Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Elképesztő csata után jutott fináléba a Falco

Újabb egylabdás meccset játszottak a felek…

Alba Fehérvár – Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely h. u.: 98-100 (14-14, 24-24, 27-20, 22-29, 11-13)

Rájátszás, elődöntő, 4. mérkőzés
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
V.: Benczur Tamás, Frányó Péter, Söjtöry Tamás Ferenc (Dernei Gábor)

Alba: Pongó -, Vojvoda 20/6, Lukács 6/3, Fakuade 18, Davis 21/9. Cserék: Stark 13/3, Smith 9/3, Szabó 7/3, Omenaka 4.

Falco: Váradi 14/3, Somogyi 9/6, Benke 10/3, Golomán 5/3, Keller 18/6. Cserék: Perl 24/3, Clark 12/9, Kovács -, Barac 5/3, Hawkins 3/3.

Kőkemény védekezéssel kezdtek a felek, közel két percet kellett várni az első kosárra, Davis dobott egy hármast, Váradi könnyű pontokkal válaszolt (3-2). Somogyi távolijával már a vendégek jártak előrébb, Vojvoda szép egyéni akcióval tudott egyenlíteni (5-5). Keller kapott jó labdát, ám Vojvoda emberrel együtt is bedobta a maga tripláját, majd csinált egy 2+1-es akciót is, de a plusz egy kimaradt, Keller révén feljött egyre a Falco (10-9). Vojvoda továbbra is tarthatatlan volt, már kilencnél járt hat perc alatt, ezt követően pedig újfent egy többperces gólcsend következett. Az utolsó percre sikerült belelendülnie a feleknek, egállal zárult az első tíz perc. 14-14.

Szép akcióval nyitotta a második etapot a Fehérvár, majd Szabó fejezett be egy gyorsindítást, jól kezdtét ezt a negyedet a hazaiak (18-14). Perl szerezte meg az első kosarát a meccsen, majd Davis büntetőzött pontosan (20-16). Hiába pihent több percet is, Vojvoda nem esett ki a ritmusból, újabb triplát dobott, majd Lukács értékesített egy büntetőt, kezdett ellépni az Alba, főleg, hogy Davis távolija is beakadt, időt kért Milos Konakov (27-18). Váradi tudott szépíteni és Keller is kosarat szerzett a gyűrű alól (27-22). Lukács ezúttal mindkét büntetőjét értékesítette, ám Benke 2+1-ese érkezett a túloldalon (29-25). Lukács a büntetői után egy triplát is a helyére küldött, nem tudott egyenlőre egyenlíteni a Falco, igaz, folyamatosan ott loholt a hazaiak nyakán (32-27). Továbbra is felváltva jöttek a kosarak mindkét oldalon, Perl faulttal együtt értékesített kosarával feljött négyre a Szombathely (36-32). Omenaka elképesztően magasra ment fel egy labdáért, kosár lett a jutalma, ám Barac hármasa beakadt a vasiaktól, ezzel pedig már csak három volt közte. Nem sokkal később Keller egy fontos hármassal egyenlített, ami mint később kiderült, a félidő utolsó kosara volt. 38-38.

A fordulás után Vojvoda, majd Clark szerzett két-két pontot, de összességében is jól bekezdtek a felek, mindkét oldalon jött egy-egy tripla is, aztán Perl és Vojvoda szlalomozott végig az ellenfél védelmén (45-45). Egy támadás erejéig át tudta venni a vezetést a Falco, de erre jól reagáltak a hazaiak, Fakuade öt pontot dobott zsinórban (52-47). Kisebb gödörbe kerültek a sárga-feketék, Smith ziccerezett, kénytelen volt időt kérni Milos Konakov (54-47). Hiába Benke hármasa, Szabó azonnal reagálni tudott, maradt a közte hét. Davis is tarthatatlannak bizonyult, Szabótól is jókor jöttek a kosarak, megint elment kilenccel a Fehérvár (61-52). Fakuade akciójával átlépte a tízet is a különbség, megragadt 9-11 ponton a differencia ezekben a percekben. Somogyi faulttal együtt is bedobta a maga hármasát, bement a büntető is (65-58). A hátralevő egy percben már nem estet kosár, 65-58-ról jöhetett az utolsó negyed.

Perl erőziccere nyitotta a záró felvonást, Vojvoda válaszolt (67-60). Pongó ütötte be a negyedik faultját, Váradi viszont csak az egyik büntetőjét tudta értékesíteni (67-61). Benke szépen találta meg a rést a hazai védelmen, ám Vojvoda már húsznál járt (69-63). Váradi hozta fel újra négy pontra az övéit, Golomán távolijával pedig már csak egy volt közte, időt kért Matthias Zollner (69-68). Davis zsákolt nagyot, Clark triplával egyenlített, igaz, Stark azonnal válaszolt (74-71). Váraditól jött egy kosár, ám Keller sportszerűtlen hibát vétett. A lehető legjobban jöttek ki ebből a vendégek, Davis ugyanis mindkét büntetőjét kihagyta, majd egy közelit is mellé dobott. Támadhatott a vezetésért a Falco, de Clark kísérlete kimaradt, Stark pedig egy ziccerrel büntetett (76-73). Clark hármasa bement, ráadásul Pongó odaütött a kísérlet közben – ezzel ki is pontozódott. A sárga-feketék légiósa bedobta a plusz egyet is, átvette a vezetést a Szombathely (76-77). Fakuade tett vissza egy fontos támadólepattanót, három perc maradt (78-77). Keller lépett előt ezúttal, majd Stark állhatott a vonal mögé, nem is hibázott (80-79). Keller vétett egy támadóhibát, másfél perccel a vége előtt támadhatott az Alba. Smith óriási visszalépős tempót dobott, időt kért Milos Konakov (82-79). Váradinak ütöttek oda, aki be is dobta mindkettőt, egy perc maradt (82-81). Davis próbálkozása lejött, támadhatott a Falco, de Perl eladta a labdát. Stark hagyott ki egy betörést, ám Fakuade visszaszedte a támadólepattanót, Smith pedig egy roppantul fontos hárompontost dobott nagyon távolról, ám Perl tíz másodperccel a vége előtt szintén triplát szerzett (85-84). Tíz másodperc maradt. Starknak ütöttek oda a vendégek, aki higgadt fejjel mindkét büntetőjét értékesítette (87-84). Maradt még közel kilenc másodperce a sárga-feketéknek, Milos Konakov időt kért. Clarkhoz került a labda, aki körülbelül tíz méterről bedobta a tripláját, de így is maradt kicsivel több, mint két másodperc a táblán (87-87). Stark kísérlete lejött, hosszabbítás következett. 87-87.

Mindkét fél egy-egy kosárral kezdte a ráadást, majd Fakuade dobott be egy büntetőt (90-89). Váradi emberrel a nyakában is értékesített egy nagy hármast, majd Keller szerzett egy büntetőt (90-93). Továbbra is remekül támadólepattanózott az Alba, így Fakuade révén tartani tudták magukat a hazaiak (92-93). Benke triplája lejött, de Smith is hibázott a túloldalon, másfél perc maradt. Perl állt bele egy középtávoliba, jól is célzott, elment hárommal a Szombathely (92-95). Újra Fakuade fejezte be a hazaiak akcióját, megint egy volt közte, de nagy érvágás volt a számukra, hogy Vojvodát le kellett cserélni, mert vérzett az arca. Keller egy büntetőt dobott be, ötven másodperc maradt. Stark harcolt ki ezúttal két dobást, ő nem hibázott, időt kért a Szombathely (96-96). Huszonhat másodperc volt vissza. Smith kiugrott, Perl pedig köszönte szépen a lehetőséget, ziccert dobott, nyolc másodperce maradt egyenlíteni, vagy fordítani az Albának (96-98). Stark vitte be, be is dobta, de az alapvonali bedobásnál Keller szépen vette észre a meglógó Perlt, akinek két másodperc is elég volt arra, hogy eldöntse a mérkőzést, ezzel pedig döntőbe jutott a Falco. 98-100.

HIRDETÉS

117 hozzászólás

117
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
51 Comment threads
66 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
61 Comment authors
murphyHunbasket HighlightChikán SándorNázáleti BlájenSzhelY Recent comment authors
Hunbasket Highlight
Olvasó

Alba Fehérvár vs Falco KC
⚪️98 -100⚫️
(14-14, 24-24, 27-20, 22-29, 11-13)
3-1 a Szombathelynek
https://youtu.be/6WYuliK_OyE

Chikán Sándor
Olvasó

Bravó bravó bravó!!!!!!!!!! De azért rendes hazait fujtak a bírók az egész meccsen!!!!! Irány az aranyért!! Hajrá Falcó!!!!!!!!!!

Názáleti Blájen
Olvasó

Esküszöm nem értem a “bírókat”. Fogyatékos nyomorék kellerre rá kellett volna fújni 3 technikait pofázásért.

Soós Sándor
Olvasó

Te vagy az aki zsűri asztallal szemben 5 percenként felugrik valamiért reklamálni? Az asszony se mer már neked szólni 😃

Názáleti Blájen
Olvasó

összetévesztesz valakivel. se alba se Falco, de inkább az alba nyert volna a színész csapat ellen

Soós Sándor
Olvasó

Rossz adást néztél. Smithnél mikor nála van a labda rángatózik állandóan. Amikor a Stark betör állandóan földre esik 😃 Voja is néha néha eljátssza mikor hátra lépős triplát dob…

Názáleti Blájen
Olvasó

na jó, magyarázzuk meg váradi meg Keller dolgait

Vulcano
Olvasó

🤡🤡🤡

Laposvár
Olvasó

Nagyon jó meccs volt, kár hogy a játékvezetők nem látták.
A klubcsapataink időnként már egészen közel tudnak járni Európához, lassan a játékvezetés is felnőhetne hozzá. Sajnos nagyon sok meccsen ők rontják le színvonalat. Lukácsnál többet is csak ők hibáztak.

A csapatoknak gratulálok, nagyon jót meccseltek!

Papika
Olvasó

Szerencsés csapat a FALCO . A győzelmét nagyban köszönheti Pongó és Lukács amatőrizmusának és képzetlenségének. Az ALBA többi játékosa nem tudta kompenzálni az ő balfaxságukat. Az meg megér egy misét,hogy egy légiós miképoen hoz ki 0 pontot egy rechnikai 2 dobás + övé a labda kombóból.

agyas
Olvasó

Gondolom, Vas-megyei döntő lesz. Ez így van rendjén. Nem kell össze-vissza buszozni, csökken a CO2 kibocsátás, a környezetvédők is boldogok lesznek. Meg én is.

milanka487
Olvasó

Így Szolnokiként hatalmas respekt az Albának az egész párharcért!
A Falconak meg gratulálok!

Vulcano
Olvasó

🍻🔥

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Szenzációs mérkőzés volt, mindkét csapat megérdemelte (volna) a győzelmet! Valahol sajnálom az Albát, de gratulálok a Falconak!

redmiller
Olvasó

Gratulálok!
Vasárnap kiderül, hogy hova megyünk szerdán….

pirosf
Olvasó

Nem annyira messze. 🙂

Dudi
Olvasó

Üdv! Csak egy kérdés: a pénz dob kosarat? Nem! De Zozó, Clark, és Ákos Igen!!!!?😁😁😁😁🏀🏀🏀🏀
Újra döntőbe!!!! Ez eszméletlen!!!
💛🖤

Redbid
Olvasó

Megint egy pattanásig feszülő izmos meccs, de azért az Alba a végén ritkán látható hatalmas hibát vétett, illetve dícsérjük meg Zozót aki felismerte a lehetőséget, és Kellert aki egy remek passzal meg is oldotta, hogy az lehessen! 🙂
Grat. a döntősnek!

Parus major
Olvasó

Gratulálok a győztesnek és az Albának is. Döntőnek beillő párharc volt.

Milivoj
Olvasó

💩 🧱co

p.borisz
Olvasó

Elképesztő mérkőzés volt! Gratulálok mindkét csapatnak, ez volt nálam az év meccse.
Kis pihi, aztán jöhet a döntő! Hajrá Falco

törrögszultán
Olvasó

Döntöbe illö meccs volt!
Azért látszik a fejlődés az Albánál, nem rossz sem a csapat, sem az edzői stáb! Simi, remélem nem csak a magyar mag, hanem az edzői stáb és 1-2 légiós is folytatja itt jövőre!
Lukácsnak és Omenaka nak is itt kell maradnia!

Bencur2021
Olvasó

Lukács –> Olaj

YoWassupFam
Olvasó

Sajnos az még közel se biztos…

Freebulletz
Olvasó

Hírek szerint az Olaj többet kínál, mint mi. Sajnálnám, mivel ő is fehérvári nevelés. De ez van, épkézláb magyar játékos annyit kér amennyit akar. A Falcohoz meg minek menne fele annyiért 😛

YoWassupFam
Olvasó

Az egy dolog… csak elv még hezitál. Nem akar nálunk leépülni lásd Zsiros… és nem akar úgy járni mint pl Valerio a Deac-al. Albában nagyon jó helyen van ha fejlődni akar. Van egy jó mentor ( Voja ) , normális edző ( minden negatívumával együtt annak számít ) és korrekt játékideje és ami a legfontosabb nem csak darabra van a pályán.

Mendez
Olvasó

Plusz nemzetközi kupa ami Szolnokon idén nem lesz.

Freebulletz
Olvasó

Ez a helyes szerintünk, de mivel egy sportolónál a pénz az elsődleges, ezért sem hibáztatnám mert az évek elrepülnek. Kiderül nemsokára. Simonnak most legyen nagy a f.sza.

YoWassupFam
Olvasó

Ezek szerint neki is ha hezitál. Nagyon jó tendenciát mutat Norbi. Ha ezt folytatja bőven lesz alkalma a zsebecskét megtömni. Jelenleg még nagyon fiatal valamint igen a nemzetközi kupa se egy utolsó dolog…

Off: kedves Bb0 látom nehezen megy a weboldalatok mobilos megjelenítése. Szóljatok és megcsinálom, hogy korrekt legyen mert ez így 0 a 21.sz.-ben.🙃

Parus major
Olvasó

Ha Lukácsnak van esze, marad az Albában. Ha a zsebét akarja megtömni eligazol az Olajba, de akkor mint játékos elkapálta magát. Perl Zoli példája legyen a szeme előtt, neki is többet kínáltak.

Redbid
Olvasó

Szerintem minden magyar játékosnak annak kellene a példának lenni, példaképektől függetlenül is, hogy ahhoz ha nem csak valamilyen, hanem pl. meghatározó és jó kosarasok akarnak lenni, akkor hosszútávon gondolkodjanak ne csak az orruk hegyéig (ahol lobogtatják a pénzt) lássanak!
Fogják fel, hogy a saját érdekük is az, hogy egy már beilleszkedett megszokott környezetben könnyebben tudják kihozni magukból a jó teljesítményt!
Szerintem a bajnokság színvonalának is jót tenne, a stabilabb magyar játékos alapok!
Én annak nem látom sok értelmét amit pl. Molnár Marci csinál, hogy már fiatal kora ellenére “körbejárta” az országot.

Wilson
Olvasó

Fejlődés az látszik, na de honnan és hova? Az edző stáb alatt nem tudom mit értesz, Zollner sztem átlagedző rengeteg amatőr hibával, ami a szezon során meccsekbe került, mint ahogy a mai is, nálam lapát! Magyar maggal egyetértek, Voja, Pongó, Lukács hármasra kell felépíteni a jövő csapatát, jó kiegészítő emberekkel és légiósokkal. Személy szerint én Szöszinek is bizalmat szavaznék még, rotációba elmenne itthon. Omenakát nem értem miért marasztalnád, legalábbis az edzői stábbal egyetemben. A mai meccsen is 0 percet játszott a második félidőben, de ugyanez a tendencia volt jellemző a használatára az előző meccseken is az elődöntőben, holott sztem kifejezetten… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Egyetértek, nálam Davis maradna. Bár Fakuade is hasznos a festékben. Omenakát én sem értem miért mellőzi ennyit, bár ő még csak 21 éves de iszonyat fizikális és nem ügyetlen srác.
Én nem vágnék eret, ha Zollner maradna bér egy lépcsővel feljebb levő edző is már szerintem döntőbe tudná vinni ezt a csapatot.

törrögszultán
Olvasó

Mondj jobb, itthon dolgozó edzőt…???
Azért a béka s.ge alatt voltunk,onnan jöttünk fel.
Melyik edzőnek nem voltak hibái a szezonban?
Itt a probléma, hogy évente új csapatot kreálnak, azokkal akarnak bajnokságot nyerni! Folytonosság kellene már tízen éve. Anno a legutóbbi bajnok csapatot is szétszedték csak 2 magyar maradt, emlékszel?
Csupán ezért jobb a Falco, mert ott van következetesség!!!
Ezért kell megtartani az edzőket és minél több játékost hogy ebből a csapatból legyen jövőre bajnok csapat! Csakígy lehet előre lépni!

Wilson
Olvasó

Mondjak jobb itthon dolgozó edzőt? Mondok neked mindjárt 3-at, Lazics, Szekulovics, Flevarakisz. Állítom bármely 3 elérte volna ezt az idei eredményt. Szerintem a béka segge alatt voltunk és jóformán ott is maradtunk. Lássuk be kiejtettük a szezon végére teljesen széteső Sopront, de az utóbbi évek leggyengébb falcoját 1-szer sikerült megverni egy egyéni villanásnak köszönhetően. És most ne jöjjünk azzal, hogy mindegyik meccs szoros volt és lehetett volna fordítva is mert ez a duma elég gyenge. Lehetett volna de nem lett, lássuk be a Szombathely úgy ejtett ki minket, hogy állítólag feljöttünk a béka segge alól és sikerült 3 gyenge légióssal… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

a 3. negyed vegen miert nem johettunk amikor a video alapjan volt meg 2 masodperc? Valaki aki jobban kepben van az irja mar le legyszi…

B0nyi
Olvasó

Ha jol sejtem, kesve indult el az ora eleve, igy nem maradt tenylegesen ido semmire.

B0nyi
Olvasó

Visszaneztem: az Alba tamadasa kozben lehetett hallani egy sipszo szeru hangot, amire megallitottak az orat kb 2 masodpercre. Mivel nem jatekvezetotol jott, futtattak vegul tovabb. Mikor jatekon kivul kerult a labda, akkor meg tisztaztak.

Vulcano
Olvasó

Hatalmas gratula mindkét csapatnak🔥Szerintem ez volt az eddigi egyik legjobb playoff párharcunk🟡⚫
Még csak annyit
Clark from downtown🏀
Perl for president🔥
In Keller we trust🙏
Most pedig várjuk az ellenfelet🍻

krapulaksz simon
Olvasó

Gratulálok a győzteseknek. Annak az egynek örülök hogy nem büntető dobásokkal dőlt el a továbbjutás.

Red ball
Olvasó

“szenzációs játékkal jutott be a Falkó a kosárlabda döntőjébe, a másik csata még tart. Hamarosan jövünk a részletekkel, de mindenekelőtt foci!”
Így kezdődött az M4 sport híradója. Hogy dögölnének meg a falábúak imádatával.
MKOSZ büszkén bólogat a kosárlabda ledegradálásáért.
Tessék mondani! Miért csak az egyik mérkőzést közvetítették? Időbeli eltolással miért nem lehetett mindkettőt?
Ha nem lehet, miért adták el a közvetítési jogokat a köztévének?
Bőven lett volna közvetítő csatorna, akik népszerűsítették volna az ésszel játszók viadalát (foci=láb, kézilabda=kéz, kosárlabda=ész).

LBJ
Olvasó

Azért egyet hozzátennék, a Falco megmutatta hogy milyen erősen tud széllel szemben pisálni, legyőztük a természetet!🤣🤣🤣🙈

Baszketbal
Olvasó

Óriási meccs volt, gratulálok mind2 csapatnak. Keller nagyot játszott, de valaki érti, hogy a Somogyit miért csak 10-en perceket játszatja Konakov??
Egy igazi kosárcsemege volt. Köszönjük a csapatoknak az élményt

Pakosztan91
Olvasó

Én úgy gondolom hogy kicsit a jövő évi csapatot is probálja preferálni Konakov. Valószinüleg Somogyi nem Szombathelyen folytatja. Másra nagyon nem tudok gondolni.

Bballfan90
Olvasó

Én már régóta nem értem… Ma is hatalmas erővel és nagyon hasznosan játszott, és védekezésben szerintem sokkal jobban megtartotta volna Starkot, mint Váradi. Érdekes, hogy az Albában Lukácsot merik sokat játszatni, Konakov viszont semmi lehetőséget nem ad a fiataloknak. Szerintem jövőre lelép Szombathelyről. Egyébkent óriási meccs volt, le a kalappal mindkét csapat előtt! Ritkán latunk ilyen meccset!

Vulcano
Olvasó

Somogyi amúgy is csaj kölcsönben van nálunk.
Ha a Burgos igényt tart rá, akkor az övék.

Mendez
Olvasó

Ádi az alap és középszakaszban több lehetőséget kapott, itt egy ilyen szoros párharcban azért érthető Konakov gondolatmenete, hogy a tapasztaltabb és rutinosabb Váradinak ad nagyobb bizalmat.
Szerintem korához képest egy ilyen csapatban azért ennyi játékperc több, mint jónak számít.
Remek játékos de van még mit tanulnia, ha nem lenne Beni én első számú irányítónak is elfogadnám.

Parus major
Olvasó

Nem 10 perceket játszik, egy ilyen nagy tétel bíró, kiélezett meccsen logikus, hogy a rutinosabb Váradi többet játszik. De 20 perc feletti átlaga van, Debrecenben biztos nem volt ennyi.

murphy
Olvasó

23,6 percet átlagol,Szili 28-at,Beni-Zozó 26-ot.

Németh Róbert
Olvasó

Nagyon köszönöm mind kèt csapatnak az elődöntőt, nagyon jó meccsek voltak.Ma kicsit szerencsèsebbek voltunk a vègèn, de ez is kell, ha jövőre jobb lègiósia lesznek az Albának nagyon komolyan kell számolni kell velük.
Hajrá Falco.

Marillion
Olvasó

És akkor a Falco légiósairól is ejtsünk szót a jövőre tekintettel! Clarknak kínálnék szerződést, viszont Barac és Hawkins a bajnokság mellett a BL helytálláshoz is kevés, tehát GO HOME!

Németh Róbert
Olvasó

Ezt inkább neee. Te is azok közé tartozol aki már rég haza küldte volna már volna Clarkot.

JR.Benitez
Olvasó

Ez mi volt… mi rettenetesen szarok, alba nagyon harapott. De igaza volt Vojának, végén buták voltak. Amúgy Voja szenzációs, Zozónak meg még szíve is van!!! Gratulálok Albának is, nekünk meg javulni kell döntőre, mert ez azért nem volt egy extra playoff eddig…

Freebulletz
Olvasó

Jajjmár ezt a faszságot, Vojának nincs szíve mi?

Vulcano
Olvasó

Van szíve.
De azért Zozó viszonya a Falcohoz közel sem azonos Voja viszonyához az Albához.
Zozó anno konkrétan nemet mondott az akkori zászlóshajó Szolnok és Nyerges doki zsíros ajánlatára…

Freebulletz
Olvasó

Akkor a fogalmazással van a gond 😀

Leklibajsza
Olvasó

Keller Ákos 200IQ!!!!

Jenei Csaba
Olvasó

Egy játékost sajnálok, ő Voja. Itt, Szombathelyen van a helyed! Gratula ezért a meccs ért mindkét csapatnak! A szezon összecsapása volt, döntőt érdemelt volna! Alba, jövőre, Veletek ugyanitt!

Hebri
Olvasó

Asszem kihordtam lábon egy infarktust…

Soós Sándor
Olvasó

Auf Widersehen Zollner és Simon 😃

Pojaca
Olvasó

Óriási meccs volt, a rutin döntött, némi szerencsével is, pedig meglátásom szerint ellenszélben,reálisan nézve. Na mindegy, a büdös picsába! Smith az extra hármasa ellenére óriási gyenge pont volt idén összeségében.

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Falconak a döntőbe jutáshoz, a Fehérvárnak pedig minden tiszteletem ezért a kiegyensúlyozott párharcért. A négy meccsből szerintem ez volt a legjobb, és ahhoz, hogy a Falco juthasson tovább, ma nem volt elég 1-2 jó teljesítmény. Keller Ákos a szezon legjobb meccsét hozta, egyértelműen kulcsfigurája volt ennek a mainak. Zozó hozta a tőle megszokott szenzációs játékot, a végére Clark és Beni is meg tudott újulni, Benke meg elképesztő védekezést mutatott be Vojvodán. Nem tudom, hogy mit hoz a döntő, de azt gondolom, hogy ennél keményebb ellenfél ott sem jöhet. Három győzelem kell még, hogy célba érjen a csapat, azt… Olvass tovább »

KD
Olvasó

Alé, Alé, vár a finálé!🥇🏀💪🦾💛🖤😀

Xero
Olvasó

Azt a mindenit micsoda meccs volt ez… 😀 Gratulálok a Csapatnak! Hihetetlen, hogy -12 kellett ahhoz, hogy elkezdjünk játszani.. Vagy addigra fáradt el annyira az Alba, hogy nem tudták megfojtani a védekezésükkel a játékunkat. (?) Ma nálam a meccs embere egyértelműen Ákos! Amit a pali ma lenyomott mind védő, mind támadó oldalon, az megsüvegelendő. És a végén a győztes passz. Egyértelműen a play-offra a csapat egyik legjobbja lett. Persze nem szabad elfelejtkezni Zozóról és Marvról se, mindkettőjük kellett a győzelemhez. Bár ma szerintem csapatként voltunk a legerősebbek. Amikor már nehéz volt elhinni, hogy ez ma meglehet, akkor se adtuk fel.… Olvass tovább »

Kovari Andras
Olvasó

Ez ma az ev meccse volt sztem. Amig az alba azt jatszotta, hogy a Kellert ravaltottak Vojara addig nem sok eselyunk volt. Aztan jott Stark.
Egyet pihenhetunk a dontoben pedig ez a mai meccs adhat egy nagy lenduletet.

Pbask
Olvasó

A jó öreg Pbask megmondta a párharc előtt hogy ki-ki meccs lesz. Ami bejött, gratulálok az Albának is, a playoff eddig,ha nem legizgalmasabb mérközése volt a kosárlabda történelmében, felért egy döntővel, BL szinten.
Nálam Konakov maradt gyenge tényező.
Clark pedig megmutatta, amiért én az elejétől fogva kiálltam mellette.
Keller az MVP, az utolsó Jokic szintű passzával. És persze Zozó 🙂
Sajnálom, az Alba nem előbb állt össze, a magyarok légiósok szimbiózisba kerültek.
Voja fel a fejjel, hajrá magyarok!

Németh Róbert
Olvasó

Te által ki Clark mellett…?
Ne viccelj.

Pbask
Olvasó

Mutass egy hszt ahol szapultam.
Ne bohóc Hawkinssal keverd.
Figyelek.

Németh Róbert
Olvasó

Erre nem gondoltam, hogy gyüjtenem kell. 😀

CsakazMTE
Olvasó

Én úgy vagyok vele hogy ennek a 2 csapatnak kellett volna a döntőt játszani
Valljuk be se mi, se a Kecskemét nem oda való.

Németh Róbert
Olvasó

Ez így nem igaz, akkor is vasi döntő lesz.
Hajrá Vas.

LBJ
Olvasó

A két vasi megy a BL-be!!!!!!!!!

CsakazMTE
Olvasó

Legyen igazgatok 😉

Parus major
Olvasó

Ezzel nem tudok vitatkozni, dícséretes az önkritika.

SzhelY
Olvasó

ezt jól látod már idény elején sejthető volt ,hogy az alba éremért megy és dö tőben kellene lenie így már 75 25 re adom a 4. aranyat a falcónak adom hiába bizunk a csodában az aranyhoz kevesek vagyunk

WSreborn
Olvasó

Rég láttam ilyen jó meccset, grat mindkét csapatnak.
A jobb csapat jutott tovább.
A döntő 3-0 lesz bárki jut be a másik ágon.
Annyi előnye van, hogy már kiestünk, hogy már nem az ideggörcs kerülget, csak nézem a meccset.
Az hírlik ez utóbbihoz hozzá kell szoknunk pár évig😔.
Hajrá Olaj!

Marillion
Olvasó

Sok minden hírlik jobbról balról, fentről lentről! Ezt ilyen korán kijelenteni nem lehet! Jók lesztek jövőre is! a 4 közé jutás tuti!

Olajheart2
Olvasó

Hol hírlik? És már az is, hogy pár évig? Van ilyen.. nyilván nem jó.. de máskor is túléltük.. aztán lett újra jó csapatunk.. az biztos, amióta kiestünk semmi, de semmi hír a csapatról… mondjuk én arra gondoltam, Subotic Cummings ha sikerül , olyan rossz csapatunk nem lehet, persze az is kérdés többi csapat, hogy erősít, milyen lesz

Vulcano
Olvasó

Suboticnak szerződése van, nem?
Cummings meg valszeg bevár még pár ajánlatot, végülis még csak most nyit ki a piac.
Nálunk tavaly szeptember elején lett végleges a keret.

Knézy Ernő
Olvasó

Oké,hogy 4.csillag meg társai,de nekünk 9 van!
🥰🥰

Petike97
Olvasó

Akkor mire vársz?miért nem vered ki rá?

Marillion
Olvasó

Nektek 1959 óta sikerült 9, amig nekünk 1980 óta van 3! Az arányosítás tényében nincs szégyenkezni valónk! De én nem olyan vagyok mint te és gratulálok nektek a 9 hez is!

Szurker
Olvasó

Jó lesz az 8-nak is..
Se a jóslás nem megy, se a számolás ezek szerint. 😀

Imp55
Olvasó

50 év mulva is csak ennek örülj😂😂 de a lényeg a címvédő a címvédésért játszik😁

lujo
Olvasó

Szezon meccse volt ez. Mindkét csapatnak jár a taps. Grat a Falconak a továbbjutásért, bár ez a párharc megérdemelte volna az 5. meccset.

Hmafino1
Olvasó

Fantasztikus meccs volt. Azt tudtuk,hogy Zozó extraklasszis,de ma Keller Áki is felnőtt hozzá! Ja és ne felejtkezzünk el Clarcról! Szép volt srácok! Gratulálok az Albának is.

piros710321
Olvasó

Nem mondom, hogy megérdemelte a Falco a győzelmet, de gratulálok hozzá! Sajnálom az Albát mert sztem a szerencse faktor nem nekik kedvezett!

Németh Róbert
Olvasó

Tudod.. A jó csapatnak van szerencsèje. 🙂

LBJ
Olvasó

Nem is tudom mit mondjak…
Amit konakov meccselés név alatt ért, elképesztő, hogy milyen árnyékra nyúlások vannak. Ez egy döntőhez felért!
Az utolsó 3p volt csapatjáték, az a baj nagy az arc, de most szerencse volt!
Hajrá Magyarok

Kormend3
Olvasó

Ejj.. Akarkit kaptok a döntőbe 3-0 lesz… Hihetetlen eros csapat ez..

Petike97
Olvasó

Az Alba ellen is sokan ezt mondták…Várjunk még ezzel.

LBJ
Olvasó

Aki ezt mondta, csak nézi a kosárlabdát, de nem érti…

Kormend3
Olvasó

Akecso hulla faradt.. Mi meg idegenben inpotensek vagyunk

Pbask
Olvasó

Döntő már könnyebb ág, de ugy is kell hozzáállni.

SzhelY
Olvasó

a másik ágrol 1 meccsel többel és kisebb paddal jön egy csapat nem lesz nehéz

Marillion
Olvasó

Söprés biztos hogy nem lesz! Nem oda Buda!

SzhelY
Olvasó

én máshogy látom

andrás
Olvasó

Sajnálom a lesajnált, leanyázott Voját aki majdnem kiharcolta az ötödik meccset a kiröhögött Zollnerrel, Szöszivel stb miközben az anyázó szolnokiak már rég nincsenek partiban..

Azért ez nagy meccs volt mindkét oldalról

Németh Róbert
Olvasó

Voja mindig extra. 😉

Freebulletz
Olvasó

Gratula a Falconak, az Alba is óriásit ment, ez volt a legjobb PO meccs évek óta.
Oda kellett volna ütni Clark hármasa előtt.

Nem rossz ez egy 5. költségvetésű csapattól 😀 😀 😀

Kirilenko
Olvasó

Oda is ütöttek, csak a tetves sporik nem fújták be,hogy lehessen triplakísérlet….

Vulcano
Olvasó

Előtte pedig döntő szituációban a megítélt faultot és 2 büntetőt viasszvonták és lett belőle lépéshiba, ami után az Alba jöhetett.

Szurker
Olvasó

Gratula a csapatnak, köszönjük Zozó (újfent)!
Előre a negyedik csillagért!

Falco! 💛🖤

Jagerman
Olvasó

Hihetetlen mérkőzés! Állítom az évad legkeményebb összecsapása volt. Hajrá FALCO! A mai meccset ismét Perl Zoltán döntötte el, de ehhez kellett Keller is, aki hihetetlen labdát dobott neki. Persze Clark hármasa is kellett a hosszabbításhoz. Nagyon fizikális mérkőzés volt ez is. Azt kell mondjam, hogy ennek a két csapatnak kellett volna a döntőt játszania. A Fehérvár mérkőzésről mérkőzésre fejlődött és mindegyik mérkőzésen nüanszok döntöttek. Talán itt jött ki az elmúlt évek BL rutinja. Gratuláció Szombathelyre!!!!! A döntőben én most formabontó leszek, de a Kecskemétet szeretném ellenfélnek!

Knézy Ernő
Olvasó

Hawkins triplájával nyert a falko!

Németh Róbert
Olvasó

Ma mit játszott az olajka?

Marillion
Olvasó

Hát most az az 1 tripla is kellett a győzelemhez különben csak 97 pont lenne és akkor vereség a vége!

Kovari Andras
Olvasó

Kalman Laci megmondta…

Rantotta
Olvasó

Gratula a Falconak, elcsesztük a negyedik negyed végét.

Mendez
Olvasó

Kálmán Laci for President! 😂😂😂😂

2lee14
Olvasó

Akire elfogytak a jelzők:
PERL ZOLTÁN!🟡⚫
Döntőre fel!

Petike97
Olvasó

Igen,de azért Clarkot se felejtsük el.💛🖤

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés