Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Egyetlen pont döntött Fóton

Továbbra is nyeretlen idegenben a Nagykőrös.:

:

Phoenix-MT Fót – Nagykőrösi Sólymok KE 81-80 (11-25, 25-11, 18-22, 27-22)

MT: Kinney 26, Katona 7, Bálint 5/3, Varga D. 14/6, Csapai 4. Cs: Füzi 25/6 (+11 lepattanó), Nagy -, Varga B. -.

Nagykőrös: Lakosa 10/3, Fehér 3/3, Filep -, Kovács S. 17/15 (+14 lepattanó), Timkó 15. Cs: Váits 16, Kovács B. 10/6, Kocsis 7, Tóth 2, Molnár B. -.

Egylabdás végjátékot nyertek a Megyeri Tigrisek az alsóházi ki-ki meccsen. Remekül kezdtek a vendég Sólymok, a 7. percben 3-18 állt a táblán, de az első kisszünet után fordult a kocka, még az első félidőben sikerült fordítaniuk a Liláknak, a félidőben döntetlen volt az állás. A harmadik etap elején ismét a piros-feketék domináltak, és bár egy rövid időre ismét átvette a vezetést a Phoenix-MT, a kőrösiek várhatták előnyből a záró felvonást. Bár már nyolccal is vezettek a találkozó ezen szakaszában a nagykőrösiek, a Surmann-tanítványok nem adták fel, és az utolsó percre fordulva Kinney zsinórban szerzett öt pontjával ismét ők álltak jobban. Kocsis két büntetőjével újból a Puszta-legénység volt kedvezőbb helyzetben, Timkó egy, Váits két pontos szabaddobással hozta közelebb csapatát a sikerhez. Volt azonban még egy fordulat a mérkőzésben: Katona három szabaddobást harcolt ki, mindet értékesítette is, majd Lakosa mindkét kísérletét elpuskázta a büntetővonalról, ellenben Varga Dánielnek nem remegett meg a keze, Kovács Barnabás triplája pedig nem ért célt, így hetedik győzelmét ünnepelhette a vert helyzetből felálló Phoenix-MT. Füzi szezonbeli legjobb teljesítményével vezette rendkívül fontos sikerre övéit, a Nagykőrös (4-17) nagy esélyt szalasztott el.

A Piros-csoport aktuális tabellája az alábbi linken böngészhető: https://hunbasket.hu/bajnoksag/x2223/hun2a .

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
bakiba Recent comment authors
bakiba
Olvasó

Halkan kérdezem csak: nem lehet egy aktuális képet rakni a cikkhez? Miért az őszi odavágóról van kép? Ez 2023-ban nem tűnik megugorhatatlan feladatnak. Már csak azért sem, mert tegnap volt a meccs, tehát nem arról van szó, hogy 10 perccel a lefújás után már fent van az anyag, hanem eltelt 20 óra.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés