Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Elhalasztották Gereben Lívia kemoterápiás kezelését

A játékos bal lábában trombózis alakult ki.:

:

Az előzetes tervek szerint kedden kezdődött volna meg Gereben Lívia kemoterápiás kezelése, akinél a napokban leukémiát diagnosztizáltak, csakhogy kiderült, a bal lábában trombózis alakult ki. Emiatt el kellett halasztani a beavatkozást, helyette gyógyszereket kapott. A kemoterápiát várhatóan pénteken tudják elkezdeni nála. Legjobban a családja támogatása segíti őt ebben a rendkívül nehéz időszakban.

– Sajnos Lívi nincs jól, de nagyon erős személyiség, mindent elkövet azért, hogy meggyógyuljon. Igyekszünk neki csak pozitív energiát sugározni – mondta Lívia édesanyja, Gerebenné Bresák Zita a Blikknek. – Láthatóan rengeteget jelentenek neki a biztató üzenetek, amelyeket a barátai, a csapattársai, a szurkolók küldenek. Sok ismeretlen embertől kapott támogató sorokat, ezek rendkívül nagy erőt adnak neki ahhoz, hogy sikerrel vívja meg élete legnagyobb küzdelmét.

A kosaras édesanyja hozzátette, lánya a legjobb kezekben van a fővárosi Szent László Kórházban.

– Hálásak vagyunk az orvosoknak, akik minden tőlük telhetőt megtesznek. Folyamatosan felügyelik Lívi állapotát, amely óráról órára változhat. Mindig pontos tájékoztatást kapunk – mesélte Gerebenné Bresák Zita.

A szekszárdi játékosok és az együttes vezetői is mind a kosárlabdázó mellett állnak.

– Ha bármiben segíthetünk Lívinek és a családjának, megtesszük. Rendszeresen látogatjuk őt, s ahogy a családja is kérte, igyekszünk csak pozitív energiát adni neki. Természetesen visszavárjuk őt a csapatba, bízunk benne, hogy minél előbb leküzdi a betegségét – nyilatkozta Szabó Noémi, a szekszárdi kosárcsapat szakmai igazgatója lapunknak.

Molinón üzentek neki a társai

A KSC Szekszárd fiataljai nyerték meg az U16-os (kadett) leány országos bajnoki döntőt. A játékosok a pálya szélére kifeszített, „Életed meccse! Győzni fogsz, Lívi!” feliratú drapériával üzentek Gereben Líviának.

fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd Facebook

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés