Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Egyre nagyobb bajban a DEAC

Honlapukon azt írják, még az ág is húzza őket.:

:

Borzalmasan nehéz helyzetben a DEAC-Tungsram: a cívisvárosi együttesre a Magyar Kupa indulás és a bajnokság alakulásának szempontjából is kulcsfontosságú találkozók várnak, azonban Jorgosz Vovorasz legénységét ritka balszerencsés sérülés- és betegséghullám tizedeli – írja a DEAC honlapja.

A szombati, Atomerőmű SE elleni vereséggel alaposan megcsappantak a fehér-feketék esélyei arra, hogy egy bronz- és egy ezüstérem után 2022-ben is ott lehessenek a Magyar Kupa nyolcas döntőjében. A kvalifikációs esélyek megtartásához ugyanis a hajdúsági alakulatnak a következő két forduló során legalább egy, míg a biztos részvételhez mindkét győzelemre szüksége lenne. A sorsolás ismeretében ez még teljes kerettel is nemes feladat elé állítaná Polyák Lászlóékat, akik előbb az idén még veretlen, bajnoki címvédő Falco-t fogadják, majd a tabella harmadik helyén álló Kecskemét otthonába látogatnak. Csakhogy a keret messze nem teljes, mi több, a sérültlista hétről hétre új nevekkel bővül. Lássuk tehát, hogy is állunk pillanatnyilag.

Tóth Ádám a válogatott szünet alatt megfertőződött a koronavírussal, így értelemszerűen nem léphetett pályára Szekszárdon. Centerünk már negatív teszteket produkál, a visszatérés előtti protokoll-vizsgálatok pedig már javában zajlanak, azonban legjobb esetben is csak szombaton állhat edzésbe – vasárnapi játéka valószínűtlen. Az ASE elleni összecsapást Djordje Dzseletovics is kihagyta: a szerb játékosnak a bokájával adódtak problémák. Sorsáról az orvosi stáb a rehabilitációs kezelések eredményességének függvényében a héten fog dönteni. Josh Hagins gyomorpanaszai viszont szerencsére enyhülni látszanak, így Jorgosz Vovorasz vezetőedző bizonyosan számíthat frissen érkezett irányítójára a hétvégén.

Görög mesterünknek az U23-asokat illetően is törnie kell a fejét: a november eleje óta részleges bokaszalag-szakadással bajlódó Valerio Bodon-Vincent ugyan elkezdte a labdás edzéseket, ebben a naptári évben már aligha lesz bevethető. Elsőszámú helyettesei, Kovács Ákos és Neuwirth Bence sem teljesen egészségesek; előbbi már az Atomvárossal szembeni csatába is törött ujjal jelentkezett, utóbbi térde pedig egy szerencsétlen ütközés következtében bevizesedett. Ennek ellenére – a szükségállapotra való tekintettel – várhatóan mindketten szerelést öltenek majd a listavezető ellenében. Gáspár Mátyást a múlt héten elszenvedett bokaficama sem tántoríthatta el szezonbeli debütálásától – még ő sem százszázalékos, de teljes értékű edzésmunkát végez, és vasárnap este tovább gyarapíthatja élvonalbeli szerepléseinek számát.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
O1GHajraKaposJólnézünkMIKIAlbaCsávókArtur Doki Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

DEAC a Szolnok, Körmend, Kaposvár, OSE, és a Szeged ellen komplett kerettel kapott ki.
A Körmend és a Szeged ellen ráadásul hazai pályán!
Full amatőr dilettantizmus, amit a legtöbb magyar csapat vezetősége csinál.
Jobbulást a betegeknek, sérülteknek!

HajraKapos
Olvasó

Nem akarok védeni senkit, de ellenünk Tóth és Drenovac sem játszott, és csak hosszabításban tudtunk nyerni. 🙂

O1G
Olvasó

Egy gyenge edzővel.
Ezt az új edzőt sajnálom, mert szerintem 3 vereséggel fog kezdeni a jelenlegi keret miatt, pedig szerintem ő rendben lesz.

Artur Doki
Olvasó

1-2 dolgot nem értek debreceni reszről( mondjuk nem is nekem kell értenem) Lapornik ügyében tényleg semmit nem tudni már egy jó ideje,nulla kommunikáció a klub részéről. Hoztak egy 6.légiost:ez lehet repertoár/rotációbővítés,de lehet jelzésértékű,hogy valakinek harangoztak vagy annyira sérült,hogy pótolni kell…no infó. Dzeletovic…minek utaztatták meg a cirka odavissza 700 km-el,ha tudták hogy úgysem fog tudni játszani… Konkrétan menni alig bírt,nem hogy futni vagy ugrani. Ijesztés célzattal hozták el? Mert az nem jött be… Szorult helyzetben vannak a hajdúsagiak…azért a Falco otthon+ kecskeméti vizit minden csak nem garancia a biztos terv teljesítésére. Remélem okulnak a történtekből a Deacnál és a következő bajnokság… Olvass tovább »

AlbaCsávók
Olvasó

Miért, hány válogatott játékosuk van? 🙂
Légiósuk meg 5 db sincs, mint láthattad ellenetek. Ellenben veletek, akik cserélgetnek is

Vadkakas
Olvasó

Innen szép nyerni! Jobbulást nekik.

Hajrá DEAC!

Mendez
Olvasó

Lapornik még a DEAC játékosa?

Vulcano
Olvasó

Ez mondjuk most engem is érdekelne. Vagy mi van vele? Csak, mert az edző se említette. Nem is játszott a hétvégén. Meg most akkor 6 légiós van a Deac-nál? Hagins, Aska, Drenovac, Dzseletovics, Thames és Lapornik?

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés