Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

„Életem legfurcsább mérkőzése volt, mert felkészülési meccset játszottunk az Eb-n”

Székely Norbert szövetségi kapitány jó válaszokat kapott a törökök elleni mérkőzés alatt.:

:

A magyar válogatott vereséget szenvedett a C-csoport utolsó mérkőzésén, Törökországtól. Határ Bernadett kezében volt a döntés, de az egész kontinenstornán kiemelkedően produkáló center, csak az egyik büntetőjét dobta be, így nem sikerült hosszabbításra menteni a mérkőzést.

A magyar válogatott számára nem volt tétje az összecsapásnak, hiszen korábban bebiztosította első helyét a csoportban. A találkozó után pedig gyorsan kiderült az is, hogy Székely Norbert sem csalódott a vereség után.

– Életem legfurcsább élménye volt ez az összecsapás, hiszen gyakorlatilag egy felkészülési mérkőzést játszottunk az Európa-bajnokságon – kezdte a kapitány. – És ugye a felkészülésben mi nem vagyunk jók, ide is úgy jöttünk, hogy hétből egyetlen meccset nyertünk. Ez a mostani találkozó is a felkészülést szolgálta, méghozzá a csütörtöki folytatásra. A mérkőzés tökéletesen elérte azt, amit akartunk. “Bejátszattunk” újra játékosokat, kaptak lehetőséget azok, akik eddig kevesebbet játszhattak, főszereplőkké léphettek elő, akik pedig eddig voltak a főszereplők, nekik is maradt hely, tudtak játszani.

– Nagyon jó válaszokat kaptam azoktól, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Rengeteg információt gyűjtöttem a találkozón, ebből a halmazból kell majd kiválogatni azokat, amik segíthetnek sikerrel megvívni a következő összecsapásokat.

A magyar válogatott csoportgyőztesként már biztosan nyolc között van. Ellenfelet az A-csoport második helyezettjének és a B-csoport harmadik helyezettjének selejtezőjéből kapunk. Utóbbi már ismert: Montenegró.

Az A-csoport második helyezettje csak a késő esti, Spanyolország – Nagy Britannia mérkőzés után derül ki.

Kiemelt fotó: FIBA

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés