Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Eilingsfeld elárulta, mennyit gondolkozott az ASE ajánlatán

Mentálisan megerősödve térhet vissza.

  •   :

:

Gyorsan elfogadta a felkínált szerződéshosszabbítást Eilingsfeld János, az Atomerőmű SE válogatott kosárlabdázója, aki hat hónapos rehabilitáció után mostanában térhetett volna vissza a pályára.

Gerincsérve miatt a 29 éves erőcsatár igazából el se tudta kezdeni az idényre a felkészülést, majd az ősz elején megműtötték.

Semennyit sem gondolkodtam az ajánlaton. A klub maximálisan mellettem állt végig, a sérülés alatt is mindent megtett, segített a rehabilitációban, többek között profi gyógytornászt biztosított számomra, amiért nagyon hálás vagyok

– nyilatkozott az M1 aktuális csatornának.

A bajnokságban nem lépett pályára, erre most nyílott volna lehetősége, a koronavírus-járvány miatt azonban március közepén törölték a szezont.

Március elsején engedélyt kaptam az ugrásra és a futásra, április elsejéig szép lassan vissza tudtam volna építeni a kosárlabda mozgásokat. Mivel eltörölték a bajnokságot, amivel abszolút egyetértek, kicsit visszaveszek a lendületből, lassan fokozatosan építem fel magam, mert nagyon sok idő van. Az eddig hat hónapos rehabilitáció most folytatódik

– mondta a játékos, akinek az ágyéki gerincszakaszon négy-öt csigolyájánál mutattak ki porckorong problémát.

Nagyon nehéz volt mentálisan ez az időszak, de a feleségem és a kislányom mindig át tudtak lendíteni a holtpontokon. Mentálisan eddig is erős voltam, ez az időszak azonban még erősebbé tett. Sokkal nehezebb feladatokat kellett elvégeznem, ez megerősített abban, hogy ne adjam fel. Elsősorban koncentrációban fejlődtem nagyot

– tette hozzá.

A bajnokság lefújásakor az ASE a harmadik helyen állt, és Eilingsfeld szerint a rájátszásban is az első négy közé került volna. Mint mondta, úgy tudja, hogy az együttes vezetősége igyekszik együtt tartani a magyar magot és külföldről is jó játékosokat tervez szerződtetni. Így bízik benne, hogy a következő idényben is meg tudják tartani élcsoportos pozíciójukat és talán még előre is lépnek, ő pedig egészségesen tudja segíteni csapatát, ahogy korábban is tette – írja az MTI.

Kiemelt fotó: FIBA

 

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
moldi56MivanmivanRedbid Recent comment authors
Mivanmivan
Olvasó

Nagyon korrekt, szimpatikus ember, igazi sportoló. Sok sikert kívánok neki, jó egészséget!

moldi56
Olvasó

Mi is szerettük amikor itt volt az Olajnál.Sajnos nem tudtuk megtartani.

Redbid
Olvasó

Anno Körmenden Istinek is ez a probléma jelentette a pályafutása végét, és most Filipovic is ezzel küzd. Asszem Istinek cserélték és rögzítették a porckorongot, ami legjobb tudomásom szerint jelen pillanatban a legmagasabb szint ezen gerincprobléma esetén, de sajna az élsportot úgysem bírta. Nem tudom Jani műtéte konkrétan milyen volt, de ha csak a “sima” (levált porcdarab eltávolítása) akkor én úgy gondolom, sajna kizárt, hogy folytatni tudja azt a fizikális kosárlabdát ami az ő jellemzője volt mindig is! Az idegi nyomás okozta panaszok és a fájdalom ugyan megszűnhet, de sajna mindkét esetben a gerinc rugalmassága is elveszik! Aztán még ott van… Olvass tovább »

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés