Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Eilinsgfeld a hétvégén bravúrgyőzelemmel térne vissza

Az ASE válogatott játékosa beszélt a nem várt kudarcok okairól is.:

:

Nem lehetett ott a pályán és nem segíthetett csapatán Eilinsgfeld János az előző fordulóban, a Szeged elleni hosszabbításos vereség alkalmával (87-94). Az Atomerőmű SE legközelebb szombaton, Szombathelyen lép pályára, ahol már a tolnaiak rendelkezésére fog állni a válogatott erőcsatár is.

– Sajnos lebetegedtem a múlt héten, elkaptam az influenza vírust, így esélytelen volt a játékom – mondta Eilingsfeld János, az ASE játékosa a BB1.hu érdeklődésére. – Kedden reggel térhettem vissza az edzésekhez, rendes munkát végzek azóta. Úgy érzem, hogy egyre jobb állapotban vagyok, szombaton mindenképpen játszani fogok a Falco ellen.

Eilinsgfeld betegsége miatt nemcsak a pályán nem volt ott társaival, hanem a csarnokban sem. Az internetes közvetítés során azonban követte csapata mérkőzését.

– Szándékosan nem mentem ki a találkozóra, hiszen nem szerettem volna bevinni egy fertőzést az öltözőbe és a csarnokba sem – folytatta Eilingsfeld.

– Annyi azonban egyértelmű volt a közvetítés alapján is, hogy támadásban sokat kapkodtunk és túl sok volt az egyénieskedés. Úgy gondolom, hogy védekezésben az egymást kisegítő részeket ki kellene javítanunk, támadásban pedig néha egy kicsit higgadtabban játszani, jobban megjáratva a labdát. Az egyéni játékkal nem megyünk sokra. Amikor tényleg csapatként játszottunk, akkor nem voltak problémáink, azokat a meccseket sikerült megnyernünk. Ha ezeket ki tudnánk javítani, akkor sokkal előrébb lehetnénk a tabellán, és nem lenne ez a sok egy pontos vereség sem. Az új játékosok érkezésével egyébként biztosan nem lehet probléma, mert könnyen befogadtuk őket. Julian Norfleet a TF ellen is bizonyított már, míg LaDontae Henton is jó számokat produkált legutóbb.

Az újabb nem várt vereséget viszont most már csak bravúrok árán tudja feledtetni az ASE. A Falco legyőzése idegenben annak számítana, Szombathelyre nem győzni járnak a csapatok.

– A Falco a mérkőzés abszolút esélyese, de nem feltartott kézzel fogunk érkezni. Darrin Govens és Perl Zoltán leigazolásával nagyon megerősödtek, de mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy meglepetést tudjunk okozni. A korábban elhullajtott pontokat vissza kell hozni valahol, ezeket pedig ilyen bravúrok árán lehet – zárta szavait az erőcsatár.

Kiemelt kép: hunbasket.hu

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
csocsaMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

E nemes célok elérése érdekében sokat segíthetnek majd a fanatikus paksi szurkolók. Na, jó, csak vicceltem, nyihaha. 😀

csocsa
Olvasó

Ti is halkabbak voltatok,mikor nem ment így a szekér.⛹️‍♂️

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés