Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Eilingsfeld János: “Nagyon nehéz mérkőzés jön a Honvéd ellen”

Véleménye szerint, úgy kell a paksiaknak játszania, mint az Alba elleni második félidőben.:

:

A paksiak válogatott magasembere a csapat Facebook-oldalának nyilatkozott a második fordulós, Honvéd elleni mérkőzés előtt.

Eilingsfeld János, Atomerőmű SE: Az előző mérkőzésünk pazar hangulatú volt, tényleg a közönség hatalmas atmoszférát teremtett, a második félidőben a csapat és a publikum egymásra talált, extázisban tudtunk játszani. Nagyon nehéz mérkőzés jön a Honvéd ellen, nem ismerjük őket túl jól, mivel ők az újoncok, nyilván felkészültünk belőlük, videóztunk és gyakoroltunk szituációkat. Ha az Alba elleni második félidős játékunkat tudjuk nyújtani, azt a küzdeni akarást és labdajáratást csináljuk, akkor úgy gondolom nagy problémánk nem lehet. 100%-osan kell mindenkinek koncentrálnia ezen a mérkőzésen is, muszáj lesz behúznunk a találkozót, bízom benne, hogy sikerülni is fog.

HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CsippaBulldozerCibona5 Recent comment authors
Bulldozer
Olvasó

A videó alapján nekem az jön le, hogy az ismeretlen okozhat meglepetést. A Honvéd még most szokja a felsőbb osztályt, nyilván bennük is van tenni akarás és valamennyit mutattak is a Falco ellen. Volt 10 pontos előnyük is az első félidőben. A paksi csapat nem gondolom hogy megijed, látva az előző meccsüket. Akár lehet egy vadmacska is a Honvéd vagy egy tigris is. Nyilván nem fognak megverni mindenkit, de az ismeretlentől, tarthatnak ami a meccsen eldől hogyan mutatkozik meg, de ha van bennük alázat vagy tisztelet akkor így állnak hozzá. És miért ne lenne. Szerintem Eilingsfeld Jani is hasonlóan tiszteli… Olvass tovább »

Cibona5
Olvasó

Hagyjuk már ezt a közhelyes bullshitet, Jani! Egy B csoportos csapat ellen fogtok játszani, akiket 25-30 ponttal kell vernetek.

Csippa
Olvasó

???

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés