Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Életjelet adott a Szeged, az Oroszlány bánta

Megvan Szrecsko Szekulovics első győzelme.

Naturtex-SZTE-Szedeák - OSE Lions 91-84 (26-30, 21-19, 29-17, 15-18)

Bajnokság, 10. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok
Győrffy P. A., Frányó P., Balogh Gy. (Balogh L.)

Szeged: Miliszavljevics 17/9,Wirth 2,Krapic 19/6,Balmazovics 23/9,Asbury 20. Cserék: Kerpel-Fronius B. 5/3, Vágvölgyi 5/3.

Oroszlány: Washington 8,Abell 26,Zsíros 7/3, Rizvic 20/6,Hayes 7. Cserék: Mohácsi 4, Illés 11/3, Garamvölgyi, Demeter -.

Vendég triplával kezdődött a mérkőzés, Rizvic talált be távolról. Két elkapkodott szegedi támadás után ismét a vendégek légiósa dobott kosarat. Az első hazai pontokra két percet kellett várni, Krapic talált be. Az OSE azonban nagyon elkapta  fonalat, Washingot kosarával ismét öt volt közte. ráadásul Balmazovics triplát rontott. A folytatásban is az Oroszlány tűnt frissebbnek, Rizvic nagyon ponterősen játszott, míg a másik oldalon Krapic tűnt ki a többiek közül. Ez azonban kevésnek bizonyult, hat perc játék után 14-20 volt az eredményjelzőn. 16-24-nél pedig Szrecsko Szekulovics mér időt kért, ezt követően Asbury pontjaival folytatódott a játék. A védekezésén azonban nem tudott javítani a SZEDEÁK, így gyorsan kilenc pontos hátrányban találták magukat.

Asbury és Krapic hozta fel négyre az övéit, miután az OSE játéka kapkodóvá vált, és több felesleges faultot is beütöttek a piros-feketét. Krapic fergetegesen kosarazott, újabb kosarával kettőre jött fel Szeged. A negyed végeredményét Abell büntetőzése állította be. 26-30.

Krapic kosarával indult a második negyed. 30-32-nél az OSE kért időt, mert a Szeged  két könnyű kosarat is dobott. Az OSE pillanatok alatt meglógott nyolccal, de elég volt két apró hiba, máris jött egy szegedi tripla, majd dupla. Ismét szoros volt az összecsapás. A különbség nem is nőtt tovább, de a Wirthék folyamatosan futottak az eredmény után. Két perccel a félidő vége előtt azonban megtört a jég, átvették a vezetést a hazaiak. Az Oroszlány időt kért. Washington kosarával végül oroszlányi előnnyel mehettek nagyszünetre a csapatok. 47-49.

Asbury egyenlítésével kezdődött a második félidő, amire Abell válaszolt, de azonnal érkezett Miliszavljevics triplája is. A csapatok tüzeltek, de nem töltöttek. Ezekben a percekben nem a védekezésről szólt a mérkőzés. Balmazovics állt a hazai csapat élére, öt ponttal “megléptek”. Küzdelmes, jó mérkőzés volt, mindkét csapat remekül dobott. A 26. percben 61-56-ra vezetett a Szeged. Időt kért az OSE, de a beinduló Miliszavljevics újabb kosarával már kilenc volt közte.

A vendégek nem adták fel, Mohácsi büntetőivel férkőztek közelebb, de hazaikban még voltak tartalékok. Tíz pontos előnnyel mehettek neki az utolsó negyednek. 76-66.

Az utolsó tíz perc első kosarát Krapic szerezte, a szemmel láthatóan elbizonytalanodó vendégek gyűrűjében. Az OSE támadásban is hibázott, Balmazovics viszont bedobta a ziccert. Kilenc perccel a vége előtt tizennégy volt közte. Szrecsko Szekulovics csapata már nem is engedte kiénekelni a sajtot a szájából, és megérdemelten szerezte meg második győzelmét a bajnokságban.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
sztogramdonnarummapbaskseanmaguire Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Bravó Szecskó! Gratulálok

pbask
Vendég
pbask

Szocso összekapja azért ezeket,kiesni nem fognak így már..

seanmaguire
Olvasó

Déri ezt is megmondta 😂😂😂

Vonulj vissza haver!

sztogram
Olvasó

Ami nem megy, nem kell erőltetni… Ez vonatkozik az Oroszlányra is!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés