Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Egyértelművé vált, hogy változások kellenek, mégpedig mielőbb”

Közleményt adott ki az MVM-OSE Lions.:

:

Mint ismert, az elmúlt négy mérkőzését elveszítette az MVM-OSE Lions, így 6 győzelemmel és 10 vereséggel a tabella 12. helyén áll. A szerdai, kaposvár elleni találkozó után a klub Facebook oldala adott ki egy közleményt.

Az MVM-OSE Lions közleménye:

Kedves Szurkolóink, Támogatóink!

Az elmúlt időszak NBI-es csapatunkat érintő eseményei, eredményei miatt úgy érezzük, mindenképpen meg kell fogalmaznunk gondolatainkat.

A felkészülést nagy reményekkel kezdtük, és úgy látszott, hogy egy olyan csapatot sikerült összeállítani, amely képes a kitűzött célok elérésére. A fiúk között nagyon jó volt az összhang, küzdöttek egymásért és a győzelmekért. Olyan fantasztikus játékot tudtak produkálni a Paks és a DEAC ellen is, amelyet igazi öröm volt nézni. Ezt követően a Nyíregyháza elleni mérkőzéssel kezdetét vette egy negatív periódus, amely a Pécs elleni meccset leszámítva a mai napig tart. Egyértelművé vált, hogy változások kellenek, mégpedig mielőbb.

A Magyar Kupa sajnos elúszott, de a playoffba kerülés továbbra is a céljaink között szerepel, és nem mondunk le róla.

Megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a mostani hullámvölgy mihamarabb véget érjen és úgy játszunk, hogy arra méltán legyetek büszkék.

Kedves Szurkolóink!

Köszönjük szépen Nektek a rengeteg biztatást és persze a kritikákat is, hiszen abból is tudjuk, hogy mennyire fontos Nektek a csapat. Kétség sem fér hozzá, hogy a klub vezetése a legjobbat szeretné a csapatnak, a városnak, támogatóinknak és persze Nektek is. Tudjuk, hogy a vereség nem szegheti kedvünket, de újult erővel kell tovább dolgoznunk céljainkért!

Köszönjük szépen a töretlen támogatásotokat, kitartásotokat, amelyekre a továbbiakban is számítunk!

HAJRÁ MVM-OSE Lions, HAJRÁ OROSZLÁNY!

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
ZeteszivRedbidKováts ImreDallasejjha Recent comment authors
Kováts Imre
Olvasó

Aki “hideg fejjel” megnézte a mérkőzést, az nem csodálkozhat sem a szurkolói kommenteken, sem a közleményen. Az OSE minden képzeletet alulmúlóan gyengén játszott (a 16:1 ne vezessen félre senkit, mert mi a hetedik percben dobtuk az első mezőny kosarat). Csodálatos mérkőzéseket játszottak, több van bennük, valami “eltörött”. Nagyon nehéz lesz változtatni, átéltem már ilyet.

ejjha
Olvasó

Épkézláb magyart nem tudnak igazolni, feltéve ha nem hozzák mondjuk Rosco Allent.:)Úgyhogy itt légióscsere lesz vagy cserék.Edzőbá csere nem oldja meg.A gond az,hogy ezután még jön egy pofon nekik Zalaegerszegen.Az után kellett volna ez a közlemény.

Madison
Olvasó

Dorogival mi történt? Év elején még úgy emlékszem, kezdő is volt, egész sokat játszott, azután már csak 2 perceket, mostanra pedig teljesen eltűnt…

Kék-Fehér
Olvasó

Példát vehetnénk róluk. Hajrá ZTE!

Kiskokas
Olvasó

Ezt akartam ìrni èn is.

Zetesziv
Olvasó

Mutyerás bandának ez pont jó ami van.AmÚgy szombaton nyerünk és KÉK lesz az ISTEN Megint! Amúgy mi a változás?

HajraKapos
Olvasó

Így is lehet csinálni, ahogy a OSE vezetősége is teszi.

ejjha
Olvasó

Egy közlemény nem jelent semmit.A play offba jutás után kell azt mondani,hogy így is lehet ezt.

Dallas
Olvasó

Én se értem hogy mire írják itt feljebb hogy : így kell ezt csinálni-példát lehet venni ??? Hát kiadtak egy közleményt oszt jónapot ,a közlemény nem dob kosarat ,ZTE is kiadott már sok közleményt 🙂 ,nincs benne szó semmilyen szankcionálásról-cseréről ,csak egy álltalános bocs ,igyekszünk majd levél ,Rujákot kár bántani ő még Magyar szinten elfogadható játékos ,az meg hogy sok Magyar belefásul-nem lendül formába ,hát mivel alig vannak pályán nem csoda ( mint minden más klubnál),ez régen is igy volt ,a Falco meg nyilván az egyetlen “lóláb” 🙂

Redbid
Olvasó

Azért mert a vezetőség elsősorban nem azért van, hogy a kívülállók számára irogassanak közleményeket, hanem hogy a csapatnak jobban mejen! 🙂
Ebből kifolyólag biztos lehetsz bent, hogy ennek a közleménynek a játékosok felé is van egy változata, ami pont arról szokott szólni, hogy kapjátok össze magatokat mert szankciókra számíthattok!

A közlemény azért jó, mert a részletekben nem teregeti ki a szennyest, és annak tervezett következményeit, mint sokszor szokott lenni, hogy ez lesz meg az lesz, mert tulajdonképpen az a saját belső ügyük!

Dallas
Olvasó

Na igen ,ha ! úgyvan ahogy írod ,hogy a játékosok is kaptak “feltételeket” az oké ,de ez a levél afféle neszesemmifogdmegjól 🙂
Szerintem a közvélemény szereti az ilyen belső-tökötökre lesz lépve leveleket 🙂

ejjha
Olvasó

Redbid félreérted. Páran azt írták lehet ezt így is csinálni és hogy Egerszegen is ilyesmi kellene.Mi csak annyit jegyeztünk meg,hogy a közlemény önmagában semmi,azzal felesleges példálózni,az eredmények után érdemes azt írni,hogy így is lehetne.

JólnézünkMIKI
Olvasó

Profi a kommunikáció, de gyenge a csapat. Molnár Marci, Ruják András, Garamvölgyi-ÉBRESZTŐ!

Mivanmivan
Olvasó

Pedig év elején még bosszankodtam is, hogy Molnár miért nem mi hoztuk el…

outsider
Olvasó

Rendkívül szimpatikus csapat az OSE, szükség van rájuk az A csoportban.
Hajrá!

Mivanmivan
Olvasó

Pedig szerintem most zetében is kikapnak 🙁

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés