Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Elkapná újra a PVSK a Szolnokot

Pongó Máté szerint már nagyjából látható, hogy a Jászberény lesz az ellenfelük a rájátszás során.:

:

Az ötödik fordulóig kellett várni arra, hogy a Pécsi VSK-VEOLIA megszerezze első győzelmét a középszakasz során. Pongóéknak a Jászberényt sikerült elkapniuk. Viszonylag simán, 77-56-ra nyertek, de ebben az is közrejátszott, hogy a túloldalon több kulcsember is hiányzott. A baranyaiak örültek az első sikernek.

– Készültünk a Jászberény ellen, mert szerettük volna megmutatni, hogy nem véletlenül kerültünk be a felsőházba – mondta Pongó Máté, a PVSK irányítója a BB1.hu-nak. – Előtte is jó meccseket játszottunk, de sajnos akkor nem tudtunk nyerni. Persze számított, hogy a jászságiaknál nem volt teljes a keret, voltak hiányzóik. Ettől függetlenül jó energiával játszottunk és magabiztos győzelmet arattunk. A hátralévő négy mérkőzés a középszakaszból fontos még számunkra, de nagyjából látható, hogy a Jászberény lesz az ellenfelünk a play-offban. Nem mondom, hogy lényegtelen nekünk ez a négy meccs, mert szeretnénk élesek maradni a folytatásra. Mindent megteszünk a győzelem érdekében. Szeretnénk fejlődni, hogy minél jobb formában várhassuk a rájátszást.

Legközelebb a bajnoki címvédő Szolnokot fogadják a pécsiek A Tisza-partiaknál is sok a hiányzó, ezért talán nem lenne meglepetés ellenük is egy újabb győzelem.

– A Szolnok legyőzése nem egyszerű feladat, annak ellenére, hogy vannak sérült játékosaik. Éppen a Körmend ellen mutatták meg, hogy őket így sem lehet leírni. Ellenük az alapszakaszban is sikerült nyernünk, tehát nem lehetetlen a feladat. Hasonló agresszivitással kell játszanunk, mint legutóbb, és akkor lehet keresnivalónk a meccsen – zárta szavait a játékos.

fotó: pvsk-panthers.hu

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Mexx92MrB1GRRichieGnyolcmegnyolcKendeffy Botond Recent comment authors
MrB1G
Vendég
MrB1G

Zéro azaz ZÉRÓ az esély???

Mexx92
Olvasó

Kedves MrB1G!
Nem szabad a Pécset lebecsülni, mert hazai pályán erősek. A szurkóloik a múltkori Szolnok elleni meccsen is behajszolták őket a győzelembe. Szerintem az fog dönteni, hogy milyen formában lesznek a kezdő játékosaitok. Annyi bizonyos, hogy remek meccs lesz, mint a legutóbbi.
Győzzön a jobbik!
Utóirat nem ellenségek hanem ellenfelek 🙂

Rouge
Vendég
Rouge

“…. A Szolnok legyőzése nem egyszerű feladat, annak ellenére, hogy vannak sérült játékosaik…” Sok szó esett már arról, hogy a sérülések miatt milyen peches szezont futunk…most essen szó arról, hogy van ennek azért pozitív hozadéka is: 1. A sérültek legalább kipihenték magukat, VOJA is bombaformában tért vissza…reméljük Szili és Kovács is hozza magát és Airrington is éles lesz. Hosszú lesz a rájátszás, sok van még hátra, kipihent és nem kizsigerelt játékosokra van szükségünk. 2. A fiatalok lehetőséget kaptak, éltek vele és meccsrutint szereztek…Főleg Rudner védekezését, játékintelligenciáját, és Frank Áron remek irányító játékát emelném ki. Ez még fontos lehet a PO-ban… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Sajnos azt kell hogy mondjam Nemanja Milosevic nem Sztrahinja Milosevic.Nemanja jól szedi a lepattanókat(mondjuk ez sem utolsó dolog)de minden másban sajnos gyengécske.Majdhogynem fakeze van,sokszor üt be buta faultokat és hát azok a labdaeladásai? Azért remélem neked lesz igazad és a PO-ra jó formába fog lendülni.Úgy legyen.CSAK AZ OLAJ!

dell
Olvasó

Igazad van Moldi mindenben. Sajnos jelenleg sokszor többet árt a csapatnak mint használ. Most már tudjuk miért nem volt fél évig csapata mielőtt idehoztuk. Azért mert senkinek sem kellett…

szolnokbasket
Olvasó

A 3. pontot nem osztom.

Rouge
Vendég
Rouge

Ha csak szigorúan a statisztikát nézzük, mindenben fontosabb paraméterben jobbak például Szilinél:

Pont:
MALESEVICS: 11.7
MILOSEVICS: 10.9
BENKE: 9.3

Lepattanó:
MALESEVICS: 5.7
MILOSEVICS: 6.8
BENKE: 5.0

VAL:
MALESEVICS: 17.7
MILOSEVICS: 16.3
BENKE: 16.3

A triplákat kéne jobban dobniuk…ennyi.

De ami a legfontosabb: mentálisan erősek…amikor hozniuk kell magukat,
amikor nagy a tèt, akkor mindketten odateszik magukat.

szolnokbasket
Olvasó

Nem Malesevics-el van problémám…

Kendeffy Botond
Olvasó

Ok igazad van, és szakmailag kerek amit írsz. Ettől még kikaphatnátok holnap:-))))

nyolcmegnyolc
Olvasó

Holnap kikaphatunk, de csütörtökön remélem mi nyerünk.

moldi56
Olvasó

Lehet hogy rosszul tudom,de holnap mi nem játszunk.

RRichieG
Olvasó

Ez gyors volt, 1 perc alatt 2 poszt ?
Áron nagy húzás volt, sok terhet levesz a Vojáról, Jayről és nem megy az eredmény rovására. Nem sok magyart ismerek, aki 5.felnőtt meccsére ennyire stabil játékossá érett.
Nemanja szar formában van, de még így is sokkal hasznosabb, mint az átlag légiósok. Fel fogja magát szívni a sorsdöntő meccsekre. Nem véletlenül kapott szerződést tavaly az Olympiakosztól.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Az U20-as meccsen látszik, hogy Frank(ó) kapitány nygyon fáradt.
Volt meccse szerdán, csütörtökön…ma kettő, de lesz szombat vasárnap is. 5nap 6 meccs.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Magyarra lefordìtva: ZAKÓZNI fogunk! 🙁

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés