Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Együtt maradnak a Soproni Tigrisek

Az egyesület ráadásul arra is megtalálta a módot, hogyan segítsen másoknak ebben az időben.:

:

HIRDETÉS

– Legfontosabb, hogy ebben a nehéz helyzetben is megmaradjon a Tigrisek összetartó csapata – így foglalta össze a teendők lényegét Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek SE elnöke. Az egyesület fiatal kosárlabdázói folyamatosan kapják a feladatokat.

Amíg lehetett, szabadtéren tartottunk csoportos edzéseket, gyakorlatilag egy mini alapozást csináltak végig a játékosok. Sok futás szerepelt a programban a Lővérekben és a parkerdőben, a célunk az volt, hogy minél jobb fizikai állapotba kerüljenek a játékosok akkor is, ha esetleg elkapják a fertőzést. Most már csak egyéni edzésekre van lehetőség, mi is létrehoztunk egy Google Classroomot, azaz olyan online rendszert, amelyben az egyes csapatok játékosainak edzést tarthatnak a trénerek. Heti több alkalommal elméleti, erőnléti és technikai feladatokat is kapnak a gyerekeink.

Az elnök hozzátette: az egyesületi edzőkkel is folyamatosan tartják a kapcsolatot, konferenciabeszélgetések keretében gyűjtik és cserélik az új rendszerről szerzett tapasztalatokat a trénerek.

– Fontos, hogy a Tigrisek nagy csapata együtt maradjon, ezért több programot is szerveztünk. Volt adott időpontban megbeszélt közös filmnézés, amelybe több mint százan kapcsolódtak be. A motivációról is gondoskodtunk, hiszen a résztvevők között egy nagyértékű kosárlabdát sorsoltunk ki.

A közösségi programok részeként arra is kérte tagjait a Soproni Tigrisek SE, hogy lehetőleg mindenki süssön valamilyen finom házi süteményt. A “Kisütöttünk valamit” program részeként az elkészült édességeket hétfőn délután adták át a Soproni Gyógyközpont dolgozóinak.

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook