Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Eilingsfeld János: A csehek ellen megmutatta a válogatott, hogy mentálisan erős

Az ASE magasembere beszélt sérüléséről, a válogatottról és a Paks szezonjáról.:

:

Az első és legfontosabb kérdés, hogy halad a gyógyulásod a sérülés után?

Ezen a héten kezdtem mozogni újra, az út elején vagyunk, fokozatosan növeljük az intenzitás annak érdekében, hogy mihamarabb újra a csapat rendelkezésére álljak, sajnos konkrétabbat még nem tudok mondani a második mozgással töltött nap után.

Sajnos nem tudtál a válogatottal lenni Boszniában és a csehek ellen. A srácoknak sikerült életben tartani a reményeket a hétfői győzelemmel, hogyan láttad a mérkőzéseket?

A cseh mérkőzéssel kezdenék, azt gondolom ezen a meccsen azt játszotta a válogatott amit tud, minden játékos hozzá tett a sikerhez, csapatként játszottunk. Mindenki maximálisan odatette magát, egy ilyen bosnyák vereség után pozitívum, hogy nem zuhantunk össze, megmutatta a csapat mentális erejét, így életben maradt a reményt. Ami a bosnyákok elleni találkozót illeti, jól felkészültünk belőlük az látszott, viszont megbosszulta magát a 26 támadólepattanó. A harmadik negyedben ott is megmutatta a csapat az igazi arcát, sajnos nem volt elég a győzelemhez. Meglehetett volna persze, hiszen előnnyel indultunk neki a záró etapnak, de a lényeg, hogy a srácok tegnap behúzták a meccset.

Mindössze hat mérkőzés telt el a szezonból, de az már most látszik, hogy a Paks nagyot lépett előre tavalyhoz képest. Mit gondolsz, mik az okai a pozitív változásnak?

Jó a társaság, ami nyilván hozzájárul a pályán nyújtott teljesítményünkhöz is, valamint a légiósok is hamar beilleszkedtek és magas minőséget képviselnek. Volt egy-két mérkőzés ami kicsúszott a kezünkből szoros végjátékkal. Most 3-3 a mérlegünk, ha jobban koncentrálunk akkor hat győzelmünk is lehetne most, persze fordítva is igaz ez. Egyben van a csapat, tavaly rendre elbuktuk a szoros meccseket, idén sikerült ebben előrelépnünk. Abszolút jó helyen vagyunk, bár hazai vereségek fájóak, különösen a DEAC elleni, idegenben próbálunk javulni, hogy “visszahozzuk” ezeket a meccseket, ha ez sikerül, akkor jók lehetünk.

 

HIRDETÉS
1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Paks II Recent comment authors
Paks II
Olvasó

Azért azzal, hogy hatalmasat előrébb léptünk a tavalyhoz képest tudnék vitatkoznék. Nem sokkal sőt inkább ugyanott vagyunk mint tavaly, talán a légiós centerünk jobb mint tavaly…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés