Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Elképesztő hullámvasút, páros kiállítás, paksi győzelem

Nem akármilyen meccset játszottak egymással a csapatok. 204 pont született.

  •   

KTE-Duna Aszfalt - Atomerőmű SE 99-105 (25-23, 19-31, 22-23, 33-28)

Bajnokság, 14. forduló
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok
V.: Papp P., Török R., Goda L. (Hartyáni Zs.)

KTE: Wittmann 18/12, Thomas 16/9, Djeraszimovics 34/18, Djuraszovics 7/3, Karahodzsics 9. Csere: Molnár 11/9, Révész -, Vukcevic -, Lewis 4.

ASE: Evans 20/12, Faust 21/12, Coleman 19/12, Lóránt 26, Putney -. Csere: Kovács 13/3, Velkey -, Jackson 6, Kis -.

Alaposan egymásnak estek a csapatok. Futós, rohanós játék jellemezte mindkét oldalt, 25-23 lett a pontgazdag első negyed vége.

A folytatásban is jó százalékkal dobott mindkét együttes. A tizenötödik percben, 33-39-nél az ASE kért időt. Használtak Dzunics tanácsai, rápakolták a tízet a vendégek. Amikor már úgy tűnt, kezdhet kicsúszni a meccs a hazaiak kezéből, 35-51-nél Jackson kapott technikait, ez pedig felrázta a Kecskemétet. Forray Gábor együttese nem adta fel – játékosait amúgy sem olyan fából faragták… –, és az extrán teljesítő Wittmann-Djeraszimovics duó vezérletével visszajöttek 44-54-re. Élvezetes, jó első félidőt láthattunk.

Vérszemet kapott, 7-2-vel nyitott a KTE. A huszonharmadik percben, 51-56-nál videózást követően Putneyt és Djuraszovicsot is kiállították a játékvezetők. Folytatódott a hullámzás: előbb kettőre feljöttek a hazaiak, majd újra elmentek tízzel a paksiak (60-70). 64-72-nél újabb videózás, ezúttal Vukcevic kapott sportszerűtlen faultot. A hajrára megint visszajött a meccsbe a Kecskemét, 66-77-ről indult a záró felvonás.

70-83-nál időt kért Forray, majd a negyedik negyed derekán, 78-85-nél Dzunics is. Rögtön jött egy Coleman tripla, majd egy Lóránt közeli, de még mindig nem dőlhettek hátra a kék mezesek. Két perccel a vége előtt ugyanis 88-92-re visszajött a szívósan tapadó ellenfél. Sőt Djeraszimovics hármasával már csak egy pont volt közte (91-92). Dzunics azonnal időt kért, másfél perc volt hátra. Evans ziccere után Molnár dobott üresen egy hármast a sarokból, egál (94-94). Lóránt „pöcizett” vissza egy kimaradt dobást, fél perccel a vége előtt Forray időt kért. Djeraszimovics hármasa lejött, Wittmann sportszerűtlenül faultolt, a reklamáló hazai kispad pedig technikait kapott. Kovács mindhárom büntetőjét bedobta, ezzel eldőlt a rendkívül izgalmas és fordulatos derbi. Megérdemelten nyert az ASE.

fotó: hunbasket.hu

  •   
100 hozzászólás

100
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
25 Comment threads
75 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
Fishbed134.negyedReddTardáltTomba01egismte1 Recent comment authors
4.negyed
Olvasó

Kemal 9 pont …. válogatott forma ismét 😁 Lóránt 26 …. lényeg hogy teljesítmény alapján kerülnek az emberek a válogatottba… Lóri megvacsorázta ivko cimbit tegnap

Fishbed13
Olvasó

Többször felmerült már bennem sok kérdés mellett egy; Az ellenőr(ök) mi a fészkes fenének ülnek az asztalnál, ha nem látnak, nem hallanak semmit??? Vagy egyszerűen csak nem akarnak hallani és látni, vagy ….

ReddTardált
Olvasó

https://www.youtube.com/watch?v=Xk0hZAbh73U

A Fofo féle sportszerüség 😀

Pap Ferenc
Olvasó

Bocs már, hogy megkérdezem.Neked tetszenek a fiúk? Annyit foglalkozol a Forrayval, hogy már gyanús.

4.negyed
Olvasó

Ti végig dzunicoztok 😂 most akkor hogy is van ez?

ReddTardált
Olvasó

Rednek meg a sok érzékeny Kecskemétinek . 1-2 kérdés hátha.. Melyik csapat is volt az amelyik 2014es Pécsi kupán az Olaj ellen hirtelen három embere lebetegedett aztán a bronz meccsen lás csodát már mindenki pályára tudott lépni ? Meliyk csapat edzője most fofo aki nem régen Ivko föni utasításra még leütközte az ellenfél játékosát meccs közben ? Ezek után a Kecsó ne jöjjön sportszerűséggel az a kredit már elszállt. Minket meg az zavar nagyon h Wittman egy teljes mérkőzést reklamál végig szankció nélkül , minden itélet után sétál oda bírókhoz és nyomja nekik ahogy fofo is , engedtessék meg nekünk… Olvass tovább »

kecskefun
Olvasó

Te nem a mai meccsen történteket nézed. Az pedig szánalmas volt Dzunicsnak, paksi szurkolóknak, bïróknak egyaránt. A többi magyarázkodás!

ReddTardált
Olvasó

Jah igen rég volt, gyorsan felejtetek 😀
Wittman amit ma megengedett magának a bírókkal szemben azért mások minimum 2 technikait kaptak volna, vicc volt amit csinált. Olyan meg ne pofázzon értékekről meg arról h mit lehet és mit nem akinek az edzője belépett leütközni annó az ellenfél játékosát .mert minimum körbe röhögöm.

redmiller
Olvasó

Lóránt és társai meg annyit se…

redmiller
Olvasó

Mi köze az 5 éve történt dolgoknak a maihoz??? Ezzel mosod a gyalázatos paksi viselkedést???

Remélem az asszony is felhántorgatja neked, amit évekkel ezelőtt elcsesztél! Vicc vagy…

ReddTardált
Olvasó

Red te ne …Rajtad röhög mindenki Zalától a Nyírségig a kosár világban.
Csak annyi köze van annak ide h normális ember azok után a közelebe sem menne annak a fosnak ami nálatok megy .

Csak kérdem Wittman nem reklamálta végig a meccsett ?Néézük ki mit mosdat vagy ki mennyire Objektív. En az vagyok túltoltuk néha…de Kecskeméti Csk tett is ezért.

redmiller
Olvasó

Bírókkal dumált, nem veletek, nem is a játékosaitokkal… Mégis ti voltatok, aki tajparasztként viselkedtetek!
Ja, Mr. Balaton Sound pofázhat, meg a fekáitok…

ReddTardált
Olvasó

Mr. Balaton Sound mi ? Ennyit rólad te Ivko köcsöge.

redmiller
Olvasó

Ivkovics csak kétszer vágott fejbe a Pécs ellen… Egyszer meccs közben, egyszer meccs után!
Szóval rohadtul nem vagyunk puszipajtások! Neked lóg ki a fejed Bane hátsójából…

ReddTardált
Olvasó

Valószinű abba hülyültél bele.

4.negyed
Olvasó

Végre valami jót is csinált a magyar kosárlabdában ivko papa 😂

krapulaksz simon
Olvasó

Miután jól ismerem a honi kosárlabda mérkőzéseket körülvevő hangulatot, elképzelem a hatalmas ledöbbenést Kecskeméten. Gondolom, nem járt még ennyire surmó vendégtábor náluk. SOSEM. Jogos a felháorodásuk, Wittman és Forray is a levegőt kapkodta dühében (sejtem különben, ezért is nem tudtak nyerni). Például sem a Falco, sem az Olaj drukkerei közelében sem lehettek a paksi vadállatoknak. A paksiak által használt szavakat mások nem is ismerik.
Természetesen teljességgel érthető lenne egyébként az újrajátszás, már-már evidencia, de ezt, csakis a KTE úriember hozzáállása miatt nem fogják kérni az MKSZ-től.
(Arra, hogy most ÉPPEN erre lehet fogni bármit is, gondolni sem merek.)

kecskefun
Olvasó

Tér nagyon hülye vagy!

redmiller
Olvasó

Téged honna szalasztottak debil???
Szolnokiak nem foglalkoznak annyit velünk, mint te…
Falcosok meg kulturáltan szurkoltak!

csocsa
Olvasó

Kezdek csalódni benned.
Ja tényleg,a szolnokiak és a sz.helyiek szentek,vagy csak fosol tőlük?
A paksiak viszont állatok…
HAHAHA!

redmiller
Olvasó

Csak amit tapasztalok, azt írtam le… Lehet, csak azért nem foglalkoznak velünk, mert nem vagyunk nekik ellenfél…
Paksnak se kellene, mégis jött onnan a mocskolódás…
Szánalmas!

egismte1
Olvasó

Dzunics! Ezzel is csak magadat minősíted!!!

Pap Ferenc
Olvasó

A paksi emberek.Tisztelet, hogy ennyien eljönnek szurkolni a csapatuknak, de…De nem a csapatuknak szurkoltak, hanem megtalálták az ellenfél csapatkapitányát, aki egy szeretetre méltó család tagja feleséggel, kisgyerekkel.Elkezdték a sportembert sajnos idéznem,hogy valós történet legyen b.zizni. Tudják a paksi emberek ennek a szónak a jelentését, amit a mérkőzés jelentős részében kiabáltak?Szerintem nem. A leírtak alapján viszont ezek után nem jár a tisztelet a paksi embereknek, mert tiszteletlenül viselkedtek.Az más kérdés, hogy Krisztián csapatkapitányként tette a dolgát, a sportszerűség határait betartva a bírók felé.Egy paksi embernek semmi köze ehhez.Ezek a paksi emberek inkább a csapatuknak szurkoltak volna, mint inkább az ellenféllel foglalkoztak… Olvass tovább »

4.negyed
Olvasó

Költözz össze a wittmannal ….
Fogok tudni aludni a tiszteleted nélkül is 😀

Pap Ferenc
Olvasó

szomszéd

4.negyed
Olvasó

Akkor üzenem neki , hogy legközelebb többet reklamáljon a bíroknál mert kevés volt tegnap

Tomba01
Olvasó

Amikor a kecskeméti közönség “3 hülyézte” a bírókat, akkor most mindegyik bíró hülye…úgy, hogy megtanulták a szabályokat és mellette dolgoznak is…ne nevettesd már ki magad!
Nem lenne itt semmi gond ha nyertetek volna csak nehéz elfogadni, hogy kikaptatok és valamivel foglalkozni kell…csak éppen az ivkovics padaván fofo van felháborodva vicc azaz ember

gulyasszabolcs00
Olvasó

https://www.facebook.com/1551062908447537/posts/2620145244872626/?sfnsn=mo&d=n&vh=e

3:20-tól érdemes hallgatni,s közben Dzunic arcát figyelni.

JR.Benitez
Olvasó

Báne se tud viselkedni…. Azzal hogy kirohant elárulja magát hogy igaz e a sztori….

kecskefun
Olvasó

Ha ez igaz amit Forray mond (márpedig miért hazudna) akkor Dzunicsot el kell tiltani, meg a bírókat is, mivel nem vették (akarták) észrevenni!

Pap Ferenc
Olvasó

Ez a Dzunics egy középszerű edzőcske.Mindig csak oda megy edzőnek, ahol “alá” raknak “8” amerikait, meg 2-3 válogatottat.Egy közepes költségvetésű csapattal, egy kevesebb képességű játékos kerettel egy nagy 0 edző lenne.

Tomba01
Olvasó

Tudod az, hogy őt oda hívják edzőnek ahhol erős, erősebb a keret és nagyobbak a célkitűzések az azt bizonyítja, hogy a kosárlabda társadalom jó edzőnek tartja. Vajon Forray miért nem ilyen kaliberű csapatokat irányít?

redmiller
Olvasó

Mert nem megy…. Családja ideköti, itt él 2005 óta!
Valószínűleg írtó nagy gázban lennénk, ha elmenne…. Maljkovucs bizonyította egy jobb kerettel…

Vilis79
Olvasó

Néztem a meccset, izgalmas volt, nem szeretem egyik csapatot se, de azért nem kéne közönségesnek lenni(Dzunics). De ez a Révész,:D, Kiss Raul, Puttony:D. Karika. Révész amúgy sportol vmit? Nem tud futni az ember, nemhogy ugrani, Kiss Raul:katasztrófa. Puttony pedig nem légiós szint.

pbask
Vendég
pbask

Dzunicnak elgurult a gyógyi, én nem láttam olyant hogy az edző anyázzon más csapat játékosát..Ennek mi a baja?

pbask
Vendég
pbask

Hát lehet minuszolni attól még nem pályára való a viselkedés okostónik,Redmiller helytállása megüti helyét jelenleg

Modus operandi
Olvasó

A másik szakportálon azt írják, hogy

“Hazai edző nyilatkozata
Forray Gábor : Gratulálok a Paksnak. Gratuláció jár a csapatomnak is, hiszen tetemes hátrányból visszajöttünk a hajrára. Mondhatom talán, hogy egylabdás meccs volt, a végén a Paks higgadtabb maradt. Nézői szempontból egy élvezetes meccs volt, jó hangulatot teremtettek. Viszont mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy én nem tűröm el, hogy az ellenfél edzője szidalmazza a játékosomat. Ez elfogadhatatlan.”

Leírná valaki, hogy Dzunics mit művelt és kivel. Thanks.

krapulaksz simon
Olvasó

Összegyűltek a kisfofók… Mire ez a nagy sivalkodás, valakinek a play-outban is kell szerepelni.

redmiller
Olvasó

Én szerettem a Paksot, de idén Dzuniccsal az élen, csürhe! Sajnos a szurkolók is 2003 óta, “mióta meccsre járok, most voltak a legnagyobb parasztok….
Idén mélységesen csalódtam a Paksban! Ennél eddig csak tisztességesebb szurkolás volt a Messziben!

Megamegmondo
Olvasó

Sírjál féreg

Dedina
Olvasó

Amióta valahol olvastad,hogy a Paksot döntő esélyesnek tartják ,valami megfogalmazhatatlan unszimpátia alakult ki benned ellenük.Ennek semmi alapja.Tény,hogy jelenleg kicsit elöbbre tartanak mint ti.Mindenen elismerésem a tiéd,azért amit a lelátón csinálsz!!!

kecskefun
Olvasó

redmiller nem az esélyekről beszélt, hanem a szurkolók és a paksi edző viselkedéséről. Egyik sem a csarnokba való.

redmiller
Olvasó

Azt írtam korábban, hogy nem hiszem, hogy döntőt játszottok… Ez unszimpátia???

Az amit Dzunics, meg a paksi tábor művelt, na az tényleg az! Csúsztok le a pöcegődörbe… Legyen ilyen pofátok Szolnokon, Zalaegerszegen vagy Körmenden és majd a zsaruknak kell megvédenie a férgeket!

Dedina
Olvasó

Csak a mindigón néztem a meccset hang nélkül,fél szemmel.Nem tudom elképzelni,hogy Dzunics ok nékül bárkit ilyen módon megbántott volna.A szurkolótábor viselkedésének megítélése szerintem szubjektív,halottam én már más csapatok szurkolótáborát is ,ami kevéssé bírta a nyomdafestéket!

Cadillac Eldorado Brougham
Olvasó

Paksiként írok.
Kinn voltam a meccsen, és nekem se tetszett mind a játékosok és az edző szídása folyamatosan mindenért, mert egyszer-egyszer egy erősebb faultnál vagy sportszerűtlennél elmegy, benne van szerintem.
Krisztián helyzetét a Lóri volt helyzetére tudnám hasonlítani, amíg ellenünk van addig maga az ördög, de ha velünk, akkor maga a megtestesült kosárlabda.
Mindenesetre én bocsánatot kérek a viselkedés mi voltjára. Többet ilyen remélem nem lesz.
Kecskeméti szimpatizánsoknak a hangulatért köszönet!
Ase!!

JR.Benitez
Olvasó

Bravó Cadillac így ismeretlenül is!

redmiller
Olvasó

Respekt!

SopronKCfan
Olvasó

Mindenkinek ajánlom Forray nyilatkozatát. KTE Facebook oldalán ott van. Dzunic viselkedése meg… Na mind1. Gratulálok Paksra!

Paks II
Olvasó

Sima vendég siker született ma !! Kecskemétnek jobb név lenne a hisztös város mint a hírös 😂.Viccet félretéve azért érdekes hogy ez a Djuraszimovicot 3 ASE-Kte meccsből 2n kiállították. Nem értem hogy ezt hogy tehette meg a KTE hogy az egész meccset végig hisztizze (Forrás,Wittmann ,Kamel meg az a semmitérő Révesz). Utolsó perceket inkább a KTE vesztette el mint hogy mi nyertük volna meg :).
Hajrá ASE!!

kecskefun
Olvasó

Szerintem meg a végén a bírók tettek róla, hogy ne legyen esélyünk! Gusztustalan fújás volt, nem előszőr!

krapulaksz simon
Olvasó

Mekkora primitívség a parasztozás már…bolsevik tempó…

kecskefun
Olvasó

Ha neked ez természetes, akkor te is az vagy!

krapulaksz simon
Olvasó

🙂 holnapra lehigacc

kecskefun
Olvasó

A szurkolók mellett Dzunics is paraszt volt, jól egymásra találtatok! Hallgassátok meg Forray nyilatkozatát!

Megamegmondo
Olvasó

Sírjál még kérlek

kecskefun
Olvasó

Ha neked ez a természetes, akkor jó helyen vagy!

Paks II
Olvasó

Báne megelégelte hogy a KTE 40percből 45öt reklmált, ezért a végén mondta a KTE egyik szerb légiósánok hogy fejezd már be azt húz az @#*ba

attip
Olvasó

off
Légyszi vki írja meg,hogy mi az a kütyü a sporik derekán,amit néha”nyomogatnak”(óra indító?) Köszi!
on

Csapajev
Vendég
Csapajev

Az, az időmérés indítása…

csocsa
Olvasó

A beharangozó hozzászólójának valóban igaza lett.Szűk hazai, csak más előjellel.
Szép volt fiúk!
HAJRÁ ASE!!!
Grat. a Kecsónak is,de a Pakstól elszenvedett vereséget egyszer már viselhetnétek méltósaggal.KÖSZI!

wolf88
Olvasó

Elviselem en a vereseget, csak nem az ilyet. Bírók eléggé furán értelmezték a hazai pályát és akkor még finom voltam

csocsa
Olvasó

A hazai pályáról annyit,hogy volt olyan paksi meccs,amikor Kemal több fogat vert ki,mint ahány kecskeméti szurkoló érkezett ,és mindezt büntetlenül.
HAJRÁ ASE!!!
PEACE!

szarminden
Olvasó

Paksi tabor, ment a Lórizás, de egy éve még gondolom a Buzi Lóránt, nem?
Ilyen tajparaszt szurkolotabor a vilagon nincs!

Leonidasz
Olvasó

Talán itt kapok választ, mit csinált a tábor? Ismételni tudom csak magam, nem voltam ott és mindigfosra pedig nem fizetek elo.

szarminden
Olvasó

Egesz meccsen ment az atmutogatas, buzi Wittmanozas buzi Forrayzas. Még akkor is, mikor Wittmannak pl koze nem volt a labdahoz

Leonidasz
Olvasó

Érthetetlen számomra, eddig egész kultúrált táborunk volt, ha volt….köszönöm válaszod.

Megamegmondo
Olvasó

Wittmann és Forray mindig buzi volt, ebben nincs semmi meglepő, ahogy abban sem, hogy a Kecskemét szurkolók a legnagyobb hiszti gépek. Szopacs.

kecskefun
Olvasó

Remélem jól alszotok, kibuzisztátok magatokat rendesen. Ez a színvonal?

Paks II
Olvasó

Csak a hiszti ad erőt és mindet legyurő akaratot.😂😂

csocsa
Olvasó

Mondjuk,ezzel én sem tudok azonosulni.
Sorry!

csocsa
Olvasó

NOMEN EST OMEN.MUHAHA!!!

JR.Benitez
Olvasó

Ha Báne végre meglépi a Jackson Putney duó elzavarását és jobbat hoz, plusz Jani felépül az komoly lenne ám…. Amúgy ez izgalmas meccs lehetett. Ja és bravó Molnár!!!

Ball don't lie
Olvasó

Az Ase büszke lehet a helyszínen megjelent szimpatizansaira. Ilyen türhő társaság ritkán jár Kecskeméten.

Paks II
Olvasó

Ez hazugság! Turhő társaság mindig jár Kecskeméten ha otthon játszotok.

redmiller
Olvasó

Gusztustalan Paks gusztustalan bírói segítség…. Paks lépéshibákból is pontot dobhat….
Ennyire fáj, hogy egy kis költségvetésű csapat pariba tud lenni a nagyokkal??? Ba***uk ki a kicsit, mert a nagynak kell a győzelem!
Dzunics végig beszólogathat Djeraszimovicsnak, de nem jár semmi. Dzunics videót kér rögtön megnézik, Fofónak semmi…. Paksnak mindent lehet, még Kecskeméten is…

Gratulálok mindenidők legparasztabb paksi táborának! Ilyen bunkó tábor évek óta nem volt Kecskeméten…
Komolyan, ez miért volt jó nektek???

redmiller
Olvasó

Megjegyzem, most is Papp döngölt minket földbe, de Kaposváron legalább az első 15 percben elintézte….

MKE181
Olvasó

mit éntézett tudatlan? a bundát? azt apátok intézte a beosztottjával

Dedina
Olvasó

Már megint a Paks fóbia?Gratulálj ennyire egyszerű,mást úgysem nagyon tehetsz.Max elvered a dobodat.

szarminden
Olvasó

Nezted egyaltalan a meccset te barom? 15 eve jarok meccsekre, de ennél nagyobb tippmix meccset még eletemben nem lattam.
Vilageleteben féreg voltál Hartyani, az asztalnál sem hazudtolod meg magad a senkihazi bandaddal egyutt!

Dedina
Olvasó

Nem tudom te ki a fax vagy,de Redmilleré minden tiszteteletem amit megtesz a csapatért.Én több mint 30 éve járok meccsekre,hidd ela hazai vereség mindig tud fájni:Béke.

redmiller
Olvasó

Fóbia neked az, hogy szerintem nem játszotok döntőt…
De amit Dzunics és a paksi tábor művelt, az gusztustalan! Csürhe! Így lesz tényleg fóbiám! Pedig szerettem Paksra járni… Viszont a lelelátón már ti vagytok a legnagyobb parasztok…

Dedina
Olvasó

Figyelj Red!Nekem ne okoz gondot ha idén sem leszünk még a döntő közelében semm,ez már sajnos tendencia.Remélem azért jössz még Paksra!Ezzel a lelátó paraszt kérdéssel nem tudok egyetérteni

Leonidasz
Olvasó

Mit csinált a tábor? Őszintén érdekel, nem voltam ott, mindigfosra meg nem fizetek elő.

24es
Vendég
24es

Nagyon utálhatsz minket, mert szerintem az OSE sokkal több hibás bírói ítéletből jött ki jól a múltkor, és azt a vereséget igen sportszerűen viselted. Jól kűzdöttetetek, nem adtátok fel, de óriási mák és hatalmas butaság kellett volna részünkről, hogy ezt a meccset megnyerjétek. Kecskeméten nagy dolog nyerni, nagyon fontos győzelem volt.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Hagyd már ezt a kis költségvetésű csapat teoóriát, nevetséges vagy.
A Kecskemétnek az NBI átlagához nézve magas a költségvetése. Nem kell a süket duma kisdobos, mert röhejes vagy.

redmiller
Olvasó

Akkor mi a francért nincs padunk hülyegyerek???? Még normális 5. légiósra se telik…. Vagy Vukcsevics az??? Évek óta viszik el a használható játékosaink…

csocsa
Olvasó

Nem szoktál te ilyen “hülyegyerek ező” lenni. …???

kecskefun
Olvasó

Könyörgöm Pappot titsák el, nem való bírónak… vagy legalább a kte-től titsák el sorozatban ellenünk fúj!

Tomba01
Olvasó

redmiller, azt tudom tanácsalni menj el egy ofotértbe, vagy 1-2 sorral menj lejebb dobolni…akkora hülyeségeket írsz, hogy csak nevetek rajta, csak azt nézd vissza mikor Kamal ellöki Jacksont, semmi fújás, Jacksonnak egyből technikai mert meg merte kérdezni, hogy nem történt-e valami…
Forray és Wittman végig dumálta a meccset, sokkal előbb vége lehetett volna ha ennek a két Ivkovics bérencnek ne kellett volna mindent elmagyarázni…ovi kis csoport

Szép volt fiúk! Hajrá ASE!

redmiller
Olvasó

Dzunics, meg a mocskosszájú haverja miben különb??? Fehérvári és paksi kispadon mindent lehet??? Ja, értem…
Stojan genyó, Dzunics szent! Hát rohadtul nem….

4.negyed
Olvasó

Te egy óriási kreten vagy….. azt is vedd észre hogy az ivko papa kisfia krisztianka végig sírta a meccset…. forray haverjával együtt…. emlékeztetlek a kettős kiállításnál forray mutogatta a videozást csak az rosszul sült el …
még jó hogy a kecskeméti játékosok a sportszerűségről híresek nem a favágásról…
borulj össze a nyomorék Wittmannal és sírjatok egymás vállán …
Ja és én se hittem , hogy a hozzászólásaid tudnak még jobban irritálni mint eddig de tévedtem ma sikerült ez is ….
Jó éjt és üsd azt a gyökér dobod …

redmiller
Olvasó

Ütnélek tajparaszt! Biztos a zseniálisan bátor kretén paksiak közt voltál… Szopkod Dzunicsot! Tudom, úgyis csak Stojan a faszfej… Szerintem nem!

4.negyed
Olvasó

F@szfej te vagy 😁 ( és ezt nem csak én gondolom így az országban )

Dedina
Olvasó

Putney, meddig még?

Leonidasz
Olvasó

Reméljük nem sokáig, klasszisokkal jobb volt Harris. Úgy néz ki fölösleges csere volt. Ideje lenne elküldeni Putneyt , de ugye ilyenkor jön a kérdés , hogy kit hozol szezon közepén aki elfogadható és nincs csapata vagy nem horribilis összeget kérnek a kivásárlásáért.

Dedina
Olvasó

Szerkezetileg kelle ta csere a Jani kiesése miatt,de ez azért így nem valami jó!

Leonidasz
Olvasó

Persze, érthető. Nem tudhatta előre senki sem, hogy kuka lesz. De ideje lenne lépni. Jackson sem egy klasszis, de úgy-ahogy hozzátesz valamit a meccsekhez, Putney meg kb csak arra jó hogy valaki pihenjen, mert akárki felmehet a helyére annyit biztosan berak a közösbe amennyit ő, de lehet többet. Javítsatok ki , ha rosszul gondolom.

Dedina
Olvasó

Tökre igazad van,nálam Jackson is csere!

Leonidasz
Olvasó

Előbb cseréljük Putney-t, utána jöhet Jackson cseréje. De valóban, nálam is cserés de sokkal kevésbé mint Putney. Jacksonnak vannak jó megmozdulásai/meglátásai Putneynál ennek gyenge szelét sem látom.

Dedina
Olvasó

Maximum arra jó,hogy a feldobásnál elhozzák a labdát!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés