Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Életműdíjat kapott Szalay Ferenc

Az MKOSZ korábbi elnöke hétfőn vehette át az elismerést.:

:

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége életműdíjjal ismeri el azoknak a munkáját, akik a sportág életében meghatározó szerepet töltöttek be, segítették annak fejlődését, gyarapodását. Az MKOSZ elnöksége életmű díjat adományozott a Szolnoki Olajbányász egykori játékosának, majd edzőjének, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöki tisztségét tizenhárom esztendőn át betöltő Szalay Ferencnek. A díjat az Olajbányász négyszeres bajnoka, az MKOSZ elnöke, Báder Márton adta át a Szolnoki Olajbányász és az Alba Fehérvár elődöntőjének hétfői mérkőzésén.

Szalay Ferenc a nyolcvanas években Szolnokon lett élvonalbeli kosárlabdázó. Szakvezetőként már az ő irányításával jutott fel az Olajbányász az NB1/A-csoportjába. A TIsza-parti klub első bajnokcsapatánál Rezák László vezetőedző segítője volt. TIzenhárom éven át töltötte be a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöki tisztségét, irányításával a TAO-támogatásoknak köszönhetően a sportág infrastrukturális háttere, létesítményhelyzete nemzetközi szinten is magas színvonalat ért el, a felnőtt válogatottak rendszeres résztvevői lettek az Európa-bajnokságoknak, és ugrásszerűen megnőtt kosárlabdában az igazolt sportolók száma.

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
Parus majorvoldemortEwingNonameBorbély Lajos Recent comment authors
Parus major
Olvasó

Látom a rövid póráz Báderen ügyesen ki lett retusálva a képről. Valamit a maestronak is adjatok, nehogy sértődés legyen. Sírásó életmű díj, az járna nekik.

voldemort
Olvasó

Hányni ér? Akkor most a Szolnok már bajnok is? vagy mi van?

Noname
Olvasó

Zsák és a foltja!????

Borbély Lajos
Olvasó

Jon, én is ugyanerre gondolok. Nem kicsit lóg ki a lóláb…

Milivoj
Olvasó

Vannak igazságok a lenti kommentekben, de az, hogy mind a magyar, mind a szolnoki kosárlabdáért szívvel-lélekkel dolgozott/dolgozik, az elvitathatatlan…, a helyében mondjuk én nem tartanék igényt ilyen kitüntetésekre, de ezzel együtt jó egészséget kívánok neki

voldemort
Olvasó

Szívvel-lélekkel. Ja. És vasmarokkal, ha kellett, akkor erővel és erőszakkal. Az ő idejéhez fűződik az MKOSZ haveri körének kialakítása, akkor a seggnyalás többet ért, mint aszakmai tudás. Látható a játékvezetők színvonalán is…

Jon
Olvasó

A “belső kör” szépen osztogatja egymás között a díjakat is, ahogy a pozíciókat is, érdemek nélkül és természetesen ellenvetés nélkül (ki és hogyan tehetné). Ez ám a demokrácia!

pirosf
Olvasó

Mindigo miatt meg jár a Citrom díj.

Johnyx
Olvasó

Kép címe: barátok közt.. 🙂

p.borisz
Olvasó

Már bocs,de ez inkább a pártban kinyalt helyének szól…Szolnokra peace,komolyan semmi offens

Ewing
Olvasó

Így van. Egy fideszes kutya….így megy ez a mai Mo-n… 🙁

törrögszultán
Olvasó

… Csak a sportág népszerűsítését, bajnoki meccsek közvetítését a tv ben, azt nem tudta elérni.
Az Európa bajnokságokra való kijutások meg pláne nem az ő érdeme!

Dallas
Olvasó

Igen ,de jövőre letérkövezik az összes kosárlabda pályát 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés