Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nem tudott meglepetést okozni a Sopron Szolnokon

Pedig a harmadik negyed elejét nagyon megnyomta a Sabáli-csapat, kevés volt.

Szolnoki Olaj KK - Sopron KC 83-74 (24-11, 17-25, 27-21, 15-17)

Bajnokság, 16. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
Játékvezető: Papp P., Farkas G., Pozsonyi L. (dr. Gincsai J.)

Szolnoki Olaj KK:: Kovács P. 3, Vojvoda 16/3, Benke 16/3, N. Milosevic 10/3, Andric 10. Cserék: Rowsey 13/3, Tóth Á. 8, Airington 5, Taiwo -, Rudner 2.

Sopron KC: Lemar 13/6, Warner 24/9, Takács 4, Dénes 5/3, Gordon 17. Cserék: Supola 4, Wiggins 7/3, Molnár -.

A mérkőzés elején úgy tűnt, erődemonstrációt tart a bajnok, a megilletődötten és négy légióssal érkező soproniaknak. Sabáli Balázs csapata alaposan elszúrta az összecsapás elejét, a Szolnok 24-11-re meglépett.

A második negyedre éledezni kezdtek a vendégek. Vojvodának sem ment igazán, és a koncentráció is fogyott a nemzetközi kupában is edződő hazaiaknál. A Sopron kezdte elkapni a fonalat, “bejöttek” a dobások, és máris 41-36-ra feljöttek Dénesék.

Bár a második negyed már sejtette, hogy nem lesz sétagalopp az esélyesebbnek tartott Olajnak a találkozó, arra talán senki nem számított, hogy a második félidő 5. percében már döntetlen lesz az eredményjelző táblán. Benke Szilárd és Tóth Ádám sietett ekkor a társak “segítségére”, így ismét hat ponttal meglógtak. A soproniak játéka ekkor kapkodóssá vált, rossz döntéseket rossz dobások követték. Ez a rövidzárlat meg is pecsételte a nagyot küzdő soproniak dolgát. 68-57.

Az utolsó játékrészben az volt a kérdés, feltud-e állni még egyszer a padlóról a vendégcsapat. A Szolnok azonban, a feljavuló Vojvoda Dávid vezérletével, már nem engedte közel magához ellenfelét, és megérdemelten nyerte meg az újabb bajnokit. 83-74.

40 hozzászólás

40
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
30 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
purpleOlajheartzolajkaBilbaoSopronKCfan Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Nem tudom kinek meddig érvényes a szerződése.Van-e olyan játékosunk akinek 2 évig van a szerződése?Azt tudom sajnos hogy Vojvodáé most fog majd lejárni.Azért már ilyenkor próbálnak puhatolózni,mert nem tudom elfogadni,hogy azért játszanak szarul,mert lejár a szerződés.

laja
Olvasó

Ma egyszer már leírtam neked,hogy senkinek nem lesz élő szerződése mindenkié lejár.

moldi56
Olvasó

Hát erre már én sem tudok mit mondani és nem is akarok.Ti jobban vagytok informálva.

purple
Vendég
purple

Nyugodjon le mindenki a csudába. LESZ PÉNZ. Ökrös vesz át mindent. Már Nemanját is ő hozta. Ő azért közelebb van a tűzhöz. Jövőre már Olaj meccsek is lesznek az M4 en. És nem csak szombathelyihálóvágósak..

Olajheart
Olvasó

Adja az ég hogy ez legyen az igaz.. és ne a pénz nélküli pletykák.. Hajrá Olaj.

Rouge
Vendég
Rouge

Ökrös Imi jópofa gyerek, meg óriási dumagép,
meg persze ő találta fel a kosárlabdát….de tudsz egyetlen egy konkrét dolgot mondani,
amit letett az asztalra?
Intézett el valaha is bármit bárkinek
(nem szóban, hanem a valóságban)?

Jövőre a kosárlabda az önkormányzathoz fog kerülni, és fent fogják eldönteni,
hogy mennyi pénzt adnak.

Egészen fent.

Legfelül.

purple
Vendég
purple

Na jó. Legfelül. Ő legalul szokott lenni, csak éppen jó ágyban…
Nem gondolod, hogy az MKOSZ elnoke lesz az Olaj xy kft tulajdonosa…

Rouge
Vendég
Rouge

Szalay? Ugyan már, ő nem tényező.

Legfelül, ember, legfelül.

Ott döntik el.
Ő dönti el, hogy jön-e pénz, és hogy mennyi jön.

Szerinted a MOL magától ad százmilliókat,
mert hogy olyan jó reklámhordozó a csapat?…
Szerinted több benzin fogy, többet tankolunk,
ha jól megy az Olajkának?

purple
Vendég
purple

A kosárlabda 0 nézettségű és reklámértékű ma Magyarországon. Egy feneketlen kút, amibe dobálod a pénzt. A tulajdonosoknak egy drága szórakozás. Ezt már Nyerges nem engedheti meg magának. Reméljük jövőre már valaki igen.

moldi56
Olvasó

Mondjuk eltudom képzelni,hogy voltak javaslataai,de mivel Nyerges döntött mindenben,igy ő nem dönthetett.Ez a tipikus”szép lehetsz,de okos nem” esete

ferrroil
Olvasó

Mi is kell a népnek? “Kenyér és cirkusz”…Nem hiszem,hogy egy tavaszi és egy őszi választás évében “nyírnák” ki a város és a régió legnépszerűbb csapatát.Remélhetôleg,ha Zsolt kiszáll, jön helyette más.

SopronKCfan
Olvasó

Szokásos hibák. Lemar sorra adja el a labdákat, magyarok nem tudnak felnőni a feladathoz, Warner és Gordon hozza azt amit kell, sőt még többet is, 2en nem tudnak meccset nyerni. Kegyetlen nehéz lesz a Körmend ellen, de nyerni kell mivel nagyon leszakadunk ha kikapunk. Bár ezen a hétvégén minden a kezünkre játszott, nem tudtunk élni vele. Jövő héten mindenki az Arénába! Zúgjon a Hajrá Sopron, Hajrá SKC!

oilers
Olvasó

Köszönet a tábornak!!!, mert a harmadik negyedben amikor jött a szurkolás, ott jött a jobb játék is és a csarnok is elkezdett egy kicsit parázslani, na nem izzani és ott tudtuk elmenni a Soprontól, amit meg is tudtunk tartani. Én a támadásainkat érzem döcögősnek már meccsek óta. HAJRÁ OLAJ!!!!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Félgőzzel, energiatakarékosan hozza sorra a hazai meccseit az Olaj, ráadásul ma Milo nélkül! Ezek a könnyed játékkal abszolvált győzelmek még sokat érhetnek a későbbi szerda-szombat meccsritmusban!
Jász-Nagykun-Szolnok megye mindkét csapata dobogón 16 kör után! Hajrá!

moldi56
Olvasó

A bírók hozták a szokásos hülyeségeiket.Vojának hirtelen befújtak 3 hibát,amiből csak 1 volt az.Aztán később próbáltak kompenzálni.Ez a Papp komolyan mondom szánalmas egy fószer.A legegyszerübb eseteknél is videóztak.Rowsey-nak volt egy fehér karszalag a kezén,óriási jelentőséget tulajdonítva neki,addig nem mehetett a játék tovább amig le nem vette és ki nem dobta a vonalon túlra.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Ma Papp Peti vezette Berényben az U20as meccset! Nehogy azt hidd, hogy elbírt vele… Következő lépcsőfok a junior lesz neki, utána max kutyát és áramot vezet majd! ?

moldi56
Olvasó

Nem megy…Strahinja nélkül legalábbis.Hetek óta szenvedünk.Vojvoda 30 percig beletörődött a sorsába,akkor még 3 pontja volt.Aztán a vége felé megrázta magát.Benke most jó volt.HAJRÁ OLAJ!

laja
Olvasó

Arra nem gondoltál,hogy miért nem megy a csapatnak? Mindenkinek lejár a szerződése és ahogy hallani vége lesz a nagy pénzek osztásának. Nyerges már csomagol.

ferrroil
Olvasó

Ja,értem, Rózsi azért dobàlja a téglákat,mert jövőre is itt szeretne jàtszani…csak csalódott szegény.

Rouge
Vendég
Rouge

Így igaz.

Ezt a bajnokságot azért még jó lenne behúzni…

moldi56
Olvasó

Mondjál már valami biztatót is…

moldi56
Olvasó

Ne szomorítsál már el….

Bilbao
Olvasó

Igen, ezt az elmúlt három évben mindig elmondták. Még szerencse h nem így van.

zolajka
Vendég
zolajka

Nem lesz pénz,Nyerges csomagol ezt kb 5 éve kint van rendszeresen a fórumon. Érdekes minden évben volt pénz és Nyerges nem csomagolt./ fél évet laktak külföldön de az másról szolt / Szerinted egy Nyerges szintű embernek egy ilyen csapat költségvetése milyen szinten terheli meg ? Ezeken a szinteken ez kártyapénz,nem megélhetésről szól. Tisztelet érte Neki,hogy évek óta nem kártyára,kaszinóra költi ezt a pénzt. Nagyon sok hasonló nem szegény és szerény ember teszi ezt ma Magyarországon és a világon,hogy elszórja a pénzét esztelen dolgokra. Az más kérdés,hogy miből hogyan van embereknek ilyen hatalom és pénz a kezükbe. Ennek a hatalomnak,pénznek léte… Olvass tovább »

Rouge
Vendég
Rouge

Ez most más történet, csomagolnia KELL.

moldi56
Olvasó

Hát lehet,hogy csomagolnia kell,te valószínűleg biztosan tudod,hiszen nagyon sokszor bejött az,amit mondtál.Nem tudjuk az okát,ő a korábbi kormányok idején is maradt a helyén,de ki tudja…remélem azért támogatja a szolnoki sportéletet továbbra is…remélem hogy így lesz.Az az igazság,hogy megszoktuk a jót ,az extrát és nehéz lesz szembesülni majd,hogy esetleg nem így lesz.Vojvodára gondolok,ő ha jól számolom már a 6.-ik szezont tölti nálunk,nem szívesen válnánk meg tőle,de ha elmegy azt is megértjük,csak ne a magyar bajnokságon belül másik csapatot válasszon.Vannak tehetséges fiataljaink,akik nem kaptak eddig lehetőséget,talán így majd több esélyük lesz.Ha esetleg nem nyerünk 1,2évig bajnokságot és kupát,nem dől össze a világ,volt… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Ha nem vetted volna észre, ami eddig az övé volt, annak nagy része már az Orsós-Lölő duó zsebében csörög. És nyugodj meg, a csúti vajdát rohadtul nem érdekli, előtte kinek dolgozott, aki egyszer nem úgy ugrik, ahogy ő gondolja, azt kíméletlenül kinyírja! Sajna, ma ilyen időket élünk, de ezt már az ősszel sejtettük, hogy kb ez lesz (lehet) az utolsó sikeres évünk, és ismét jön a 7-10 év zsíroskenyér. Kezdődött a focival, tavaly a póló, és most a kosár.

Olajheart
Olvasó

Ez annyira lehangoló.. Javában megy a bajnokság.. Most jön az érdemi rész és már tudjuk hogy jövőre nincs pénz.. Ami ráadásul már most kihat a csapatra.. Ez ennyire biztos?

laja
Olvasó

Nagyot fogsz koppanni sajnos a nyáron. Amivel nem vagy tisztában arról ne írj,főleg nem ilyen nagyképű hozzászólást! Halvány fogalmad sincs mi lesz itt.

Olajheart
Olvasó

Ki fog koppanni? Ki volt nagyképű.? Sajnos nincs fogalmunk mi lesz nyáron.. Csak ijesztgettek..

laja
Olvasó

Nem rólad van szó hanem az előtted író zolajka nicknévnek ment.

Olajheart
Olvasó

Annyi igazság van benne h 2 éve mondták hogy vége.. Nincs pénz.. Lehet reménykedik hogy most se lesz igaz hogy vége.. Nyilván 10 év után nem lesz könnyű megszokni hogy nincs pénz..

zolajka
Vendég
zolajka

Mi volt ebben nagyképű ??? Max a képernyő amit nézel !!!!

moldi56
Olvasó

Nem volt ő nagyképű,csak reménykedik velem együtt,hogy hátha mégsem úgy lesz…Ha mégis,akkor azt is tudomásul kell venni.Egy biztos:amig Nyerges a főnök ő kifizet mindenkit,egy játékosnak sem marad adósa.Ez miatt nyugodtan játszhatnak,sőt jól kell játszani,ha el akarják majd magukat adni.

moldi56
Olvasó

Akkor ezek szerint te mindent tudsz!

zolajka
Vendég
zolajka

Mesélj okoska.

ferrroil
Olvasó

Gratula a csapatnak! A hárompontos dobószàzalékunk sajnos meccsek óta a béka segge alatt van .Csoda ,hogy így is nyertünk…

derryl
Olvasó

Rozi 1/8! Meddig még?!

ferrroil
Olvasó

Sajnos Vojànak sem megy Kellene egy biztosabb opció ,ha Vojànak nem megy .Rózsi nem az.

zetomee
Olvasó

Ennyi kihagyott büntetővel és hibával (18 eladott labda) esélytelen az Olaj ellen. Vállalható vereség, de a szolnokiak csak annyit adtak ki magukból ami kellett a győzelemhez.
Ismét csak Gordon és Warner dicsérhető nálunk. Kellene a Körmend elleni meccs, mert csak csúszúnk hátra. Grat a győztesnek.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés