Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Eldőlt, ki vár ránk a negyeddöntőben

Csütörtökön 12:30-tól folytatjuk.:

:

Ma este Nagy-Britannia válogatottja 92-71-re legyőzte Montenegrót a női Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, ezzel eldőlt, hogy a mieink csütörtökön 12:30-tól a szigetországiakkal küzdenek meg a négy közé kerülésért.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Gecse J. MárióAnpfiffKendeffy BotondOroszlanyi BanyaszCibona5 Recent comment authors
Anpfiff
Olvasó

Egy kicsit más…
Ez a szpíker még a Jenőn is túltett talán az év mondása volt az egyik montenegrói támadásnál: “Most például egy eladott labdával próbálkoznak”. Mínusz tizenvalahánynál…
Hát az ilyen beszólások feldobják a meccset. Viszont ha zavar, a T-Home IPTV-n van egy megoldás a riporteri hang levételére a M4-en, de a meccszaj jön. Át kell állítani a hangot angolra. A stúdióbeszélgetésre nincs hatással – az otthagyható.

Kendeffy Botond
Olvasó

Én még nem láttam brit női válogatottat, de ez a csapat meglepett. Van 2-3 klasszisuk és a többiek szervezetten játszanak Kulcskérdés lesz a centereik kizárása a lepattanóknál. Egyik centerük nagyon jó. Ettől még nem kell megijedni, mert mi is k vagyunk. Élni kell a lehetőséggel. Hajrá magyarok!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Kemény dió lesz. Simán verték a cseheket simán verő montikat, a csoportban is csak a spanyoloktól kaptak ki egy szoros meccsen. Nem féltem a csajokat, mert megmutatták, hogy senkitől nem ijednek meg, és egy ki-ki végjátékban is helyén van az elme és a szív. Viszont a legnagyobb hiba lenne, ha csak legyintenénk, hogy ezek csak britek.
Ez a 12:30-as kezdés viszont egészen parádés…:(

Gecse J. Márió
Olvasó

Azért a cseheknél bőven akadt hiányzó…

Cibona5
Olvasó

Ami pozitív, hogy a britek nagy valószínűséggel még egyszer nem fognak ilyen százalékkal dobni és nem kapnak ilyen játékvezetést sem, mit ma. Ha Fagbenle és Samuelson közül legalább az egyiket megfogjuk, akkor meg lehet a győzelem.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés