Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Egy szunnyadó gigász a ZTE csapata, amely most egy átalakulási stádiumban van”

Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott a ZTE.:

:

Szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott a ZTE – írja a klub honlapja.

Öt külföldi játékossal kezdünk, ami példa nélküli a klub életében. Bízunk benne, hogy sokkal jobban fog sikerülni ez a szezon, mint ahogyan sikerült az előző. Reméljük, hogy szurkolóink is nagy segítségünkre lehetnek és hatodik emberként szurkolhatnak nekünk a lelátókon

– fogalmazott a klub ügyvezetője, Stárics Kornél.

A folytatásban Puskás Artúrt sportigazgató vette át a szót.

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy életem legnagyobb lehetősége ez. Gyakorlatilag már a telefonhívásunk alkalmával tudtam, hogy én erre a megkeresésre igent fogok mondani, úgyhogy óriási reményekkel érkeztem. Nagy terveim vannak. Egy szunnyadó gigász a ZTE csapata, amely most egy átalakulási stádiumban van, tehát talán a legjobbkor koncentrálódnak most ezek a humán erőforrások és a város támogatása, hogy valami új irányba elinduljunk

– fogalmazott.

Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy egy ilyen tradicionális klubnál, mint az ZTE szerepet kaphatok. Nagy örömmel és nagy várakozásokkal tértem vissza Magyarországra. Nem elrugaszkodott elvárás az, hogy a ZTE-t kimozdítsuk ebből az állapotból, amiben most van és meginduljunk felfelé

– ezt már az új vezetőedző, Teo Cizmic mondta.

Puskás Artúr a felkészülésről:

Úgy néz ki, hogy a Göcsej Kupa lesz az egyetlen torna, amin részt veszünk. Augusztus 21-én játszuk az első edzőmérkőzést a másodosztályú Veszprém csapatával. Augusztus 24-én fogadjuk a Tehetséges Fiatalok B csoportos együttesét, majd 28-án megyünk a Szolnokhoz egy edzőmérkőzésre. Terveink szerint szeptember 4-én Sopronban játszunk, majd következik a Göcsej Kupa. Ezt követően, a szeptember 22-i szezonkezdetig még két edzőmeccs vár csapatunkra.

Heti tíz edzéssel számolunk. Először is egyénileg akarjuk a játékosokat a legjobb kondicionális és mentális szintre hozni, aztán természetesen ezzel összefüggésben egy olyan egységes csapatot összegyúrni, amelyik bármire képes lehet.

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
kentincsakakörmendMiloBorbély LajosManó Recent comment authors
kentin
Olvasó

“Mielőtt elkezdődött volna a tréning, dr. Gyimesi Endre klubunk társadalmi elnöke szólt a játékosokhoz, vezetőkhöz és támogatásáról biztosította a jelenlévőket. Elhangzott, hogy szeretné, ha a játékosok mindent megtennének egy sikeres szezonért.”

Az új klubmodell… Mi a fax?

csakakörmend
Olvasó

Azt kell írjam, hogy SAJNOS sok a közös mostanában a Zte-ben és a Körmendben….de szomorú, hogy nem az eredményesség vagy a pozitívumok terén….Szerintem a Puskás hasonló “karriert” fog befutni mint a Hajba….Kozma meg nem igazán lesz felelőségrevonható a háttere miatt.(Na meg pont ideális a polginak….)

Holló
Olvasó

Részben egyetértek veled! De nálatok legalább ott a helyi Fepu, aki a legendátok és az U20-as csapatotok bajnok lett, sok fiatal tehetség van a csapatotokban. Mi megkaptuk tőletek Németh Ákost, aki hozzátok már nem kellett, ide jó lesz. ? Nálunk egy meghatározó helyi játékos sincs, pedig a mi polgink nagyon hangsúlyozza a zalaiság fontosságát. Azt az embert is sikerült elengedni, akit az elmúlt évek Zetéjében legjobban szerettünk. Itt egy zalai érték van Stárics Kornél. Ti pedig legalább Feput ki tudjátok hívni meccs után a táborhoz, aki nálatok meg van becsülve. Mi nálunk a zalaiak nincsenek megbecsülve…Undorító egy banda ez itt… Olvass tovább »

Milo
Olvasó

Értem én, hogy ez nem egy Lenor reklám, de gyerekek egy 20éves magyar az ACB ligába igazolt az elmúlt 2 szezon Bajnokok Ligája győzteséhez. Kb egy hónapja lehet ezt tudni, de már kb 7-8órája hivatalos, de nektek nem sikerült megírni. Szakportál…

Borbély Lajos
Olvasó

Ezek az igazolások nem tűnnek olyan hebehurgyának, mint amilyenek a tavalyiak voltak. Én egy nagy-nagy sötét lónak gondolom ezt a ZTE-t. Csapattá kell gyúrni őket és kell egy vezér, akkor tényleg benne lehet egy jobb eredmény a gárdában. De vajon ki lesz a vezér? Ha Szöszi maradt volna, ő lehetne, de így ki? A magyarok közül senki, egy most érkezett idegenlégiósra pedig nem szerencsés a főnök szerepét ráaggatni. Érdekes lesz.

Kovacs
Olvasó

Bebábozódtak ????

vasipasi
Olvasó

Körmendiként van egy nagyon rossz hírem az egerszegi vezetőknek.
Ilyen idiótaságokkal, amiket a Puskás beszél a szurkolók figyelmét nem lehet elterelni a tabelláról!
Sok sikert amúgy, szükség van egy ZTE-re.

Minden6ó
Olvasó

Mit várunk mikor a 6.éve ügyvezető bohócunk az első mondatával hazudik. Vagy ennyire fogalmatlan, hogy nem tudja saját csapata kereteit?

Csippa
Olvasó

A nagy szavak embere ???

Holló
Olvasó

Sok beszédnek sok az alja! Reméljük ez idén már eredményben is megmutatkozik,mert az elmúlt időszak gyalázat. Az építkezünk,átalakulunk ismerős mondatok az elmúlt évekből. Egy építőipari cég ennyi építkezésből már ipari parkot húzott volna fel. Stárics az első mondatával már kinevetette magát…két éve szintúgy 5 légióssal indultunk tehát ez nem lesz példa nélküli. Példa nélküli az, hogy tavaly elfogyasztott 7 légióst, 2 edzőt, Dusánnak feltételeket szabott, Szöszire nem várt két hetet és még mindig tudja a dolgokat fokozni. A téli “top 4” ígérethez képest eléggé lejjebb sikerült adni. Ha ennyi pénzből nem jut a csapat rájátszásba az egy óriási blama lesz!!

Minden6ó
Olvasó

Stárics Kornél:5 külföldi játékossal kezdünk ami példa nélküli a klub életében!Menjünk vissza 2 évet ami nagyon régen volt!Agafonov,Djuric,Williams,Johnson, Ubilla…. Kornélka ez 4 vagy 6 vagy megint mint minden évben hülyének nézel bennünk…!?

Manó
Olvasó

Az még nem merült fel Benned, hogy nem minket néz hülyének, egyszerűen ő a hülye?!?

Minden6ó
Olvasó

Én kérek elnézést!?

Rózsabimbó
Olvasó

Kék az Isten! Hajrá Zete!

SárgaPárna
Olvasó

Ez esküszöm jobb, mint a körmendi kommunikáció fénykorában!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés