Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Eilingsfeld János hosszabbított a Pakssal

“Amikor a klub ajánlatot tett a hosszabbításra, nem sokáig gondolkodtam.”:

:

Az Atomerőmű SE vezetősége a csapat oszlopos tagjával, a magyar válogatott játékosával Eilingsfeld Jánossal újabb két évre szóló szerződést kötött. János, vagy ahogyan mindenki ismeri Jonesy 2012-ben csatlakozott először a klubhoz, ahol az első etapban 2016-ig, majd 2017-től állt ismét az Atomerőmű SE rendelkezésére – írja a csapat Facebook oldala.

Eilingsfeld eddig a 2021/22-es szezonban 15.1 pontot, 7.9 lepattanót és 1.1 gólpasszt átlagolt, jelenleg azonban egy kisebb sérüléssel küzd, így pár mérkőzést még kénytelen kihagyni.

Gulyás Róbert az Atomerőmű SE kosárlabda szakosztályának elnöke örül a hosszabbításnak:

– Nagy örömömre szolgál, hogy vezetői pályafutásom első hazai igazolása nem csak egy nagyszerű játékos, hanem egy igazi példakép is, aki egyesületünk hasznára lehet a következő két szezonban nem csak a pályán, hanem azon kívül is.

Nagyon örülök, hogy sikerült újabb két évre aláírnom. Amikor a klub ajánlatot tett a hosszabbításra, nem sokáig gondolkodtam, hiszen sokat köszönhetek az Atomerőmű SE-nek, illetve a családdal is jól érezzük Pakson magunkat!

-mondta Eilingsfeld János.

28 hozzászólás

28
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
19 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
NonamedonnarummaTraktorosmurphyzetekosarak Recent comment authors
donnarumma
Olvasó

Két csapatnak is jobb ez így!
Jó döntés, sok sikert!

zetekosarak
Olvasó

Vannak játékosok, akik legendák lesznek, példaképek(Fepu, Kámán Tomi), összeforr a nevük egy klubbal. Ilyen a Jani is, akire tisztelettel néznek a szurkolók, bármelyik csapatnak is szurkolnak.

Noname
Olvasó

Vagy Kálmán Laci!
21 szezon megszakítás nélkül.
Ezzel azt gondolom csúcstartó.

caseyjones
Olvasó

De mi lesz, ha az ASE kiesik? Mert benne van a pakliban, bármennyire is furcsa ezt leírni… Nem tudnám őt elképzelni a másodosztályban, meg gondolom nem is ott akarja folytatni.

Motoros
Olvasó

Ismét bealudt a gyuri🧙‍♂️,
Nem oda igazolt a Jonesy🙂,
Nem akar fűrészport szívni🌳,
Volvo helyett jó lesz a Suzuki🚗.

Vesszen a FűrészporKC🐒🐵🐒🐵.

Motoros🏍️🏍️🏍️🏍️

Traktoros
Olvasó

Motoros az én apám,
igaz csüng a pista f@ szán.
A babetta meg nem is motor,
bár a nyelved a hátsómon elég jól kotor.

Vesszen az EMTÉESZ

Traktoros

Traktoros
Olvasó

Apuuuu

Megszülettem!

Traktoros

Mivanmivan
Olvasó

Hát igen, örültem volna neki én is. Ő az a csupaszív, hajtós játékos, akit soha nem szidram, akire soha nem mondtam semmi negatívat! Ilyen srácból kellene még vagy két tucat! Jah, és nála van még klubhűség.

Artur Doki
Olvasó

A szezon eddigi legjobb történése,paksi szemszögből…
Jonesy❤💙

Falcao
Olvasó

Gulyás rafkós,ügyes…építi a jövő évi csapatot!Tudja hol kell kezdeni!
Nem várta meg még jópár magyar csapat megkörnyékezi!Jó játékos,jó húzás volt ez a Pakstól…

Atomic4
Olvasó

Szerintem megkörnyékezik őt enélkül is. A hangsúly azon van, hogy a család jól érzi magát, ez a lényeg! 🙂

Dallas
Olvasó

Pontosan ,ő akart hazamenni 🙂

KD
Olvasó

Pedig Janit szivesen láttam volna nálunk 4-esben.🏀💛🖤

Zsarkov
Olvasó

Ő nem az a pénzéhes k@rva típus…

KD
Olvasó

Ja persze, tudom nálatok mindenki ingyen játszik az MKOSZ elnök két szép gülü szeméért, aki a tavalyi 4. meccs után szomorúan pakolta vissza az Arénában a bajnoki kupát meg az érmeket, amiket a harmadik negyed után már kicsomagolt.🥇💪🦾😀

Olajheart2
Olvasó

Miért is jön ide, hogy Szolnokon miért játszanak a játékosok, és hogy Szalay kicsomagolta az érmeket:))) Adott Jani és a Paks, és te beírtad, hogy őt is szívesen látnád falco.. Erre jössz Szolnokkal és Szalayval.. Amúgy igaza van Zsarkovnak, valóban fontosabb neki a családja és saját maga, mint az a pénz amivel nálatok többet kapna..

Xero
Olvasó

Mondjuk azért, mert a szolnoki haverod gusztustalan degradálóan pénzéhes kurvàzza a játèkosainkat, azért jön ide a Szolnok 🙂
Amúgy a témához: Jól járt vele a Paks, kedvelem a játékàt! Remélem még 3-4 jó szezon benne van. A válogatottnak is nagy szüksége van rà!

Olajheart2
Olvasó

Nem azt írta, hogy pénzéhes kurva, hanem pénzéhes kurva TÍPUS
A Benke amúgy az.. ez az igazság.. Remélem egy életre kiXBOXozta magát havi néhány millióért.. majd lelépett.. de nincs ezzel gond.. vannak ilyen emberek, meg vannak olyanok mint Jani..

Xero
Olvasó

Eilingfeldről szól a cikk, hogy jön ide Szili?
Az, hogy Neked ez a véleményed, még nem jelenti azt, hogy ez az “igazság”. 😀 Majd ha Szolnokon mindenki kávébabért fog játszani, akkor azt mondom, hogy jogos..
Az meg, hogy valaki azért megy vagy marad, mert több pénzt kap, vagy úgy látja, hogy jó a csalàdjának, vagy egyszerűen jól érzi magát az adott klubnál, az csak épp attól függ, hogy neki épp mi a prioritása. Igazából teljesen mindegy, hogy melyik a motivációja, attól még a saját érdekeit nézi.. 😅 Amivel amúgy semmi gond nincs, erről szól az élet jó része..

Olajheart2
Olvasó

Elfogadom a véleményed. Nálam nem mindegy, hogy mi a prioritás.. Tudom, ma az élcsapatoknál a pénz beszél, és szinte csak az.. Sajnos.. Kovács Attila jó barátja lett az utóbbi években munka miatt az uramnak.. Gyerekként, abban az időben kezdtem el az Olajnak szurkolni, amikor ő a ZTE játszott! Sokat mesélt most az akkori időkről, ZTE-ről, anno és most kosárlabda és pénz.. maradjunk annyiban, nekem közelebb áll a szívemhez az akkori “emberibb” korszak..

Olajheart2
Olvasó

sokat mesélt mostanában.. így érthetőbb

Xero
Olvasó

Valamilyen szinte persze, fontos a pénz.. De ha én kosárlabdázó lennék, biztos, hogy az is mozgatna, hogy győztes csapatban játszak.. Mindenki nyerni szeret. Ha két hasonló ajánlat közül kellene választanom, biztos, hogy azt választanám, amelyikben valószínűsítem, hogy jobb eredményeket érhetek el.. De persze minden karrierszakaszban más a fontos..

murphy
Olvasó

Ne haragudj,de mitől az? Annyira bekattant nálatok,hogy tényleg érdekelne. Adtatok neki egy ajánlatot,és ennyi. Ha csak a pénz mozgatná,már 2 éve nem nálunk játszana,maradjunk annyiban.
De az is felmerül,hogy milyen kötődése van hozzátok,amiért elvárható lenne,hogy ne menjen máshova? Ezzel az erővel a Vojvodát miért nem ekézitek? Szili legalább nem csinált segget a szájából,az isteni Vojcitok meg kétszer is kopogtatott nyugaton. Pedig ő aztán soha nem lenne f.sz. Kivéve ha leesik a megfelelő összeg.

donnarumma
Olvasó

Most miert kell szegeny Pongora ilyeneket celozgazni?

Gecse J. Márió
Olvasó

Itt már csak a Burgos segíthet(ne)!

KD
Olvasó

Most éjszaka is tárgyalunk velük👍

tormentor
Olvasó

Utóbbi idők legjobb híre. Gratulálok.
(Robi még bejelenthetnél valamit)

csocsa
Olvasó

Így van,tök jó, hogy egy ilyen szív- és sportember elkötelezte itt magát .

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés