Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Egyszer vezettünk, pont a legfontosabb pillanatban”

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

Sopron KC – MVM-OSE Lions 76-64 (15-10, 20-14, 14-19, 27-21)

Kosztasz Flevarakisz, Sopron: Szeretnék gratulálni a játékosoknak és a szurkolóknak is. A játékosoknak azért, mert ez már a harmadik mérkőzésünk volt hat nap alatt, és e nem könnyű az olyan csapatoknak, amelyeket nem ilyen terhelésre terveztek, de a srácok nagyon jól teljesítettek. Szereztünk két nagy győzelmet, Pakson és ma. Bár a Falco ellen nem jött ki a lépés, a mostani egy nagyon jó meccs volt. A védekezésünk a mérkőzés legnagyobb részében hihetetlenül jól működött. Támadásban viszont hiába volt húsz gólpasszunk, hiszen eladtunk mellé tizenhat labdát, ezen mindenképpen javítanunk kell. Tizenhat eladott labda nagyon sok, főleg úgy, ha a legtöbb nem az ellenfél által kikényszerített hiba eredménye. Van még egy meccsünk a szünet előtt a ZTE ellen, de most próbálunk egy kicsit pihenni, mert a srácoknak szükségük van rá, aztán elkezdjük a felkészülést a következő meccsre, hogy a legjobb formánkat tudjuk hozni Zalaegerszegen.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Gratulálok a Sopronnak, jó meccset játszottak és nyertek. Láttuk, hogy még sokat kell tanulnunk ahhoz, hogy egy olyan jó csapatot, mint a Sopron, le tudjunk győzni idegenben. Megkönnyítettük a dolgukat, hiszen rengeteg üres ziccert dobhattak, ezért a védekezésünkön mindenképpen javítanunk kell a következő mérkőzésre.

Zalakerámia ZTE KK – Kometa Kaposvári KK 81-77 (17-23, 18-21, 28-8, 18-25)

Sebastjan Krasovec, ZTE: Gratulálok a csapatnak a sikerhez. Nem volt egyszerű és nem egyszerű egyetlen mérkőzésen sem visszajönni tízpontos hátrányból. A harmadik negyedben nagyon jól játszottunk, ahogy kollégám is mondta, ez két nagyon különböző félidőt hozó mérkőzés volt. Az első játékrészben támadásban és védekezésben is sok hibát követtünk el, de szünet után nagyon jól jöttünk ki a pályára. Ezzel nyertünk, hiszen a végén ismét sok hibával játszottunk, s ezzel lett megint szoros az állás.

Ivan Rudez, Kaposvár: Gratulálok a ZTE csapatának. Két teljesen különböző félidőt láthattunk, az elsőben magas koncentrációval kosárlabdáztunk, ugyanakkor a másodikban ez már sokkal alacsonyabb szinten mozgott. Megfoghattuk volna a találkozót, de Rakicevicnek engedtünk néhány könnyű kosarat. Készülünk tovább. Azt még megjegyzem, hogy Halmai Dániel első alkalommal lépett pályára karrierje során kezdőként.

Egis Körmend – Arconic-Alba Fehérvár 86-83 (13-19, 14-24, 25-16, 34-24)

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Az első húsz percben nem játszottunk jól sok hibát követtünk el és az Alba el is tudott lépni tőlünk. A második félidőben viszont nagyon jó ritmusba kezdtünk és egy kemény védekezéssel sikerült felzárkózni. Azt gondolom mérkőzésről mérkőzésre javul a játékunk és ennek ma meg is lett a gyümölcse. Köszönöm a szurkolóknak a bíztatást, hogy a rosszabb meccsek után is ilyen nagy erővel buzdítanak minket sokat jelent ez a csapatnak!

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: Először is gratulálok a Körmendnek megérdemelten nyertek, sajnos ez már a második mérkőzésünk a bajnokságba amikor csak egy félidőig koncentrálunk. Sok eladott labdánk volt, a lepattanókat sem szedtük jól és a Körmend kihasználta a hibáinkat. Ezen a szinten nem megengedett, amit a második félidőben nyújtottunk. Még egyszer gratulálok a Körmendnek.

DEAC – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 69-71 (26-21, 20-14, 13-21, 10-15)

David Dedek, DEAC: Nagyon rossz érzés volt az utolsó pillanatban kapott hárompontossal kikapni, főleg úgy, hogy jól kezdtünk, volt ritmusa az akcióknak, és megvolt a védekezésünkben az agresszió is. A második félidőt könnyelműen kezdtük, több hibát is elkövettünk, ami rányomta a bélyegét a játékunkra. A Falco a saját játékát tudta játszani, sokkal keményebben léptek fel, annak ellenére, hogy az utolsó másodpercben kapott távolival veszítettünk, nem ezen múlt a mérkőzés, hiszen több olyan alkalom is volt, amikor a magunk javára fordíthattuk volna a találkozót. A szurkolóknak nagyon köszönöm a támogatást, nélkülük nem lehettünk volna meccsben a címvédővel ilyen sokáig.

Milos Konakov, Falco: Egyszer vezettünk, pont a legfontosabb pillanatban. Rosszul kezdtünk, nem találtuk a ritmust, és a DEAC könnyű kosarakat szerzett. A félidőben azt mondtam, ha sikerül hetven pont alatt tartani a Debrecent, akkor lehet esélyünk megnyerni a mérkőzést, ami sikerült is. A védekezésünk feljavult, de a támadásokat tekintve ez nem a mi napunk volt, azonban Matthew egy kulcsfontosságú hárompontossal eldöntötte a mérkőzést. A legfőbb dolog számunkra, hogy két ponttal térhetünk haza Szombathelyre.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
HebriMarillionPbaskMendezPojaca Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Segítek Milos, jövő szombaton sem fogtok egy percig sem vezetni!!

Mendez
Olvasó

Nem fogunk nyugi,
Elég lesz vasárnap is.

Pbask
Olvasó

??? ezért veszélyes a tablettás.

Pojaca
Olvasó

Akkor vasárnap, baszok rá, kikaptok az Olajtól, az a lényeg!

Marillion
Olvasó

Szar játékkal is a győzelemért adnak 2 pontot…A civisben ez megesett velünk…meglátjuk hogy jövünk ki a következő fordulóból is!

Hebri
Olvasó

Nem megy ez a sport neked Poji, javaslom válts sportágat. Esetleg a női golf, vagy az ifi tollaslabda vonalon próbálkozzál, ott kevesebb eséllyel csinálsz komplett hülyét magadból….

Pojaca
Olvasó

Nem hiszem el komolyan, hogy meg tudta ezt nyerni a falco. A büdös p… a b… g!! Makker Gyurik!

Mendez
Olvasó

Te 3 éve a nyár kivételével hétvégeken nyugtatókon élsz ugye? 🙂

Pojaca
Olvasó

Télen és hétköznaponként, iszom is rá olykor.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Zollner látványosan nem tudja használni az Albát. Balássy-Simon ezt meddig nézi?
Szuper roster, gyenge játék!

KPSVRKK
Olvasó

Néhány könnyű kosár, Mester?
Hát elmondom, hogy ilyen még nem volt amióta meccsre járok. A legtöbb pontot kapó csapat vagyunk!
Önkritika??!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés