállhatatlan volt a pálya mindkét oldalán, Chambers dobott faulttal kosarat, Gasper Potocnik pedig ismét magához hívta övéit, az irányító a plusz egyet is mellé tette, így a hazaiak már kétszer annyi pontnál jártak, mint az Olaj (30-15). 3 perc után újra szolnoki kosarat látott a publikum, ráadásul ez is 2+1 lett, Szubotics dolgozott nagyszerűen Adamsszel szemben és bár Lukácsnak dobása volt ahhoz, hogy 7-re csökkentse a differenciát, végül Doktor dobott hármast. Williamson értékesített egy bejátszást, erre Mitchell válaszolt egy középtávolival, az utolsó perc a félidőben a Szolnoknak sikerült jobban, egy 5-0-ás futással kezdték ezt a szakaszt a vendégek, Adams bedobott két büntetőt, Durham félpályáról vágott be egy dudaszós hármast, így a szünetre 7 pontos előnnyel mehetett a Körmend. 37-30

Még a második félidő kezdte előtt egy technikai miatt Barnes dobott be egy büntetőt, Révész ziccerével pedig már csak 4 pont volt a különbség. Ferencz ütött oda Révésznek, aki mindkét büntetőjét bedobta, Omenaka kosara nagyon kellett a hazaiaknak, Ferencz emelt be egy tempót. Durham törte fel a hazai védelmet, Szubotics középtávolról talált be, Kocsi Tamás időt kért, hiszen 30-15 után 24-11-es szakaszt produkált az Olaj (41-39). Omenaka csak egy büntetőt dobott be, Mitchell tört be bátran és fejezte be a ziccert Williamson mellett, Chambers bedobta mindkét büntetőjét, így kis levegőhöz jutott a Körmend. Rudner fordult be szépen, majd pincért tett fel, Mitchell szedett le egy lepattanót, végigrobogott a pályán majd be is fejezte az akciót. Adams közeli dobása után 9-re nőtt a differencia, sőt Chambers ziccere után már 10 fölött járt a távolság a két gárda között. Durham kosarára Cakarun válaszolt, a Szolnok pedig időt kért (54-43). Barnes használta ki, hogy Mitchell maradt rajta, a negyedet Durham büntetői zárták. 54-48

Williamson használt ki egy eladott labdát, Chambers és Durham váltott kosarat, Ferencz mutatott be egy kettő plusz egyet. Egy szolnoki technikai után Ferencz dobott be egy büntetőt, Pongó is, viszont ő két kísérletből, Williamson kosarával 5 pontra jött fel az Olaj. Chambers tett fel egy ziccert, Rudner dobott hármast a sarokból, Williamson kosara után Kocsis Tamás időt kért (62-60). Durham egyenlített ki, így érkeztünk meg az utolsó 3 percre. Másfél percig nem esett kosár, ekkor Williamson harmadik (!!) esély után szerzett könnyen két pontot, 74 másodperccel a vége előtt Mitchell dobhatott kettőt, de egyet elrontott, viszont 44 másodperccel a vége előtt bezúdított egy hármast (66-64). Szubotics dobhatott a vezetésért, de elrontotta, Ferencz dobott be két büntetőt amivel gyakorlatilag lezárta a mérkőzést. 68-64

252 hozzászólás

252
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
72 Comment threads
180 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
88 Comment authors
SárgarabszolgaMendezRed ballKirilenkoRolex Recent comment authors
Sárgarabszolga
Olvasó

eddig se értettem ezt a nagy barátkozást ezekkel a mocskos falusiakkal,ezek után taknyosra kell őket szoptatni pályán,lelátón egyaránt!!!

Motoros
Olvasó

Anyád fog az első sorban térdelni??

Sárgarabszolga
Olvasó

akkor ugass te korcs ha engedek a láncodon…

Motoros
Olvasó

Szopnoki hülyegyerek????

Názáleti Blájen
Olvasó

a meccs után Ferencz majd megköszöni a parasztoknak az eddigi szurkolást és mindenki mehet haza Körmendre megetetni a disznókat. vissza a gumicsiizmához

Kendeffy Botond
Olvasó

Párni! Megint beindultál?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Jó kis meccs!
Leköpik a vendéget, eltörik az orrát egy játékosnak, meccs után valaki felé labdát dobnak, a szpíker szerint meg nem kell odamenni megvédeni a csapattársát, bízza inkább a biztikre!
Hááátna!
Ja aki nem tudja kosár meccs volt Körmenden.

Motoros
Olvasó

Pótkocsi idegbeteg, szitja a feszkót, pongó 1 suttyó paraszt, a csetnik patkány leköpi a hazai nézőket, köcsög kis negró bemutat a hazai kispadnak, nagyfejű kopter révész kimutogat a publikumnak.
Ja ha valaki nem tudná ez szopnok….
??????

moldi56
Olvasó

Undorító patkány vagy.Hogy várod el,hogy idegenben megkapjátok az alap tiszteletet?Amikor ti mindig ezt csináljátok.Eddig egy csapat szimpatizált veletek,márcsak a hagyományok miatt is,ez pedig a Szolnoki Olajbányász.Na ez most megszünt.Nem mi akartuk.A két szolnoki meccs elég normális légkörben szólt,megtapsoltuk egymást.Hát innen…nem tudom.

WSreborn
Olvasó

Kötve hiszem, hogy ma tapsot kapnak, és valljuk meg nem is azt érdemlik, de azért cigányozás stb. és balhé remélem nem lesz

Motoros
Olvasó

Meklyik része nem fedu a valóságot tata?

WSreborn
Olvasó

Te ritka okos ember lehetsz, kb. sárgapárna szintje…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Értem! Mivel Pótkocsi szítja a feszkót, el kell törni a játékos orrát! Értem!
Mikor leköpik a sérült játékost és esetleg a szolnokiak visszaköknek a vissza a probléma! Pongó patkány (szerinted), tehát Rudner után kell dobni a labdát. Ezt is értem!
Szerintem ülj le egyes!

Kendeffy Botond
Olvasó

Én nem patkányoznék, és elismerem, hogy bőven volt olyan cselekedet körmendi oldalon is, ami gáz. És ugye Szubotics köpete sem aranyból van, meg a folyamatos duma, hergelés, Pongó kétkezes lökései és Potocnik hisztije. Én azt gondolom, hogy a feszültség és a tét miatt volt sok minden.

De azt állítani, hogy Durham sérülését direkt okozta a körmendi játékos, az mindennek a legalja, konkrétan becsületsértés. Vissza nézték a bírók, én is többször megnéztem a videót, semmi szándékosság nem volt.

Motoros
Olvasó

Szerintem te beteg vagy????
Olvasd él még 1x amit irtam, mert kevered a neveket és a jelzőket?

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ok!
Igazad van, összekevertem a dolgokat. Így sokkal jobb! Nem ő a patkány, ő csak sunyi, másik a patkány..a csetnyik..a kopasz…meg a pótkocsi. Mi tehetünk róla meg a helyzet. Mi balhéztunk a Falco ellen, Olaj játékos volt Fepunak is öltözve…Az Olaj játékos, pdig kérte, hogy dobd már utánnam a labdát.
Az eszetekbe sem jut, hogy a folyamatosan lerohangáló nyugdíjas szakaszt kellene leállítanotok.

Motoros
Olvasó

Sajnos most sem stimmel????

Suttyó…
Bár igazad van, sunyi is?

Talán nem kéne provokálnia a fent felsoroltaknak a publikumot, hanem a játékkkal kellene törődniük, ami elvileg a munkájuk!

Názáleti Blájen
Olvasó

találó volt régen a molinó Szolnokon ami várt titeket. ha ti itt akkor ki eteti meg a disznókat

Red ball
Olvasó

Körmendiként elnézést kérek a vén tróger köpködő miatt. Szégyen! Remélem megvan a felvétel és örökre kitiltják a barmot.
Az, hogy a bírók legalább egy sima faultot sem fújtak, arról nem a publikum tehet.

Rolex
Olvasó

Gondolom ezt a tetves falusi körmendi disznóólat csak bezárják pár meccsre ugye?
A magából kivetkőzött falusi vén köpködő geci mit szólt volna ha Boki letépi a fejét?
Szopassuk meg ezt a csürhét vasárnap,vas megye csicskáit!

Kirilenko
Olvasó

Tajparaszt bucka!!

Rolex
Olvasó

Jólvan vasi köpedék?

Kendeffy Botond
Olvasó

Szubotics köködése persze “aranyköpés”.

Kendeffy Botond
Olvasó

köpködése

Motoros
Olvasó

Órás, szopd le a csetnik patkányt????
????????

Sárgarabszolga
Olvasó

motoros…anyád hátán leszel kényeztetve te aljadék!

Endre
Olvasó

Szìvd le a csetnyik majmodat, az teljesen korrekt ugye ha kiköp nézők közé?

WSreborn
Olvasó

Igen nem volt szép az sem de a továbbjutás érdekében sérülest okozni sem éppen lovagi

Endre
Olvasó

Teljesen egyetértek az nem, hogy fault volt, hanem sportszerűtlen is. Nem is értem akkor mit figyeltek amikor videòztak, viszont akármi is van a közönségbe kiköpni nálam kiállìtás egyből. Erről mi a véleményed?

WSreborn
Olvasó

Kiállítás szándékos ütésért jár, minden más esetben sporszerűtlen hiba vagy technikai.
Subotic nàlam technikait kapott volna Edwards meg sportszerűtlent.
Én azt gondolom hogy kiàllítást egyik sem ért.

Rolex
Olvasó

Szívjon le téged anyád te vasi moslék?

97MTE00
Olvasó

Vendég jegyek elfogytak. Hangulat garantált.

AbeljanovKK
Olvasó

Helló mindenkinek!

Mostanáig nem szóltam hozzá, de egyszerűen nem TUDOK elmenni amellett a kép mellett ( Index fórumon találtam:)
comment image

MEDDIG HAGYJUK EZEKET? MIÉRT NEM LÉP FEL A SZÖVETSÉG?
ISTÁLLÓ, UNDORÍTÓ CSAPAT!
MINIMUM KITILTANI!

WSreborn
Olvasó

Van egy javaslatom, beszéljünk inkább a kosárlabdáról. Mit szóltok?
Fikázhatjuk egymást felőlem, csak közben a Falco simán megnyeri a bajnokságot mert a negyeddöntőket látva utcahosszal jár a többiek előtt

GézukaReborn
Olvasó

kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, ez a titok. és Perl Z.

Milo
Olvasó

Azért nem beszél kosárlabdáról senki, mert jelenleg az egyik csapatnak sem megy. Mellesleg Durham orrával nem tudom mi a helyzet, Szolnokra érve kórházban kezdett. Ha ő nem tudna játszani holnap az nagyon nem jönne jól. Ha jól tudom Gavin játszani fog. Tegnap egyébként szarul játszottunk, ilyen játékkal nem lehet nyerni Körmenden, viszont 1-2 poszton volt 2 játékosunk. Konkrétan dobóhatvéd nem volt a keretben, így nagyon statikussá vált a játékunk, arról nem beszélve, hogy Lukács lába sem 100%-os, ha minden igaz. Ami nem segít nekünk, az az, hogy április 1 és 23 között 22nap alatt ez lesz a 9. meccsünk, ez… Olvass tovább »

kekfr@nkos
Olvasó

Sajnos Durham orra eltört.

Pbask
Olvasó

És az nem fault…Beszarok Kapitányon.
Jobbulást neki!
De talán tud játszani vasárnap maszk segítségével. (Asszem nálunk is játszott úgy Ákos pár meccset idén)

WSreborn
Olvasó

Ehhez csak gratulálni tudok az illetékeseknek….

Kendeffy Botond
Olvasó

Ha eltört Durham óra, akkor jobbulást Neki!

KD
Olvasó

Hát ezt beszéljétek meg a polgitokkal, mármint a lejátszott meccsek számát. Szerintem nincs a világon még egy kosárlabda bajnokság, ahol a playoff-ban másfél hetes szünet van azért, hogy lejátszák a U-20-as döntöt. Gondolom senkinek sem jutott eszébe az Mkosz-nál, hogy esetleg a kupadöntö utáni héten rendezzék az U20-as döntöt, majd a következö szerdán, vagyis ezen a héten kezdödjön a playoff. Meggyözödésem, hogy a sérülések is ezzel függnek össze, a mentális és fizikai fáradtsággal, még akkor is, ha nincs konkrét kontakt a meccsen/edzésen, ami azt kiváltotta. Mielött valaki nyugati példákat kezdene el sorolni, hogy ott is két/háromnaponta játszanak a csapatok, annak… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

kivételesen egyetértünk

neszojjabele
Olvasó

Szoval az idei le bonyolitas fos hogy van piheno a meccsek kozot de tavaj amikor 70 napalatt volt 25 meccs az oke volt a kozepszakasz plusz ra jatszas osszesen
Remelem jelentkesztel az elnoksegbe es szavazhatunk rad hogy meg reformald a kosar labdat vegre

KD
Olvasó

Észt nem adhatok, csak tanácsot. Írjál ide egy bajnokságot, ahol két hét szünet van a rájátszásban. Egyébként a hazai sportági szövetségekbe sem hozzáértés alapján kerülnek a tagok (tisztelet a kivételnek), hanem aszerint, hogy mennyi pénzt tudnak összetarhálni az államtól, ergo jobb ha felveszik a narancssárga szerelést.A középszakaszt, ha jól rémlik, éppen a Szolnok miatt találták ki, hogy elsőként be tudjon kapcsolódni a bajnokságba, a rájátszás lényege meg éppen az, hogy sűrűn vannak a meccsek, aki előbb befejezi a maga párharcát, az pihenhet, quasi ezzel szerez előnyt. De idén tök mindegy, hány meccsen tudod le a negyeddöntöt, csak az a kérdés,… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Így is simám nyeri…

Kosárlabda_Fan
Olvasó

Előszőr is gratulálok a Körmendnek, kemény férfias csatában nyertek tegnap! A mérkőzésről: A Körmend nagyon jól kezdte a meccset és a kinti dobásoknak köszönhetően egy 10 pont körüli előnyt tudtak kialakítani, amit igazából a végéig meg is tartottak a Szolnok 36 percig csak futott az eredmény után. Az eddig lejátszott 4 meccsből az a következtetésem, hogy ha a Körmendnek engedik a keményebb játékot és felveszik a kesztyűt a Szolnokkal akkor van esélyük ez mind két körmendi meccsen így volt. Sokkal harciasabbak voltak és belementek a párharcokba keményen. Ez a fajta fizikális játék amúgy jellemző a Szolnokra inkább azt érzem hazai… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

A Körmend nem egyenlő azzal a maréknyi hülyével aki köpköd vagy cigányozik…hülyék mindenütt vannak.

A Körmend egyenlő a tradícióval, ahogy a ZTE is…az első vidéki kosárlabdabajnok.

Körmend, ZTE, Olaj…
anno mi tettük a legtöbbet a vidéki kosárlabdáért
(nagyjából ebben a sorrendben).

Szóval tiszteljük egymást, maradjunk ennyiben, akármekkora a tét és a feszkó.

Gyertek minél többen vasárnap!

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Peace…

WSreborn
Olvasó

Baszhatjuk a tradíciót Rouge komám ha nem jutunk 4be….

Kendeffy Botond
Olvasó

Sok minden le lett ìrva. Én játékost egyik oldalròl sem szidnék. Nagy a tét és a feszültség, ez látszik a pályán. A tegnapi meccsnek nálam 2 negatìv szereplője van. Az egyik az a körmendi szurkolò, aki a földöm fekvő Durham-et abajgatt, a másik az a szolniki szurkolò, akinek elgurult a gyògyszere a meccs végén és az ütött ököllel, akit ért (ez a videòn nem látszik).

Mind a 4 meccset láttam élőben. Igazi play-off csata, ahol az 5.meccsen egyértelműen esélyes. Nekünk a 2-2 is nagy eredmény.

Végül egy “költői kérdés”. Vajon mennyire segìti a nyugalmat, hogy az 5.meccsre Praksch lett küldve?

Milo
Olvasó

Abszolut no offense, de a vendég melletti hazai szurkolók (khm tavalyi Falco meccs) jöttek át ismét a vendégbe. Csak úgy mellékesen, az a csávó, aki kapta az ütést, az előtte a palánkra felállva megrúgta a fent említett szolnoki szurkolót. Csak a tények kedvéért. Apropó játékvezető küldés… Tudnátok egyáltalán 3 bírót kiállítani egy meccsre, aki szerintetek nem ellenetek fúj? Kikezdtétek Pappot szezon elején, utána bajotok volt ez alatt a párharc alatt már a meccs előtt Godával, most épp Praksch miatt lesztek ti az áldozati bárányok. Vasárnap rakjuk a helyükre a szegény kiscsapatot, akit mindenki csak bánt a bíróktól, a csúnya szolnoki… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

Így van, mindig a bírók, az ellenfelek, meg a körülmények áldozatai…, lassan màr a Falco is szimpatikusabb lesz náluk

Motoros
Olvasó

??????

Motoros
Olvasó

te nagyvárosi????
Szerinted papp véletlenül vonult vissza szezon közben?!
Csak nekünk volt vele bajunk, te?????
Földházival kinek volt baja, te?????
Ha meg a kiscsapat esetleg ismét megbasz benneteket vasárnap, akkor leszálhatsz a magas lóról, te kecske”?baszó????.

Ewing
Olvasó

Te vagy az, Mendez??? ??
Stílusod alapján, igen….???

Mendez
Olvasó

Nem állt szándékomban megzavarni a messzeföldön híres jóbarát, már-már puszipajtás szurkolók bájcsevegését, de ha már megszólítottál válaszolok.
Látom a stílusomat kifogásolod, de a saját szurkolótársad rolexét nagyvonalúan figyelmen kívül hagyod, azzal gondolom semmi problémád nincsen.
És nem, nem vagyok homokosmotoros, de még sárgapárna sem.
Ennyit röviden.
Tisztelettel:
Mendez ?

YoWassupFam
Olvasó

Igazi rájátszás meccs volt. Nekem bejött. Végre már 2. Meccse , hogy a 3-asokat leszorítottuk 30 kísérlet alá de még így is 3db volt csak sikeres a 25-ból. Ez botrány… védekezés sztem egyben volt azzal eddig se nagyon volt probléma na de a támadás… ez valszeg most csak a srácok idegessége miatt de megint hagyott maga után kívánni valót. Full ritmustalan,statikus szar az egész amit az alba meg fog enni reggelire nem ,hogy egy falco.. Duplákat viszont meglehetősen jól dobtuk 21/33 ami nem kirívó eset szolnokon… azért làtszik , hogy a csapatnak támadásban mik tudnának az erősségei lenni de vmiért… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Így is lesz 10 nap pihenő.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Sajnos nem láttam a meccset (lehet, hogy jobb is). Nem tudom, hogy kinek van igaza! Azt viszont már többször írtam, hogy nekem vicces, ami a körmendi nézőtéren történik. Minden vendég támadásnál 2x őrül meg a publikum az ellenfél lépés hibája miatt. Ennél viccesebb a B-közép oldalán lévő papák lerobogása a palánk mögötti reklám tábláig. Ezekkel fokozatosan hergelik magukat. A mi vagyunk a kicsik, mindig bennünket bántanak megy állandóan.
Azt hiszem az utolsó 4 balhé Körmenden volt. Biztos véletlen.

Redbid
Olvasó

Elég visszahallgatnod a szolnoki harmadik mérkőzést 🙂
Ne nézd, csak hallgasd mi megy, garantálom meg fogsz lepődni!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Erre gondolok, jól leírtad. Minden meccsen vannak szurkolói megnyilvánulások. Hol jobban, hol kevésbé. Ott mindig túltolják. A hangsúly a mindígen van

Csakegyfan
Olvasó

Pont ugyanezt írtam egy hozzászólással lejjebb…De sebaj ők az ártatlanok 😀

Twin Peaks
Olvasó

Ezek a “pápák” már akkor meccsre jártak, amikor téged még apukád hordott…

Csakegyfan
Olvasó

Azért az elgondolkodtató, hogy a hasonló események 80%-a Körmenden történik…

Twin Peaks
Olvasó

Mondj egy példát a szolnoki meccsen kívűl légyszíves!

neszojjabele
Olvasó

Tavaji falkomeccs 😀

Motoros
Olvasó

TavaJi????
LOL????

Csakegyfan
Olvasó

Igazából mostanában mindenki ellen gusztustalanul viselkedtek, nehéz lenne olyat kiemelni, ahol nem. Talán a nemzetköziben idén, mert oda meg nem ment ki senki 😀

GézukaReborn
Olvasó

Kabaré amit művelünk…

zterulez
Olvasó

???????‍♂️

Twin Peaks
Olvasó

A sok álszent f@sz!
A nem jó irány az, ahogy a szolnoki játékosok viselkednek a pályán! Valószínű nem mi jutunk tovább, az kisebb csoda lenne, de majd kíváncsi leszek a kommentekre, ha ellenetek csinálják Suboticsék ezt vállvetve a bírókkal!
Kár a kioktatás, ott voltam, láttam mindent!

moldi56
Olvasó

Mert az jó irány,ahogyan Körmenden viselkedtek igaz?Hosszú évek óta nem volt ellentét a két klub között.Szolnokon a bemutatáskor mindig megtapsoljuk a körmendieket,mert a sportszerűség így kívánja.Ez íratlan szabály.Ti ott Nyugat-Magyarországon teljesen másként látjátok a dolgokat.Eddig a szombathelyiek viselkedtek ellenségesen velünk,de ezt már megszoktuk.Állandó buckázásban van részünk,mondjuk ezt sem értjük,dehát mindenki azt ír amit akar főleg a névtelenség homályában.

moldi56
Olvasó

Természetesen ez nem általánosítás,a normálisan gondolkodó embereket megkövetem.Mert Körmenden is vannak ilyenek.Na nekik aztán az ilyen nagyon kellemetlen tud lenni.

itt nincs bucka
Olvasó

Régóta foglalkoztat engem is a buckázás oka, de csak Szanda szélén a Beke Pál halma jut eszembe a környéken, mint magasabb geológiai képződmény.

moldi56
Olvasó

Ennyi elég…nekik.

Redbid
Olvasó

Sok okos mondhatja, “hogy megint Körmenden a balhé” de Potocnik a nyilatkozatában elismeri, voltak sportszerűtlenségek, és szerintem beszédes, hogy elnézést kér érte!! Nagyon feszültek az Olaj játékosok, ez a napnál is világosabban látszik, de az is biztos, hogy erről nem Körmenden tehetnek!! Ezzel együtt én is azt mondom, ne legyünk már álszentek, ez a csata a négybejutásért megy, itt egy esetlegesen döntő negyedik, majd a ténylegesen is döntő ötödik összecsapáson már mindent elkövetnek a csapatok, nincs ebben semmi furcsa!! De megértem azt is, hogy akik meg már továbbléptek nem értik ezt! Viszont azt nem, hogy miért okoskodnak! Lehet azzal jönni,… Olvass tovább »

neszojjabele
Olvasó

Edig az osszes aki eszt mondta hogy ott volt es lata az visszanezve mindig belebukot mert nem ugy volt

Motoros
Olvasó

Ülj vissza az iskolapadba, első osztály??????

itt nincs bucka
Olvasó

Szerintem fogadd el, hogy aki írja, úgy emlékszik rá és sok esetben oda is írja, hogy “szerintem”. Azzal, hogy megosztottad a lefújás utáni percekről a videót (ezért külön köszönet), úgy gondolom, hogy segítetted az “emlékek” egy részének a pontosítását, egy objektívebb (de nem tévedhetetlen) nézőponttal. Hogy legalább megközelítőleg ugyanarról az eseményről tudjuk elmondani a véleményünket.

Kirilenko
Olvasó

Talán a videó hamisításra gondolsz? Soha, semmilyen fórumon nem kért az olaj elnézést a Körmendtől!!

itt nincs bucka
Olvasó

Nem értem a kérdésed és az azt követő mondatot, bővebben kifejtenéd mire gondolsz? A videó alatt én a közvetítés utolsó perceinek neszojjabele által tegnap este itt a fórumon megosztott videóját értettem. Az a videó pontosította például számomra is, miszerint a körmendi játékos kezéből a labda irányítottan dobva, nem véletlenül vagy vétlenül odapattanva találta el a már háttal lévő, távolodó Durham-ot és nem a játékvezetőnek dobta a körmendi játékos. A videó közzétételét akkor és ott is megköszöntem neki.

A linkkel kiegészítve (amit neszojjabele tett itt közzé):
https://www.youtube.com/watch?v=x7jyMe0yKNI

fanaticfantastic
Olvasó

Vasárnap,bármi lehet. A nyomás rajtunk van ezért megremeghetnek a kezek. Fiúk! Tegyük oda! Mutassuk meg! Ne q-juk el megint az egész szezont a végén! Hajrá OLAJ!

fanaticfantastic
Olvasó

Kár ezekért a kirohanásokért! Mindíg is tiszteltem a Körmendet. Sok csatát megéltünk. Nem jó a mostani irány. Nem kellene erre haladni ,néhány vadbarom miatt!

kormendinekjo
Olvasó

A magáról megfeledkezett körmendiek (egy-két ember) miatt elnézést, ne azonosítsátok ezzel a teljes körmendi tábort, és Körmendet.

Milyen ember vagy, nem az határozza meg,hogy melyik csapatnak szurkolsz, és hol laksz.

Körmendiként írom, hogy a szurkolói szimpátiától függetlenül minden csapat szurkolói lehetnek jellemesek, emberségesek, (így természetesen a szolnokiak, szombathelyiek, egerszegiek, fehérváriak, oroszlányiak, soproniak, debreceniek, kecskemétiek,paksiak, kaposváriak, szegediek, nyíregyháziak,budapestiek,körmendiek is).
Röviden nem az határoz meg, kinek szurkolsz.
A magukból kivetkőzöttek miatt még egyszer elnézést.

Hajrá kosárlabda!
Hajrá Körmend!

rrrrrrrr
Olvasó

A mérkőzést élőben láthattam Szolnokiként és teljesen egyetértek veled, Sajnos ez már túl mutat negatív irányba a Körmendi szurkolói hírnévről . Amúgy tegnap jobbak voltatok és mindent megtettek a győzelemért a csarnokban lévők ( rajtunk kívül ?? ) Várunk vasárnap Szolnokra minél több szurkolót Körmendről.

Incicica
Olvasó

Sikerült megint kikapnunk a negyeddöntő egyik leggyengébb csapatától.

Motoros
Olvasó

Tehát ti még gyengébbek vagytok????

fanaticfantastic
Olvasó

Tegnap ,igen ,gyengébben játszottunk. Leírtam. Így megfelel?

Motoros
Olvasó

Ne zavarjon, h nem neked írtam?

fanaticfantastic
Olvasó

Szerintem,Incicica meg nem neked írta.

Noname
Olvasó

A szenvedélly meg a taplóság nem ugyanaz!!

rickipicasso
Olvasó

Sziasztok, a tét nagy. Csak néhány gondolat, az események menetéhez. Mindenki tudja mindkét oldalon, hogy a hazai pálya azt jelenti, hogy pszchikailag lehet a szurkolóknak befolyásolni az ellenfél csapatát. Pl.: Pongó bejön, megy a zrika, Ö meg kiejti a labdát és toporog. Kellett neki néhány támadás, hogy ezt kitudja zárni, addig gyakorlatilag előnyben volt a Körmend. A másik: Fepu sapkázza Révészt. Ítélet 2 büntető, közben Révész kiröhögi a bírót, majd Fepunak mondja, hogy sima szerelés volt szerinte is. Persze az ítélet nem változik a labda nem lehet négyzet. Ezután persze volt kompenzáció. Ez sem jó senkinek, mert a tét alatt… Olvass tovább »

1959
Olvasó

Én azthittem semleges a két tábor közti viszony pedig 20 éve meccsre járok… de ám legyen… ?

Dennis
Olvasó

Mi OSE szurkolók is ezt hittük a tavalyi rájátszásig piros-fekete testvérek voltunk, aztán amikor Körmenden megnyertük az első meccset, azóta megy a f.sszopózás, meg k.rva anyázás! Sőt a meccs után a 3 körmendi szurkolói csoportosulás még közleményt is megosztott, hogy az oroszlányiak innentől ellenségek!
Úgyhogy megértem az aggodalmadat.

Motoros
Olvasó

Sírjáááál kicsi komisz????.
PlayOuton mizu a vájárokkal?
????

Bobby666
Olvasó

Robogós beatles, égeted magad folyamatosan..:) 🙂 🙂 Még a körmendiek is megvetnek. Írjál verset abban legalább szar vagy..:) Hajrá Körmend, hajrá Szolnok!

Motoros
Olvasó

Szia????
????

Endre
Olvasó

Az OSE szurkolòk meg a kutyát nem érdeklik. Vicces, hogy egy év után is sértődött kisgyereket játszátok.

Endre
Olvasó

Az elmùlt 19 évben mit néztél? Mert ez valòszìnűleg a régi idők emlékére kb 1 éves történet. Előtte 10 évig minden volt csak “semleges viszony” nem. Egyébként nem tarto(tta)m rossz iránynak. Azért az nálatok is kiverné a biztosìtékot, ha a vendég alatti bérletesekkel menne a balhé (akármi miatt is).

lakers24
Olvasó

Köszönjük a meccs végi szolnoki cigányozást??. Fasza barátok vagytok…
Sok kedvességre ti se számítsatok vasárnap.

Endre
Olvasó

Volt szerencsém mind a kétszer ott lenni. Nem vagytok ti olyan félelmetesek. 🙂 Amùgy hova tűnt Szolnokròl a tábor, meg ùgy eleve a nézők?

1959
Olvasó

Sok félelmetes nem annyira járkál már ki… lehet jobban jártok…

Endre
Olvasó

Oké, akkor megnyugodtam pedig már majdnem féltem. 🙂 A kicsiket még hìvjátok oda szemből aztán lesztek majdnem 20an…

Bazinga
Olvasó

Előre bocsájtom nem olvastam a korábbi hsz-ket. Nem gondolom, hogy egy-két agyament barom miatt gallyra kellene menni a két tábor közti részben semleges kapcsolatnak. Mikor a Tiszaligetben jártam, sosem ért inzultus, úgyhogy a maiért én kérek elnézést Tőletek!
Hajrá Körmend!

Kiss József
Olvasó

Sziasztok, Pár gondolat…. Igen az alsó 2 sor közé tartozok. ( jó pár éve) Nem vagyok nyugdíjas. Igen engem vittek ki ma a meccsről. Igen sokszor hevesebb a vérmésléketem. Igen ma én voltam aki a fekvő játékosnak üzent. Nem beszélek angolul , ezért az Őt ellátó emderkének mondtam azt hogy ugyan már de mondja el neki , hogy nem kell itt színészkedni. Ekkor jött a vendég csapat játékosa aki kissé heves vérmérséklettel akart nekem esni. Mivel félős Szhelyi gyerek vagyok ezért inkább szó nélkúl kicsit idegesen nem balhézva , kisérettel elhagytam a csarnokot. DE!!!! Nem köptem , nem ütőttem. És… Olvass tovább »

GoQ
Olvasó

Még ilyet,hogy egy rájátszásban pattannak az idegek és mind a két tábor meg csapat feszült…. Amióta csapatsport a csapatsport azóta ez így megy ne legyünk már álszentek ??

SopronKCfan
Olvasó

Köpős jelenet mikor volt? Sajnos nem találom. Köszi

HajraKapos
Olvasó

Ami a végén történt az nem sportpályára való.
Kívánom, hogy ne az ilyen megnyilvánulások miatt legyen emlékezetes ez a párharc.
Hajrá Szolnok! Hajrá Körmend! Győzzön a jobbik csapat! Én biztos nézni fogom a meccset vasárnap!

red-black01
Olvasó

Gasper Potocnik:
“Szoros, feszültséggel telített mérkőzést játszottunk. …………
Mindkét csapat nagyon agresszívan kosárlabdázott, sajnos sportszerűtlen megnyilvánulásoktól sem volt mentes a találkozó.
Ezért elnézést kérek.”

Csak azért tettem be, mert itt most az van, már megint a Körmend.
Igen, megint.
De nem csak mi.
Nem láttam a meccset, de visszanézem.
HA, mondom, HA volt köpés a fekvő játékosra, akkor én fogom lebaszni az illetőt, ezt megígérem.
Sokkal előbbre nem vagyunk vele, de ez nem kérdés és nincs mentség, ez prosztóság, méghozzá az erősebbik fajtából.

Subotic vagy Durham története, vagy előtte Pongóé, ma meg még mondjuk Révészé is meg legyen más dolga.

itt nincs bucka
Olvasó

Potocnik mérkőzés utáni tetteit és nyilatkozatát szerintem érdemes lenne az ellenfél edzőjének alaposan tanulmányoznia: Potocnik akkor a konfliktus lecsillapításáért és megoldásáért tett, a nyilatkozatban pedig felelősséget vállalt. Részemről itt pont. Potocnik technikais alakítása a meccs közben túllépte a bírók ingerküszöbét, véleményem szerint helyesen ítéltek. Megkapta érte a technikait, azonban viselkedése finoman sem szolgálta a már akkor sem langyos kedélyek hűtését, és ez a későbbiekben vissza is ütött. Itt is pont részemről. Szerintem a Durham ápolásánál kialakult helyzet köpés nélkül is elfogadhatatlan. Az a néző nagyon agresszívan és fizikailag is megsértette a nézők és a játékosok közötti határt, ráadásul egy védekezésre… Olvass tovább »

csédori
Olvasó

Kidobták a csarnokból úgy láttam utána már nem ült a helyén

Redbid
Olvasó

Lehet itt emlegetni sokmindent, természetesen sárga “barátaink” ismét tudják a tutit, de azt gondolom, itt ma a legnagyobb gond az volt, senki nem gondolta, hogy a Körmend öt meccsbe fogja tudni kényszeríteni az Olajt!

97MTE00
Olvasó

Ott a pont.

KD
Olvasó

Én meg azt hittem, hogy a két piros-fekete tábor puszipajtások, a pályán meg a max. fair play uralkodik, de mintha mégsem. Csak a szokásos körmendi balhé, kergettek itt már bírót is, meg át akartak jönni egy kis bunyóra meccs közben. Egyébként az ötödik meccsen gyözzön a jobbik!

Harry Bell
Olvasó

Én megemelem Potocnik előtt a kalapomat. A meccs utáni balhénál ő volt az egyetlen higgadt és tekintélyt parancsoló ember, aki megakadályozta hogy kemény bunyóvá fajuljon a lökdösődés.

red-black01
Olvasó

Ő látta is, mi történt ?
Illetve mi után, mi következett.

Heindrich
Olvasó

Parázs csata várható vasárnap. Remélem a tv talál egy megye3 focimeccset amit közvetíthet. Hajrá OLAJ!!!

moldi56
Olvasó

Kőtelek-Nagykörü rangadó.

Légiós
Olvasó

Sziasztok! Ha meg engeditek, először is, biztonságos haza utat kívánok mindenkinek!! A meccs több kritikus pillanatáról. Az illető, aki a vérző játékos felé sétált, nem ide illő. Remélem lesz következménye. Igazából hogy köpött volna, azt nem láttam. De Subotic ahogy viselkedett, az …. Ahogy én nem láttam, úgy ő sem láthatta, mivel pont őt figyeltem, és teljesen mást nézett. De jött Pongó. Azt amit ő kiabált a szurkolók felé, na azért tényleg telibe lehetett volna verni a fejét. Egészen pazar szó használat, az anyukájára a szurkolónak. A végén Edwards labdája pedig nem gondolom, hogy tényleg szándékos lett volna. Nem lett… Olvass tovább »

Professzor
Olvasó

Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, gyenge játékkal, de nyertünk!
A másik pedig az, hogy sajnos megint nem a kosárlabdáról szólt a dolog, lehet itt szidni a Körmend szurkolóit, mert valóban volt olyan aki nem oda illően viselkedett, de egy kalap alá venni az egész körmendi közönséget egy-egy ilyen ember miatt szerintem hülyeség!
Tegyük hozzá, hogy azért a szolnoki szurkolók között is volt olyan a végén akit nem kellett félteni!
Minden esetre vasárnap 5. meccs!
Jó utat a szolnokiaknak haza!

Motoros
Olvasó

Az idegbeteg pótkocsi, a csetnik patkány meg a törpe negró nem tud emelt fővel veszíteni????

olajolaj33
Olvasó

Ti meg igazi parasztok vagytok!
Minden meccsen balhéztok kurva anyáztok!

Motoros
Olvasó

Oké????

nazol
Olvasó

Borzasztó nagy a frusztráció benned. Frontin. Néha segít. Tudom, én is szedem. 😀

Marillion
Olvasó

Te beképzelt majom…te csak azért regisztràltàl hogy mindenkinek beszólogathass ! Piros-fekete buli van…agyilag tudod értelmezni ezt? Ja nem! Nàlad nincs olyan hogy ték ték ték piros feketék?

97MTE00
Olvasó

Halkan mondom: Potocnik kap 1 technikait, erre olyan hisztit lever,hogy a másik bíró fogja le. A vérzés jelenetnél nem volt semmi,nem véletlenül maradt a labda nálunk, viszont Subotic megúszta a kiállítást.

milanka487
Olvasó

??

olajolaj33
Olvasó

Nem volt semmi?
Akkor mitől vérzett Durham?
Omenaka is megúszta eddig a kiállítást meg Ti is már jó párszor a zárt kapus meccset

97MTE00
Olvasó

Szándékosság nem volt. Jó utat hazafelé.

Marillion
Olvasó

Na igen…Szombathely és vele meg mi Falcosok vagyunk ugye a Vas Megyei kosárlabdázás szégyenei….Meg lehet nézni hogy mennyi dolguk van a biztonságiaknak egy Körmendi meccsen és mennyi Szombathelyen Falco meccsen! Körmenden az első sorokban meglett nyugdijasokkal kell állandóan közelharcot vivni aztán megindul aki csak a közelben van…ez már nem a fanatizmus kategória! miért nem lehet ezt helyí szinten normalizálni?! Persze miért is tennék ha az MKOSZ sem reagál semmit! Ha ez bármelyik másik csapat csarnokában történik meccsről meccsre akkor már minimum pénzbüntetés de ha visszaeső akkor szektor vagy zártkapus a történet!

Szakember
Olvasó

Körmend meccsen azért van sok dolguk a biztonságiaknak, mert még a nyugdíjasok is szenvedélyesebbek, mint a divat Falco drukkerek!
Inkább ez legyen, mint ingyen bejárás a csarnokba.
Üdv, Szakember

1959
Olvasó

Jó Marillion ti szombathelyiek össze se vagytok hasonlíthatóak ezek után se, hogy igy csalodtam a körmendiekbe amit levágtak meccs végén. Nálatok nagyobb bohoc brigád nincsen. Titeket komolyan se lehet venni

SzhelY
Olvasó

álszent barom

GézukaReborn
Olvasó

akkora hodályban vazze mire leér öccse a B középből a küzdőtérre hatszor elfárad…

Soós Sándor
Olvasó

Fepu ne rijjá! Sose leszel már bajnok nyugodj bele!
Jövőre Vojvoda miatt játékperced is feleződik…

baltazar
Olvasó

Már az Sanyikám, 2002/2003-as szezonban…

Soós Sándor
Olvasó

Tudom. Azért írtam, már nem leszel. De ott kb vizes fiú volt vagy az sem.

Motoros
Olvasó

Sanyika, már bajnok????

BasketMan
Olvasó

Vojvoda maximum ellenfélként megy Körmendre

piros-fekete
Olvasó

Jólvan Sanyikám hála istennek te mindörökké ugyan olyan fusztrált, tudatlan ember leszel, mint eddig is voltál. Fepu már mindent elért amit el lehetett itt Magyarországon. Bajnok, kupa. De te Sanyikám? Te semmit és soha nem is fogsz.?

Milivoj
Olvasó

A régi nagy csaták, a közös klubszínek okán tiszteltem a körmendi játékosokat, a fanatikus szurkolóit…, eddig! Vasárnap sportszerű körülmények között fogunk elégtételt venni és a lelátón részünkről nem lesz balhé, a pályán viszont háború lesz!

Praksch2projekt
Olvasó

Szabit is vesztek ki hétfőre?

JR.Benitez
Olvasó

Szegény Herczeg#10# és Mitchell#11#….

Senki
Olvasó

Mondjuk ha nagy lenne a tisztelet akkor nem vasi cigányozni kéne a falco ellen,mikor a Körmend is vasi.. szal ez így picit gáz….

JR.Benitez
Olvasó

Fepu meg ne beszéljen tiszteletről…. bár most is azt mondom abban a videós sztoriban nem ő volt a fő idióta, hanem a Doktor gyerek aki felrakta.

Soós Sándor
Olvasó

Doktornak semmi köze ehhez. Falcoba lett bajnok és tisztel mindenkit.

JR.Benitez
Olvasó

Nem a Péter rakta fel, hanem a Doktor Levente….

GézukaReborn
Olvasó

a nélkül nem megy?

JR.Benitez
Olvasó

Gyenge színvonalú de küzdelmes meccs volt. Ennél remélem mindkét csapat tud sokkal jobban játszani. Szolnoki oldalon Lukács lába miatt aggódhatnak, fiatal szabályra nincs más alternatíva Pallai Tomi hiányában. Körmendi oldalon meg kellene egy jobb Chambers. Ma kihagyott 6 kettest, 8 triplát és volt pár csúnya eladott labdája is. 5. Meccs mindig lutri, de ha Lukács rendben lesz az Olajra tennék.

Pojaca
Olvasó

Azért a helyszín megnevezését ne hibázzuk el az eredménynél…

milanka487
Olvasó

Körmendi parasztok…
Az orszag legalja vagytok!!!!

VinceCarter.15
Olvasó

.

Senki
Olvasó

Mi is téged.. 🙂

Milos
Olvasó

Sírjál te buckás cig@ny ✌?

Noname
Olvasó

Kiváncsi vagyok a szövetség meddig tűri a folyamatos körmendi balhékat?

Rouge
Olvasó

?⚫️Peace…?⚫️

GRATULA Körmendre, de vasárnap behúzzuk.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Pbask
Olvasó

Persze ha mi lennénk azok, más lenne a leányzó fekvése, igaz Rouge?
Egy cigányozást emlegettél évekig, ez azért szerintem már messze tulmutat azon.
Kissé képmutató ez a magatartás számomra. Bocs az offért.

Rouge
Olvasó

Peace…?

moldi56
Olvasó

Rouge-val mi a bajod? A legsportszerűbb szurkoló.

nazol
Olvasó

Nincs itt peace Rúzs már nagyon régóta. Tudod mikor volt??? Amikor egy Szolnokon rendezett Kupa döntőn egy Olaj-MTE meccsen a 2 tábor egy szektorban szurkolt. Na akkor volt. Ezer éve kábé. El kell ezt engedni. Vannak személyes barátságok régről, de ennyi. Amikor el kezdett menni nekünk a szekér és dőlt a pénz… megútáltak minket. Frusztráltak lettek. Nem tudom őket hibáztatni érte, de ez van! Az utóbbi években Körmenden hányszor zúgott a cigányozás vagy barmi más? Sokszor. Nincs már itt se béke, se barátság, se tisztelet. Ez a nagy igazság. A körmendi szurkolói közeg egy érdekes dolog. A múlt a múlt… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Sírjál????

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Ferencz: “Szeretném hozzátenni, hogy a kemény párharcokat elfogadjuk, de a tiszteletlenséget, a kispadunk és a közönségünk felé tett megnyilvánulásokat azonban nem, ez nem kosárpályára való, mi megadjuk a tiszteletet a másik csapatnak, de el is várjuk azt.”

Tisztelet? Ez mi a kibaszott faszról beszél? Esküszöm ez már viccnek is erős.

heyho
Olvasó

Fepunak a kisebbségi komplexusa van, valószínűleg a körmendi közeg teszi ezt, mert azon játékosok akik huzamosabb időt töltenek ott, látványosan egyre frusztráltabbak lesznek.

wiley
Olvasó

Tavalyi döntő után hol volt a tisztelet, Fepuka?

neszojjabele
Olvasó

veletlen a foldre patant labda pont a jatekos iranyaba vette a lenduletett
😀
https://www.youtube.com/watch?v=x7jyMe0yKNI

Pbask
Olvasó

Köszi a videót!
Ez több tényezősnek tűnik.
Ha jól tudom Edwards baszarintotta orrba Durhamet, ami videózás után sem lett fault. Ami szerintem faszság, de Kapitány fujt már igy nálunk is a héten, Tibyval szembeni egyértelmű sportszerűtlenre, de nála nem az. Na mindegy.

Aztán a végén, ha jól látom, Edwards sapkázta le megint Jabrilt. Majd a végén szerintem csak eldobta a labdát, nem szándékosan neki (szerintem), aztán előbb Durham csak odament normálisan érdeklődni, hogy hahó pajti ez mi a fsz mégis, aztán a végén teljesen bekattolt. Szerintem ott Edwards mondhatott valamit, az alapfrusztráltságának ez a trash talk bőven elég volt.
Talán.:)

csédori
Olvasó

Közelről láttam, nem Kapitány volt az a bíró aki közel állt, azt mondta a reklamáló Szolnokinak hogy elvesztette egyensúlyát és nekiesett a kezének.
Amibe azért van egy kicsi igazság.
De sima faultnál nem ért többet.
A körmendi szurkoló a hirdetőtáblától nem látta hogy vérzik azt hitte szimulál. Attól függetlenül nem kellett volna neki utána beleállni a konfliktusba.
Bírók engedték a kemény a játékot hihetetlen hogy senki nem pontozodott ki.
De az ne legyen a szurkolók hibája ha megfigyeled, ha jó az ítélet még ha a Körmend ellen is van, csend van.

Olajheart2
Olvasó

Tényleg Fepu milyen tiszteletlenek a szolnoki játékosok…

Senki
Olvasó

Pongóról lehetne regélni,de gondolom az nem számít…

Olajheart2
Olvasó

Akkor regélj nyugodtan.

Olajheart2
Olvasó

Azért megengeded ugye, hogy ha Nektek megvan a véleményetek… nekem is lehet

Olajheart2
Olvasó

Egy rossz szót soha nem írtam rólatok.. de nálam ma kiverte a biztosítékot a gyűrű mögötti lelátó.. ha kell ha nem őrjöngve balhéznak az ott ülők.. meg se próbálnak rendet tenni biztoságiak.. egy ideje nézem már azokat az embereket, sok Kmd meccset megnéztem mindigo nemcsak amikor az Olajjal játszott.. érthetetlen.. de ez, hogy vérző játékost kikelve mocskolnak fél cm-ről ilyet nemsokat láttam .. és mielőtt ide írod nem vagyok mimóza lelkű, jöhet balhé feszültség benne van a sportban.. de ez most nekem sok volt

Motoros
Olvasó

Ott hozzáértő a publikum anyukám, ez nem a szolnoki színház????

Senki
Olvasó

Pedig ti még a saját játékosaitokat is köpködtétek…

Motoros
Olvasó

Meg a csetnik patkányról….

Ewing
Olvasó

Ember, eddig azt hittem, csak falcos cikkeknél vagy paraszt. De nem, te egy komplexusos faszszopó vagy…???

Motoros
Olvasó

Sírjál kecske?baxó?????

olajolaj33
Olvasó

Jaaj hagyjuk már!
Az egyszeri eset Omenaka minden meccsen egy fa…z
A szurkolókról meg ne is beszéljünk!
Minden meccsen kurva anyáztok balhéztok 20 pontos előnynél is!
Igazi csűrhe,és megússzátok zárt kapus meccsek nélkül!

Motoros
Olvasó

Oké????

moldi56
Olvasó

Feput mindig tiszteltük Szolnokon.

GézukaReborn
Olvasó

Omenakaból előjött a törzsi vér

Motoros
Olvasó

A csetnik patkányból meg a saját népét irtó szerb vér????

Knézy Ernő
Olvasó

Helyszínen volt lehetőségem megtekinteni a Körmendiek ocsmány viselkedését.
Mi is hunyósok vagyunk,de ilyet,hogy a földön fekvő játékost leköpni….

Pbask
Olvasó

Ideje lenne a klubnak eltiltani a delikvenst. Nem hiszem véletlen, hogy megint az a sor a ludas. Plusz ha ott van előttem a játékos, csak látom hogy vérzik, mikor öt percig sikálták a parkettát utána.

csédori
Olvasó

Egész közelről láttam az esetet.
Fault volt szerintem de én messzebb vagyok mint a bíró.
A bíró azt mondta miért fújak ha nekiesik a kezének?
Az első sorban ülő szurkoló mentségére legyen mondva nem látta, hogy vérzik azt hitte szimulál. Sírást imitálva ment oda.
Köpés nem volt! Tisztán láttam!
Nem volt szép dolog tőle bunkó viselkedés volt.
Azonnal kidobták egész meccsen nem jöhetett vissza.

olajolaj33
Olvasó

Mert igazi marhák
Ha megfigyeled minden meccsen gusztustalanul szurkolnak!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés