Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Elég váratlanul ért a lehetőség, kicsit izgultam is az elején”

Lajsz Gergely nem volt benne biztos, hogy elég jó lesz-e a Körmendnek.:

:

HIRDETÉS

A DEAC az ex-játékosairól szóló sorozat harmadik részében Lajsz Gergellyel foglalkozott, aki a feljutó év után az A-csoportban is eltöltött egy esztendőt a Debreceni Egyetem együttesében. A DEAC történetének első A-csoportos évében átlagosan 8.7 percet kapott a saját nevelésű center, mely alatt 1.8 pontot, 0.8 lepattanót átlagolt. Ezt követően meglepő módon Körmendre igazolt, ahol a szezon végén bajnoki ezüstérmet ünnepelhetett – írja a klub Facebook oldala.

– A DEAC után Körmendre kerültem, elég váratlanul ért a lehetőség, kicsit izgultam is az elején. Nem voltam benne biztos, hogy meg tudok majd felelni egy ilyen nagy múltú csapatnak, befogad- e egyáltalán a közeg, illetve, hogy elég jó leszek-e én oda. Szerencsére minden jól alakult, mindenki „jó arc” volt velem, hiányzik is a társaság. Nagyon sokat tanultam ezalatt az egy év alatt, teljesen mások voltak az edzések, és a kosárlabdát körülvevő légkör.

A folytatásban -egy rövid jászberényi kitérőt követően- visszatért egykori csapatához, az NBI/B Zöld-csoportjában szereplő Tiszaújvároshoz. A bajnokság lefújásakor ugyan utolsó előtti helyen állt a borsodi gárda, de Lajsz játékára nem lehetett panasz, 23 perc alatt 7.9 pontot és 5.3 lepattanót tett a közösbe.

– Mivel a szezon után nem sikerült megállapodnunk, ráadásul családi okok miatt közelebb is szerettem volna kerülni Debrecenhez, ezért Jászberényben kötöttem ki. Sajnos ezt követően muszáj voltam végleg hazaköltözni, szerencsére a vezetőség partner volt ebben. Kis kihagyás után megkeresett egykori csapatom, a Tiszaújváros, és úgy döntöttem elfogadom az ajánlatukat. A kialakult helyzet miatt jelenleg nincsenek csapatedzések, így szabadidőm nagy részét a konditeremben töltöm, de újabban nagyon sokat TikTokozom is.

Fotó: hunbasket.hu

HIRDETÉS
5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
RekettyéscrazybasketJR.BenitezTonymontana Recent comment authors
Rekettyés
Olvasó

Nála még a Feigl Imre is jobb volt, pedig öt nehéz alulmúlni…

JR.Benitez
Olvasó

Az addig ok hogy Feigl Imi sem volt egy Tim Duncan. Nem is ezért szerettük. De ha már idekeverted. Neki volt dupla duplás meccse, sőt egyszer ha nem tévedek valakinek itthon az Arénában 20 pont körül szórt.

crazybasket
Olvasó

Maradjon a TikToknál, nála nullább embert még nem láttam a pályákon, borzalmas gyenge volt és ezek szerint még a kisebb ligákhoz is kevés..ami nem megy nem kell erőltetni Lajszi🤣

JR.Benitez
Olvasó

TikTok az megy…. 😂😂😂 Nem bántom mert egy kis pezsgést vitt a honi kosárlabdába. Erre jó volt, ezt stabilan hozta is. De őszintén remélem amikor azt kiabáltuk neki hogy MVP azt nem vette komolyan! Mondjuk ha MTE szurkoló lennék, erősen gondolkodnom kellene volt e nála gyengébb játékosa a klubnak.

Tonymontana
Olvasó

“A bajnokság lefújásakor ugyan utolsó előtti helyen állt a borsodi gárda, de Lajsz játékára nem lehetett panasz, 23 perc alatt 7.9 pontot és 5.3 lepattanót tett a közösbe.“

Nem lehetett panasz? 😀 Nb1 A után a zöld csoport egyik leggyengébb csapatában se tudott húzóember lenni. Mindezt ilyen fizikummal 🤡🤡🤡

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook